سلام دوست عزیز.در مورد صفه XELL برای همه همینطوره.اون گیر کردن نیست.داره دنبال سرور میگرده.یا برنامه های elf.اگه داره در اخر صفهه مدام دنبال سرور میگرده جی تگت مشگل نداره.این طبیعیه.ولی اگه صفحه هنگ کنه بله این مشکل داره.من ی پیشنهاد دارم.بهتره این کارو با دستگات انجام بدی.دستگاتو ریست سیستم کن.مثل بازگشت به کار خانه.دو بعد از اون کلییر کش کن. 3 که خیلی مهمه دقت کن ببین اپ دیته دستگات شمارش چنده.بعد اون اپدیتو با همون شماره دانلود کن .بریز توی ی فلشی که فرمت کرده باشی هیچی نداشته باشه. برو توی داشبرد اصلی بدونه اینکه به دکمه ای دست بزنی.فلش هاوی اپ دیتو به دستگات بزن.تو چند ثانیه ی سوال برای اپ دیت ازت می پرسه.یس بده بزار اپ دیت انجام شه.عجله نکن صبر کن اپ دیت کامل انجام بشه.هشدار به هیچ عنوان نباید ورژن اپ دیتت بالاتر از ورژن دستگات باشه.چون میتونه دستگاتو از بین ببره.همون شماره ورژن دستگاتو دانلود کن.قبل از این کار هاردتم داخل دستگاه باشه.بهتره هر چی داره به کل فرمتش بکنی.اگه اپ دیت انجام نشد به من خبر بده تا بهت بگم چیکار کن.برای دانلود اپ دیت تایپ کن.download system update xbox 360 و اینکه ورژن اپ دیت دستگاتم اضافه کن.توی سایت digiex.هم هست. این کارارو دونه به دونه انجام بده.موفق باشی.سوالی بود در خدمتم