سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این مشکل بیرون نیومدن درایو وقتی که دیسک توش نیست مثکه گریبانِ منم گرفت ! ( علتش چیه؟! )

الان چجوری درایو رو بیارم بیرون ؟؟
لاستیک درایوت شل شده باید عوض شه، قیمتی هم نداره، الان میخوایی درایوو باز کنی کنی دوتا بزن بالای درایو باز میشه:d

سلام
من اول که gta v رو گرفتم بازی راحت بالا میومد اما بعد از یه مدتی دیگه بازی بالا نمیومد و اگر هم بالا میومد بعد از یه ربع از بازی میومد بیرون یا کرش میکرد بازی کمی خش داشت اما بازی های داشتم که از اون خش دار تر بودند ولی بالا میومدند.بازی های دیگه همشون میدومدن اما بازی های جدید مثل ac 4 باید وقتی دستگاه خاموش میشد چند ساعت تو دستگاه میموندند وگرنه بازی بالا نمیومد برای همین رفتم توپخونه و دادم درستش کنند طرف درایو و لنز عوض کرد و اومدم خونه دیدم gta بازم بالا نمیاد اما بازی های دیگه بالا میان ولی لنز خیلی صدا میده اما وقتی skyrim legendary edition رو گذاشتم دیدم dlc های بازی نمیان و وقتی بازی میخواد دی ال سی هارو لود کنه فریز میکنه دی ال سی هارو پاک کردم و سعی کردم دوباره دی ال سی هارو نصب کنم اما وقتی میخواستم دی ال سی ها رو نصب کنم موقع انتخاب محل نصب فلش رو انتخاب کردم اما نوشت there is not enough disc space در صورتی که 9gig تو فلش جا دارم.قبل از اینکه لنز و درایو رو عوض کنم اینجوری نبود مشکل از چه؟

اقا من یه سوال دارم مهم!!
میخوام یه مانیتور بخرم 20 اینچ یا 22 اینچ که xbox امو بهش وصل کنم!
حالا دوچار گرگیجه شدم شدید!
سوال ها:
1-اگه مانیتور پورت dvi داشته باشه xbox رو با کابل dvi to hdmi وصل کنم کیفیتش مثل hdmi میشه؟
2-یه مانیتور که پورت hdmi داشته باشه معرفی کنین لطفا!
کلا موندم دیگه نمیدونم چی بخرم که برای xbox خوب باشه!
هرگونه راهنمایی مورد تشکر فراوان قرار میگیرد!:d

اقا من یه سوال دارم مهم!!
میخوام یه مانیتور بخرم 20 اینچ یا 22 اینچ که xbox امو بهش وصل کنم!
حالا دوچار گرگیجه شدم شدید!
سوال ها:
1-اگه مانیتور پورت dvi داشته باشه xbox رو با کابل dvi to hdmi وصل کنم کیفیتش مثل hdmi میشه؟
2-یه مانیتور که پورت hdmi داشته باشه معرفی کنین لطفا!
کلا موندم دیگه نمیدونم چی بخرم که برای xbox خوب باشه!
هرگونه راهنمایی مورد تشکر فراوان قرار میگیرد!:d

1.نه به هیچ عنوان نمیشه.کیفیتش پایین تر از HDMI خواهد بود.
2.سوال دومت را هم هرچی می گیری X.Vision نگیر که اصلا کیفیت خوبی نداره.اگر پول داری به نظر من برو سمت سونی (کیفیت نامبر 1 است.)

1.نه به هیچ عنوان نمیشه.کیفیتش پایین تر از HDMI خواهد بود.
2.سوال دومت را هم هرچی می گیری X.Vision نگیر که اصلا کیفیت خوبی نداره.اگر پول داری به نظر من برو سمت سونی (کیفیت نامبر 1 است.)

ممنون از پاسختون!
پس یعنی بهترین کیفیت رو با کاب hdmi میشه گرفت دیگه؟
پول مول هم نزدیک 500 دارم

سلام
آقا یه چند وقته که من ارور 0020 رو میگیرم،بعد یه 2 ساعت بعد دوباره ایکس باکس رو روشن میکنم درست میشه.بعد از چند روز دوباره سه چراغه میشه، 2 ساعت بعدش درست میشه.به نظرتون مشکل چیه؟
.
ممنون @};-

سلام خدمت دوستان محترم...
سوال بنده این است که آیا نیازی به نصب بازی بر روی هارد کنسول هست ؟
چه تفاوتی می کند ؟
ممنون از پاسخ شما
اکثرا اجباری برای نصب وجود نداره(به جز چندتا بازی که اخیرا اومده).
ولی فکر کنم مهم ترین تفاوت صدای کنسول و مدت لودینگ ها باشه،وگرنه خیلی تفاوتی ندارن.

سلام به دوستان.
در مشهد یک تعمیر کار خوب برای ایکس باکس 360 اسلیم ال تی 3 جی تگ نشده سراغ دارید ؟
دستگاه من دیسکهایی که جدیدا خریدم نمیخونه. درحالی که همین دیسکها را دستگاه دوستم بدون مشکل اجرا میکنه. به یک تعمیر کار مراجعه کردم ، گفت چون به اینترنت وصل شدی و آپ دیت کردی اینطور شده. درحالی که دیسکهای کپی که از قبل داشتم را میخونه. با توجه به مطالب انجمن فکر کنم اشکال از لنز دستگاه باشه. اگر اینطوره لطفا یک تعمیر کار خوب در مشهد معرفی کنید. ممنون

سلام
میخواستم بدونم dlcچیه و به چه دردی میخوره و مثلا pes2014 dlc چیکار میکنه؟و چطوری باید نصبشون کنم واز کجا میتونم بگیرم؟در ضمن دستگاهم جیتگ شدست

آخرین ویرایش:
سلام دوستان می خواستم کنسولو مو اپدیت کنم این ارور رو می ده 3CD6 - 40A3 - 1601 - 0300 - C800 - 0036 (هم با سی دی هم با فلش هم انلاین همین ارور رو میده!)
لطفا کمک

آخرین ویرایش:
الان یه سری از سیو هامو تو هارد ایکس باکس نشون نمیده ! سیو بازی cod ghosts
میخوام سیو های این یازیو پاک کنم.اما جایی که همه ی سیو هام هستن،این سیو کال اف نیستش!(احساس میکنم این سیو ها ناقص هستن یا ناقص از قبل پاک شدن)اگه ناقص نبودن که سرجای اصلیشون تو همون قسمت game and apps نشون داده میشدن!
میخوام بدونم راهی هستش مثلا ما فایل های مخفی ایکسباکسو ببینیم؟!شاید اونجا بتونم این سیو ها رو پیدا کنم.یا مثلا جایی نیست کل فایلای سیستمی رو نشون بده؟

راستی ی سوال دیگه:
اگه هارد ایکس باکسمو که ۲۵۰ گیگ هست.format کنم...بعدش که به لایو وصل شم،باید دوباره اون اپدیت اجباری لایو رو انجام بدم یا نه؟!

آخرین ویرایش:
سلام. من یه ایکس باکس مدل 2007 دارم که 7-8 ماه بعد از خرید سه چراغه شد. یک مرتبه هم دادم تعمیر همون موقع دوباره دو ماه بعد سه چراغه شد و تا الان گوشه ی انباریه. میخواستم بدونم تعمیر قطعی مثلا تعوویض مادر برد براش امکانپذیره؟ اگر هست چه مدلی؟ کجا؟ با چقد هزینه؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or