سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا سپهر من به اداپتور دستگام نگاه کردم روشن کردم سبز بود .بعد به گفته شما هاردو دراوردم دستگاهو روشن کردم .چراغ قرمز دیگه نداشت .ولی با زدن هارد چراغ قرمز باز میاد .این اشکال هارد قابل تعمیره ؟ممنون که مشکلمو حل کردید خیلی متشکرم خیلی ترسیده بودم
دوست عزیز خواهش میکنم. همین که دستگاتون رفع مشکل شده برای من کافیه.در مرد تعمیر هارد میشه تعمیر کرد 50 درصد احتمال داره تعمیر بشه.سعی کن تا اون موقع از هاردت استفاده نکن.فعلا میتونی از ی فلش برای سیو بازیت استفاده کنی.موفق باشی

سلام دوباره ،
فرمت هم کرده بودم
ولی ...
ولی چی عزیزم .بپرس بنده جواب خواهم داد.بهتره از اول با فلشی که فرمت کردید روی دستگاتون کاراشو انجام بدید همون روز اول براش پروفایل بساز تمام .اگه سی دی بازی داری با سی دی بازی تو نصب کن ببین نتیجش چی شده.اگه اواتارت رفته بگو تا بهت بگم چطور اواتارتو برگردونی.هرگز دستگاه جی تگ شده رو اپدیت نکن.بخاطر اواتار .اون روش خودشو برای بازگرداندن اواتار داره.موفق باشی دوست عزیز.

سلام دوست عزیز .اگه اطلاعات هارد برات مهم نیست خوب فرمتش کن با خود دستگاه ایکس باکست.روی گزینه فرمت رفته شماره سریال دستگاتو وارد کن .فرمتو انجام بده.اگه میخوای اینکارو با کامپیوتر انجام بدی میتونی از نرم افزار LLF SETUP هم استفاده کنی.ولی میخوای خود هاردتو توی کامپیوتر ببینی از نرم افزار FATXPLORER 32 خیلی خوب و عالیه.ولی 7روز بیشتر نمیتونی ازش استفاده کنی.موفق باشی شرمنده دیر جواب دادم.سوالی بود در خدمت هستم ...
آقا سپر عزیز بسیار بسیار ممنونم از پاسختون،لطف زیادی کردید به بنده ? فقط یه موضوعی که هست اینه که اصلا توی کنسول (قسمت System,Storage) هارد دستگاه وجود نداره،برای همین نمیشه که از کنسول استفاده کنم،حالا با این برنامه ای که لطف کردید و اسمشو گفتید امتحان میکنم و خبر میدم،بازم ممنون

سلام دوباره آقا سپهر عزیز

عزیز جان من با HDD Low Level Format Tool یا همون (LLF) فرمت کردم هارد رو و بعد به ایکس باکس وصلش کردم ولی اتفاقی نیوفتاد مجددا ( No Storage devices found ) ، بعد از اون هیچ کدوم از نرم افزار های درایو ایکس باکس توی کامپیوتر دیگه نمیشناختن هارد رو،من توی یه فروم خارجی خوندم بعضی از از دستگاه ها هاردشونو به Fat32 فرمت کنی بعد توی ایکس باکس unformatted میشناسه هاردو و بعد میتونید فرمتش کنید و مشکل حل میشه،من هم به Fat32 توی کامپیوتر فرمت کردم ولی بازم ایکس باکس هاردو نشناخت حتی با NTFS هم امتحان کردم،حالا من یک هارد Hitachi 120GB با فرمت Fat32 ویندوز دارم اما قبل از این که هاردو با کامپیوتر فرمت کنم از Security Sector و فولدر های داخل هارد به صورت دستی به کمک ( Party Buffalo و Hex Editor ) بکاپ گرفتم،حالا سوالم اینه که آیا میشه کاریش کرد که من بتونم دوباره ازین هارد استفاده کنم ؟ و مجدادا گیم کنم ؟:(:(:(

لطف بی اندازه ای بهم میکنید اگه جواب سوالم رو بدید،در هر صورت ممنونم ازتون

Attachments

• WhatsApp Image 2020-04-16 at 11.36.07 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-16 at 11.36.07 PM.jpeg
    33.4 KB · مشاهده: 6
آقا سپر عزیز بسیار بسیار ممنونم از پاسختون،لطف زیادی کردید به بنده ? فقط یه موضوعی که هست اینه که اصلا توی کنسول (قسمت System,Storage) هارد دستگاه وجود نداره،برای همین نمیشه که از کنسول استفاده کنم،حالا با این برنامه ای که لطف کردید و اسمشو گفتید امتحان میکنم و خبر میدم،بازم ممنون
سلام دوست عزیز من کاملا متوجه منظورتون هستم.نرم افزار fatxplorer این قابلیتو داره که هاردتو مثل هاردهای دیگه نشون میده .حالا هر عملیاتی برای هارد دارید میتونید انجام بدید.متاسفانه این نرم افزار به طور لایسنسی هست .ولی برای استفاده 7روز میتونی ازش استفاده کنید.من الان روی این نرم افزار بسیار خوب میرم میگه مهلت استفاده شما تمام شده.باید برای خرید اقدام کنید.خوب منم 2 ماه پیش نصبش کردم و کلی بهره ازش بردم.باور کن امید وارم هرچه زودتر مشکل شما دوست عزیز حل بشه.موفق باشی .سوالی بود بپرس.حتما جواب خواهم داد.

سلام دوباره آقا سپهر عزیز

عزیز جان من با HDD Low Level Format Tool یا همون (LLF) فرمت کردم هارد رو و بعد به ایکس باکس وصلش کردم ولی اتفاقی نیوفتاد مجددا ( No Storage devices found ) ، بعد از اون هیچ کدوم از نرم افزار های درایو ایکس باکس توی کامپیوتر دیگه نمیشناختن هارد رو،من توی یه فروم خارجی خوندم بعضی از از دستگاه ها هاردشونو به Fat32 فرمت کنی بعد توی ایکس باکس unformatted میشناسه هاردو و بعد میتونید فرمتش کنید و مشکل حل میشه،من هم به Fat32 توی کامپیوتر فرمت کردم ولی بازم ایکس باکس هاردو نشناخت حتی با NTFS هم امتحان کردم،حالا من یک هارد Hitachi 120GB با فرمت Fat32 ویندوز دارم اما قبل از این که هاردو با کامپیوتر فرمت کنم از Security Sector و فولدر های داخل هارد به صورت دستی به کمک ( Party Buffalo و Hex Editor ) بکاپ گرفتم،حالا سوالم اینه که آیا میشه کاریش کرد که من بتونم دوباره ازین هارد استفاده کنم ؟ و مجدادا گیم کنم ؟:(:(:(

لطف بی اندازه ای بهم میکنید اگه جواب سوالم رو بدید،در هر صورت ممنونم ازتون
خوب دوست عزیز شما که هارد ویندوز دارید.ابتدا شما باید هاردتونو تک پارتیشن کنید.یعنی هاردتون باید کاملا ی پارتیشن داشته باشه.برای این کار من شخصا هارد کامپیوترمو که ویندوز داره خارج میکنم .بعد ی هاردی که برای ویندوز بوده رو به کامپیوتر وصل میکنم .سی دی نصب ویندوز رو میزارم داخل درایو و در پارتیشن بندی تمام پارتیشنارو پاک میکنم بعد ی پارتیشن کامل یعنی کل هاردو انتخاب میکنم و در نهایت فرمت رو انجام میدم.بعد داخل ایکس باکس قرار میدم اونجا unformatted میشناسه.بهد فرمتش میکنم.این کارو من برای خیلی از مشتریها انجام میدم.مشکلی هم نداشته.من از سی دی ویندوز XP استفاده میکنم.البته روی دستگاه های ایکس باکس جی تگ شده.در مورد دستگاهای جی تگ نشده امتحان نکردم.البته ی راه دیگه هم هست بعد از تک پار تیشن کردن.که از قاب تبدیل hdd sata to usb استفاده کنید این به هر دونوع دستگاه جواب میده.فرقش اینه که هارد شما اکسترنال میشه.البته ی چیز هم بگم حالا مطمعن هستید که دستگاتون دچار مشکل نشده.چون بعض از مشتریا میان این مشکل براشون داشته.میگفتند موقعی که دستگاه روشن بوده ندونسته هاردو کشیده بیرون.ودیگه هارد د اون قسمت جواب نداده.که با استفاده از همون کار اکسترنال مشکلشون برطرف شده.بعضیهاشونم داخل دستگاهشونو تعمیر کردم.درست شده.به هر حال امیدوارم هر چه سریع تر مشکلت حل بشه دوست عزیز. 137571 137572

خوب دوست عزیز شما که هارد ویندوز دارید.ابتدا شما باید هاردتونو تک پارتیشن کنید.یعنی هاردتون باید کاملا ی پارتیشن داشته باشه.برای این کار من شخصا هارد کامپیوترمو که ویندوز داره خارج میکنم .بعد ی هاردی که برای ویندوز بوده رو به کامپیوتر وصل میکنم .سی دی نصب ویندوز رو میزارم داخل درایو و در پارتیشن بندی تمام پارتیشنارو پاک میکنم بعد ی پارتیشن کامل یعنی کل هاردو انتخاب میکنم و در نهایت فرمت رو انجام میدم.بعد داخل ایکس باکس قرار میدم اونجا unformatted میشناسه.بهد فرمتش میکنم.این کارو من برای خیلی از مشتریها انجام میدم.مشکلی هم نداشته.من از سی دی ویندوز XP استفاده میکنم.البته روی دستگاه های ایکس باکس جی تگ شده.در مورد دستگاهای جی تگ نشده امتحان نکردم.البته ی راه دیگه هم هست بعد از تک پار تیشن کردن.که از قاب تبدیل hdd sata to usb استفاده کنید این به هر دونوع دستگاه جواب میده.فرقش اینه که هارد شما اکسترنال میشه.البته ی چیز هم بگم حالا مطمعن هستید که دستگاتون دچار مشکل نشده.چون بعض از مشتریا میان این مشکل براشون داشته.میگفتند موقعی که دستگاه روشن بوده ندونسته هاردو کشیده بیرون.ودیگه هارد د اون قسمت جواب نداده.که با استفاده از همون کار اکسترنال مشکلشون برطرف شده.بعضیهاشونم داخل دستگاهشونو تعمیر کردم.درست شده.به هر حال امیدوارم هر چه سریع تر مشکلت حل بشه دوست عزیز.View attachment 137571View attachment 137572
ممنونم از جوابتون آقا سپهر عزیز

فقط بازم چند تا نکته هست،البته قبلش باید ازتون عذر خواهی کنم که وقتتونو میگیرم ? نکته اول اینکه هارد من مال خود ایکس باکس بود (اورجینال Hitachi 120GB) و من خودم فرمتش کردم دیروز ? کلا یه درایو جدا هست الان که با یه کابل Sata و پاور از مادر برد وصلش کردم (یه درایو 111GB) پارتیشنش نکردم اصلا،فقط فرمت ( با استفاده از Disk Management خود ویندوز 10) ولی بازم unformatted نشناخت ایکس باکس !!! یعنی شما میگید که خود ویندوز پارتیشن درست کرده ؟!
راجع به خرابی دستگاه،والا نمیدونم راستش...من بازش نکردم چون بلد نیستم واقعا ولی برای این که تست کنم پورت هارد درسته وقتی کنسول روشن بود هارد رو در آوردم و کنسول ریست شد که فهمیدم مشکل قطعی اتصالات دستگاه نیست (این کار رو تو شرایطی کردم که کنسول هارد رو نمیشناخت یعنی همین چند روز پیش)
و ضمنا من کنسول رو که روشن میکنم اصلا صورت آواتار هام نمیاد (یعنی کاملا سفیدن) قدیما هاردم هم خراب بود ولی با یو اس بی که پروفایل میساختم آواتار داشتم و نرمال بود (فقط هارد رو نمیشناخت) انگار الان اینجوری شده !؟ مشکلش رو شما میدونید ؟

نکته دوم این که آقا سپهر من راستش نمیدونم دستگاهم چیه داستانش ! من یه Xbox 360 Elite دارم که محصول سال 2009 هستش (منم همون موقع ها خریدمش) و از وقتی که خریدمش دی وی دی کپی اجرا میکنه،من تا حالا JTAG یا RGH نکردم کنسول رو فقط خیلی قدیما چند بار دادم دست تعمیر کار که آپدیت داشبورد رو عوض کنه (LT+3 آخرین ورژنی که نصب شده روش) ، الان نمدیونم کنسولی که خریدم چیه داستانش ولی فک میکنم باید Flashed باشه چون با دکمه ایجک روشنش که میکنم کنسول نرمال میاد بالا (صفحه آبی نمیشه) زیاد طول هم نمیکشه بره تو داشبورد با دسته هم (دکمه Y) در دی وی دی رامش باز میشه (اینا راه هایی هست که تو اینترنت راجع بهش پیدا کردم).حالا به نظر شما با توجه به قدمت کنسولم کار درستی هست که اصلا جی تگش کنم و خیالم از بابت گیم راحت شه یا نه ؟!

بازم ببخشید اگه وقتتونو گرفتم،ممنون ازتون

ممنونم از جوابتون آقا سپهر عزیز

فقط بازم چند تا نکته هست،البته قبلش باید ازتون عذر خواهی کنم که وقتتونو میگیرم ? نکته اول اینکه هارد من مال خود ایکس باکس بود (اورجینال Hitachi 120GB) و من خودم فرمتش کردم دیروز ? کلا یه درایو جدا هست الان که با یه کابل Sata و پاور از مادر برد وصلش کردم (یه درایو 111GB) پارتیشنش نکردم اصلا،فقط فرمت ( با استفاده از Disk Management خود ویندوز 10) ولی بازم unformatted نشناخت ایکس باکس !!! یعنی شما میگید که خود ویندوز پارتیشن درست کرده ؟!
راجع به خرابی دستگاه،والا نمیدونم راستش...من بازش نکردم چون بلد نیستم واقعا ولی برای این که تست کنم پورت هارد درسته وقتی کنسول روشن بود هارد رو در آوردم و کنسول ریست شد که فهمیدم مشکل قطعی اتصالات دستگاه نیست (این کار رو تو شرایطی کردم که کنسول هارد رو نمیشناخت یعنی همین چند روز پیش)
و ضمنا من کنسول رو که روشن میکنم اصلا صورت آواتار هام نمیاد (یعنی کاملا سفیدن) قدیما هاردم هم خراب بود ولی با یو اس بی که پروفایل میساختم آواتار داشتم و نرمال بود (فقط هارد رو نمیشناخت) انگار الان اینجوری شده !؟ مشکلش رو شما میدونید ؟

نکته دوم این که آقا سپهر من راستش نمیدونم دستگاهم چیه داستانش ! من یه Xbox 360 Elite دارم که محصول سال 2009 هستش (منم همون موقع ها خریدمش) و از وقتی که خریدمش دی وی دی کپی اجرا میکنه،من تا حالا JTAG یا RGH نکردم کنسول رو فقط خیلی قدیما چند بار دادم دست تعمیر کار که آپدیت داشبورد رو عوض کنه (LT+3 آخرین ورژنی که نصب شده روش) ، الان نمدیونم کنسولی که خریدم چیه داستانش ولی فک میکنم باید Flashed باشه چون با دکمه ایجک روشنش که میکنم کنسول نرمال میاد بالا (صفحه آبی نمیشه) زیاد طول هم نمیکشه بره تو داشبورد با دسته هم (دکمه Y) در دی وی دی رامش باز میشه (اینا راه هایی هست که تو اینترنت راجع بهش پیدا کردم).حالا به نظر شما با توجه به قدمت کنسولم کار درستی هست که اصلا جی تگش کنم و خیالم از بابت گیم راحت شه یا نه ؟!

بازم ببخشید اگه وقتتونو گرفتم،ممنون ازتون
خواهش میکنم دوست عزیز.خوب در مورد سوال اولتون.اینکه خیر ویندوز به هیچ وجه سر خود پارتیشن درست نمیکنه.خوب دستگاه شما جی تگ نیست و شما میخواهید الان هارد فرمت شده وصل کنید.این که هارد رو بشناسه غیر ممکنه.چرا که دستگاه شما جی تگ نیست و از فایلهای موجود و مخفی که در هارد هستند که این فایلها از سیستم ماکروسافت قابل شناسایی هست و در حال حاضر اون فایلهای اصلی ماکروسافت نیستند و دستگاهی که جی تگ نیست نمیتونه هاردو شناسایی کنه.البته راه هایی برای این که هاردو مجددا دستگاتون بشناسه هست .که انجامش خیلی هم ساده نیست.در حال حاضر شما ی هارد معمولی دارید.خودتون باید در یوتیوب بگردید ببینید موفق میشید ی هارد معمولی رو به ی هارد مخصوص ماکروسافت تبدیل کنید.میتونید در یوتیوب ببینی.چرا از تبدیلی که گفتم استفاده نمیکنید.دیگه نیازی به این کارا نیست.
DIY Use a Laptop Hard Drive in XBOX 360

همه برنامه هاش زیر ویدیو هست .کلی راهکار میاد که دیدم تبدیلش کردند.الته برای تست بهتر برای اینکه مشکل از دستگاتون نیست اگه دوستی دارید که چند لحظه هاردشو قرض کنید ببینی دستگاتون میشناسه یا نه.در مورد سفید بودن اواتار به تنضیمات دستگاتون رفته و ببینید شماره داشبردتون چنده .همون اپدیتو از اینترنت دانلود کنید و بای فلش دیگه در روت فلش ریخته و ایکس بتاکستونو روشن کنید بعد اپدیتی رو که دانلود کردید توی فلشو به دستگاتون زده تا دستگاتون اپدیت و اواتارتون برگرده. یعنی باید Systemupdate باشه .در مورد سوال اخر دستگاه شما مدلش جسپره و از بهترین دستگاهایی هست که غیر ممکنه 3 چراغ بشه.چرا که امتحانشو پس داده.البته اگه 2009 باشه.و این که میخوای خودتونو راحت کنید .و این همه مشکلات رو نداشته باشید .سعی کنید دستگاتونو جی تگ یا همون ار جی اچ کنید.خیلی هزینش باشه 150 هزار تمنه.با توجه به اینکه دستگاتونم مدلش جسپره.موفق باشی دوست عزیز سوالی بود بپرس.

خواهش میکنم دوست عزیز.خوب در مورد سوال اولتون.اینکه خیر ویندوز به هیچ وجه سر خود پارتیشن درست نمیکنه.خوب دستگاه شما جی تگ نیست و شما میخواهید الان هارد فرمت شده وصل کنید.این که هارد رو بشناسه غیر ممکنه.چرا که دستگاه شما جی تگ نیست و از فایلهای موجود و مخفی که در هارد هستند که این فایلها از سیستم ماکروسافت قابل شناسایی هست و در حال حاضر اون فایلهای اصلی ماکروسافت نیستند و دستگاهی که جی تگ نیست نمیتونه هاردو شناسایی کنه.البته راه هایی برای این که هاردو مجددا دستگاتون بشناسه هست .که انجامش خیلی هم ساده نیست.در حال حاضر شما ی هارد معمولی دارید.خودتون باید در یوتیوب بگردید ببینید موفق میشید ی هارد معمولی رو به ی هارد مخصوص ماکروسافت تبدیل کنید.میتونید در یوتیوب ببینی.چرا از تبدیلی که گفتم استفاده نمیکنید.دیگه نیازی به این کارا نیست.
DIY Use a Laptop Hard Drive in XBOX 360

همه برنامه هاش زیر ویدیو هست .کلی راهکار میاد که دیدم تبدیلش کردند.الته برای تست بهتر برای اینکه مشکل از دستگاتون نیست اگه دوستی دارید که چند لحظه هاردشو قرض کنید ببینی دستگاتون میشناسه یا نه.در مورد سفید بودن اواتار به تنضیمات دستگاتون رفته و ببینید شماره داشبردتون چنده .همون اپدیتو از اینترنت دانلود کنید و بای فلش دیگه در روت فلش ریخته و ایکس بتاکستونو روشن کنید بعد اپدیتی رو که دانلود کردید توی فلشو به دستگاتون زده تا دستگاتون اپدیت و اواتارتون برگرده. یعنی باید Systemupdate باشه .در مورد سوال اخر دستگاه شما مدلش جسپره و از بهترین دستگاهایی هست که غیر ممکنه 3 چراغ بشه.چرا که امتحانشو پس داده.البته اگه 2009 باشه.و این که میخوای خودتونو راحت کنید .و این همه مشکلات رو نداشته باشید .سعی کنید دستگاتونو جی تگ یا همون ار جی اچ کنید.خیلی هزینش باشه 150 هزار تمنه.با توجه به اینکه دستگاتونم مدلش جسپره.موفق باشی دوست عزیز سوالی بود بپرس.
درود فراوان بر شما سپهر عزیز ?? ممنون واقعا از وقتی که میذاری

اون راه تبدیل رو دنبالشم که گیر بیارم و امتحان کنم ، من یه کار عجیبی کردم که از سکیوریتی سکتور Fujitsu برای هاردم استفاده کردم و با Fatxplorer فرمتش کردم و دوباره هارد به Fatx برگشت حالا نرم افزار های مخصوص ایکس باکس توی کامپیوتر میشناسنش دوباره ولی کنسول همچنان نه !!!
بابت آواتار هم ممنونم.

پس من مشکل هارد اینو برطرف کردم جی تگش میکنم چون استفاده اینترنتی هم ندارم از ایکس باکس %%- مرسی بابت راهنماییتون آقا سپهر گل

راستی این روش (DIY Use a Laptop Hard Drive in XBOX 360 ) فقط مال هارد های وسترن دیجیتاله،امتحانش کردم "HDDhacker"

بازم ممنون از شما،من اگه به نتیجه رسیدم حتما اینجا مینویسم که اگه کسی مشکل منو داشت راهش رو ببینه

• Like
Reactions: sepehrpuor
سلام آقا سپهر . امروز داشتم batman arkham asylum بازی میکردم که یهو وسط بازی هنگ کرد و روی صفحه مربع های رنگارنگ اومد بعدش صفحه سیاه شد و صداش هنگ کرد منم دستگاه رو خاموش کردم الانم از ترسم روشنش نمیکنم . حالا این یعنی چی ؟ یعنی مشکل از بازی بوده ؟ البته من بازی رو دانلود کردم و اینکه امروز داشت بارون شدید میومد گفتم شاید یه ربطی به برق خونه و ایکس باکس داشته البته من از محافظ واسه ی ایکس باکس استفاده میکنم .

درود فراوان بر شما سپهر عزیز ?? ممنون واقعا از وقتی که میذاری

اون راه تبدیل رو دنبالشم که گیر بیارم و امتحان کنم ، من یه کار عجیبی کردم که از سکیوریتی سکتور Fujitsu برای هاردم استفاده کردم و با Fatxplorer فرمتش کردم و دوباره هارد به Fatx برگشت حالا نرم افزار های مخصوص ایکس باکس توی کامپیوتر میشناسنش دوباره ولی کنسول همچنان نه !!!
بابت آواتار هم ممنونم.

پس من مشکل هارد اینو برطرف کردم جی تگش میکنم چون استفاده اینترنتی هم ندارم از ایکس باکس %%- مرسی بابت راهنماییتون آقا سپهر گل

راستی این روش (DIY Use a Laptop Hard Drive in XBOX 360 ) فقط مال هارد های وسترن دیجیتاله،امتحانش کردم "HDDhacker"

بازم ممنون از شما،من اگه به نتیجه رسیدم حتما اینجا مینویسم که اگه کسی مشکل منو داشت راهش رو ببینه
با سپاس فراوان دوست عزیز.

نمیدونم شایدم مشکل از بازی بوده شایدم از کارت گرافیک دستگاه (gpu) . البته همین الان کنسول رو روشن کردم و خبری از چراغ قرمز نبود .
سلام دوست عزیز.گزارش قبلی رو خوندم.بله این حدس شما کاملا درسته اینگونه مشکلات متاسفانه بر اثر گرمای بیش از حد GPU هست.همون طور که قبلا گفتم سعی کن کمتر بازی کنی.برای مثال 2 ساعت بازی کن 30 دقیقه بهش استراحت بده.موفق باشی عزیزم

سلام آقا سپهر . امروز داشتم batman arkham asylum بازی میکردم که یهو وسط بازی هنگ کرد و روی صفحه مربع های رنگارنگ اومد بعدش صفحه سیاه شد و صداش هنگ کرد منم دستگاه رو خاموش کردم الانم از ترسم روشنش نمیکنم . حالا این یعنی چی ؟ یعنی مشکل از بازی بوده ؟ البته من بازی رو دانلود کردم و اینکه امروز داشت بارون شدید میومد گفتم شاید یه ربطی به برق خونه و ایکس باکس داشته البته من از محافظ واسه ی ایکس باکس استفاده میکنم .
من اگه جای تو بودم دستگارو در سایت های دیوار.شیپور .خصوصا در سایت دیوار.حداقل قیمت 1450.ی مقدار هم میزاشتم روش ی اسلیم میخریدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or