سلام دوستان اقا ما یه سالی میشه که ایکس باکس گرفتیم از یکی از فروشگاه های پایین لباف همه چیز اوکی بود تا با این ارور مسخره ی کثیفی دیسک روبرو شدم بعضی وقتا با خاموش روشن کردن دستگاه اوکی میشد همه چی یا حتی یه سری از بازیامو تا یه مرحله ای بازی میکردم بعد اینجوری میشد اول گفتم شاید بخاطر دیسکای بازیمه چنبار عوضشون کردم الانم یه مدتیه از هفت سنگ میگیرم ولی این ارور دست از سرم بر نمیداره اخرین مشکل هم سر فیفا 14 داشتم یه ماهی بود یه سره بازی میکردم مشکلیم نداشت اما الان به هیچ وجه اجرا نمیشه و ارور دیسک کثیف است رو میده .میخواستم بدونم مشکل از لنزمه؟ شما تعمیر کار منصفی سراغ دارید که الکی بهم چیزی نگه و دستگاه رو چک کنه درست؟ راستی من دستگاهم جیتگ نیستش و انلاین وصله همیشه هم همه اپدیتارو نصب میکنم
سلام
داشبورد ورژن 2.0.16547 مشکلی برای کپی خوری دستگاه ایجاد نمیکنه ؟
اساتید من ارور 0110 گرفتم (سه چراغ قرمز)
طبق این لینک: Xbox Error 0110 Fix - YouTube
رمها و ANA/HANA رو حرارت دادم
حالا دیگه اصلا روشن نمی شه دستگاه و و قتی تو برق می زنم در عرض 1 دقیقه چیپ ست ANA/HANA و خازن های اطرافش و برد دور ANA/HANA چنان داغ می شه که دست رو می سوزونه
آیا راه حلی داره یا سطل آشغال ؟!
دوست خوبم ازکجا چیپ هانا تهیه و چطوری عوض کنم جایی آموزشش هستاول باید چیپ هانا رو عوض کنی تا مشکلات بعدی مشخص بشه
دستگاه شما jtag هست اگر اینطوره بخاطر همیهدوستان سلام
من یه ایکسباکس اسلیم ددارم با کابل لن به مودم وصلش کردم وقتی تست اینترنت رو میزنم به مودم وصل میشه اما به نت وصل نمیشه در حالی که اینترنت وصه و با ستگاه های دیگه هم وصل میشن هر بار به اینجا ها میرسه قطع میشه
چند بار هم تو بخش اینترنت ریست فکتوری زدم
با ایرلس هم وصل نمیشه و میگه نمیدون چیه وایرس وصل نیست ( مال خود دستگاه )
تعویض چیپ وسایل reball می خواد و آموزش در یوتوب هست چیپ رو از برد خراب برمیدارندوست خوبم ازکجا چیپ هانا تهیه و چطوری عوض کنم جایی آموزشش هست