سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داش مهدی، من هیچوقت فن نذاشتم و فکرم نمیکنم بذارم. ولی فکر کنم جایه فن خیلی مهم باشه(از لحاظ تهویه درست هوا) بیا یک کم توضیح بده.

دقیقا، جای فن از قدرت و تعداد فن هم مهمتره . مسلما بهترین جا برای قرار گرفتن فن میتونست روی هتسینک gpu باشه(مثل فن cpu کامپیوتر) که متاسفانه بدلیل قرار گرفتن dvd rom جایی براش نیست که هیچ dvd rom باعث گرمتر شدنش هم میشه بدلیل چسبیدن به هتسینک . ماکروسافت اومده با یه تونل پلاستیکی گرما رو از روی هتسینکها به بیرون منتقل میکنه که دو تا مشکل داره اولا سرعت و قدرت فنها در برابر گرمای ایجاد شده از چیپها بسیار کمه ، ثانیا نوع قرار گرفتن دهانه این تونل روی هتسینک gpu مثل cpu که بسیار باز تره نیست و دهانه خیای باریکی داره (بدلیل شکل هتسینک) .
بعضیا میان فن زیر کنسول(عمودی) میذارن که هوا داخل کنسول بره که این عامل باعث داغتر شدنه هتسینک میشه دلیلش هم اینه که کار مکش فنهای خود 360 رو مختل میکنه و حرکت هوا رو از بین پره های هتسینک به طرف تونل رو بهم میریزه . فنهای پشت فقط یه امتیاز داره اونهم اینکه چون هوا رو در اطراف محفظه فلزی مادر بورد به جریان میندازه و مخصوصا اینکه هتسینکها از پشت به این جعبه متصلند میتونه مقداری گرمای منتقل شده از هتسینک به جعبه رو کم کنه و برعکس بنابراین اینتر کولر و یا فنهای pc تاثیر بسیار کمی دارن .
چند ین راه برای حل مشکل گرمایی 360 وجود داره که هر کدومش یه مشکلی داره و بسته به توانایی فرد از نظر مالی و تخصص در این کارها قابل تامله .
1- 12 ولت کردنه فنهای 360 که اولین و ابتدایی ترین راه حل و البته بسیار موثره.
2- استفاده از کولرهای آبی که البته در صورت تهیه این کولر و هزینه اون و همچنین نصب اون خیلی خیلی موثر میتونه باشه.(بعید میدونم پیدا بشه)
3- خودم هم یه روش تو سرم هست که هر چند مشکلاتی رو از نظر ظاهری البته نه چندان زیاد
داره ویه کم هم نیاز به خلاقیت فرد هم داره . روش برداشتن dvd rom از روی هتسینک و گذاشتن فن روی اونه که بنظر من با این روش دیگه گرمایی رو نمیتونید توی 360 احساس کنید . دقیقا کاری که برای cpu کامپیوتر انجام میدن . این روش نیاز به بیرون گذاشتنه dvd rom داره که برای بعضیا قابل هضم نیست ولی کنسول خیلی نمای بدی نمیگیره (فرض کنیدیه درایو اضافی روی کنسولتون گذاشتین ) همچنین نیازمن اینه که کابلهای درایو رو بلند تر کنیم و همچنین روی بدنه کنسول رو(بالای سر فنی که برای هتسینک گذاشتیم) سوراخهای زیادی برای تبادل هوا ایجاد کنیم ( با دریل) . شاید از نظر بعضیا این کارغیر ممکن باشه و بعضیا هم بگن این کار دیوونگیه ، ولی قول میدم با این روش دیگه هیچ نگرانی از بابت گرما وجود نداره . کافیه مشکل cpu های amd رو بیاد بیارین که اونا هم بشدت مشکل گرمایی داشته و لی با تعویض فن های اونا و با گذاشتن یه فن قوی دیگه داغ نمیشدن .
--------------------------------
امیدوارم همه بچه ها مشکلات کنسولو جدی بگیرن و زودتر فکری واسه کنسولشون بکنن تا شاهد این خرابیهای زیاد نباشیم .
-------------------------------
یه روز هم سه چراغ سراغ شما هم میاد دیر و زود داره سوخت و سوز نداره;)

بچه ها از این قرو وفر ها رو دستگاهتون نیاریدا که نمیدونم dvd ROM رو در بیارید و یا...(یهو دیدید اینجوری 3 چراغ قرمز دادا:eek:).بابا یکی یا 2 تا فن PC بزارید و با این کار میتونید بیشتر هوای گرم داخل دستگاه رو بیرون بیارید.من خودم 1 دونه فن گذاشتم(من نمیگم بیشتر نذارید، میگم بنظر من 1 دونه کافی حالا تو میخوای100 تا بزار تا از سرمای زیاد دستگات 3 چراغ قرمز بده:laughing:) و اونم بالا چون بیشتر گرم میکنه و روزی هم باهاش 4 ساعت پشت سر هم بازی میکنم و تا حالا خداروشکر هیچ مشکلی نداشته.
در ضمن آقای MEHDIMDI اگر خودت دست بزاری پشت دستگاه متوجه میشی که قسمت بالایی گرماش بیشتر.همینجا که تو عکس نشون دادم
4t6zxwz.jpg

بچه ها از این قرو وفر ها رو دستگاهتون نیاریدا که نمیدونم dvd ROM رو در بیارید و یا...(یهو دیدید اینجوری 3 چراغ قرمز دادا:eek:).بابا یکی یا 2 تا فن PC بزارید و با این کار میتونید بیشتر هوای گرم داخل دستگاه رو بیرون بیارید.من خودم 1 دونه فن گذاشتم(من نمیگم بیشتر نذارید، میگم بنظر من 1 دونه کافی حالا تو میخوای100 تا بزار تا از سرمای زیاد دستگات 3 چراغ قرمز بده:laughing:) و اونم بالا چون بیشتر گرم میکنه و روزی هم باهاش 4 ساعت پشت سر هم بازی میکنم و تا حالا خداروشکر هیچ مشکلی نداشته.
در ضمن آقای MEHDIMDI اگر خودت دست بزاری پشت دستگاه متوجه میشی که قسمت بالایی گرماش بیشتر.همینجا که تو عکس نشون دادم
بله منم به اين نتيجه رسيدم كه وسط كنسول گرم تر از همه جاشه ...
كاري كه شما كردي بهترين كاره ... فقط بگو ببينم فنت دمنده است يا كشنده ؟
اگه 2تا فن بزاريد ... يكي رو دمنده كنديد يكي رو كشنده اصلا كار خوبي نكردي ... چون فن دمنده هوا رو ميده توكنسول و قبل از اينكه هوا تو كنسول بچرخه از فن كشنده مياد بيرون ... شما چون بالا و پايين فنت خاليه اصلا مشكلي پيش نمياد ;)
خيلي كار جالبي كردي (1فن گزاشتي) منم برم بكنم :laughing::love:

والله من تا حالا هم ضبط ماشینم رو لنزش رو بخاطر خرابیش عوض کردم هم این ضبطی که
الان تو اطاقم داره نقش بلندگو رو بازی مکینه
فکر کنم به مرور زمان تقعر لنز بخاطر گرم شدن خراب میشه و و خوب نمیتونه بخونه
نور انرژیه میتونه گرم کنه لنز هم که لنزه نور نیست که ؟!! شاید منظورتون لیزر بود ؟
دوست عزيز همه ما يبار لنز يه چيزي رو عوض كرديم ... فكر كنم شما لنز رو با هد اشتباه گرفتي ... بله لنز يه چشمه نوريه كه يه ليزر خاصي رو به cd مي تابونه و اونرو مي خونه ... اينم عكس :
CD3.jpg

حالا بازم مي گي بهش فشار مياد ؟
بله نور انرژيه ولي ليزر خاصيت گرم كننده نداره ...
فكر كنم شما هد ضبط ماشينت رو عوض كردي ... چون لنز كمه كم 5 سال عمر مي كنه ... لنزه pc من 8 ساله داره كار مي كنه ;)
----
از آف تاپيك معظرت مي خوام:love:

4t6zxwz.jpg

میگم بپا یهو از این گروههای تروریستی نیان بدزدنت ببرنت واسه سازمانهای تحقیقاتی آمریکا:cheesygri آخه پسره خوب دلت خوشه فن درست کردی. با این فن درست کردنت فهمیدم چند مرده حلاجی .فقط مواظب باش کنسولت منجمد نشه:cheesygri اون قسمت هم که میگید گرما بیشتره چون گرمای هتسینک gpu از اونجا بیرون میاد.
امیدوارم هیچ وقت سه چراغ رو نبینی ولی اگه دیدی حتما این روزها رو بیاد بیار:biggrin1:
موفق باشی

بله منم به اين نتيجه رسيدم كه وسط كنسول گرم تر از همه جاشه ...
كاري كه شما كردي بهترين كاره ... فقط بگو ببينم فنت دمنده است يا كشنده ؟
اگه 2تا فن بزاريد ... يكي رو دمنده كنديد يكي رو كشنده اصلا كار خوبي نكردي ... چون فن دمنده هوا رو ميده توكنسول و قبل از اينكه هوا تو كنسول بچرخه از فن كشنده مياد بيرون ... شما چون بالا و پايين فنت خاليه اصلا مشكلي پيش نمياد ;)
خيلي كار جالبي كردي (1فن گزاشتي) منم برم بكنم :laughing::love:

میگم آقا خشایار مطمئنی تو اون فرومایی که گفتی عضو هستی . از شما دیگه بعیده . شما اول برو کنسولتو باز کن توشو ببین بعد بیا بگو بهترین کار این روشه;)

دوست عزیز هد دیگه چی هست ؟ من یادمه هد چیزی بود که تو کاست ها برای خوندن نوار
مغناطیسی استفاده میشد ولی برای سی دی همین لنز با لیزری که از توش رد میشه
میخونه این شما که چند بار این کار و کردید حتما این رو میدونید !
لیزر هم همونطوری که گفتم نور هست نور هم گرما اینجاد میکنه
لنزی هم که روی دستگاه ها هست لنز دوربین که نیست یک لنز خیلی ظریف هست که
با همون گرما بعد از مدتی از بین میره منظورم از بین رفتن سوختن و متلاشی شدن نیست
کافی یکمی تقعرش بهم بخوره
حالا چرا لنز پی سی شما 6 ساله کار کرده ؟
دلیلش خیلی ساده هست برای اینکه هر دقیقه نداره کار میکنه اما کنسول و ضبط ماشین
تمام فعالیتشون رو همین درایو انجام میده و در تمام مدت فعالیتشون دارن کار میکنن
و کامپیوتر نیست که مثلا یه مقداریشو بفرسته تو رم و درایو از کار بیافته
حالا شما بازم میگید چون سی دی رامتون اینقدر کار کرده پس لنز همه چیز باید 5 سال حداقل
عمر کنه ؟ قیاس مع الفارغ نکنید

دوست عزیز هد دیگه چی هست ؟ من یادمه هد چیزی بود که تو کاست ها برای خوندن نوار
مغناطیسی استفاده میشد ولی برای سی دی همین لنز با لیزری که از توش رد میشه
میخونه این شما که چند بار این کار و کردید حتما این رو میدونید !
لیزر هم همونطوری که گفتم نور هست نور هم گرما اینجاد میکنه
لنزی هم که روی دستگاه ها هست لنز دوربین که نیست یک لنز خیلی ظریف هست که
با همون گرما بعد از مدتی از بین میره منظورم از بین رفتن سوختن و متلاشی شدن نیست
کافی یکمی تقعرش بهم بخوره
حالا چرا لنز پی سی شما 6 ساله کار کرده ؟
دلیلش خیلی ساده هست برای اینکه هر دقیقه نداره کار میکنه اما کنسول و ضبط ماشین
تمام فعالیتشون رو همین درایو انجام میده و در تمام مدت فعالیتشون دارن کار میکنن
و کامپیوتر نیست که مثلا یه مقداریشو بفرسته تو رم و درایو از کار بیافته
حالا شما بازم میگید چون سی دی رامتون اینقدر کار کرده پس لنز همه چیز باید 5 سال حداقل
عمر کنه ؟ قیاس مع الفارغ نکنید
1. اول پستت شما اومدي حرف هايه منو تاييد كردي
2. من كه عكس گزاشتم ... معلوم ميشه كه مي دونم يه لنز ظريفي هستش ...
3. من اين همه حرف زدم كه بگم اون خود لنز نيست كه خراب مي شه ... مانيتور لنز (مركز فرماندهي Data به دست آمده از لنز) هستش كه خراب مي شه.
4. بله ... حرف شما رو قبول دارم ... لنز PC براي اين كار مي كنه چون كمتر ازش كار كشيده ميشه ... ولي با 50 بار DVD عوض كردن هم لنز خراب نمي شه ... شما ماشينت رو بعد چندسال لنز نو گزاشتي ؟ چندتا سي دي تو روز عوض مي كردي ؟
میگم آقا خشایار مطمئنی تو اون فرومایی که گفتی عضو هستی . از شما دیگه بعیده . شما اول برو کنسولتو باز کن توشو ببین بعد بیا بگو بهترین کار این روشه;)
1. آره مطمئن هستم;)
2. هنوزم مي گم بهترين كاره ... شما خودت يكم فكر كن ... قدرت فن ها و غيره رو بزار يه طرف ... كنسول هم بزار يه طرف ديگه. خودت مي بيني كه اگه 2تا فن يه قدرت رو بزاري بالا و پايين همديگه ... فني كه مكنده س هواي فن دمنده رو مي كشه ... پس هيچ هوايي در كنسول در جيران نيست . اگر يه چندتا عكس از سوله هاي ايرانخودرو يا سايپا ببيني ( در كارخانه هاي اتومبيل سازي هواي گرم زيادي از جوش كاري ماشين ها توليد مي شود ) مي فهمي كه يه فن گزاشتن اينور سوله ... يه فن هم گزاشتن يه ور ديگه ي سوله كه هوا رد جريان باشه.
نتيجه :
2 تا فن در صورتي عمليه كه فن دمنده قدرتمندتر از فن مكنده باشه... يا اينكه هر دو فن مكنده باشن ... ;)

1.
1. آره مطمئن هستم;)
2. هنوزم مي گم بهترين كاره ... شما خودت يكم فكر كن ... قدرت فن ها و غيره رو بزار يه طرف ... كنسول هم بزار يه طرف ديگه. خودت مي بيني كه اگه 2تا فن يه قدرت رو بزاري بالا و پايين همديگه ... فني كه مكنده س هواي فن دمنده رو مي كشه ... پس هيچ هوايي در كنسول در جيران نيست . اگر يه چندتا عكس از سوله هاي ايرانخودرو يا سايپا ببيني ( در كارخانه هاي اتومبيل سازي هواي گرم زيادي از جوش كاري ماشين ها توليد مي شود ) مي فهمي كه يه فن گزاشتن اينور سوله ... يه فن هم گزاشتن يه ور ديگه ي سوله كه هوا رد جريان باشه.
نتيجه :
2 تا فن در صورتي عمليه كه فن دمنده قدرتمندتر از فن مكنده باشه... يا اينكه هر دو فن مكنده باشن ... ;)

دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم حتما داخل کنسول رو یه نگاه بندازی ، این چیزی که شما میگی در مورد 360 صدق نمیکنه .

میگم بپا یهو از این گروههای تروریستی نیان بدزدنت ببرنت واسه سازمانهای تحقیقاتی آمریکا:cheesygri آخه پسره خوب دلت خوشه فن درست کردی. با این فن درست کردنت فهمیدم چند مرده حلاجی .فقط مواظب باش کنسولت منجمد نشه:cheesygri اون قسمت هم که میگید گرما بیشتره چون گرمای هتسینک gpu از اونجا بیرون میاد.
امیدوارم هیچ وقت سه چراغ رو نبینی ولی اگه دیدی حتما این روزها رو بیاد بیار:biggrin1:
موفق باشی

اتفاقا یه دو تا از رفقا بن لادن با یکی از مامور ماخفی های سیا ریختن تو خونه و منو بردن یه جا زندانی کردن.اینقدر شکنجم دادن.یکی از اون دو تا رفیقای بن لادن گفت اگر رازت رو نگی سرت رو از تنت جدا میکنیم:blink:.خلاصه تونستم دستامو باز کنم و بکشمشونو و فرار کنم:).آخه خوشکل برای من مسعله اینکه فن هوای داغ رو بیرون ببره.اگر هم بخوام میتونم مثل این اینتر کولر ها درست کنم که با دستگاه یه مقدار ست بشن

دوستان یه 360 دست دوم سراغ دارم اینتر کولر هم داره 2 ماه هم کارد کرده به نظرتون بگیرم؟الان اینتر کولر دست دوم چند میخرن؟هزینه ی 12 ولت کردن فنهای 360 چقدر هست؟ایا میشه هم اینتر کولر داشت هم فنها رو 12 ولت کرد؟در ضمن چیزی به اسم سوپر فن داریم؟من یه جا نشیدم گفتن 33 تومن هست مشکل حرارتی رو کاملا حل میکنه؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه 360 دست دوم سراغ دارم اینتر کولر هم داره 2 ماه هم کارد کرده به نظرتون بگیرم؟الان اینتر کولر دست دوم چند میخرن؟هزینه ی 12 ولت کردن فنهای 360 چقدر هست؟ایا میشه هم اینتر کولر داشت هم فنها رو 12 ولت کرد؟در ضمن چیزی به اسم سوپر فن داریم؟من یه جا نشیدم گفتن 33 تومن هست مشکل حرارتی رو کاملا حل میکنه؟
از من ميشنوي طرف كنسول دست دوم نرو !! كنسول نو رو كه ميخري آدم ميترسه كه 3 چراغي بشه چه برسه به دست دوم !!
ایا میشه هم اینتر کولر داشت هم فنها رو 12 ولت کرد؟
بله ميشه.

از من ميشنوي طرف كنسول دست دوم نرو !! كنسول نو رو كه ميخري آدم ميترسه كه 3 چراغي بشه چه برسه به دست دوم !! .

با این حرفت زیاد موافق نیستم.اول شما برو طرفت رو بشناس و ببین کلک تو کارش نباشه.در ضمن ازش 48 تا 72 ساعت مهلت تست بخواه.

,ولي دركل InterCooler يا گذاشتن فن زياد تآثير نداره .تا فن هاي خود كنسول قدرت زيادي نداشته باشه فن Extrenal جواب نميده اين كه ميگن خوبه و كنسول ديگه خراب نميشه تلقين كردن . اين HeatSink جديده عجب چيزي خدا كنه اين PRemium هاي جديد Hack شن
open_7.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or