سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
می خوام dvd rom رو بیرون بزارم برای اتصال اون از چی استفاده کنم از چه سیمهای ؟البته فکر کنم از کابل sata هارد کامپیو تر می شه استفاده کرد؟ ولی برقش رو نمی دونم از چه سیمی استفاده کنم؟چونکه می خوام روی رمها که زیر هیتسینگ gpu هستش فن بزرام یا خنک کننده ؟
فکر کنم اون قسمت که گفتم خیلی داغ می کنه و فقط سی پی یو و جی پی یو نیست که داغ می شه و شاید هم یکی از دلایل سه چراغ همین باشه؟؟؟با سپاس

می خوام dvd rom رو بیرون بزارم برای اتصال اون از چی استفاده کنم از چه سیمهای ؟البته فکر کنم از کابل sata هارد کامپیو تر می شه استفاده کرد؟ ولی برقش رو نمی دونم از چه سیمی استفاده کنم؟چونکه می خوام روی رمها که زیر هیتسینگ gpu هستش فن بزرام یا خنک کننده ؟
فکر کنم اون قسمت که گفتم خیلی داغ می کنه و فقط سی پی یو و جی پی یو نیست که داغ می شه و شاید هم یکی از دلایل سه چراغ همین باشه؟؟؟با سپاس

میخوای کلا dvd rom کنسولتو همیشه بیرون کنسول بزاری و بازی کنی؟ پیشنهاد میکنم اینکارو نکن.
اگه منظورت این نیست یه کم بیشتر توضیح بده.

اگه dvd rom رو بیرون بزرام مشکل پیش می اید؟منظور من اینکه دو تا کابل پشت dvd rom می خوره یکی کابل ساتا و یکی کابل برق ؟درسته؟می خوام کابل ساتای جدا جای کابل ساتای dvd rom استفاده کنم .حالا اون یکی که برقه از یک سیم بلند می خوام استفاده کنم به نظر شما از چه سیمی استفاده کنم ؟فکر کنم سیمش 10 رشته باشه؟با سپاس

اگه dvd rom رو بیرون بزرام مشکل پیش می اید؟منظور من اینکه دو تا کابل پشت dvd rom می خوره یکی کابل ساتا و یکی کابل برق ؟درسته؟می خوام کابل ساتای جدا جای کابل ساتای dvd rom استفاده کنم .حالا اون یکی که برقه از یک سیم بلند می خوام استفاده کنم به نظر شما از چه سیمی استفاده کنم ؟فکر کنم سیمش 10 رشته باشه؟با سپاس

بازم میگم اینکارو نکن. اولا اگه عملی باشه اصلا ظاهر جالبی نداره که درایوت جدا باشه بعدشم من اصلا همچین چیزی رو تابحال هیچجا ندیدم. در هر صورت پشت درایو ورودیه ساتا و برق داره.
فیشهایه رویه برد اگه سوکتی باشه و در بیاد که هیچی اگه نه مجبوری کابلهایه اصلشو ببری و طولانیش کنی یا اینکه از جایه بورد بازش کنی که این یکی رو کلا بیخیال شو. اگه دو طرف کابلهایه ساتا و برق فیشی هستن میتونی درشون بیاری و ازیه کابل بلندتر استفاده کنی. من خودم جایه اتصال کابل ساتا رو بورد ندیدم. برایه کابل برق و منبع تغذیه برق هم همین قضیه هست.
من بازم میگم اکه کنسولت مشکلی نداره بیخیال شو.

بازم میگم اینکارو نکن. اولا اگه عملی باشه اصلا ظاهر جالبی نداره که درایوت جدا باشه بعدشم من اصلا همچین چیزی رو تابحال هیچجا ندیدم. در هر صورت پشت درایو ورودیه ساتا و برق داره.
من بازم میگم اکه کنسولت مشکلی نداره بیخیال شو.

تفاقا این راه مطمئن ترین را برای مشکل حرارت کنسوله مدتیه تو فکرشم. در سته که کمی قیافه کنسول بد میشه ولی 100% ارزش داره تازه خیلی بد هم نمیشه فرض کن کنسولو افقی گذاشتی و یه درایو dvd هم روش که خیلی زشت هم نمیشه یه فن بذاری روی هتسینک ، هتسینکت دقیقا مثل cpu کامپیوتر عالی عمل میکنه . قرار نیست جایی ببینی تا حالا هزاران روش برای 360 ابداع شده . اینم یه روشه که من دارم روش کار میکنم مطمئنم جواب میده . شاید کشورهای دیگه بخاطر گارانتی این کارو نمی کنن .

اخه کنسول من سه چراغ داد .دو باری درست کردم یک هفته جواب داد و بعد دوباره سه چراغ داد؟:mad:حالا کنسول رو باز کردم دوباره درستش کردم .چون شهرستان هستم و حوصله رفتن به تهران رو ندارم. می خوام خود م کنسول رو روبراش کنم ؟اگه شد که شد اگه نشد یکی دیگه باید بخرم .حداقل اگه برای تعمیر ببرم فکر کنم 150000 یا 200000 باید خرجش کنم .البته با هزینه کرایه و هزینه تعمیرو............؟

اخه کنسول من سه چراغ داد .دو باری درست کردم یک هفته جواب داد و بعد دوباره سه چراغ داد؟:mad:حالا کنسول رو باز کردم دوباره درستش کردم .چون شهرستان هستم و حوصله رفتن به تهران رو ندارم. می خوام خود م کنسول رو روبراش کنم ؟اگه شد که شد اگه نشد یکی دیگه باید بخرم .حداقل اگه برای تعمیر ببرم فکر کنم 150000 یا 200000 باید خرجش کنم .البته با هزینه کرایه و هزینه تعمیرو............؟

با هواپیما هم بری انقدر خرجت نمیشه . هزینه تعمیر نهایت 50000 تومنه . بهر حال شما باید اول تعمیر کنی بعد اون کار رو واسش انجام بدی . چون احتمالا پایه های gpu شل شده iranxbox میتونه چیپ رو با دستگاه مخصوص دربیاره ودوباره سر جای خودش محکم کنه که بهترین روش هم هستش .

فواید ایکس باکس؟1-تمامی بازیهاش گرافیک خوبی دارن2-بیشتر بازیهاش 60 فریم اجرا می شن3-بیشتر بازهای ایکس باکس از سایتها امتاز خوبی می گیرند................................:laughing::);)

با تیپاکس می شه فرستاد؟البته فکر کنم باید اول یک زنگی بزنم مغازشون سئوال کنم؟اگه کلا هزینش 50000 باشه که خیلی خوبه؟هیچ راه حل دیگه ای نیست؟

با تیپاکس می شه فرستاد؟البته فکر کنم باید اول یک زنگی بزنم مغازشون سئوال کنم؟اگه کلا هزینش 50000 باشه که خیلی خوبه؟هیچ راه حل دیگه ای نیست؟

آره میشه . اول زنگ بزن هماهنگ کن بعد بفرست . نهایتا 500000 تومن شایدم کمتر تازه 1 ماه گارانتی میکنه (iranxbox)

اقا دوستان هر کی تا به حال هرچی مشکل با 360 داشته تو یه پست بگه من میخوام بخرم ببینم چه مشکلاتی داره در واقع عمده مشکلاتش چیه؟

1- یه استرسی داری که نکنه الان سه چراغ بده
2- از درس و زندگی میندازتت (به دلیل بازیهای فراوان و البته زیبا)
3- مشکل حرارتی داره که باید 30 تومان بدی یه فن بخری اون موقع اصلا غصشو نخور
4- ضعیف شدن لنز ، که باید بازی هات رو بگی روی دیسک Verbatim برات بزنند تا خراب نشه
و
.
.
.
بخر بابا چیزی نیست الکی این فن های ps3 میگن کلا 360 خرابه ، من هم با ریسک و ترس خریدم ولی دیدم هیچی نیست فقط لنزش مشکل داشت که به خاطر خریدن دیسک های آشغالی بود و یه فن هم خریدم که اصلا داغ نمی کنه طوری که ننم از پشت 360 ام به عنوان فریزر استفاده می کنه و پشتش آب میزاره و آبها یخ می زنند :biggrin1: (شوخی کردم :biggrin1:)

موفق باشید ;)

دوستان كنسول من سه چراغ قرمز ميده ولي وقتي اين 3 چراغ رو ميده چراغ روي اداپتور رنگش سبزه يعني چي؟
اون چراغ سبز مثل چراغ سبز در سر چهار راهها هست وبدین وسیله میخواد بگه که "به حلقه مرگ خوش آمدید":-"
جدا از این بابت متاسفم :((.منم 20 روز پیش حال شما رو داشتم و الان که bioshock و stranglehold رو از دست دادم ,حالم بدتر هم شده.امید وارم حال شما و کنسولتون مثل من نشه.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or