سلام آقا سپهر گل
آقا دم شما خیلی گرم مجددا، عزیز من بازی Rayman Legends رو روی یو اس بی نصب کردم هارد هم وصل نبود و اصلا نیومد بالا (انگار گیر کرد)،روی یو اس بی XeX menu هم نصب کرده بودم،Rayman تو صفحه سیاه گیر کرده بود همون موقع اجرا،بعد من دکمه هوم ایکس باکس رو زدم و برگشتم به داشبرد و وقتی XeX menu رو باز کردم Fatal Crash داد (از روی USB) !!! اینجا فهمیدم مشکل از هاردم نیست.
در مورد گیم ها باید بگم که متاسفانه من هم Diablo هم Rayman رو از سایت "پارسی گیمز" دانلود کردم
،اتفاقا آقا سپهر من هم به زبان انگلیسی مسلط هستم و این سایتی که شما فرستادی هم میشناسم به علاوه "
" این سایت هم پیدا کردم که به نظر کامل و خوب میاد،مشکل من با این دوتا سایت این بود که دانلود هاش resumeble نیست (چون از سرور 1fichier.com استفاده میکنن که اشتراکش پولیه) و باید هر دفعه حداقل 2 ساعت با اینترنت کار نداشته باشم تا 8 گیگ دانلود شه،الان متوجه شدم بسیار اشتباه کردم و حق با شماست و احتمال داره مشکل از گیم ها باشه که توی یو اس بی هم باعث Fatal Crash شد !
من یه روز که کار نداشتم بازی GTA V رو از این سایته که فرستادم با فرمت Iso دانلود کردم و حالا میخوام هارد ایکس باکسمو فرمت کنم و فقط GTA V رو روش نصب کنم ببینم مشکلم حل میشه یا نه، حالا چند تا سوال دیگه هم دارم آقا سپهر (با عرض پوزش که وقتتو میگیرم انقدر)
اول این که آقا سپهر احتمالش هست که مشکل جی تگ دستگاه باشه این ارور ؟! چون منم تو فروم های خارجی زیاد چرخیدم (بیشتر تو اینا : se7ensins.com ، digiex.net ، realmodscene.com ، team-xecuter.com ) فقط یه بار یکی کامت داده بود که احتمال داره موقع جی تگ اشکالی رخ داده باشه،ولی من از اون مغازه ای که برده بودم پرسیدم گفتن اینا خبره های جی تگ پشت شهرداری هستن !! (هرچند بسیار بد اخلاق و غیر حرفه ای بودن) خود یارو هم ادعا داشت که تاحالا همچین مشکلی برای مشتریاش پیش نیومده !!
دوم این که من کنسولمو وقتی با دکمه ایجکت درایوش روشن میکنم اون صفحه آبیه میاد ولی تهش گیر میکنه و کنسول بالا نمیاد هی اسکن میکنه تهش رو و ارور میده دوباره اسکن میکنه (عکس جایی که گیر میکنه رو ضمیمه کردم)،این مشکله یا ردیفه ؟!
و در آخر آقا سپهر من بازیارو چه طور بریزم که بهتر باشه ؟! Iso2God یا با استفاده از 360mpGui v1.0.2.3 یا این نرم افزاری که شما گفتی Xbox_Image_Browse_v2.9.0.350 ؟ هر سه رو دارم،و این که آیا اصلا Iso دانلودشون کنم یا آماده شده برای RGH ؟!
ببخشید خیلی طولانی شد آقا سپهر خواستم کامل اطلاعات وضعیتم رو بدم،خیلی ممنونم از شما