سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من يه مشكله خيلي بد دارم:((
وقتي ميخوام اكانته silver رو انتخاب كنم هنگ ميكنه!!!
بدبختي اشتباهي رو يه گيمر تگه ديگه يه سيلور ساختم اما الان هر كاري ميكنم رو اين اصليه نميشه

شرمنده یه سوال دیگه:آیا امکانش هست که خود لنز دوباره درست بشه آخه ظهر اکثر بازیها رو نمیگرفت ولی کمکم داره همه بازیها اجرا میشه.میشه خودش خوب بشه؟

شرمنده یه سوال دیگه:آیا امکانش هست که خود لنز دوباره درست بشه آخه ظهر اکثر بازیها رو نمیگرفت ولی کمکم داره همه بازیها اجرا میشه.میشه خودش خوب بشه؟
مگه لنز آدم که یه آمپول بزنی یه صرم وصل کنی خوب بشه خودش کم کم
داری جک می گی ؟
تنها راهش همینه که گفتم بیشتر از این هم به لنزت فشار نیار که دیگه کلا از کار میفته
در ضمن اگه با تعویض لنز جواب نداد فوق میری یه درایو میگیری همین دیگه چه ربطی به 3 چراغ داره که حل نشه

علي...
اين حرفه تو ميزني ؟؟؟؟؟
مگه لنز آدمه كه بعد از خوندن 10 تا DVD خسته شه ؟؟؟:laughing:
همون طور كه اشكان تو يه تاپيك ديگه گفته بود ... لنز يه چيز اپتيكاله نه يه چيز مكانيكي كه بهش فشار بياد ... لنز يه نوره ... مگه به نور فشار مياد ؟؟؟
اطلاعات غلت به هم نديد ;)

آخرین ویرایش:
علي...
اين حرفه تو ميزني ؟؟؟؟؟
مگه لنز آدمه كه بعد از خوندن 10 تا DVD خسته شه ؟؟؟:laughing:
همون طور كه اشكان تو يه تاپيك ديگه گفته بود ... لنز يه چيز اپتيكاله نه يه چيز مكانيكي كه بهش فشار بياد ... لنز يه نوره ... مگه به نور فشار مياد ؟؟؟
اطلاعات غلت به هم نديد ;)
من می گم درایو تو میگی لنز
دروغ که نمی گم می خوای الان برات تست می کنم می شنم فیلم برداری میکنم از بازی Stranglehold که یهو وسط بازی Error میده

آخرین ویرایش:
والله من تا حالا هم ضبط ماشینم رو لنزش رو بخاطر خرابیش عوض کردم هم این ضبطی که
الان تو اطاقم داره نقش بلندگو رو بازی مکینه
فکر کنم به مرور زمان تقعر لنز بخاطر گرم شدن خراب میشه و و خوب نمیتونه بخونه
نور انرژیه میتونه گرم کنه لنز هم که لنزه نور نیست که ؟!! شاید منظورتون لیزر بود ؟

iranxbox که فکر کنم تهرانه من شیرازم بعد بعضی بازی ها رو نمیگیره بعد دوباره میذارم میگیره.من فقط یدونه دیسک مالزی اونم از سر اجبار خریدم که بعد از اینکه چند بار باهاش بازی کردم اینطوری شد.در هر صورت اگه لنز رو عوض کنم دوباره میشه با خیال راحت بازی کرد یا مثل 3 چراغ تعمیری باز باید دست و دلم بلرزه؟
نمایندگیه NEXT GEN در شیراز :
فروشگاه پارگام
تلفن :6282580

1-میخواستم بدونم اگه 2 تا فن pc بندازم پشت 360 قدرت بالای فن های pc باعث اختلال در کار فن های فابریک 360 نمیشه؟ ( فن های خود کنسولم 12 v نیست ) 2-سوال دیگم این بود که قدرت مکش بالای فن های pc باعث فشار اومدن به قطعات motherboard نمیشه ؟

1-میخواستم بدونم اگه 2 تا فن pc بندازم پشت 360 قدرت بالای فن های pc باعث اختلال در کار فن های فابریک 360 نمیشه؟ ( فن های خود کنسولم 12 v نیست ) 2-سوال دیگم این بود که قدرت مکش بالای فن های pc باعث فشار اومدن به قطعات motherboard نمیشه ؟

دوست عزیز بنظر من 2 تا زیاده.من خودم 1 دونه بیشتر نذاشتم و اونم گذاشتم پشت فن بالایی چون گرمای دستگاه اونجا بیشتر.به قطعات چه آسیبی میتونه بزنه؟راستی فن رو بر عکس نزاری

بابا اینا که شما میگین که مشکل نیست!!!
مهمترین مشکل 360 اینه که دیگه جوات!! شد رفت!!
حالا 3 تا چراغشم از کاسه دربیاد!!اما جواد نباشه!!:cheesygri

چه گیری دادی جوابتونو که دادم : نه هیچ مشکلی پیش نمیاد:-"

دوست عزیز بنظر من 2 تا زیاده.من خودم 1 دونه بیشتر نذاشتم و اونم گذاشتم پشت فن بالایی چون گرمای دستگاه اونجا بیشتر.به قطعات چه آسیبی میتونه بزنه؟راستی فن رو بر عکس نزاری

تازه دو تا هم کمه شما میگی یه دونه . به بالا و پایین هم نداره چون اصلا کاری به داخل محفظه مادربورد نداره.هرچی قدرته فنها بیشتر باشه بهتره .

بابا اینا که شما میگین که مشکل نیست!!!
مهمترین مشکل 360 اینه که دیگه جوات!! شد رفت!!
حالا 3 تا چراغشم از کاسه دربیاد!!اما جواد نباشه!!:cheesygri

به 360 میگی جوات به ps2 میگی چی ؟ فعلا که همین جوات ملتو تو کفه بازیاش برده:biggrin1: . لطف کنید اظهار نظرهای سازنده بکنید نه کوچه بازاری.

تازه دو تا هم کمه شما میگی یه دونه . به بالا و پایین هم نداره چون اصلا کاری به داخل محفظه مادربورد نداره.هرچی قدرته فنها بیشتر باشه بهتره .

داش مهدی، من هیچوقت فن نذاشتم و فکرم نمیکنم بذارم. ولی فکر کنم جایه فن خیلی مهم باشه(از لحاظ تهویه درست هوا) بیا یک کم توضیح بده.

iranxbox که فکر کنم تهرانه من شیرازم بعد بعضی بازی ها رو نمیگیره بعد دوباره میذارم میگیره.من فقط یدونه دیسک مالزی اونم از سر اجبار خریدم که بعد از اینکه چند بار باهاش بازی کردم اینطوری شد.در هر صورت اگه لنز رو عوض کنم دوباره میشه با خیال راحت بازی کرد یا مثل 3 چراغ تعمیری باز باید دست و دلم بلرزه؟

نمایندگیه NEXT GEN در شیراز :
فروشگاه پارگام
تلفن :6282580

نمایندگی IranXBox در شیراز :
فروشگاه سیروس
تلفن :2227807

حا لا اگه یک موقعی خواستیم dvd rom رو بیرون بزارم برای کابل های پشت سرش از چه سیمهای استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

برای کابل برق میشه همون کابلای خودشو بلند تر کنیم یعنی بهش سیم اضافه کنیو و برای اون یکی فکر کنم کابل ساتا (هارد کامپیوتر) بهش بخوره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or