سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بر همگی.میخواستم بدونم اگه یه 360 2007 با اینترکولر بخرم چند درصد احتمال خراب شدنش هست؟(اگه شانس رو حساب نکنیم:love:)
اولا فن pc هم کارایی بهتری داره هم ارزون تره هم بیشتر توصیه میشه
دوما اگه مال بعد از برج 7 باشه1 درصد (به خاطر حوادث غیر مترقبه :biggrin1: ) چون ممکنه هر
چیزی خراب بشه حتی پیشرفته ترین و با کیفیت ترین چیزای دنیا هم احتمال خراب شدنشون
هست اگه 70 درصد کنسولای 2005 خراب میشدن 10 درصد 2007 ها خراب میشن

دوما اگه مال بعد از برج 7 باشه1 درصد (به خاطر حوادث غیر مترقبه :biggrin1: ) چون ممکنه هر

اقا این درصدها رو از کجا آوردی :confused:هنوز کنسولای برج 7 نیومدن زدی 1%. کنسولای 2005 رو که رسما نابود کردی 70% یه نمه زیاد نیست:arrowd:

اقا این درصدها رو از کجا آوردی :confused:هنوز کنسولای برج 7 نیومدن زدی 1%. کنسولای 2005 رو که رسما نابود کردی 70% یه نمه زیاد نیست:arrowd:
من از خودم گفتم و خواستم حدس و پیش بینی خودم رو کرده باشم :cheesygri
اونم که گفتم 1% به این دلیل بود :
اون دوستمون گفتن چقدر احتمال خرابی داره منم گفتم 1%

میخواستم بدونم اگه 2 تا فن pc بندازم پشت 360 قدرت بالای فن های pc باعث اختلال در کار فن های فابریک 360 نمیشه؟ ( فن های خود کنسولم 12 v نیست ) سوال دیگم این بود که قدرت مکش بالای فن های pc باعث فشار اومدن به قطعات motherboard نمیشه ؟

میخواستم بدونم اگه 2 تا فن pc بندازم پشت 360 قدرت بالای فن های pc باعث اختلال در کار فن های فابریک 360 نمیشه؟ ( فن های خود کنسولم 12 v نیست ) سوال دیگم این بود که قدرت مکش بالای فن های pc باعث فشار اومدن به قطعات motherboard نمیشه ؟
نه بابا این چه حرفیه ؟ حتما یه فن بوی ps3 بهت گفته ;) فن pc اینقدرام قوی نیست :-"

دوما اگه مال بعد از برج 7 باشه1 درصد (به خاطر حوادث غیر مترقبه ) چون ممکنه هر

آمار نساز اگه 70 درصد بود که الان کسی 360 نداشت و الان مایکروسافت وجود نداشت!

خیلی خیلی زیاد 20 درصد 2005 ها خراب بود و الان هم که یدونه خرابی از ایلایت هم گزارش نشده

موفق باشید

كسي ميدونه كد 0110 براي چيه؟! من دستگاهمو پيش nex gen بردم گفت اميد به درست شدنش نيست، حالا جاي ديگه اي هست كه براي آخرين بار ببرم اونجا شايد بتونه يه كاري بكنه.

كسي ميدونه كد 0110 براي چيه؟! من دستگاهمو پيش nex gen بردم گفت اميد به درست شدنش نيست، حالا جاي ديگه اي هست كه براي آخرين بار ببرم اونجا شايد بتونه يه كاري بكنه.
سلام ببر اينجا اينا به كارشون 90درصد مطمئنن بچه هاي خيلي خوبي هم هستند www.iranxbox.com
شماره تماسشم:09122098841 تمجيد زاد

آخرین ویرایش:
من از دیروز تا حالا اکثر بازیهایی رو که میذارم اجرا نمیشه و میگه باید تمیزشون کنی.مشکل چیه؟ باید تنظیم لنز کنم یا باید برم لنز نو بخرم؟
ببر پیشه IRanxbox اگه با تنظیم لنز فایده ای نداشت لنز نو باید ندازی البته اگه با همه دیسک ها مشکل داره ماله من رو بعضی از دیسک ها مشکل داره یکیش یه دیسک گرفتم که رو 8x Wirte شده بازی اجرا میشه اون Error ی که میگید نمیاد اما صدا ها نشایانه ایی میاد از تو درایو و اگه مدت زیادی حدود 4 ساعت به بالا بازی کنم اون Error رو میده به خاطر سرعت بالای Write

iranxbox که فکر کنم تهرانه من شیرازم بعد بعضی بازی ها رو نمیگیره بعد دوباره میذارم میگیره.من فقط یدونه دیسک مالزی اونم از سر اجبار خریدم که بعد از اینکه چند بار باهاش بازی کردم اینطوری شد.در هر صورت اگه لنز رو عوض کنم دوباره میشه با خیال راحت بازی کرد یا مثل 3 چراغ تعمیری باز باید دست و دلم بلرزه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or