سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از این اسپیکر قدیمیا دارم (از این جنیوس های خیلی قدیمی) چه شکلی باید
به 360 وصلش کنم ؟ آیا 360 خروجی صدا با فیش سوزنی داره که بتونم اسپیکر رو
بهش وصل کنم ؟

اون فیش توی عکس رو بخر بزن پشت اسپیکرت و فیشهای 360 رو بهش وصل کن

اون فیش توی عکس رو بخر بزن پشت اسپیکرت و فیشهای 360 رو بهش وصل کن
نه جای یکی از اون فیشا رو داره که اسپیکر فرعی رو به اصلی وصل میکنه
53grv55.jpg

در ضمن من اون تبدیل رو تو خونه دارم ولی فکر نکنم به دردم بخوره
یعنی با این وضعیت من فقط میتونم صدا رو از یکی از اسپیکرا داشته باشم ؟

آخرین ویرایش:
نه جای یکی از اون فیشا رو داره که اسپیکر فرعی رو به اصلی وصل میکنه

در ضمن من اون تبدیل رو تو خونه دارم ولی فکر نکنم به دردم بخوره
یعنی با این وضعیت من فقط میتونم صدا رو از یکی از اسپیکرا داشته باشم ؟
فکر میکنم باید اسپیکرت رو عوض کنی چون خیلی قدیمیه!!;)

با یکی از اسپیکرا که مطمئنا میشه همون فیشی رو که به تلوزیون میزنیم به این میزنیم

حالا نمیشه این فیش رو به 360 وصل کرد ؟ (این همونیه که به pc وصلش میکنم و تو دوتاشم
صدا دارم)

4ukh5b9.jpg

سلام
کسی اینجا هست که 360 اون برای سال 2007 باشه و از اول هم روش فن گذاشته باشه و با مشکل سه چراغ مواجه شده باشه؟(البته حتما از اول فن گذاشته باشه)

سلام
کسی اینجا هست که 360 اون برای سال 2007 باشه و از اول هم روش فن گذاشته باشه و با مشکل سه چراغ مواجه شده باشه؟(البته حتما از اول فن گذاشته باشه)
ببین امار کسایی که کنسولشون 2007 بوده و 3 چراغ داده خیلی کمه من تو سایت فقط 1 نفر رو دیدم که فکر نمیکنم فن استفاده میکرده باشه...

ببینید قدیما بنز ماشین هاشو خوب می ساخته برای همین کسی ماشینش خراب نمیشده!!بعد کسی دیگه ماشین نمی خریده بنز داشته ور شکسته میشده!!!!بعد بنز کیفیت ساختشو کمی پایین آورد!!!!تا ماشین ها زودتر خراب شه و مردم سریع تر ماشین می خریدند.....
microsoft اومده این کارو بکنه همه چیزو خراب کرده(بر عکس بنز) فکر کنید...;)

کنسول رو هر موقع گرم می کنم (با سشوار) درست می شه؟باز بعد از یکی دو روز وسط بازی فریز می کنه شما فکر می کنید مشکل از چی؟از جی پی یو یا سی پی یو ؟چند تا فن هم روش بستم؟دیگه نمی دونم چیکار کنم ؟می خوام dvd rom رو بیرون بزارم برای اتصال اون از چی استفاده کنم از چه سیمهای ؟البته فکر کنم از کابل sata هارد کامپیو تر می شه استفاده کرد؟ ولی برقش رو نمی دونم از چه سیمی استفاده کنم؟راستی اگه کنسول رو برای تعمیر ببرم بعد از درست شدن فکر می کنید تا چند ماه جواب میده؟با سپاس

تاریخ کنسول 2006 مدل پریمیوم

آخرین ویرایش:
ببینید قدیما بنز ماشین هاشو خوب می ساخته برای همین کسی ماشینش خراب نمیشده!!بعد کسی دیگه ماشین نمی خریده بنز داشته ور شکسته میشده!!!!بعد بنز کیفیت ساختشو کمی پایین آورد!!!!تا ماشین ها زودتر خراب شه و مردم سریع تر ماشین می خریدند.....
microsoft اومده این کارو بکنه همه چیزو خراب کرده(بر عکس بنز) فکر کنید...;)
یکم غیر منطقیه ;) آخه مگه مریضه ؟
میدونی چند نفر تا حالا به خاطر اینکه شنیدن کیفیت ساخت 360 پایین است از خریدش صرف نظر کردن ؟ مگه ماکروسافت مریضه این کارو بکنه ؟

این کیفیت پایینه ساخت بخاطره خنگیه مایکرو که نیست:laughing:
اصولا همه شرکتایه آمریکایی از این سیاستا دارن!
این برا یه شرکت خیلی موفقیت آمیزه که شما مجبور شی بخاطره کیفیته ساخت بیای ساله 2007 هم یه کنسوله دیگه بخری!
به نظره من که کاره جالبی کرده:cheesygri

این کیفیت پایینه ساخت بخاطره خنگیه مایکرو که نیست:laughing:
اصولا همه شرکتایه آمریکایی از این سیاستا دارن!
این برا یه شرکت خیلی موفقیت آمیزه که شما مجبور شی بخاطره کیفیته ساخت بیای ساله 2007 هم یه کنسوله دیگه بخری!
به نظره من که کاره جالبی کرده:cheesygri
منم منظورم همینه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or