سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
زدن چراغ چشمک زن به این معناست که یا فرموری رو رایتر کنسولت نیست یا کابل ساتا یا کابل برقی که رایتر درون دستگاه به مادربورد وصله اتصال داره که شما میگید وقتی روشن میکنم درست میشه . 100% ماله کابل ساتا یا کابل برقه. شاید درست نرفته جا شایدم اتصال داره .
اونارو عوض کن مشکلت حل میشه:d

چراغ چشمک زن نیست چراغ قرمز که وسطش روشن میشه...اخه به تعمیرکار هم نشون دادم گفت عیبی نداره اگه میاد بالا درسته....خودم میتونم دستی چک کنم؟چطوری؟ ممنون از اینکه جواب دادین :)

چه بازی هایی نیاز به Title Update دارن؟

بازي هايي مثل فيفا ١٤ يا GTA V كه با هر دفعه آپديت چيزاي جديد بهش اضافه ميشن مثلا فيفا ١٤ بازيكنا طبق آخرين نقل انتقالات آپديت ميشن و Gta V هم باگ رفع ميكنه

Sent from no where to every where

ببخشيد من چجوري بايد تايتل آپديت بازي GTA V رو نصب كنم با horizon و چجوري بفهمم كه درست اينستال شده آيا تو بازي نشون ميده؟؟

Sent from no where to every where ������������
از تو ایکس باکس برو قسمت استوریج اگه علامت تعجب داشت ینی مشکل داره

- - -ویرایش - - -

چه بازی هایی نیاز به Title Update دارن؟
همه ی بازی ها

ببخشید دوستان من میخواستم بدونم هنگام انتقال تایتل آپدیت console id و اینا لازمه

58975155229366753241.png
[/URL][/IMG]

دوستان سلام.
من یه دسته سیم دار دو تکه دارم . درست تو محلی که این تکه ها به هم وصل می شن قطعی داره . قطعی هم از انتهای خود دسته هست .
می خواستم بدونم می شه دو طرف رو ببرم و رشته سیم های داخل دو طرف رو به هم وصل کنم؟

درود دوستان من دو تا مشکل دارم
اول اینکه از وقتی داشبورد دستگاه رو آپدیت کردم به ورژن 2.0.16537.0 و وقتی روشن میکنم و میخوام وارد پروفایلم شم یه ارور میده که شما به لایو وصل نشدید و مشکل از کانکشنتون هست و برای رفعش میخوای برین تو قسمت network یا نه و دو تا گزینه بله و خیر داره دیگه که خیر بزنی میره صفحه اصلی و بله میره network خیییییلی رو اعصابه همه همینجورن؟؟ نمیشه کاری کرد که دیگه نده این اخطارو؟؟؟
و سوال دومم اینکه بعضی موقع ها که بازی میکنم و میخوام دی وی دی رو در بیارم نمیاره بیرون هرکاری که بگی میکنم ولی همش چراغ سبزه چشمک میزنه.این اتفاق بیشتر وقتی می افته که لود نمیشه بازی یا مثلا عادی هم میخوام بیارم بیرون اتفاق افتاده.بعد خاموش میکنم سریع روشن میکنم هم نمیاره بیرون و همش چشمک میزنه چراغ سبزه و باید چند دقیقه خاموش باشه تا که دکمه خروج رو بزنم دی وی دی رو بده بیرون.بازم اگه نده دوباره باید بزارم بیشتر خاموش باشه بعد بزنم. .توی خوندن بازی ها مشکلی نداره.مشکل سخت افزاری داره؟مشکل از چیه؟چجوری میتونم رفعش کنم؟؟
پیشاپیش مرسی از همتون...

سلام دوستان من تاپیک همین مشکلم هم زدم اما نمیدونم چرا حذفش کردند مدیران با اینکه من تمام تاپیک ها رو گشتم ولی نبود . هرچند الان فهمیدم اگه مشکلم رو اینجا مطرح میکردم بهتر بود ولی به هر حال مدیران میتونستند مطلبم رو به اینجا منتقل کنند و به نظرم کار درستی نکردند .

در هر حال مشکل من این هستش که وقتی کنسول رو روشن میکنم توی داشبورد آواتارم لود نمیشه و همینطوری سفید میمونه . البته باید بگم که خود اکانتم کاملا لود میشه و گیمر اسکورم رو هم نشون میده و حتی Gamer Picture هم دارم اما اواتارم نه تنها لود نمیشه بلکه اجازه Costumize کردنش هم کنسول بهم نمیده و گزینه Avatar Costumize غیر فعال هستش و هرچی روش کلیک میکنم نمیره توش تا تغییر بدم آواتارم رو .
البته اگه روشی غیر از آپدیت کردن کنسول باشه که به مراتب بهتر هستش...

سلام دوستان من تاپیک همین مشکلم هم زدم اما نمیدونم چرا حذفش کردند مدیران با اینکه من تمام تاپیک ها رو گشتم ولی نبود . هرچند الان فهمیدم اگه مشکلم رو اینجا مطرح میکردم بهتر بود ولی به هر حال مدیران میتونستند مطلبم رو به اینجا منتقل کنند و به نظرم کار درستی نکردند .

در هر حال مشکل من این هستش که وقتی کنسول رو روشن میکنم توی داشبورد آواتارم لود نمیشه و همینطوری سفید میمونه . البته باید بگم که خود اکانتم کاملا لود میشه و گیمر اسکورم رو هم نشون میده و حتی Gamer Picture هم دارم اما اواتارم نه تنها لود نمیشه بلکه اجازه Costumize کردنش هم کنسول بهم نمیده و گزینه Avatar Costumize غیر فعال هستش و هرچی روش کلیک میکنم نمیره توش تا تغییر بدم آواتارم رو .
البته اگه روشی غیر از آپدیت کردن کنسول باشه که به مراتب بهتر هستش...

دوست عزيز من هر روشي تو گوگل سرچ كردم فقط چارش آپديت بود اگه نميخواي با دستگاهت به ايكس باكس لايو وصل شي ميتوني آپديت جديد رو از خود سايت دانلود كنيد بعدش رو فلش بريزيد به ايكس باكس وصل كنيد و منتظر تمام شدن آپديت باشيد

Sent from no where to every where

سلام بر دوستان گلم بنده به شدت تازه کارم دستگاهم lt3 و کپی خور بازی هایی مثل اساسین بلک فلگ رو اجرا میکنه اما بازی های نسبتا قدیمی رو ارور میده disk is not sopported اگه میتونید لطفا کمکم کنید مرسی .......

سلام بر دوستان گلم بنده به شدت تازه کارم دستگاهم lt3 و کپی خور بازی هایی مثل اساسین بلک فلگ رو اجرا میکنه اما بازی های نسبتا قدیمی رو ارور میده disk is not sopported اگه میتونید لطفا کمکم کنید مرسی .......
اگه بازی ای مثل fable 3 یا black ops 1 باشه باید دیسک پچ ال تی 3 داشته باشه.

سلام رفقا
من جدیدا یه ایکس باکس خریدم آرکید ..
بعد همه نشونه های جسپر رو داره مثل سال تولیت - اون جریان پشتش و حتی کانکتور شارژرش هم مثل عکسی هست که تو نت هست و مخصوصه جسپره
ولی یه مشکلی که هست این آداپتوروش روی outpout زده 203 !!!!
203 مگه مال زنون ها نبود؟؟؟
یعنی چی یعنی مال منم زنونه؟؟؟
مگه میشه کانکتور اتصال اداپتور رو روی برد عوض کرد ؟؟ چند جا زده بودن این کار غیر ممکنه
بعد این ایکس باکس مشکلی هم نداره .. من حتی 4 ساعتم باهاش بازی کردم نه داغ میکنه نه چیزی فقط وقتی سی دی داخلشه یکم درایوش صدا داره ..
میشه منو راهنمایی کنید ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or