سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[
سلام و شرمنده
من هنون بازیو dvd شو خریدم ریختم ولی همون جا دوباره ریست میکرد xbox
سلام دوست عزیز .1 اسم بازی.2 مدل دستگات .3 ی امتحان با خود سی دی درون درایو انجام بده .یعنی بازیتو از درایو اجرا کن.منتظر جوابم.؟؟

حاجی خیلی دارم اذیتت میکنم حلال کن
1.gtav
2.slim jtag
3.همونه فرقی نکرد
مثلا نزدیک مکان خاصی میشه ریست میشه
سلام دوست عزیز.خواهش میکنم.این بازی دوست عزیز ی بازی حدودا 16 گیگ .و شما دو عدد فلش 8 گیگ دارید.که این خودش میتونه برای این بازی ارور ایجاد کنه.چراکه فلشها جدا از هم هستند و احتمال بی کیفیت بودن فلش در این بازی سنگین که نیاز به سرعت بالا دارد هم هست..البته این برای نصب کامل که دیگه بدونه سی دی اجرا بشه....در مورد اجرا از سی دی .نصب این بازی با خیلی از بازیها متفوته.چرا که باید سی دی نصب رو درونه درایو قرار بدید خودش از طریق بازی میگه که نصب انجام میشه.شما ممکنه موقع نصب بازی با مشکل کمبود فضا برای نصب مواجه باشید.چرا که همه فلشها 8 گیگ کامل نیست.البته موقع نصب خودش بهتون هشدار میده که کمبود فضا برای نصب دارید.اگه کمبود فضا در نصب سی دی اول نداشته باشید بعد از نصب سی دی اول خود بازی برای تکمیل نصب پیغام گذاشتن سی دی 2 رو میده که باید سی دی 2 رو درون درایو قرار بدید بعد از چند دقیقه نصب بازی تکمیل میشه.من پیشنهاد میکنم که اگه نصب شما از سی دی موفقیت امیز بود و باز دچار مشکل شدید ی بار درونه فلشتون برید و گزینه clear system cache رو yes بزنید شاید مشکلتون درست شد.من بخاطر شما امروز با یک عدد فلش 8 گیگ اقدام به نصب کردم ولی بازی هشدار کمبود فضا داد.ی فلش 16 گیگ داشتم امتحان کردم و بازی درست نصب شد. بدونه مشکل.البته از روی سی دی اجراش کردم.خودم در کل از هارد استفاده میکنم بدونه مشکل و بدونه سی دی .اگه میشه عکسی که در اون محل خاص بازی ریستارت میشه رو بفرستید تا ببینم ایا از روی فلش برای منم همون مشکل هست یا نه.منتظرم تا به امید خدا مشکلتون حل بشه؟

نه اونی که عکس شو فرستادم یه فلش دیگه بود برای xbox یه ۳۲ گیگ kingston خریدم
۲ تا ۳ ماه که گرفتم فلشو تو نصب هم هیچ اروری نمیده بازی بدون مشکل بالا میاد ولی یه جایی تو بازی میپره جدیدن هم تو gta که ریختم با dvd کنسول خاموش نمیشه فقط بازی از اول میاد بدون اینکه بره تو داشبرد

نه اونی که عکس شو فرستادم یه فلش دیگه بود برای xbox یه ۳۲ گیگ kingston خریدم
۲ تا ۳ ماه که گرفتم فلشو تو نصب هم هیچ اروری نمیده بازی بدون مشکل بالا میاد ولی یه جایی تو بازی میپره جدیدن هم تو gta که ریختم با dvd کنسول خاموش نمیشه فقط بازی از اول میاد بدون اینکه بره تو داشبرد
خوب دوست عزیز شما یک بار توی فلش clear system cache رو انجام بده .بعد شما قبلا گفته بودید که ی جا و مکان خاصی بازی اینطوری میشه .ی عکس از اون مکان بازی بفرست تا منم از روی فلش در اون مکانی که شما میگید برم ببینم قضیه چیه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام اقاي سپهر
چقدر خوبه كه تجربياتتون رو در اختيار ما قرار ميديد اونم بدون هيچ توقعي
يه سوال
من ميخوام يه ايكس باكس ٣٦٠اسليم بخرم ايا الان نو پيدا ميشه يا همه دست دوم هست
و موقع خريد چه نكاتي رو مد نظر قرار بدم و اينكه درسته كه ميگم اسليم چراغ قرمز نميشه بخاطر gpu?

ممنون

سلام اقاي سپهر
چقدر خوبه كه تجربياتتون رو در اختيار ما قرار ميديد اونم بدون هيچ توقعي
يه سوال
من ميخوام يه ايكس باكس ٣٦٠اسليم بخرم ايا الان نو پيدا ميشه يا همه دست دوم هست
و موقع خريد چه نكاتي رو مد نظر قرار بدم و اينكه درسته كه ميگم اسليم چراغ قرمز نميشه بخاطر gpu?

ممنون
سلم دوست عزیز و گرامی.در مورد اینکه دستگاه نو پیدا کنید بله ولی در حقیقت اونها نوع نیستند.در واقع قاب اینارو تعویض میکنند همچنین کارتنشونو.البته در مورد قرمز شدن چراغ این دستگاهای اسلیم اینکه بستگی داره.ولی در کل شرکت ماکروسافت مشکلات این دستگاه هارو با معرفی مدل فت 2009 به اسم جاسپر از بین برد.حالا هم که مدل اسلیم تا 2016 عرضه کرد به اسم new slim corona.اگه خواستید بخرید از این مدل اخر بهتره سری ساختش 2013 باشه بعد از این تاریخ این مدل دستگاه فیک هستند.میتونی به عکسشون دقت کنی که مادر برد 2014 تا 2016 وینچستره و زیاد قابل اعتماد نیست .سوالی بود در خدمتم دوست عزیز 138516 138517 138518 138519 138520

ممنون از پاسخگويي شما
يعني ميفرماييد اسليم E نگيرم
يعني اونايي كه eهستن و جديد ترن مادربودشون زياد قابل اعتماد نيست يا توي همون مدلهاي اسليم e هم مادر بورد كرونا دارن؟

ممنون از پاسخگويي شما
يعني ميفرماييد اسليم E نگيرم
يعني اونايي كه eهستن و جديد ترن مادربودشون زياد قابل اعتماد نيست يا توي همون مدلهاي اسليم e هم مادر بورد كرونا دارن؟
نه دوست عزیز ما 2 مدل اسلیم ای داریم که مادربورد 2013 از این یکی مادربوردا بهتره.یعنی مدل 2014 به بالا مادر بردشون فیکه به عکس CGPU شون نگاه کن

اگه خواستید بخرید از این مدل اخر بهتره سری ساختش
اين قسمت رو ميگم
بگردم دنبال new slim corona??

نه دوست عزیز ما 2 مدل اسلیم ای داریم که مادربورد 2013 از این یکی مادربوردا بهتره.یعنی مدل 2014 به بالا مادر بردشون فیکه به عکس CGPU شون نگاه کن
بله متوجه شدم ممنون

به عنوان اخرين سوال
شرمنده
از كجا ميتونم بغير از مدل ساخت بفهمم كه كدوم مدله
كرونا ست يا وينچستر
بله دوست عزیز این سوال خیلی مهمیه.فقط از پشت دستگاه تاریخ ساختشو مینویسند نه از داخل سیستم.دیگه اونو باید از کسی که حقه باز نباشه بپرسی.سعی کن از مغازه های قابل اعتماد بخر.یا از خانه دار.به حر حال هستند کسانی که توشو تعویض کنند.فقط سال ساختش 2013 باشه ماهش مهم نیست.مثلا برای من 2013/3.

سلام دوستان حالتون خوبه من دنبال بازی gta v میگردم فقط سالم باشه و مشکل نداشته باشه لطف کنید بهم چند سایت که این بازی را میفروشن یا کسانی که دارن و میخواین بفروشن را بهم معرفی کنید ممنون میشوم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or