سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام خدمت دوستان.......
ما امروز خیر سرمون رفتیم بازی medal of honor airborn رو رو اچ پی گرفتیم اما موقعیی که اومدم خونه و گذاشتمش تو دستگاه دیدم نمیخوندش(یه صدایی شبیه ویز ویز میده).......
حالا جالبه من این از جایی که گرفتم تا حالا 12-13 گیم روی اچ پی از گرفتم و هیچ کدوم مشکل نداشته!!!! حالا به نظر شما چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟ ایا با تغییر سرعت رایت بازی(بگم مروی فلان سرعت رایت کنه) تاثیری داره؟؟؟؟ ممکنه سورسش خراب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ راهی برای اجرا کردن این گیم هست؟؟؟؟ اگه میشه یه راهنمایی دقیق بکنین.........:)

با سلام خدمت دوستان.......
ما امروز خیر سرمون رفتیم بازی medal of honor airborn رو رو اچ پی گرفتیم اما موقعیی که اومدم خونه و گذاشتمش تو دستگاه دیدم نمیخوندش(یه صدایی شبیه ویز ویز میده).......
حالا جالبه من این از جایی که گرفتم تا حالا 12-13 گیم روی اچ پی از گرفتم و هیچ کدوم مشکل نداشته!!!! حالا به نظر شما چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟ ایا با تغییر سرعت رایت بازی(بگم مروی فلان سرعت رایت کنه) تاثیری داره؟؟؟؟ ممکنه سورسش خراب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ راهی برای اجرا کردن این گیم هست؟؟؟؟ اگه میشه یه راهنمایی دقیق بکنین.........:)
يا از ديسك بازي هست يا از درايو كنسولت بازي اگه ميتوني تو يه دستگاه ديگه بذار ببين اجرا ميشه يا نه اگه اجرا شد مشكل از لنز درايوت هست كه يا تعطيل شده يا ضعيف شده . اگه لنزت مشكل دار شده باشه دليلش اينه كه از ديسك هاي HP استفاده ميكني!! اين ديسك ها به قول دوستان درجه 3 هستند و استفاده مداوم از آنها باعث ضعيف شدن لنز ميشود !!

با سلام.......
حرف شما درست دوست عزیز Punish3r اما من یه بازیه دیگه هم همراه اون گرفته بودم که اونو خوند ولی اینو نه!!!!! من میخوام دقیقا بدونم مشکل از کجاست چجوریه 22-23 تا بازیه روی اچ پی رو میخونه اما اینو نه؟؟؟؟؟ میخوام بدونم ایا سرعت رایت این دیویدی ها هم تاثیری در خونده شدنشون داره یا نه؟؟؟؟(اخه تو کامپیوتر که اینجوری بود) در ضمن من درایوم هیتاچیه ایا سرعت مناسب رایت دیویدی برای این درایو مشخصه؟؟؟؟؟؟ راستی اگه با سرعت 1x حتی رایت بشه بازم ممکنه این مشکل پیش بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟
راستی اینو هم بگم که من تا الان فقط با 2 تا بازی روی اچ پی مشکل داشتم یکی مدال یکی هم گاست ریکن ادونس وار فایتر 1.......

آخرین ویرایش:
با سلام.......
حرف شما درست دوست عزیز Punish3r اما من یه بازیه دیگه هم همراه اون گرفته بودم که اونو خوند ولی اینو نه!!!!! من میخوام دقیقا بدونم مشکل از کجاست چجوریه 22-23 تا بازیه روی اچ پی رو میخونه اما اینو نه؟؟؟؟؟ میخوام بدونم ایا سرعت رایت این دیویدی ها هم تاثیری در خونده شدنشون داره یا نه؟؟؟؟(اخه تو کامپیوتر که اینجوری بود) در ضمن من درایوم هیتاچیه ایا سرعت مناسب رایت دیویدی برای این درایو مشخصه؟؟؟؟؟؟ راستی اگه با سرعت 1x حتی رایت بشه بازم ممکنه این مشکل پیش بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟
سرعت رايت DVD هم ميتونه در اين مسئله دخيل باشه اما سالم بودن لنز درايو هم شرطه !!
اكثر جاهايي كه بازي هاي 360 رو بصورت رايتي ميفروشن با سرعت پايين رايت ميكنن !!
شما ميخواي درايوت از اين مشكل ها براش پيش نياد به فكر يه ديسك بهتر باش مثلا از ديسك هاي Verbatim استفاده كن كه درايوت راحت تر اونا رو اجرا كنه !!

به نظر شما ممکنه که لنز هم کثیف شده باشه؟؟؟؟؟
ایا میشه از این لنز پاکنها استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟
احتمالش كمه چون لنز 360 بيشتر ضعيف ميشه تا كثيف !! :) اگه لازم دونستي يه تعميرگاه ببر لنز شو يه نگاه بندازه !! حد الامكان از ديسك HP استفاده نكن !!

با سلام.......
راستی اینو هم بگم که من تا الان فقط با 2 تا بازی روی اچ پی مشکل داشتم یکی مدال یکی هم گاست ریکن ادونس وار فایتر 1.......

دوست عزیز لنز کنسولتو بیخود دستکاری نکن .مگه تا بحال ندیدید که دیسک تو درایو خونده نشه ؟ خوب دلیلش بد رایت شدنه ، دیسکهای اچ پی بعضیاشون مشکل دارن من خودم دارکنس رو رو اچ پی گرفتم توی بازی چنیدین بار پیغام داد منم پسش دادم . از من میشنوی ورباتیم و فوجی بگیر .

من 360 ام رو که روشن میکنم بعضی وقت ها (تا حالا 2 بار اتفاق افتاده) از فنش یه صدای میاد البته شایدم صدای اینتکولر خودمه!
مثل صدای فن کام که بعد از چند وقت میفته به صدا کردن ولی خب چک کردم دیدم فن ها سالمه;) مشکلی نیست؟!

من 360 ام رو که روشن میکنم بعضی وقت ها (تا حالا 2 بار اتفاق افتاده) از فنش یه صدای میاد البته شایدم صدای اینتکولر خودمه!
مثل صدای فن کام که بعد از چند وقت میفته به صدا کردن ولی خب چک کردم دیدم فن ها سالمه;) مشکلی نیست؟!
نه امین جان من خودم ازون اول این مشکل رو داشتم ولی بعده 10 ماه هنوز سالمه سالمه اونم حتما شاید پره ی فن به جایی میگیره که مشکلی نداره ماله خودم یه دفعه که جابجا کردم دیگه این مشکل رو نداشت;)

نمی دونم این سوال را کجا بپرسم اما فکر کنم چون مشکله باید اینجا بپرسم
حالا گیر ندید که جاش کجاس ، کجا نیست لطفا جواب بدهید

من چیجوری میتونم موسیقی که تو دیویدی هست بریزم رو هارد با خود X360 ؟

من چیجوری میتونم موسیقی که تو دیویدی هست بریزم رو هارد با خود X360 ؟

شما اهنگ هارو فقط ميتوني از روي ديسك هاي audio بريزي تو هارد
فقط از اين راه ميشه
سلام بر همگی.میخواستم بدونم اگه یه 360 2007 با اینترکولر بخرم چند درصد احتمال خراب شدنش هست؟(اگه شانس رو حساب نکنیم)

هيچكس نميتونه تعيين كنه كه ممكنه خراب بشه يا نه
ولي با استفاده درست تضمين اش بيشتره

نه امین جان من خودم ازون اول این مشکل رو داشتم ولی بعده 10 ماه هنوز سالمه سالمه اونم حتما شاید پره ی فن به جایی میگیره که مشکلی نداره ماله خودم یه دفعه که جابجا کردم دیگه این مشکل رو نداشت;)

فن سیستم خودم بعد از 2 سال صدا کردن هنوز سالمه منم فکر نمیکنم مشکلی باشه!
تازه هر دفعه روشن کنم این طوری باشه یا بعد از 1 دقیقه درست میشه خودش یا اینکه یه بار خاموش روشن کنم کنسول رو حل میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or