سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوست عزیز بشتر توضیح بده دستگات مدلش چیه؟اینکه میگی موقع خاموش بودن دستگات دیسک تریش میاد بیرون.دقیق توضیح بده با تشکر
مدل دستگاه slim هستش
مثلاً وقتی من داخل بازی هستم و یا کنسول خاموش هست بدون هیچ دلیلی دکمه اجکت فعال میشه و تنها راهش این هست که دستگاه رو کامل از برق بکشم (دستگاه من جیتگ نیست)

مدل دستگاه slim هستش
مثلاً وقتی من داخل بازی هستم و یا کنسول خاموش هست بدون هیچ دلیلی دکمه اجکت فعال میشه و تنها راهش این هست که دستگاه رو کامل از برق بکشم (دستگاه من جیتگ نیست)
سلام دوست عزیز این مشکل بیشتر در ایکس باکسهای اسلیم اس مشاهده شده.ایا دستگاه شما از این مدل هست؟اگر از این مدله بگید .چند تا راه حل دارند ممکنه بهتون کمک کنه مشکلتون برطرف بشه 130666

آخرین ویرایش:
آقا سپهر نظرت در مورد ps3 چیه ؟ اونم مثل ایکس باکس ۳۶۰ بازم‌مشکل چراغ و اینا داره ؟
سلام .بله دوست عزیز این دستگاهها هم بجای 3 چراغ چراغ زردشون روشن میشه.خصوصا مدلهای فت و تا حدودی اسلیم.همش بدلیل توجه نکردن به خمیر سیلیکون این دستگاهاست که خشک میشه و این مشکل براشون بوجود میاد.در ضمن ی ارور دیگه که خیلی ها میارند میبینم از دست دادن کامل خروجی اچ دی شونه.که بعضی موقع با فرمت کردن هارد درست میشوند و بعضیهاش نه و باید با خوروجی معمولی بازی کنند.در حال حاضر خیلی هم کم یاب شدند.همچنین قطعاتشون.با تشکر از تمام عزیزان در سایت بازی سنتر

بله همین مدله
سلام دوست عزیز.این مدل از دستگاه شما دو عدد حس گر لمسی دارند.یعنی فاقد دکمه در جلو هستند .بجاش از دو سنسور استفاده شدند.یکی دکمه روشن خاموش یکی برای ایجکت.این سنسورها با لمس کردن یا حتی بانزدیک شدن انگشت سریعا واکنش نشون میدند.مشکل دستگاه شما در حال حاضر سنسور ایجکت یعنی همون بیرون امدن درب درایو.میتونی از این گزینه ها برای برطرف کردن استفاده کنی.بیشترین مشتریانی که این مشکل براشون بوجود امده از این قبیل ایرادهاست.1 اسیب دیدن فلت زغالی.بعضی از کسانی که این دستگاهارو کپیخور کردند کارشونو با عجله انجام دادند و موجب صدمه زدن به این فلت شدن که با زدن نوعی خمیر زغال این فلت درست میشه ولی بعدها به مرور زمان این خمیر زغال میریزه واین مشکل بوجود میاد.2 دیده شده که جلوی این دو سنسور خصوصا سنسور ایجکت بسیار کثیف هست که با کمی پنبه اغشته به الکل میشه تمیزش کرد و مشکل برطرف شده.3 دیده شده که بعضی ها برای پاک کردن دستگاه از دستمال خیلی خیس استفاده کردند که منجر به ورود اب به داخل این سنسور اجکت شده و با گذشت زمان در داخل سنسور خشک شده و باعث اتصال شده.برای شما فقط شماره 2 توصیه میشه .و بقیه باید به تعمیر کار سپرده بشه.عکسی از فلت زغالی در پایین گذاشتم که قیمتش 35000 هزار تمنه.بدون دستمزد.سعی کنید در اصرع وقت نسبت به تعمیر اقدام بفرمایید که به مرور زمان دچار مشکل بیشتر نشوید.موفق باشی دوست عزیز.لطفا برای تشویق به همکاری بیشتر از علامت لایک استفاده کنیداگرچه هیچ اجباری نیست 130711 130712

سلام .بله دوست عزیز این دستگاهها هم بجای 3 چراغ چراغ زردشون روشن میشه.خصوصا مدلهای فت و تا حدودی اسلیم.همش بدلیل توجه نکردن به خمیر سیلیکون این دستگاهاست که خشک میشه و این مشکل براشون بوجود میاد.در ضمن ی ارور دیگه که خیلی ها میارند میبینم از دست دادن کامل خروجی اچ دی شونه.که بعضی موقع با فرمت کردن هارد درست میشوند و بعضیهاش نه و باید با خوروجی معمولی بازی کنند.در حال حاضر خیلی هم کم یاب شدند.همچنین قطعاتشون.با تشکر از تمام عزیزان در سایت بازی سنتر
پلی استیشن ۴ یا ایکس باکس وان چی ؟ اونام از این مشکلا دارن ؟
درضمن کدومشون ارزون تره ؟
من زیاد دنبال بازی انحصاری نیستم فقط دنبال اسپایدر من و گاد او وار ۴ هستم . لست اف اس هم که خونه ی یکی از فامیلامون بازی کردم اصلا دوست نداشتم به هر حال سلیقه ایه دیگه . اول میخواستم ps3 بگیرم ولی با دسته اش راحت نبودم انگار برای بچه های ۱۲ یا ۱۳ ساله ساختنش خیلی کوچولو بود . من اصلا با دستش راحت نبودم واسه ی دستم خیلی کوچیک بود . این ایکس باکس هم که گرفتم خبر نداشتم قرار چراغش قرمز بشه . در عوض دسته ی ایکس باکس ۳۶۰ خیلی خوب و بزرگه یعنی قشنگ باهاش راحتم و کوچیک نیست . راستی من اگه یه ps4 یا یه xbox one بگیرم حتما باید برم پول بدم واسم بازی بریزن یا خودمم میتونم از اینترنت دانلود کنم ؟
اصلا این دو تا کنسول از همون اول کپی خور هستش یا باید ببرم جایی واسم کپی خور کنن ؟

راستی حتما باید پول اکانت بهشون بدی یا میتونی رایگان هم بازی کنی ؟ اگه بازی کرک شده دانلود بکنی میفهمن ؟ چون من اصلا به اینترنت وصل نمیشم . قضیه ی این اکانت چیه ؟ میشه یجوری پیچوندش ؟

راستی حتما باید پول اکانت بهشون بدی یا میتونی رایگان هم بازی کنی ؟ اگه بازی کرک شده دانلود بکنی میفهمن ؟ چون من اصلا به اینترنت وصل نمیشم . قضیه ی این اکانت چیه ؟ میشه یجوری پیچوندش ؟
من ps4 دارم.بازیهایی که گفتی یکی دو بار فتحشون کنی دیگه سراغشون نمیری.تنها بازی که ازش خسته نمیشی بازی های آنلاین هستن.چند ساله دارک سولز سه رو آنلاین بازی میکنم حالا چه ps4 چه pc .

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

من ps4 دارم.بازیهایی که گفتی یکی دو بار فتحشون کنی دیگه سراغشون نمیری.تنها بازی که ازش خسته نمیشی بازی های آنلاین هستن.چند ساله دارک سولز سه رو آنلاین بازی میکنم حالا چه ps4 چه pc .

من که فقط دارک سولز ۱ و ۲ رو تموم کردم .نسخه ی سومش برای ایکس باکس ۳۶۰ نیومده .

الان میشه یه توضیح درمورد قضیه ی اکانت و اینا توی ps4 به من بگید ؟ باید حتما بهشون پول بدیم ؟ یا اینکه مثل xbox 360 یه آواتار و یه نام کاربری و تمام ؟

پلی استیشن ۴ یا ایکس باکس وان چی ؟ اونام از این مشکلا دارن ؟
درضمن کدومشون ارزون تره ؟
من زیاد دنبال بازی انحصاری نیستم فقط دنبال اسپایدر من و گاد او وار ۴ هستم . لست اف اس هم که خونه ی یکی از فامیلامون بازی کردم اصلا دوست نداشتم به هر حال سلیقه ایه دیگه . اول میخواستم ps3 بگیرم ولی با دسته اش راحت نبودم انگار برای بچه های ۱۲ یا ۱۳ ساله ساختنش خیلی کوچولو بود . من اصلا با دستش راحت نبودم واسه ی دستم خیلی کوچیک بود . این ایکس باکس هم که گرفتم خبر نداشتم قرار چراغش قرمز بشه . در عوض دسته ی ایکس باکس ۳۶۰ خیلی خوب و بزرگه یعنی قشنگ باهاش راحتم و کوچیک نیست . راستی من اگه یه ps4 یا یه xbox one بگیرم حتما باید برم پول بدم واسم بازی بریزن یا خودمم میتونم از اینترنت دانلود کنم ؟
اصلا این دو تا کنسول از همون اول کپی خور هستش یا باید ببرم جایی واسم کپی خور کنن ؟
سلام عزیزم .فعلا برای من گذارشی از مشکلات گرمایی این دو کنسول نشنیدم ندیدم.در ضمن این دو کنسول تازه به بازار اومدند. که میگند جوجرو اخر پاییز میشمرند.برای دانلود این بازیهای این دو کنسول باید بدید براتون بریزند.البته من از این کارا انجام نمیدم ولی دوستان در اینجا که بازی میفروشند این کارهارو انجام میدهند.در ضمن بخاطر داشته باش که پی اس 4 پرو نمیتونه رقیب سر سخت ایکس باکس وان ایکس بشه.برای مثال پی اس 4 پرو مشکل افت فریم داره ولی ایکس باکس وان ایکس مشکل فریم نداره.در کل این دو دستگاه به دلیل کپی خور نشدن کامل خصوصا ایکس باکس وان ایکس هزینه های زیادی برای خریدار دارند.البته هر کسی هر دستگاهی که دوست داشته باشه میتونه بخره که صلیقیه. میتونند حتی پی اس 5 یا ایکس باکس سییریز بخرند.من شخصا همون ایکس باکس360 اسلیم ای رو ترجیه میدم.و هیچ نیازی به خرید این دستگاهای گرون قیمت ندارم.این نظر شخصی منه.شما میتونید هر دستگاهی که دوست دارید تهیه کنید.موفق باشید

سلام عزیزم .فعلا برای من گذارشی از مشکلات گرمایی این دو کنسول نشنیدم ندیدم.در ضمن این دو کنسول تازه به بازار اومدند. که میگند جوجرو اخر پاییز میشمرند.برای دانلود این بازیهای این دو کنسول باید بدید براتون بریزند.البته من از این کارا انجام نمیدم ولی دوستان در اینجا که بازی میفروشند این کارهارو انجام میدهند.در ضمن بخاطر داشته باش که پی اس 4 پرو نمیتونه رقیب سر سخت ایکس باکس وان ایکس بشه.برای مثال پی اس 4 پرو مشکل افت فریم داره ولی ایکس باکس وان ایکس مشکل فریم نداره.در کل این دو دستگاه به دلیل کپی خور نشدن کامل خصوصا ایکس باکس وان ایکس هزینه های زیادی برای خریدار دارند.البته هر کسی هر دستگاهی که دوست داشته باشه میتونه بخره که صلیقیه. میتونند حتی پی اس 5 یا ایکس باکس سییریز بخرند.من شخصا همون ایکس باکس360 اسلیم ای رو ترجیه میدم.و هیچ نیازی به خرید این دستگاهای گرون قیمت ندارم.این نظر شخصی منه.شما میتونید هر دستگاهی که دوست دارید تهیه کنید.موفق باشید
مخصوصا ps4 بخری کاری باهات می‌کنه گرونی بازیهاش که کنسول رو با تبر دو تکه کنی

• Like
Reactions: sepehrpuor
سلام . آقا سپهر مرسی که این مدت کمک ام کردی و آگاهم کردی . شاید اگه نبودی هرگز موفق به نصب freestyle و dashlaunch نمیشدم و دیرتر با خمیر سیلیکون و این حرفا آشنا میشدم که دیگه کار از کار گذشته بود . یه حرف دلی هم دارم که باید بهت بگم . شما فیلم متری شیش و نیم رو دیدید ؟

آخرین ویرایش:
سلام . آقا سپهر مرسی که این مدت کمک ام کردی و آگاهم کردی . شاید اگه نبودی هرگز موفق به نصب freestyle و dashlaunch نمیشدم و دیرتر با خمیر سیلیکون و این حرفا آشنا میشدم که دیگه کار از کار گذشته بود . یه حرف دلی هم دارم که باید بهت بگم . شما فیلم متری شیش و نیم رو دیدید ؟
سلام .دوست عزیزم.وظیفه هر کسیه که به هم دیگه کمک کنند حالا هر جی باشه.خوب این فیلمو دیدم چطور؟؟؟؟؟

سلام .دوست عزیزم.وظیفه هر کسیه که به هم دیگه کمک کنند حالا هر جی باشه.خوب این فیلمو دیدم چطور؟؟؟؟؟
تمام این مدت که با شما صحبت کردم و چون ندیدمتون نا خودآگاه اون دوست صمد که پلیس بود و صمد(پیمان معادی) میخواست ببرتش بازداشتگاه ولی نمیرفت میاد تو ذهنم . همونی که اول فیلم افتاد دنبال یه پسری ولی پسره توی چاه روش خاک ریختن . اونی که افتاده بود دنبال پسره . فکر میکنم شما یکم شبیه به اون باشید . چون ندیدمتون اون شکلی میاید تو ذهنم . ویرایش : آها یادم اومد اسم بازیگرش چیه . اسم بازیگرش هومن کیایی هستش توی اینترنت سرچ کنید عکسش میاد . چون ندیدمتون و هیچ تصویری از چهرتون ندارم نا خودآگاه اون میاد تو ذهنم .

تمام این مدت که با شما صحبت کردم و چون ندیدمتون نا خودآگاه اون دوست صمد که پلیس بود و صمد(پیمان معادی) میخواست ببرتش بازداشتگاه ولی نمیرفت میاد تو ذهنم . همونی که اول فیلم افتاد دنبال یه پسری ولی پسره توی چاه روش خاک ریختن . اونی که افتاده بود دنبال پسره . فکر میکنم شما یکم شبیه به اون باشید . چون ندیدمتون اون شکلی میاید تو ذهنم . ویرایش : آها یادم اومد اسم بازیگرش چیه . اسم بازیگرش هومن کیایی هستش توی اینترنت سرچ کنید عکسش میاد . چون ندیدمتون و هیچ تصویری از چهرتون ندارم نا خودآگاه اون میاد تو ذهنم .
فکر میکنم‌ کمی شبیهش باشید .

• Smile
سلام دوست عزیز.این مدل از دستگاه شما دو عدد حس گر لمسی دارند.یعنی فاقد دکمه در جلو هستند .بجاش از دو سنسور استفاده شدند.یکی دکمه روشن خاموش یکی برای ایجکت.این سنسورها با لمس کردن یا حتی بانزدیک شدن انگشت سریعا واکنش نشون میدند.مشکل دستگاه شما در حال حاضر سنسور ایجکت یعنی همون بیرون امدن درب درایو.میتونی از این گزینه ها برای برطرف کردن استفاده کنی.بیشترین مشتریانی که این مشکل براشون بوجود امده از این قبیل ایرادهاست.1 اسیب دیدن فلت زغالی.بعضی از کسانی که این دستگاهارو کپیخور کردند کارشونو با عجله انجام دادند و موجب صدمه زدن به این فلت شدن که با زدن نوعی خمیر زغال این فلت درست میشه ولی بعدها به مرور زمان این خمیر زغال میریزه واین مشکل بوجود میاد.2 دیده شده که جلوی این دو سنسور خصوصا سنسور ایجکت بسیار کثیف هست که با کمی پنبه اغشته به الکل میشه تمیزش کرد و مشکل برطرف شده.3 دیده شده که بعضی ها برای پاک کردن دستگاه از دستمال خیلی خیس استفاده کردند که منجر به ورود اب به داخل این سنسور اجکت شده و با گذشت زمان در داخل سنسور خشک شده و باعث اتصال شده.برای شما فقط شماره 2 توصیه میشه .و بقیه باید به تعمیر کار سپرده بشه.عکسی از فلت زغالی در پایین گذاشتم که قیمتش 35000 هزار تمنه.بدون دستمزد.سعی کنید در اصرع وقت نسبت به تعمیر اقدام بفرمایید که به مرور زمان دچار مشکل بیشتر نشوید.موفق باشی دوست عزیز.لطفا برای تشویق به همکاری بیشتر از علامت لایک استفاده کنیداگرچه هیچ اجباری نیستView attachment 130711View attachment 130712
اقا سپهر منم از کمکای شما ممنونم انشالاه هر جا که هسین خوشا سلامت باشید

• Like
اقا سپهر منم از کمکای شما ممنونم انشالاه هر جا که هسین خوشا سلامت باشید
سلام عزیزم.من از تجربیاتم برای حل مشکلات در این سایت استفاده میکنم.رفع مشکلات شما عزیزان وظیفه منه و موجب خوشحالی من میشه.به هر حال من تا اونجای ممکن به سوالات شما عزیزان پاسخ خواهم داد.با سپاس فراوان از تمامی دوستان عضو در سایت بازی سنتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or