سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیر دوست من !! جی تگ نیست ...

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیز با توجه به گفته بسیاری از دوستان این مشکل کنسول XBOX 360 SLIM 250 GIG من که وقتی DVD‌ بازی رو میذارم بازی PLAY نمیشه و توی داشتبود فقط میزنه PLAY GMAE اما نمیاره و بعضی موقع ها هنگ میکنه اول بازی از لنز کنسول یا موتور لنز هست ...
حالا یه سوال خیلی خیلی مهم مهم داشتم ::

دوستان عزیز تهرانی کجا و چه مکانی رو پیشنهاد میدن برای تعویض لنز ؟؟ تو میدان امام خمینی کدام مغازه ؟؟ کجا مطمئن تر هست ؟؟

براتون پ.خ کردم اگر دوست داشتید باهاش تماس بگیرید

آقا خواهشا این سوالُ حواب بدید خیلی فوریه

من یه بازی خریدم . (NFS Most Wanted) . دیسکو گذاشتم ارور unrecognized disc میده . (03-80-00) . مشکل این چی میتونه باشه ؟
بردم بازی رو پیش طرف که بگم مشکل داره . میگه موقعی که خواستی باز کنی چسب پلاستیک (بازی تو پلاستیک بوده) به دیسک خورده بخاطر همین اجرا نمیشه !

آقا خواهشا این سوالُ حواب بدید خیلی فوریه

من یه بازی خریدم . (NFS Most Wanted) . دیسکو گذاشتم ارور unrecognized disc میده . (03-80-00) . مشکل این چی میتونه باشه ؟
بردم بازی رو پیش طرف که بگم مشکل داره . میگه موقعی که خواستی باز کنی چسب پلاستیک (بازی تو پلاستیک بوده) به دیسک خورده بخاطر همین اجرا نمیشه !
با یه بار چسبیدن پلاستیک جلد فک نکنم خراب بشه حالا یارو از کجا فهمیده که پلاستیک چسبیده؟:|

با یه بار چسبیدن پلاستیک جلد فک نکنم خراب بشه حالا یارو از کجا فهمیده که پلاستیک چسبیده؟:|

طرف فیلم فروشه اصن اینکاره نیس . 10 تا بازی 360 کپی میگیره میذاره تو زیر کارتون تو مغازش .
میگه من چون 10 سال تو کار سی دی و فیلم فروختنم میدونم . !! من اصن خودم باور نمی کنم .

طرف فیلم فروشه اصن اینکاره نیس . 10 تا بازی 360 کپی میگیره میذاره تو زیر کارتون تو مغازش .
میگه من چون 10 سال تو کار سی دی و فیلم فروختنم میدونم . !! من اصن خودم باور نمی کنم .
به نظر من مشکل از خودشه که گذاشته تو جلده چسبناک :دی همهنو بهش بگو ببین چی میگه

دوستان این روکشهای پلاستیکی روی آنالوگ L دسته پاره شده، چیکار باید کرد؟

من چند وقت پیش پشت شهرداری رفته بودم یکسری داشتن می فروختن اما این سری که رفتم بگیرم پیدا نکردم کلا می گفتن باید آنالوگ را عوض کنی

دوستان یه مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید من هر بازی رو که میخام رایت کنم رایت میکنه ولی تو دستگاه نمیخونه
iso بازی wolverine رو دانلود کردم xgd2 هستش تمام نکاتم رعایت میکنم با abgx پچش کردم با imageburn هم با سرعت 2/4 رایت کردم جواب نمیده با 4 هم رایت کردم میزنه دسیک رو نمیشناسه چیکار کنم

دوستان یه مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید من هر بازی رو که میخام رایت کنم رایت میکنه ولی تو دستگاه نمیخونه
iso بازی wolverine رو دانلود کردم xgd2 هستش تمام نکاتم رعایت میکنم با abgx پچش کردم با imageburn هم با سرعت 2/4 رایت کردم جواب نمیده با 4 هم رایت کردم میزنه دسیک رو نمیشناسه چیکار کنم

اگر همه چیز اوکی بوده تنها مشکل باقی مونده برمی گرده به نوع دیسکتون که باید عوضش کنید و از یه برند دیگه استفاده کنید .

کسی نیستش جواب مارو بده؟؟؟

در یک فروم خوانده بودم که خیلی از مواقع علت قرمز شدن چراغ قرار دادن آداپتور در یک محیط بسته است.شما چک کنید ببینید شاید جریان هوایی که باید به داخل آداپتور بره بسته شده حالا با گردو خاک یا چیزی.همیشه مشکل از خوده دستگاه نیست به نظر من قبل از اینکه اقدام تعویض آداپتور بکنید با یک آداپتور دیگه چک کنید ببینید دستگاه بدون مشکل کار می کنه.
قرمز بودن LED مربوط به هر دو قطعه میشه هم آداپتور و هم خوده دستگاه x360.

در یک فروم خوانده بودم که خیلی از مواقع علت قرمز شدن چراغ قرار دادن آداپتور در یک محیط بسته است.شما چک کنید ببینید شاید جریان هوایی که باید به داخل آداپتور بره بسته شده حالا با گردو خاک یا چیزی.همیشه مشکل از خوده دستگاه نیست به نظر من قبل از اینکه اقدام تعویض آداپتور بکنید با یک آداپتور دیگه چک کنید ببینید دستگاه بدون مشکل کار می کنه.
قرمز بودن LED مربوط به هر دو قطعه میشه هم آداپتور و هم خوده دستگاه x360.

سلام.با یه اداپتور دیگه تست کردم بازم همین مشکل رو داشت .مشکل از دستگاه هستش اینو خودم بهش رسیده بودم فقط نمیدونم که کجای دستگاه اسیب دیده.

سلام.با یه اداپتور دیگه تست کردم بازم همین مشکل رو داشت .مشکل از دستگاه هستش اینو خودم بهش رسیده بودم فقط نمیدونم که کجای دستگاه اسیب دیده.

اگر خواستین و تهران بودین بگین آدرس یک تعمیرکار مطمئن و وارد را براتون ارسال کنم.

سلام به همه دوستان..
یک مشکلی برام پیش اومده که به کمکتون نیاز دارم , راهنمایی کنید ممنون میشم.
دیروز دوتا بازی خریدم (pes 2014 , GTA V)..
Gta نصب شد و اجرا شد.اما وقتی pes گذاشتم فقط توی dvd drive عبارت Play Game اومد.اصلا هیچ آرم و چیزی از بازی نیومد و داخل details بازی نمیشد برای نصب کردنش.بدون نصب هم که میخوام اجرا کنم ارور Clean disk میده.فکر کردم از dvd هست.عوضش کردم ولی باز همین مشکلو داشتم.بازی army of two رو از دوستم گرفتم اونم همین مشکلو داشت ولی روی دستگاه خودش اجرا میشد.به نظر شما مشکل کجاست؟؟
مدل دستگاهمم: xbox 360 arcade
jasper
lt3+
داشبردمم یادم نیست!میتونه از اون باشه؟
ببخشید زیاد حرف زدم

سلام به همه دوستان..
یک مشکلی برام پیش اومده که به کمکتون نیاز دارم , راهنمایی کنید ممنون میشم.
دیروز دوتا بازی خریدم (pes 2014 , GTA V)..
Gta نصب شد و اجرا شد.اما وقتی pes گذاشتم فقط توی dvd drive عبارت Play Game اومد.اصلا هیچ آرم و چیزی از بازی نیومد و داخل details بازی نمیشد برای نصب کردنش.بدون نصب هم که میخوام اجرا کنم ارور Clean disk میده.فکر کردم از dvd هست.عوضش کردم ولی باز همین مشکلو داشتم.بازی army of two رو از دوستم گرفتم اونم همین مشکلو داشت ولی روی دستگاه خودش اجرا میشد.به نظر شما مشکل کجاست؟؟
مدل دستگاهمم: xbox 360 arcade
jasper
lt3+
داشبردمم یادم نیست!میتونه از اون باشه؟
ببخشید زیاد حرف زدم

مشکل لنز دستگاه است یا کثیف شده یا ضعیف شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or