سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
به نظره شما من xbox رو برای تعمیر کجا ببرک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

ببرش تعمیرگاه به آدرس زیر تعمیرگاهشون بنظر مجهزه از سشوار صنعتی استفاده نمیکنن از این روش ایکس کلمپ استفاده میکنن که خیلی عالیه و اگه جیپی یو یا رم و یا سی پی یو و خازنها نترکیده باشه کاملترین روشه برای تعمیر سه چراغی که از شل شدن پا یه های جی پی یو هستشدر ضمن یک یا دوماه گرانتی هم میده
http://iranxbox.ir

آخرین ویرایش:
ببینید شرکتی مثل بنز در سال چندین مدل طراحی و یا تولید میکنه مسلما این وسط یکسری اشکالات بوجود میاد که طبیعی هستش و سریعا مشکلاتشو برطرف میکنه . ولی ماکروسافت بعد از 5 یا 6 سال دومین کنسولشو تولید میکنه که مدلهاشم یکیه پس چرا تولیدشو اصلاح نمیکنه ؟
اگه ماکرو کنسولاشو فراخوان کنه دو تا اشکال بوجود میاد 1- اعتباره 360 زیر سوال میره و جلوی سونی شکست بدی میخوره و بازارشو در آینده از دست میده 2- تا حالا هر چی سود کرده از دست میده . 12 میلیون کنسولو به این راحتی مگه میشه جمع کرد و اصلاح کرد بنز اگه اینکارو کرده خودرو های مشکلدارش مگه چند دستگاه بوده؟
هر کی خربزه می خوره پای لرزشم می شینه.هرکی کنسول خراب میده دست مردم باید هزینه تعمیرش رو هم بپردازه و اعتبارش رو از دست بده.
در مورد خرید کنسول هم باید بگم چه 360 بخری چه ps3 بالاخره ضرر میکنی . 360 که امکان خرابیش هست ps3 هم چهارتا بازیش قیمت یه 360 کور هستش . میمونه pc که اونهم میلیونی باید خرجش کنی تازه الان یه 8800 میگیری 500 تومن فردا میان میگن یه کارت 2 گیگ جدید اومده خوراک کریسیس و تورنمنت 3 یعنی هر چه سرمایه گذاری کردی پشم. این وسط بنظر شما باید چه کار کرد؟
من خودم هم در مورد خرید شک داشتم ولی
من خودم یه مدت دیگه صبر می کنم اگه xboxهای جدید با هیت سینک های جدید وارد شد و کپی خور هم شد یکی می خرم.
اگه PS3 کپی خور شد باید بین این دو تا(ps3 or xbox360 with new heat sink) یکی رو با توجه به بازی های اون موقع یکی رو انتخاب می کنم.
اگه هیچ کدوم از این اتفاقات تا اون موقع به وقوع نپیوست میرم PC رو upgrade می کنم.

من خودم هم در مورد خرید شک داشتم ولی
من خودم یه مدت دیگه صبر می کنم اگه xboxهای جدید با هیت سینک های جدید وارد شد و کپی خور هم شد یکی می خرم.
اگه PS3 کپی خور شد باید بین این دو تا(ps3 or xbox360 with new heat sink) یکی رو با توجه به بازی های اون موقع یکی رو انتخاب می کنم.
اگه هیچ کدوم از این اتفاقات تا اون موقع به وقوع نپیوست میرم PC رو upgrade می کنم.

360 جدید که زودتر از 4یا 5ماهه دیگه وارد ایران نمیشن (نمیدونم چطور بازی هایی رو که دارن میان رو میخوای فعلا بیخیال شی ) ps3 هم بعید میدونم تا اخر امسال کپی خور بشه تازه بعد از کپی خور شدن بازهم هر دیسکش 30 تومنی برات میشینه که بازهم نمیصرفه . کامپیوتر هم فکر کنم اگه بخوای کریسیس رو با جزئیات خوب بازی کنی یه کارت گرافیک 8800یه رم 2 گیگ و سی پی یو دوال کور میخوای که یک تومنی برات میشینه که بنظرم خیلی زیاده . تازه اونم فقط برای یکی دو تا بازی چون pc عنواناش کمه و بیشتر رو سبک استراتژیک کار میکنه . خداییش ارزش نداره ;)

360 جدید که زودتر از 4یا 5ماهه دیگه وارد ایران نمیشن (نمیدونم چطور بازی هایی رو که دارن میان رو میخوای فعلا بیخیال شی ) ps3 هم بعید میدونم تا اخر امسال کپی خور بشه تازه بعد از کپی خور شدن بازهم هر دیسکش 30 تومنی برات میشینه که بازهم نمیصرفه . کامپیوتر هم فکر کنم اگه بخوای کریسیس رو با جزئیات خوب بازی کنی یه کارت گرافیک 8800یه رم 2 گیگ و سی پی یو دوال کور میخوای که یک تومنی برات میشینه که بنظرم خیلی زیاده . تازه اونم فقط برای یکی دو تا بازی چون pc عنواناش کمه و بیشتر رو سبک استراتژیک کار میکنه . خداییش ارزش نداره ;)
من همون بازی های استراتژیک رو بیشتر از 100 تا کرایسیس دوست دارم.و من سلیقم این طوریه.
به نظر من اون 1تومن برای کامپیوتر با خیال راحت و با پشتیبانی نسبتا خوبی که بعضی شرکت های گارانتی داخلی رو قطعاتشون می کنن خیلی بهتر از xbox360 با ترس و لرزه(این هم نظر شخصیمه)

آقای residentevil4 شما کنسولتون رو برا تعمیر یا همین Iranxbox یا پیش next gen ببرید اگه خدا بخواد درست میشه.;)

ببرش تعمیرگاه به آدرس زیر تعمیرگاهشون بنظر مجهزه از سشوار صنعتی استفاده نمیکنن از این روش ایکس کلمپ استفاده میکنن

Nextgen هم از X-Clamp Replacement استفاده می‌کنه و می‌تونین درخواست کنین از سشوار استفاده نکنه.

Nextgen هم از X-Clamp Replacement استفاده می‌کنه و می‌تونین درخواست کنین از سشوار استفاده نکنه.

ببخشید یعنی نکست جن هم از اون دستگاههای برداشتن جی پی یو و گذاشتنشو داره ؟ پس اگه اینطوریه چرا باید از روش سشوار استفاده کنه ؟ ما نباید بخوایم خودش نباید استفاده کنه چون روش ایکس کلمپ خیلی علمی تر و بهتره !!!

من همون بازی های استراتژیک رو بیشتر از 100 تا کرایسیس دوست دارم.و من سلیقم این طوریه.
به نظر من اون 1تومن برای کامپیوتر با خیال راحت و با پشتیبانی نسبتا خوبی که بعضی شرکت های گارانتی داخلی رو قطعاتشون می کنن خیلی بهتر از xbox360 با ترس و لرزه(این هم نظر شخصیمه

اگه استراتژیک دوست داری پس اصلا سراغ کنسول نیا و همون pc رو آپگرید کن :-".

در مورد بازی با خیاله راحت هم باید بگم درسته حق با شماست ولی کامپیوتر هم اگه سیستمت کاملا به روز نباشه همش باید مشکل افت فریم و اعصاب خوردیهای دیگشو داشته باشی

این روش ایکس کلمپ استفاده میکنن

روش تعمیری از X-Clamp استفاده نمیشه ، البته اگه مشتری بخواد بعد از انجام تعمیرات اصلی ، اینکار رو بر روی هیت سینکشون انجام میشه...
این روش ها ( سشوار صنعتی ، X-Clamp و ... ) ، روش های احتمالی هستند ، که نیاز خاصی هم به دستگاه های پیچیده و گرون قیمت ندارن...
کلا کار خیلی پیچیده است و جای توضیحش اینجا نیست ، اگر هم آموزشش رو بذاریم کسی نمی تونه استفاده کنه...

در ضمن اگر هم لازم بشه که از سشوار صنعتی استفاده بشه ، به نحوه صحیح و علمیش انجام میشه ، نه با فویل آلومینیم و از این جور چیزا ... قسمتی از کاراش مربوط میشه به تمیز کردن بورد ( با موارد مخصوص و گرون بصورتی که 10 میلی لیترش 1-2 هزار تومنه ) ، استفاده از روغن های مخصوص و .... غیره که هیچ صذ مه ای هم به بورد نمی زنه...

===============

سایت شرکت باید 1 هفته پیش آپدیت میشد که قسمتیش هم مربوط به همین روش های تعمیرات مورد استفاده هستند..و متاسفانه برای هارد کامپیوتر سرور مشکل پیش اومده و هنوز کاملا ریکاوری نشده...معملوم هست نیست که کی درست بشه...پس باید صبر کنید...

ویرایش : ریکاوری هارد کامل شده ، سایت به زودی آپدیت میشه...

آخرین ویرایش:
روش تعمیری از X-Clamp استفاده نمیشه ، البته اگه مشتری بخواد بعد از انجام تعمیرات اصلی ، اینکار رو بر روی هیت سینکشون انجام میشه...
این روش ها ( سشوار صنعتی ، X-Clamp و ... ) ، روش های احتمالی هستند ، که نیاز خاصی هم به دستگاه های پیچیده و گرون قیمت ندارن...
کلا کار خیلی پیچیده است و جای توضیحش اینجا نیست ، اگر هم آموزشش رو بذاریم کسی نمی تونه استفاده کنه...

در ضمن اگر هم لازم بشه که از سشوار صنعتی استفاده بشه ، به نحوه صحیح و علمیش انجام میشه ، نه با فویل آلومینیم و از این جور چیزا ... قسمتی از کاراش مربوط میشه به تمیز کردن بورد ( با موارد مخصوص و گرون بصورتی که 10 میلی لیترش 1-2 هزار تومنه ) ، استفاده از روغن های مخصوص و .... غیره که هیچ صذ مه ای هم به بورد نمی زنه...
{QUOTE]

البته ببخشید منظور من برداشتن وگذاشتن مجدد چیپ بود که از روش سشوار صنعتی خیلی بهتره و در تعمیر گاه xbox.ir انجام میشه ;)

شاید مفید واقع شود

سلام
دوستان همه چیز رو کامل گفتن یکم توضیح فقط در مورد نحوه کار:
ایراد سه چراغ از اونجا سرچشمه میگیره که قلع های به کار رفته در دستگاه به دلیل استاندارد های اسباب بازی ها در دنیا از کیفیت پایینی برخورداره و با حرارت کم اصطحکام خودش رو از دست میده چند کار میشه انجام داد یکی گرم کردن غیر علمی دستگاه که دستگاه رو برای مدتی زنده خواهد کرد
یکی دیگه اینکه از x-clamp استفادهه بشه که اون هم روش های خودش رو داره و شگه درست انجام نشه به برد آسیب میرسونه
روش علمی برداشتن چیپ با دستگاه های مخصوص و استفاده از قلع مرغوب و از بین بردن این مشکل تقریبا برای همیشه
و اما برای بهینه کردن کار دستگاه میتونید از روش اختصاصی ایران ایکس باکس استفاده کنید
یک سیستم خنک کننده با روغن توسط گروه تحقیق ما طراحی و ساخته شده که 90% از تست ها رو با موفقیت پشت سر گذاشته با وروود این سیتم میشه گفت به صورت قطعی میشه از مشکل سه چراغ راحت شد جزئیات بیشتر بعد از تکمیل طرح به حضورتون گفته خواهد شد با تشکر.

سلام
دوستان همه چیز رو کامل گفتن یکم توضیح فقط در مورد نحوه کار:
ایراد سه چراغ از اونجا سرچشمه میگیره که قلع های به کار رفته در دستگاه به دلیل استاندارد های اسباب بازی ها در دنیا از کیفیت پایینی برخورداره و با حرارت کم اصطحکام خودش رو از دست میده چند کار میشه انجام داد یکی گرم کردن غیر علمی دستگاه که دستگاه رو برای مدتی زنده خواهد کرد
یکی دیگه اینکه از x-clamp استفادهه بشه که اون هم روش های خودش رو داره و شگه درست انجام نشه به برد آسیب میرسونه
روش علمی برداشتن چیپ با دستگاه های مخصوص و استفاده از قلع مرغوب و از بین بردن این مشکل تقریبا برای همیشه
و اما برای بهینه کردن کار دستگاه میتونید از روش اختصاصی ایران ایکس باکس استفاده کنید
یک سیستم خنک کننده با روغن توسط گروه تحقیق ما طراحی و ساخته شده که 90% از تست ها رو با موفقیت پشت سر گذاشته با وروود این سیتم میشه گفت به صورت قطعی میشه از مشکل سه چراغ راحت شد جزئیات بیشتر بعد از تکمیل طرح به حضورتون گفته خواهد شد با تشکر.

اقا دارید خنک کننده میسازید قیمتش هر چقدر باشه من میدم فقط بگید کی اماده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or