ببین عزیزم یکم دیسک خش داشته باشه این ارور میاد.برای منم اینطوریه.FREE میاره
ببین عزیزم یکم دیسک خش داشته باشه این ارور میاد.برای منم اینطوریه.FREE میاره
پس دستگاهم pal است ممنونمببین عزیزم یکم دیسک خش داشته باشه این ارور میاد.برای منم اینطوریه.
بله دوست عزیز دستگاه شما پال هست.صدرصدپس دستگاهم pal است ممنونم
نه بخدا.ولی بازارها بازند چه قرنطینه ایشما سایتی را نمیشناسید که بازی gta v بفروشن؟ خیلی دارم دنبالش میگردم توی این روز های قرنطینه بگیرم بازی کنم.
هارد داری یا فلش؟راستی حافظه فلش برای نصب gta v چقدر باید باشه؟ هارد یک فلش ۳۲ گیگ دارم
کلان بخوای بدونه دیسک اجرا کنی 16 گیگ.ولی با دیسک اجرا کنی 8 گیگ.برای نصبش بازیتو گیر اوردی در خدمتت هستمفلش دیگه
با تشکر از دوست عزیزمون اقای اریا.که رحمت کشیدن بخاطر زحماتشون در در پیام رسان ربیکا.امیدوارم موفق باشیدسلام دوستان. من در پیامرسان روبیکا کانالی برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ ساختم و اگر خواستید میتوانید عضو شوید. لینک کانال را براتون میفرستم.
@xbox_360_game
اریا جان دوست عزیز شما برای رسیدن به نتیجه خوب میتونی در همه چیز در مورد ایکس باکس/در قسمتthread title این کارتونو اونجا به اشتراک بزارید تا مثل لینک در اونجا به تمام عموم به نمایش در بیادخیلی ممنون از شما آقا سپهر عزیز
سلام. یعنی چطوری از طریق منو وارد چه بخشی بشم من نمیدونماریا جان دوست عزیز شما برای رسیدن به نتیجه خوب میتونی در همه چیز در مورد ایکس باکس/در قسمتthread title این کارتونو اونجا به اشتراک بزارید تا مثل لینک در اونجا به تمام عموم به نمایش در بیاد View attachment 138995
سلام دوست عزیز به این شکل»:انجمن بازی سنتر/همه چیز در مورد ایکس باکس/thread title.در اینجا موضوع کارتو بنویس بعد اون سایتی که معرفی کردی با نوشتت کپی کن همون ثبت میشه به اسم تو دوست عزیز.موفق باشی.سلام. یعنی چطوری از طریق منو وارد چه بخشی بشم من نمیدونم
سلام عزیزم لطفا ارور رو تایپ یا عکسشو بفرستید.منتظرممن یک کنسلول xbox 360 جیتگ شده دارم بروزرسانی کردمش الانم بیشتر بازی ها رو نمیاره ارور میده فقط بعضی از بازی ها رو میاره چیکار کنم که درست شه؟