اگه بازی ای مثل fable 3 یا black ops 1 باشه باید دیسک پچ ال تی 3 داشته باشه.
دادا بازی هایی مثل بتلفیلد 3 و بتمن آرکهام سیتی رو این ارور میده ..... خب میتونم کاری برای اجراش کنم ؟؟؟؟ یا یه آموزشی چیزی بهم لطفا .....
اگه بازی ای مثل fable 3 یا black ops 1 باشه باید دیسک پچ ال تی 3 داشته باشه.
سلام رفقا
من جدیدا یه ایکس باکس خریدم آرکید ..
بعد همه نشونه های جسپر رو داره مثل سال تولیت - اون جریان پشتش و حتی کانکتور شارژرش هم مثل عکسی هست که تو نت هست و مخصوصه جسپره
ولی یه مشکلی که هست این آداپتوروش روی outpout زده 203 !!!!
203 مگه مال زنون ها نبود؟؟؟
یعنی چی یعنی مال منم زنونه؟؟؟
مگه میشه کانکتور اتصال اداپتور رو روی برد عوض کرد ؟؟ چند جا زده بودن این کار غیر ممکنه
بعد این ایکس باکس مشکلی هم نداره .. من حتی 4 ساعتم باهاش بازی کردم نه داغ میکنه نه چیزی فقط وقتی سی دی داخلشه یکم درایوش صدا داره ..
میشه منو راهنمایی کنید ؟؟
اون سید خدا رو چرا میزاری تو کنسول آخه؟مگه می خوای قرآن بخونه؟سلام دوستان وقتی سیدی میزارم داخل دستگاه خیلی صدا میده کاملا معلومه که موقع چرخیدن به یه چی برخورد داره !!!!!!! ولی بازی ها رو راحت اجرا میکنه ......
1)اول این برنامه رو دانلود کن:XboxMB - Xbox Message Boards - Horizon
2)یه پروفایل دیگه بساز
3)یه فلش بردار کانفیگیورش کن با ایکس باکس و سیو هات و پروفایل رو بریز رو فلش
4)فلش رو وصل کن به پی سی
5)رو گیمز کلیک کن بعد رو اون سیوی که میخوای انتقال بدی دابل کلیک کن.
6)یه پنجره باز میشه که مشخصات سیو رو نوشته.
7)پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل جدید رو بجای پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل قبلی بزار(عوض کن)
8)برا پیدا کردن پروفایل ای دی جدید برو تو دیوایس اکس پرورل-پروفایل-رو پروفایل جدید دابل کلیک کن تا مشخصاتش بیاد.
9)موقغ اجرای بازی بعد از زدن استارت بازی رو فلشی که سیو ها رو ریختی بزن
بازم اگه سوالی بود بپرس در خدمتم.
علت اینه که بازی شما 97% رایت شده و فقط می تونی از روی دیسک بازی رو اجرا کنی، اگه بخوایی نصب کنی و اجرا کنی باید از روش پخش موزیک اقدام کنی که آموزشش تو سایت هستسلام آقا این مشکل مارو کسی نمیدونه چجوری حل کنم ؟؟؟ وقتی سیدی میزارم داخل دستگاه وقتی داره میچرخه به یه چی برخورد میکنه ..... وقتی بازی رو هم نصب میکنم سرعت چرخیدم آروم میشه اما همینجور برخورد میکنه که بعد از دو دقیقه ارور میده .... اما اگه بازی رو بدون نصب بازی کنم با این که برخورد داره ولی راحت اجرا میشه !!!!!!!!! لطفااااااااااااااااااا کمکممممممممممممممممممم کنیددددددددددددددددددددددد ......................
احتمالا لنزت ضعیف شده ولی همونجور که دیسک تو دستگاه هست یه دور کنسول رو خاموش روشن کنی درست میشه و دیسک رو میخونهدوستان از امروز یه مشکل ای برای کنسول من پیش اومده هر دیسکی میزارم داخل درایو کلا فقط Open Tray میاد یعنی انگار دیسکی توش نیست!! اصلا نمیخونه هیچ دیسک ای رو!!!![]()
این مشکلیه که برای خیلی ها پیش میادسلام
رفقا من دی وی دی رام ایکس باکسم مشکل پیدا کرده و وقتی دیسک داخلش نباشه با ید یه ضربه ریز به سره کنسول بزنم ...
رفع میشه این ایراد؟
بازی هایی مثل black ops 1 که پچ ال تی 3 میخوان رو اجرا نمی کنه اگه موقع ال تی 2 گرفته باشیسلام به همگی
بازی های زیادی دارم که قبل از عرضه ی lt3
خریدم و اون موقع برای لایو امن بود سوالم اینه که اون بازی ها روی lt3 اجرا میشن? و میشه بازیشون کرد یا دیسک رو نمیشناسه ?
دستگاه پیشم نیست خودم تست کنم متاسفانه
ممنون