سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام منظور من از ریست بازی ریست خود دستگاه ست
یعنی خاموش میشه و دوباره خودش روشن میشه میره تو داشبرد
سوال ۲: اره تو جایی که داری میره مرحله بعدی سر مرحله بعدی ریست میشه یهو
سوال ۳ : از رو فلش
وبازی ها رو هم دانلود میکنم از سایت
امروزم gta v گذاشتم سر مرخله اول نیاورد

سلام منظور من از ریست بازی ریست خود دستگاه ست
یعنی خاموش میشه و دوباره خودش روشن میشه میره تو داشبرد
سوال ۲: اره تو جایی که داری میره مرحله بعدی سر مرحله بعدی ریست میشه یهو
سوال ۳ : از رو فلش
وبازی ها رو هم دانلود میکنم از سایت
امروزم gta v گذاشتم سر مرخله اول نیاورد
سلام دوست عزیز .این شد ی جواب خوب از طرف شما.دوست عزیز دستگاه جی تگ شده فایلهای ناقص رو هم اجرا میکنه .برای مثال بازیهای دانلود شده بعد از خارج کردن از حالت فشرده میبینی که فایلهای زیادی توش هست اگه چند تا از اون فایلها رو هم برای امتحان بردارید ایکس باکس جی تگ شده اونو اجرا میکنه.ولی معلوم نیست که در کجا ودر چه مرحله هنگ یا ریست بشه.البته من نمیگم که شما فایلی از بازی دانلود شده برداشتید. ولی چندتا احتمال هم میدم 1.یا بازی که دانلود میکنید چندتا فایلش ناقص هست که این روزا با بودن سرعت پایین اینترنت میتونه به فایلها صدمه بزنه.که برای خودم پیش اومده.2احتمال بی کیفیت بودن فلشتون هم هست .بعضی از فلشها سرعت خوبی نداره.البته این جای ترس نداره.نگران نباشید.در مورد جی تی ای.این بازی دو دیسکه که اگه دانلود کرده باشید باید درست نصبش بکنید.سی دی دو که برای بازی رو نصب بکنید .سی دی1 نصب برید داخل پوشه کانتنت در اونجا ی فایل هست حدودا 8 گیگ با شماره 54540BA7 این فایلو همون طور بریزید توی کانتنت فلشتون که 16 عدد صفر داره با نرم افزار xex menu v12 که در ایکس باکستون نصبه.تا بازی اجرا بشه.اگه از برنامه فری استایل 3 استفاده میکنید از فایل منیجرش استفاده کنید برای کپی این کار راحت تر اجرا میشه.دقت کنید اون مقدار حجمی که داخل فایلهاست باید کامل همون مقدار حجم توی فلشتون کپی بشه نباید کم باشه تا با ارور مواجه نشید.در مورد دانلود بازی من ترجیح میدم خود بازی رو بخرم تا اینکه دانلود کنم.چرا که دانلود هر 1 گیگ بازی حدودا 1600 تومانه.که معلوم نیست ایا فایل مشکل داشته باشه یا نه اونم با وضعیت بد سرعت پایین اینترنت.موفق باشی سوالی بود بپرس دوست عزیز در خدمتم.

دمت گرم خیلی مردی
ولی من فایل های gta v رو تو کامپیوتر ذخیره داشتم و هر چند وقتی دوباره میریختم تو فلش بدون مشکل اجرا میکرد تا امروز که ریست کرد اونم
؟؟

دمت گرم خیلی مردی
ولی من فایل های gta v رو تو کامپیوتر ذخیره داشتم و هر چند وقتی دوباره میریختم تو فلش بدون مشکل اجرا میکرد تا امروز که ریست کرد اونم
؟؟
خواهش میکنم.دوست عزیز .میتونی با ی فلش دیگه امتحان کنی .شاید هم فلشت حافظش پره.و به درستی بازیهارو نمیریزه.برای مثال پیش امده موقع ریختن بازی توی هارد یا فلش اخراش یک دفعه میبینی بازی زودتر از اون چیزی که فکرشو میکردی ریخته.و این یعنی خطا.همونطور که گفتم حجم بازی باید دقیق با حجم بازی یکی باشه که میریزی.نباید کمتر از حجم واقعی باشه.اونجایی که داری بازی میریزی میتونی مشاهده کنی تبادل اطلاعاتو.فایلهای مخفی هم توی فلش و هارد هست که دسترسی به این فایلها ی کم پیچیدست.موفق باشی دوست عزیز

شرمنده
میگم‌احتمال ویروسی شدن فلش هست
خواهش میکنم.فکر نمیکنم ویروس وارد سیستم ایکس باکس بشه.حالا احتمال داره توی سیسیتم کامپیوتر فایل بازی ویروسی شده باشه.میتونی ی ویروس کشی بکنی .اشکالی نداره

نه منظورم اینه که ویروسی شدن فلش باعث کندیش بشه
اخه الان gta رو دوباره ریختم امد ولی نمیدونم چطوریه که بازی لگ پیدا کرده
خوب منم گفتم دوست عزیز .فلشتو ی بار ویروس کشی کن.احتمال داره.در مورد جی تی یعنی چی لگ پیدا کرده.؟؟

سلام اقا سپهر ی ایکس باکس اسلیم دارم .روشنش میکنم چراغش قرمز.کاری میشه کرد ممنون میشم جواب بدید
سلام دوست عزیز معمولا خیلی کم پیش میاد که اسلیمها چراغ قرمزشون روشن بشه.حالا چند تا روش هست امیدوارم دستگاتون درست بشه وگرنه باید به تعمیر کار نشونش بدید.1.ایا موقعی که دستگاتونو روشن میکنید به چراغ اداپتور هم نگاه کردی ببینی چه رنگییه.اگه روشن کردی دیدی چراغ اداپتورت سبزه این نشانه خوبی نیست.ولی اگه روشن کردی دیدی چراغ اداپتورت هم قرمزه این خبر خوبیه.چرا که احتمالا اداپتور شما ایراد پیدا کرده.میشه تعویضش کرد.2 به هارد دستگاتون هم مربوط میشه.موقعی که دستگاتون چراغش قرمز ولی اداپتورتون سبزه .دستگاتونو خاموش کنید این بار بدونه هارد امتحان کنید.اگه چراغ دستگاتون سبز شد تصویر امد.احتمالا هاردتون ایراد داره.موفق باشی دوست عزیز امیدوارم دستگاتون با این روش به حالت قبل برگرده.سوالی بود بپرس در خدمتم

سلام دوستان عزیز

یه سوال ، من یه ایکس باکس 360 الیت دارم با هارد 120 گیگ (Hitachi) که متاسفانه هاردش بد سکتور گرفته و کنسول نمیشناستش، وقتی وصلش میکنم به نرم افزار های مخصوص ایکس باکس درایو در کامپیوتر هارد رو میشناسه فقط هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد ( مثل بکاپ گرفتن و اینا) حتی با Party Buffalo داخل فولدر ها رو هم میتونم ببینم و کم و زیاد کنم ،حالا سوال اینجاست که با توجه به این که فرمت درایو ایکس باکس Fatx هست و ویندوز اونو ساپورت نمیکنه چه طور میتونم بد سکتور های هارد رو درست کنم یا از بین ییرم ؟

پ.ن : اطلاعات هارد حتی پروفایلم برام هیچ اهمیتی نداره فقط میخوام دوباره بتونم گیم کنم.

ممنون از همگی :)>-

سلام دوستان عزیز

یه سوال ، من یه ایکس باکس 360 الیت دارم با هارد 120 گیگ (Hitachi) که متاسفانه هاردش بد سکتور گرفته و کنسول نمیشناستش، وقتی وصلش میکنم به نرم افزار های مخصوص ایکس باکس درایو در کامپیوتر هارد رو میشناسه فقط هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد ( مثل بکاپ گرفتن و اینا) حتی با Party Buffalo داخل فولدر ها رو هم میتونم ببینم و کم و زیاد کنم ،حالا سوال اینجاست که با توجه به این که فرمت درایو ایکس باکس Fatx هست و ویندوز اونو ساپورت نمیکنه چه طور میتونم بد سکتور های هارد رو درست کنم یا از بین ییرم ؟

پ.ن : اطلاعات هارد حتی پروفایلم برام هیچ اهمیتی نداره فقط میخوام دوباره بتونم گیم کنم.

ممنون از همگی :)>-
سلام دوست عزیز .اگه اطلاعات هارد برات مهم نیست خوب فرمتش کن با خود دستگاه ایکس باکست.روی گزینه فرمت رفته شماره سریال دستگاتو وارد کن .فرمتو انجام بده.اگه میخوای اینکارو با کامپیوتر انجام بدی میتونی از نرم افزار LLF SETUP هم استفاده کنی.ولی میخوای خود هاردتو توی کامپیوتر ببینی از نرم افزار FATXPLORER 32 خیلی خوب و عالیه.ولی 7روز بیشتر نمیتونی ازش استفاده کنی.موفق باشی شرمنده دیر جواب دادم.سوالی بود در خدمت هستم ...

سلام استاد میگم عکس پوشه دو تا از فلش های من این شکلی شده ویروس کشی هم کردم نرفت
!؟؟

سلام استاد میگم عکس پوشه دو تا از فلش های من این شکلی شده ویروس کشی هم کردم نرفت
!؟؟

چی میتونه باشه

Attachments

• ۲۰۲۰۰۴۱۶_۰۲۰۳۰۴.jpg
    ۲۰۲۰۰۴۱۶_۰۲۰۳۰۴.jpg
    1.4 MB · مشاهده: 6
سلام دوست عزیز معمولا خیلی کم پیش میاد که اسلیمها چراغ قرمزشون روشن بشه.حالا چند تا روش هست امیدوارم دستگاتون درست بشه وگرنه باید به تعمیر کار نشونش بدید.1.ایا موقعی که دستگاتونو روشن میکنید به چراغ اداپتور هم نگاه کردی ببینی چه رنگییه.اگه روشن کردی دیدی چراغ اداپتورت سبزه این نشانه خوبی نیست.ولی اگه روشن کردی دیدی چراغ اداپتورت هم قرمزه این خبر خوبیه.چرا که احتمالا اداپتور شما ایراد پیدا کرده.میشه تعویضش کرد.2 به هارد دستگاتون هم مربوط میشه.موقعی که دستگاتون چراغش قرمز ولی اداپتورتون سبزه .دستگاتونو خاموش کنید این بار بدونه هارد امتحان کنید.اگه چراغ دستگاتون سبز شد تصویر امد.احتمالا هاردتون ایراد داره.موفق باشی دوست عزیز امیدوارم دستگاتون با این روش به حالت قبل برگرده.سوالی بود بپرس در خدمتم
اقا سپهر من به اداپتور دستگام نگاه کردم روشن کردم سبز بود .بعد به گفته شما هاردو دراوردم دستگاهو روشن کردم .چراغ قرمز دیگه نداشت .ولی با زدن هارد چراغ قرمز باز میاد .این اشکال هارد قابل تعمیره ؟ممنون که مشکلمو حل کردید خیلی متشکرم خیلی ترسیده بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or