سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من بعد از 5 ماه تحقیق درباره ی اینکه ایا کنسول بهتره یا کامپیوتر تصمیم رو گرفتم میخوام کنسول بخرم دلایل
برای انجام بازی های به روز باید سیستم رو هر سال بهرو کنی این رو در حالی میگم که خودم 3 ماه پیش یه کیس گرفتم پام در اومد 600 تومن حالا نگاه میکنم میبینم تو بازی درت با مشکل مواجه شدم اما کنسول عمر مفیدش برای انجام بازیهای به روز 4 سال هست
بازیساز وقتی داره بازی میسازه مثلا برای کنسول میدونه امکانات کنسول چقدره و گرافیک و رم و ... چقدر پس برای بازیش حد معینی رو مشخص میکنه اما برای کامپیوتر نه معلوم نیست مثلا یه بازی میاد به اسم پیس 2008 ولی معلوم نیست من ایا بتونم با سیستم 3 ماه پیش به روز شده ام این بازی رو روی اخرین گرافیک اجرا کنم یا نه ولی وقتی کنسول داری خیالت راحته هر چقدر دوست داری گرافیک رو ببر بالا
در هر صورت تنها اشکالی که از هر دو میبینم اینه که چه کنسول بگری چه کامپیوتر قیمت قطعاتش به سرعت افت میکنه
اگه کسی پیشنهاد یا چیزی در این مورد داره بگه

اقا من بعد از 5 ماه تحقیق درباره ی اینکه ایا کنسول بهتره یا کامپیوتر تصمیم رو گرفتم میخوام کنسول بخرم دلایل
برای انجام بازی های به روز باید سیستم رو هر سال بهرو کنی این رو در حالی میگم که خودم 3 ماه پیش یه کیس گرفتم پام در اومد 600 تومن حالا نگاه میکنم میبینم تو بازی درت با مشکل مواجه شدم اما کنسول عمر مفیدش برای انجام بازیهای به روز 4 سال هست
بازیساز وقتی داره بازی میسازه مثلا برای کنسول میدونه امکانات کنسول چقدره و گرافیک و رم و ... چقدر پس برای بازیش حد معینی رو مشخص میکنه اما برای کامپیوتر نه معلوم نیست مثلا یه بازی میاد به اسم پیس 2008 ولی معلوم نیست من ایا بتونم با سیستم 3 ماه پیش به روز شده ام این بازی رو روی اخرین گرافیک اجرا کنم یا نه ولی وقتی کنسول داری خیالت راحته هر چقدر دوست داری گرافیک رو ببر بالا
در هر صورت تنها اشکالی که از هر دو میبینم اینه که چه کنسول بگری چه کامپیوتر قیمت قطعاتش به سرعت افت میکنه
اگه کسی پیشنهاد یا چیزی در این مورد داره بگه
خرید XBOX360 به جای upgrade کردن PC

اقل امروز من 360 بازی می کردم برقا رفت و من در همین حال دیدم دستگاهم 3 چراغ داد وقتی روشن کردم درست بود و سوالم اینکه دستگاه 3 چراغ داد دیگه روشن نمیشه؟
ولی دستگاه من الان سالمه و من روشن کردم و به بازی ادامه دادم

اقل امروز من 360 بازی می کردم برقا رفت و من در همین حال دیدم دستگاهم 3 چراغ داد وقتی روشن کردم درست بود و سوالم اینکه دستگاه 3 چراغ داد دیگه روشن نمیشه؟
همیشه وقتی که در حین بازی برق بره این اتفاق میوفته... این اتفاق کاملا طبیعی هست و اصلا جای ترس نداره... بعد هم که برق آمد کنسول بدون مشکل کار می کنه... ;)

یه محافظ PC بزار براش دیگه هیچی نمیشه برای
منم یه بار اینطوری شد روز بعدش فورا رفتم یه محافظ خریدم که دیگه 3 چراغ نده موقع نوسان برق
در ضمن این هیچ جاش طبیعی نیست چون اگه همینطور پیش بره فکر کنم ترانس چیه ماله 360 میسوزه و اصلا طبیعی نیست

سلام اگه میشه زود جواب بدید. من از طاهر یه vga cable خریدم به من گفت الان تبدیل ندارم هروقت رسید برایت جفتشو میفرستم ولی من گفتم بفرست خودم تو شهر خودمان تبدیل تهیه میکنم. وقتی بسته دستم رسید یه چیز کوچک را با چسب به خارج جعبه چسبانده بودند.. الان که vga کابل را وصل میکنم کنسول و مانیتور هیچ اتصالی با اسپیکرها ندارند و فقط تصویر است لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم?:confused::confused::confused:

ببین فیش قرمز و سفید کابلت ماله صدا هست که قاعدتا ماله شما باید تو هوا باشه!!
اگه پشت اسپیکرت جایی واسه وارد کردن این 2 تا فیش هست که بزن حله اگه اسپیکرت سوزنی هست که باید یه تبدیل براش بخری که 200 تومن هم نیست همه جا هم پیدا میشه

اینم عکسشه:

4l3yqgx.jpg

مشكل بسيار حاد(راهنماي درست و دقيق لطفا):
سلام ، خوب تقريبا 2 ماهي ميشه كه من 360 خريدم اما امروز با يه مشكل جالب روبرو شدم.
بعد از اينكه كابل وصل كردن 360 به مانيتور به پشت مانيتورم وصل كردم و دكمه كنسول رو زدم تا روشن بشه ، كنسول روشن شد بازي رو هم گذاشتم و رفتم تو بازي اما وقتي وارد بازي شدم چندين بار اين اتفاق:
در حالي كه كنسول داشت كارشو ميكرد يهو تصوير يا مي پريد ديگه چيزي نمي يومد يا در حالي كه تصوير بازي رو ميديدي تصوير يه جور خاصي ميشد و صدا زوزه ميداد.
اين اتفاق چندين بار افتاد يه بار تو منو بازي ، يه بار توي بازي ، يه بار موقع روشن كردن دستگاه تازه بعضي وقتا اصلا تصوير بالا نمي يومد.
اين اتفاق در بازي هاي مختلف افتاد و هي تكرار شد تا من تصميم گرفتم سر فيشي كه وصل پشت مانيتور رو با دست نگه دارم بعد اينكه اين كارو كردم بازي اومد بالا تصوير هم هيچ مشكلي پيدا نكرد.
ولي وقتي دوباره ول كردم اون مشكل تكرار شد.
حالا يكي به من بگه اينجا چه خبره!!!!!
تازه يه بارم دست زدم به سر فيشي كه وصل پشت دستگاه واسه وصل كردم به مانيتور موقع روشن شدن دستگاه 3 چراغ قرمز داد ولي دفعه بعد نداد.

خلاصه يكي راهنمايي كنه ترخدا 2 ماه نشده 360 خريدم. خيلي هم ملايم باهاش كار كردم 2 ساعت بازي 3 ساعت استراحت ، محيط هم كاملا خنك بود موقع كار كنسول.

مشكل بسيار حاد(راهنماي درست و دقيق لطفا):
سلام ، خوب تقريبا 2 ماهي ميشه كه من 360 خريدم اما امروز با يه مشكل جالب روبرو شدم.
بعد از اينكه كابل وصل كردن 360 به مانيتور به پشت مانيتورم وصل كردم و دكمه كنسول رو زدم تا روشن بشه ، كنسول روشن شد بازي رو هم گذاشتم و رفتم تو بازي اما وقتي وارد بازي شدم چندين بار اين اتفاق:
در حالي كه كنسول داشت كارشو ميكرد يهو تصوير يا مي پريد ديگه چيزي نمي يومد يا در حالي كه تصوير بازي رو ميديدي تصوير يه جور خاصي ميشد و صدا زوزه ميداد.
اين اتفاق چندين بار افتاد يه بار تو منو بازي ، يه بار توي بازي ، يه بار موقع روشن كردن دستگاه تازه بعضي وقتا اصلا تصوير بالا نمي يومد.
اين اتفاق در بازي هاي مختلف افتاد و هي تكرار شد تا من تصميم گرفتم سر فيشي كه وصل پشت مانيتور رو با دست نگه دارم بعد اينكه اين كارو كردم بازي اومد بالا تصوير هم هيچ مشكلي پيدا نكرد.
ولي وقتي دوباره ول كردم اون مشكل تكرار شد.
حالا يكي به من بگه اينجا چه خبره!!!!!
تازه يه بارم دست زدم به سر فيشي كه وصل پشت دستگاه واسه وصل كردم به مانيتور موقع روشن شدن دستگاه 3 چراغ قرمز داد ولي دفعه بعد نداد.

خلاصه يكي راهنمايي كنه ترخدا 2 ماه نشده 360 خريدم. خيلي هم ملايم باهاش كار كردم 2 ساعت بازي 3 ساعت استراحت ، محيط هم كاملا خنك بود موقع كار كنسول.
اصلا نگران نباش ;)
برو يه كابل ديگه بگير...
از بابت 3 چراغ هم قصه نخور ... در اون حالت منظور از 3 چراغ قرمز يعني سيم VGA رو چك كنيد...
براي اينكه مطمئن شي من درست مي گم زماني كه كنسول سه چراغ داد برو به چراغ روي آداپتور نگاه كن ... اگه قرمز بود يعني خطر در كمين كنسول شماست ...
هرچه سريعتر كابلتو عوض كن كه ممكنه به مانيتورت صدمه بزنه ... ;)
خلاصه اصلا نگران نباش ... :love:

ببین فیش قرمز و سفید کابلت ماله صدا هست که قاعدتا ماله شما باید تو هوا باشه!!
اگه پشت اسپیکرت جایی واسه وارد کردن این 2 تا فیش هست که بزن حله اگه اسپیکرت سوزنی هست که باید یه تبدیل براش بخری که 200 تومن هم نیست همه جا هم پیدا میشه

اینم عکسشه:

4l3yqgx.jpg
من از این اسپیکر قدیمیا دارم (از این جنیوس های خیلی قدیمی) چه شکلی باید
به 360 وصلش کنم ؟ آیا 360 خروجی صدا با فیش سوزنی داره که بتونم اسپیکر رو
بهش وصل کنم ؟

همون طور که دیگران گفتن ناراحت نباش 3چراغ چند نوع هست یکی اب شدن لحیم ها در حرارت بالا
2.سوختن گرافیک و رم که این جور بشه کنسول دیگه روشن نمیشه
3.اتصالات کابل ها
4. نوسانات برقی یعنی همون افت ولتاز
که فقط مورده 2 خطری هست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or