سلام
دو تا سوال
من یه مشکلی در مورد ایکس باکسم دارم ... چند وقت پیش دستگاهمو برای آپدیت ای تی 3 دادم بیرون بعد یکم بازی کردم باهاش و می خواستم بازی Tc: Ghost Reckon Future Soldier رو بازی کنم که دیسکو گذاشتم پیغام آپدیت داد آپدیت کردم از اون وقت به بعد گاهی وقتا که بازی رو تو دستگاه میذارم به جای اینکه اسم و عکس بازی رو نشون بده فقط مینویسه Play Game وقتی میزنی پلی کنه صفحه سیاه میشه انگار که بازی می خواد بیاد ولی دوباره بر میگرده تو داشبورد ... به طور عادی وقتی از بازی بر میگردی به داش بورد درایو یکم می چرخه اما تو این حالت اصلا اینطور نیست .... وقتی هم Game Detail رو میزنم (دکمه آبی رو میزنم) به جای اینکه اون بالا اسم بازی رو بزنه اسم اولین بازی که رو هارد نصبه (بر اساس الفبا) رو میزنه ... اولا میزد Ac:Revelation .... بعد این بازی رو و بازی Ghost Reckon رو کلا پاک کردم الان گاهی میزنه Assassin Creed III .... دیسکو که در میارم دوباره میذارم اصلا درایو نمی چرخه.... فقط خاموش روشن که می کنم مشکل رفع میشه .... ولی هر از چند باری اتفاق میفته .... میشه بگید مشکل از چیه؟ چه جوری می تونم مشکلو رفع کنم؟ فکر نکنم از لنز باشه چون من تا حالا اصلا از رو لنز بازی هم نکردم همه بازی هامو از رو هارد اجرا می کنم و لنزم خیلی کم کار کرده ...
اگه بازی هایی که برای ال تی 2 هست رو تو دستگاه بذارم و اجرا کنم چی میشه؟ کپی خور دستگاه می پره؟
بازی هایی مثله Halo Reach و Mw2 رو چی؟ (منظورم اینه که اینا پچ نشده باشه، درست عین زمان اولیه عرضشون
مرسی