سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام چجوری میتونم کاری کنم که ایکس باکس فضای بیشتر از 32 گیگ رو از یک هارد اکسترنال بخونه؟ چون من یک هارد 1 ترابایتی دارم که میخوام از اون برای ایکس باکس استفاده کنم و همینطور چطوری میشه بازی ها رو روی هارد کپی کرد تا نیازی به دیسک نداشته باشه؟ ممنون میشم اگه سریعتر جواب بدین
32GB حد اكثر فضايي كه ميتوني به وسيله فلش يا هارد اكسترنال روي Xbox 360 استفاده كني.
ميشه بازي هارو نصب كرد ولي بازم به ديسك احتياج داره
البته با jtag ميشه هر دو كارو انجام داد(هم از كله فضاي هارد اكسترنال استفاده كرد و هم بازي روي هارد كپي كرد)

آیا خودم میتونم دستگاهم رو جی تگ کنم ؟واینکه این کار آسیبی به کپی خور دستگاه نمیرسونه ؟ آیا مشکلی هم داره اینکار؟و بیرون چه قدر میگیره؟

آخرین ویرایش:
آیا خودم میتونم دستگاهم رو جی تگ کنم ؟واینکه این کار آسیبی به کپی خور دستگاه نمیرسونه ؟ آیا مشکلی هم داره اینکار؟و بیرون چه قدر میگیره؟
خودت كه بعيد ميدونم بتوني جيتگ كني،قيمت فروشگاه ها هم در جريان نيستم(يك زماني 150 تومان بود).نه آسيبي نميزنه فقط ديگه نميتوني به لايو وصل بشي

می خوام فیفا 14 رو اپدیت کنم که تیما اپدیت بشن چطوری با هوریزون انجام بدم؟ اپدیتشم با همون media-id دارم.ممنون میشم راهنمایی کنید

- - -ویرایش - - -

میخوام خودم ایکس باکسمو jtag کنم با کدوم روش انجام بدم؟ایا میتونم؟خطری ایکس باکسمو تهدید نمیکنه؟ ایکس باکسم ارکید هست.اموزش کامل؟؟ لایو هم نمی خوام گور باباش!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
من تازه 360 گرفتم با یک دسته اضافه
اما نمیتونم این دسته رو به دستگاه بشناسونم:d
باید چیکار کنم؟

خوب یه دکمه هست رو ایکس باکست کوچیکه اونو بگیر بد رو دستم یه دکمه به همین صورته بگیر مچ میشن با هم!!!!!

یه زمانی یعنی چه قدر وقت پیش؟ آیا دستگاه شما هم جی تگ شدست؟
120 تومن معمولا میگیرن منم جی تگ کردم.لایو هم رفتم.بنظر من لایو حالش بیشتره.فوقش می تونی بازی های آرکید رو با لپ تاپت بازی کنی.
دی ال سی هم که اکثرا مربوط به مپ پک میشه تنهایی حال نمی ده بازی کرد باهاشون(با ایکس باکس جی تگ می تونی آنلاین بازی کنی ولی چون تعدادشون کمه حال نمیده)

وقتی کنسول رو میخوام روشن کنم هیچ اتفاقی نمیفته
یعنی کلا کنسول برق نداره که روشن بشه
ولی پاورش برق داره
پاور وقتی به کنسول وصله چراغ نارنجیش چشمک میزنه و وقتی از کنسول جداش میکنم چراغ نارنجیش ثابت میمونه !
مشکل از پاور نیست . چون یه پاور دیگه هم تست کردم که اینم جواب نداد

مشکل از کجا میتونه باشه ؟
در ضمن ، کنسول جی تگ هم هست!

سلام من بازی فیفا 14 رو خریدم اما وقتی که میخوام اون رو اجرا کنم بعد از حدودا 5 دقیقه با یه صدا های عجیب ارور تمیز کردن دیسک رو میده این بازی رو روی یه کنسول دیگه(مال خود فروشنده) امتحان کردم اما هیچ مشکلی نداشت البته اون صدا رو هم میداد اما اروری نمیداد به نظرتون مشکل از چیه؟

سلام من بازی فیفا 14 رو خریدم اما وقتی که میخوام اون رو اجرا کنم بعد از حدودا 5 دقیقه با یه صدا های عجیب ارور تمیز کردن دیسک رو میده این بازی رو روی یه کنسول دیگه(مال خود فروشنده) امتحان کردم اما هیچ مشکلی نداشت البته اون صدا رو هم میداد اما اروری نمیداد به نظرتون مشکل از چیه؟

جنس DVD یا سرعت بالا رایت اون باعث میشه که لنز های که ضعیف تر هستند این Error را بدن.

یه سوال جی تگ کنی دیگه نیاز نیس XBL Live بخری؟ من Slim 250 GB دارم که فکر کنم لایوش تموم شده.

بعد از jtag دیگه شما به لایو وصل نمیشی.بنابراین از امکانات شبکه لایو نمی توانید استفاده کنید در عوض از بازی های Arcade و سایر برنامه های مربوطه می توانید به راحتی استفاده کنیده یعنی تمام DLC های بازی ها را در نت دانلود کنیدو به کنسول منتقل کنید.البته برای مولتی پلیر بازی کردن هم می توانید از شبکه داخلی jtag ها استفاده کنید که تعدادشون هم کم نیستند فقط باید باهاشون قرار بزارید.

یه سوال جی تگ کنی دیگه نیاز نیس XBL Live بخری؟ من Slim 250 GB دارم که فکر کنم لایوش تموم شده.
با ایکس باکس جی تگ دیگه نمی تونی به لایو وصل شی و از امکانات لایو استفاده کنی.
ولی می تونی به شبکه ای به نام اینک وصل شی (LiNK) که از طریق بازی هایی که سیستم لینک دارن رو میتونی آنلاین بازی کنی و همه ی بازی ها رو و اکثرا هم بازی بلد نیستن و دیگه اینکه نه می تونی مسیج بدی و نه می تونی با دوستات حرف بزی(بصورت محدود می تونی حرف بزنی)
دی ال سی هایی هم که میگیری اکثرا مربوط به مپ پک میشه و تنهایی بازی کردن مپ پک ها اصلا مزه نمیده.
من هم ایکس باکس جی تگ داشتم و هم به لایو وصلم.من خودم لایو رو ترجیح می دم و برای آرکید گیم ها میتونم از لپ تاپم استفاده کنم.
مگه لایو هم تموم شده؟؟؟!:| :|:دی
راستی فربد درباره اون سوالی که قبلا پرسیده بودی تو یه تاپیک دیگه اگه برا تی وی دیدن می خوای که اصلا نمی تونی از ایران ببنی و اگه نه یه سری اپ بنام توییچ تی وی یا یه اپ بود بنفش بود الان اسمشو یادم نیست استفاده کنی راستی منو تو لایو اد می کنی :دی

من یه چند وقته بعضی وقتا کنسولم سرعتش خیلی کم میشه منو ها دیر لود میشن دیر وارد بازی میشه تو بازی هم منو های دیر لود میشن حتی بازی های که رو هارد نصب هستن. معمولا خاموشش میکنم بعد از 1 یا 2 روز درست میشه. کسی میدونه مشکل از چیه؟

هارد رو از کنسول جدا میکنم درست میشه انگار مشکل از هارد. دوستان دقیقا نمیدونن مشکل چیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or