مگه لنز آدم که یه آمپول بزنی یه صرم وصل کنی خوب بشه خودش کم کمشرمنده یه سوال دیگه:آیا امکانش هست که خود لنز دوباره درست بشه آخه ظهر اکثر بازیها رو نمیگرفت ولی کمکم داره همه بازیها اجرا میشه.میشه خودش خوب بشه؟
من می گم درایو تو میگی لنزعلي...
اين حرفه تو ميزني ؟؟؟؟؟
مگه لنز آدمه كه بعد از خوندن 10 تا DVD خسته شه ؟؟؟:laughing:
همون طور كه اشكان تو يه تاپيك ديگه گفته بود ... لنز يه چيز اپتيكاله نه يه چيز مكانيكي كه بهش فشار بياد ... لنز يه نوره ... مگه به نور فشار مياد ؟؟؟
اطلاعات غلت به هم نديد![]()
نمایندگیه NEXT GEN در شیراز :iranxbox که فکر کنم تهرانه من شیرازم بعد بعضی بازی ها رو نمیگیره بعد دوباره میذارم میگیره.من فقط یدونه دیسک مالزی اونم از سر اجبار خریدم که بعد از اینکه چند بار باهاش بازی کردم اینطوری شد.در هر صورت اگه لنز رو عوض کنم دوباره میشه با خیال راحت بازی کرد یا مثل 3 چراغ تعمیری باز باید دست و دلم بلرزه؟
1-میخواستم بدونم اگه 2 تا فن pc بندازم پشت 360 قدرت بالای فن های pc باعث اختلال در کار فن های فابریک 360 نمیشه؟ ( فن های خود کنسولم 12 v نیست ) 2-سوال دیگم این بود که قدرت مکش بالای فن های pc باعث فشار اومدن به قطعات motherboard نمیشه ؟
چه گیری دادی جوابتونو که دادم : نه هیچ مشکلی پیش نمیاد1-میخواستم بدونم اگه 2 تا فن pc بندازم پشت 360 قدرت بالای فن های pc باعث اختلال در کار فن های فابریک 360 نمیشه؟ ( فن های خود کنسولم 12 v نیست ) 2-سوال دیگم این بود که قدرت مکش بالای فن های pc باعث فشار اومدن به قطعات motherboard نمیشه ؟
دوست عزیز بنظر من 2 تا زیاده.من خودم 1 دونه بیشتر نذاشتم و اونم گذاشتم پشت فن بالایی چون گرمای دستگاه اونجا بیشتر.به قطعات چه آسیبی میتونه بزنه؟راستی فن رو بر عکس نزاری
بابا اینا که شما میگین که مشکل نیست!!!
مهمترین مشکل 360 اینه که دیگه جوات!! شد رفت!!
حالا 3 تا چراغشم از کاسه دربیاد!!اما جواد نباشه!!:cheesygri
تازه دو تا هم کمه شما میگی یه دونه . به بالا و پایین هم نداره چون اصلا کاری به داخل محفظه مادربورد نداره.هرچی قدرته فنها بیشتر باشه بهتره .
iranxbox که فکر کنم تهرانه من شیرازم بعد بعضی بازی ها رو نمیگیره بعد دوباره میذارم میگیره.من فقط یدونه دیسک مالزی اونم از سر اجبار خریدم که بعد از اینکه چند بار باهاش بازی کردم اینطوری شد.در هر صورت اگه لنز رو عوض کنم دوباره میشه با خیال راحت بازی کرد یا مثل 3 چراغ تعمیری باز باید دست و دلم بلرزه؟
نمایندگیه NEXT GEN در شیراز :
فروشگاه پارگام
تلفن :6282580
حا لا اگه یک موقعی خواستیم dvd rom رو بیرون بزارم برای کابل های پشت سرش از چه سیمهای استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: