سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستی آقا سپهر من چه طور میتونم بدون اتصال به اینترنت کاور آرت بازی ها رو توی Freestly Dash 3 یا Aroura بذارم ؟! فایل های PNG کاور هارو هم دانلود کردم از سایت Xbox Unity،همچنین Title Update و DLC شون رو هم گرفتم
دانلود کاور احتیاج نیست شما بهتره مشکل دستگاتونو اول حل کنید .بعد از اون بهتون هردوشونو میگم.خیلی هم راهته.موفق باشی عزیزم

سلام دوست عزیز.در مورد صفه XELL برای همه همینطوره.اون گیر کردن نیست.داره دنبال سرور میگرده.یا برنامه های elf.اگه داره در اخر صفهه مدام دنبال سرور میگرده جی تگت مشگل نداره.این طبیعیه.ولی اگه صفحه هنگ کنه بله این مشکل داره.من ی پیشنهاد دارم.بهتره این کارو با دستگات انجام بدی.دستگاتو ریست سیستم کن.مثل بازگشت به کار خانه.دو بعد از اون کلییر کش کن. 3 که خیلی مهمه دقت کن ببین اپ دیته دستگات شمارش چنده.بعد اون اپدیتو با همون شماره دانلود کن .بریز توی ی فلشی که فرمت کرده باشی هیچی نداشته باشه. برو توی داشبرد اصلی بدونه اینکه به دکمه ای دست بزنی.فلش هاوی اپ دیتو به دستگات بزن.تو چند ثانیه ی سوال برای اپ دیت ازت می پرسه.یس بده بزار اپ دیت انجام شه.عجله نکن صبر کن اپ دیت کامل انجام بشه.هشدار به هیچ عنوان نباید ورژن اپ دیتت بالاتر از ورژن دستگات باشه.چون میتونه دستگاتو از بین ببره.همون شماره ورژن دستگاتو دانلود کن.قبل از این کار هاردتم داخل دستگاه باشه.بهتره هر چی داره به کل فرمتش بکنی.اگه اپ دیت انجام نشد به من خبر بده تا بهت بگم چیکار کن.برای دانلود اپ دیت تایپ کن.download system update xbox 360 و اینکه ورژن اپ دیت دستگاتم اضافه کن.توی سایت digiex.هم هست. این کارارو دونه به دونه انجام بده.موفق باشی.سوالی بود در خدمتم
نه گیر که نمیکنه ولی کنسول هم بالا نمیاد،همینطور میگرده !!
من تازه که کنسولمو گرفتم توی فلش به خاطر این که آواتار هام سفید بود آپدیت 17526 که آپدیت داشبرد دستگاهم بود رو ریختم ولی یادمه اونموقع اصلا پیغام آپدیت نداد بعد رفتم سرچ کردم اول فایل آپدیت رو به $$ تغییر دادم بازم نشد،خودم دستی رفتم توی فایل آپدیت و Avatar Editor رو آوردم بالا و اونجا گفت آپدیت هست و درست شد،فلشم هم Fat32 بود و خالی هم بود توی هیچ فلدر اضافه ای هم نریخته بودم آپدیتو

دانلود کاور احتیاج نیست شما بهتره مشکل دستگاتونو اول حل کنید .بعد از اون بهتون هردوشونو میگم.خیلی هم راهته.موفق باشی عزیزم
دم شما خیلی گرم آقا سپهر گل،پس من الان میرم تو کار فرمت هارد

نه گیر که نمیکنه ولی کنسول هم بالا نمیاد،همینطور میگرده !!
من تازه که کنسولمو گرفتم توی فلش به خاطر این که آواتار هام سفید بود آپدیت 17526 که آپدیت داشبرد دستگاهم بود رو ریختم ولی یادمه اونموقع اصلا پیغام آپدیت نداد بعد رفتم سرچ کردم اول فایل آپدیت رو به $$ تغییر دادم بازم نشد،خودم دستی رفتم توی فایل آپدیت و Avatar Editor رو آوردم بالا و اونجا گفت آپدیت هست و درست شد،فلشم هم Fat32 بود و خالی هم بود توی هیچ فلدر اضافه ای هم نریخته بودم آپدیتو
بله این درست ولی باید سیستم اپ دیت بطور اتوماتیک انجام بشه.شما همه چیزتونو همونطور که گفتم انجام بدید.اواتار ادیتور هیچ کمکی به شما نمیکنه.باید اپدیت سیستم انجام بشه.به محض بالا امدن صفحه اصلی اروم فلشتون رو داخل درگاه یو اس بی بزنید.تا اپ دیت انجام بشه.موفق باشی دوست عزیز

بله این درست ولی باید سیستم اپ دیت بطور اتوماتیک انجام بشه.شما همه چیزتونو همونطور که گفتم انجام بدید.اواتار ادیتور هیچ کمکی به شما نمیکنه.باید اپدیت سیستم انجام بشه.به محض بالا امدن صفحه اصلی اروم فلشتون رو داخل درگاه یو اس بی بزنید.تا اپ دیت انجام بشه.موفق باشی دوست عزیز
عالی،من الان انجام میدم و خبر میدم

عالی،من الان انجام میدم و خبر میدم
دوست عزیز.1 .هاردتونو فرمت کن با خود دستگات.2.دستگاتونو ریست سیستم کن یعنی بر گرده به کارخونه.3.اپدیتو انجام بده.منتظرم.یادتم باشه فلشتو با کامپیوتر فرمت کن

دوست عزیز.1 .هاردتونو فرمت کن با خود دستگات.2.دستگاتونو ریست سیستم کن یعنی بر گرده به کارخونه.3.اپدیتو انجام بده.منتظرم.یادتم باشه فلشتو با کامپیوتر فرمت کن
2.دستگاتونو ریست سیستم کن یعنی بر گرده به کارخونه ؟!! چه طوری این کارو بکنم ؟
من الان فلشو هی میزنم اتفاقی نمیوفه،هاردو فرمت کردم کلیر کش هم کردم

@maz88
کدوم مغازه بردی دسنگاه رو؟؟
اسمشو درست یادم نیست ! طبقه آخر پاساژ لباف بود فک کنم

آقا سپهر انجام دادم اما بازم آپدیت نمیکنه،هنوز پروفایل هم نساختم
شما پروفایل بساز.دستگاتو خاموش روشن کن باز فلشو بزن.اگه نشود از همون $$هم استفاده کن.اگه باز نشود از پشت دستگاه استفاده کن.اول بدونه دوتا $ امتحان کن نشد $$

شما پروفایل بساز.دستگاتو خاموش روشن کن باز فلشو بزن.اگه نشود از همون $$هم استفاده کن.اگه باز نشود از پشت دستگاه استفاده کن.اول بدونه دوتا $ امتحان کن نشد $$
آقا سپهر پیغام آپدیت رو نداد ولی پروفایل ساختم صورت آواتارم سفید نبود !! کاملادرست کار کرد و وارد آواتار ادیتور هم شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or