سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1. ما فقط با كپي كار مي كنيم ... كي مياد به ضرر محصولش كاركنه ؟...
آخه اگه ما فقط از بازی کپی استفاده می کنیم پس هکر ها فقط وفقط برا ما سعی می کنن که کنسول ها رو هک کنن و بازی های کپی شده رو رو اینترنت برا ما بذارن پس.
0102 . در برخی از موارد میشه این مشکل رو با روش سشوار صنعتی حل کرد.
من تا حالا هر جا خوندم توصیه شده این کار رو انجام ندین.
تا خیل عشاق چشم و گوش بسته هست وضعیت همینه حتی بشوخی

این دیگه از اون حرفا بود ها:cheesygriصنعت در کشورهای نیمه پیشرفته هم دیگه این موضوع رو نمیپذیره که یک کالا رو با عجله و بی تحقیق وارد بازار کنه .چرا که این موضوع فرصت مقتضی خواهد بود برای رقیبان چه رسد به مایکروسافت که یک غول تجاری محسوب میشه که البته این قضیه در مورد صنایع کشور ما صدق نمیکنه;). .
حرف شما رو قبول ندارم که در دنیای صنعتی امروز همه کالا هارو با تحقیق و بررسی کافی انجام می دن و بعد اون رو عرضه می کنن به عنوان مثال در صنعت خورو مثال می زنم این همه خودرویی که کارخانه های بزرگ خودروسازی (مثل بنز وbmwوتویوتا)هر روز فراخوان میدن بیان یه چیزیش خرابه درست کنیم یعنی همه این شرکت ها تحقیق و بررسی کافی رو محصولاتش انجام نداده.
به نظر من حتی اگه کیفیت پایین باشه با یه پشتیبانی خوب میشه مشکل رو کمرنگ تر کرد.
این مشکل در کشور ما این قدر پر رنگه.
حتی مطمئن باش یه شرکت بزرگ تجاری با اون همه دم ودستگاه روی تک تک مشتریاش حساب میکنه حالا میخواد اون خریداره تو علی آباد کتول باشه یا تو لندن
ایران خودرو که نیست آشغال تولید کنه بده به ملت بگه همینه که هست میخواهین بخواهین نمیخواهین هم به .....:evil:
البته به جز بعضی کشور ها مثل ایران.
چون میکروسافت تو ایران نمایندگی رسمی نداره اصلا نمی تونه آماری از فروش کنسولش تو ایران داشته باشه بنابراین فکر نمی کنم براش اهمیتی داشته باشه.اگر اهمیت داشت حداقل می تونست یه نماییندگی تعمیر تو ایران بزنه.

بعد از گفتن همه این چیزا باید بگم متاسفانه کنسول xbox360 از کیفیت ساخت خوبی بر خوردار نیست ولی مایکروسافت تلاش کرده با اون گارانتی 3 ساله دستگاه این پایین بودن کیفیت رو جبران کنه.

آخرین ویرایش:
خواهشا به مایکروسافت توهین نکنید. من نمیدونم چرا کنسولتون خراب شده ولی میدونم اگه کسی استفاده درست بکنه کنسول خراب نمیشه. من از موقعی که کنسولم را خریده ام روزی حدودا 4 ساعت باهاش کار میکنم و این 4 ساعت را بین 24 ساعت شبانه روز تقسیم کرده ام و هر نوبت یازی بیش از 1 ساعت نمیشود. موقعی که خریدم فروشنده گفت اگه میخوای هیچ وقت کنسولت خراب نشه همین کار را بکن. تا حالا نه با افت فریم روبرو شدم و نه با خطای 3 چراغ قرمز. پس قبل از اینکه خراب بشه به فکر باشید تا بعدا پشیمون نشید که پشیمانی هیچ فایده ای ندارد. پش به قول عارف معروف قرن 21 (خودم) کم بازی کن و همیشه بازی کن

حالا شما چرا تعصب ماکروسافت رو میکشید . باید قبول کرد که ماکرو در صنعت نرم افزار یه غوله ولی توی سخت افزار چیزی برای گفتن نداره مخصوصا مقابل غول سخت افزار یعنی سونی . مطمئن باش شما هم اگه 500 تومن با همین سه چراغ از دست میدادی بهتر از این دوستمون حواله ماکرو سافت نمیکردی(امیدوارم برات پیش نیاد). در مورد درست استفاده کردن باید بگم من چند نفر رو دیدم که همون دو هفته اول با چند ساعت بازی کنسولشون سوخته یا کسانی بودن که روزی 2 ساعت هم بازی نمیکردن ولی بعد از چند ماه کنسولشون 3 چراغ داده. درست استفاده کردن فقط یه بخش سلامت کنسوله ولی متاسفانه 360 بخشهای خیلی زیادی داره از جمله شانس ;)

حرف شما رو قبول ندارم که در دنیای صنعتی امروز همه کالا هارو با تحقیق و بررسی کافی انجام می دن و بعد اون رو عرضه می کنن به عنوان مثال در صنعت خورو مثال می زنم این همه خودرویی که کارخانه های بزرگ خودروسازی (مثل بنز وbmwوتویوتا)هر روز فراخوان میدن بیان یه چیزیش خرابه درست کنیم یعنی همه این شرکت ها تحقیق و بررسی کافی رو محصولاتش انجام نداده.

.

ببخشید ولی بنز و بی ام و و تویوتا فکر نکنم هر روز فراخوان بدن . اون چیزی که شما میگید مربوط به یه مدل خاص از این خودرو ها میشه که یه مشکل بسیار جزئی دارن نه مثل 405 که آتیش بگیرن یا 360 که کلا از کار بیفته . بنز یا .. در سال هزاران خودرو تولید میکنه که ممکنه یکی از مدلهاش ایراد داشته باشه اونهم ایراد از طراحی بوده نه تولید که خط تولید رو بلافاصله اصلاح میکنن ولی ماکرو سافت برای نقص کنسولش تا حالا چه کرده ؟ جز یکبار که اونم هیچ فایده ای نداشت

یه بخش سلامت کنسوله ولی متاسفانه 360 بخشهای خیلی زیادی داره از جمله شانس ;)[/quote]

من نمی فهمم چرا همیشه سره این چیزا دوا میشه!!!!!!هر کی ps3 یا xbox360 داره با هم دوا می کنن/:):blushing:

مايكروسافت در مقابل سوني هيچ چيز براي گفتن نداره فقط به جز پول كه با همون پولش به اينجا رسيده و تونسته بيشتر بازيهارو بخره. لطفا ديگه اين تاپيك رو منحرف نكنيد و به مشكلات برسيد فقط اين براي من ثابت شد كه سوني قابل اعتماده خودم تا حالا دوتا از كنسولاشو داشتم و در طول اين همه مدت يه آخ هم نگفتن...

من تا حالا هر جا خوندم توصیه شده این کار رو انجام ندین.

این از اون حرفایی هست که خنده دار و از روی عقل نیست
میشه یه منبع بدی ؟
الان هر جا تو ایران بری با همین روش اون روش جدیده حلش می کنن
در ضمن یه چیزه جالب بگم که این حرفو دقیقا از رو حرف طاهر کپی کردم مطمئنم اگه خوده
طاهر همچین حرفی رو میومد همین جا میزد این حرفو نمی زدی
اینم لینک پستش پستشو کامل بخوت تا متوجه بشی :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=121474&postcount=8

مايكروسافت در مقابل سوني هيچ چيز براي گفتن نداره فقط به جز پول كه با همون پولش به اينجا رسيده و تونسته بيشتر بازيهارو بخره. لطفا ديگه اين تاپيك رو منحرف نكنيد و به مشكلات برسيد فقط اين براي من ثابت شد كه سوني قابل اعتماده خودم تا حالا دوتا از كنسولاشو داشتم و در طول اين همه مدت يه آخ هم نگفتن...
سلام كاملا درست حرف اقا رضا شماها كه دستگاتون نفله نشده ببينيد چه حالي داره وقتي تمام پولت يك دفعه دود ميشه ميره هوا خدا نكنه برات پيش بياد ممخصوصا اون پول خودت جور كرده باشي خوب نبايد دستگاهي كه 500 هزار بابتش پول ميدي مثل لپلپ شانسي باشه تا اينجا نكات مني بود نكات مثبت هم داره كه قيمت فوقعلاده بازيهاش البته فقط تو ايران كه من خودم به شخصه تمام اين ريسك پذيرفتم و 360 گرفتم چون واقعا پول بازيهاي ps3 نداشتم بدم ولي قبل خريد دعا كردم و از خدا خواستم دستگام خراب نشه چون بابت تهيه پولش هر چي داشتم نداشتم دادم فعلا مثل ساعت كار ميكنه 6 ماه كه گرفتمش من راضيم از ms چون دستگام فعلا درست اما اگه خراب بشه شايد از همه متنفرين360 بدتر بشم اين كاملا طبيعي اينار گفتم كه اگر كسي دستگاش خراب شد حرفي زد سريع بهش نتوپيم بهش حق بديم يك لحظه خودت بزار جاش همينجا ببحث تمام كنيم و به موضوع اصلي تاپيك بپردازيم

سلام كاملا درست حرف اقا رضا شماها كه دستگاتون نفله نشده ببينيد چه حالي داره وقتي تمام پولت يك دفعه دود ميشه ميره هوا خدا نكنه برات پيش بياد ممخصوصا اون پول خودت جور كرده باشي خوب نبايد دستگاهي كه 500 هزار بابتش پول ميدي مثل لپلپ شانسي باشه تا اينجا نكات مني بود نكات مثبت هم داره كه قيمت فوقعلاده بازيهاش البته فقط تو ايران كه من خودم به شخصه تمام اين ريسك پذيرفتم و 360 گرفتم چون واقعا پول بازيهاي ps3 نداشتم بدم ولي قبل خريد دعا كردم و از خدا خواستم دستگام خراب نشه چون بابت تهيه پولش هر چي داشتم نداشتم دادم فعلا مثل ساعت كار ميكنه 6 ماه كه گرفتمش من راضيم از ms چون دستگام فعلا درست اما اگه خراب بشه شايد از همه متنفرين360 بدتر بشم اين كاملا طبيعي اينار گفتم كه اگر كسي دستگاش خراب شد حرفي زد سريع بهش نتوپيم بهش حق بديم يك لحظه خودت بزار جاش همينجا ببحث تمام كنيم و به موضوع اصلي تاپيك بپردازيم
آقا نوید من هم 6 ماه پولامو جم کردم مثل چی ازش نگهداری کردم آخرشم 3 چراغ داده:(
حالا هم نمیدونم چیکار کنم؟!:confused:

میشه یه منبع بدی ؟
در ضمن یه چیزه جالب بگم که این حرفو دقیقا از رو حرف طاهر کپی کردم مطمئنم اگه خوده
http://www.bazicenter.com/forums/sho...74&postcount=8
حل کردن 3 چراغ به کمک سشوار صنعتی بعد از اومدن X-Clamp Replacing منسوخ شد، اون پست آقا طاهر هم مال موقعی هست که هنوز با این روش آشنا نشده بوده، باز هم میگم این دو روش مال 3 چراغ های دارای مشکل حرارتی هست و نه چیز دیگه
نمیدونم والا .... توی فروم های خود xbox.com که چرخ میزدم ، یه سری دستگاهشون بخاطر همین بازی 3 چراغ داده و ....
ولی اونا دستگاهشونو میفرستن تعمیر ، اگه درست نشد یکی دیگه میگیرن ، اما ما ؟؟!! :(
میشه یه لینک بدی؟

ببخشید ولی بنز و بی ام و و تویوتا فکر نکنم هر روز فراخوان بدن . اون چیزی که شما میگید مربوط به یه مدل خاص از این خودرو ها میشه که یه مشکل بسیار جزئی دارن نه مثل 405 که آتیش بگیرن یا 360 که کلا از کار بیفته . بنز یا .. در سال هزاران خودرو تولید میکنه که ممکنه یکی از مدلهاش ایراد داشته باشه اونهم ایراد از طراحی بوده نه تولید که خط تولید رو بلافاصله اصلاح میکنن ولی ماکرو سافت برای نقص کنسولش تا حالا چه کرده ؟ جز یکبار که اونم هیچ فایده ای نداشت
من نمی دونم مشکل بزرگ یعنی چی؟
سری جدید C5که در اوایل عرضش آتش می گرفت(مثل 450)
سری قبل مرسدس بنز کلاس A که تا 6 ماه بعد از عرضش قفل طرف رانندش گیر دشت و باز نمی شد
یک سری از سیستم قفل خودرو که برای امنیت بیشتر توسط بنز اختراع شد ولی دزد ها خیلی راحت سیستم رو دور زدن و سرقت این سری به شدت بالا رفت تا مرسدس همه رو جمع کرد و همه قفل ها رو عوض کرد.
اینا همه مشکل کوچیکه؟
در ضمن مگه مایکروسافت هر روز داره فراخوان میده .فقط گفته اگه کنسولتون خراب شد بیارید براتون درست می کنیم (با هزینه کم)
آدم وقت خرید یه چیز باید به خدمات پس از فروش اون دستگاه توجه کنه و چون xbox360 خدمات پس از فروشی تو ایران نداره ریسک خریدنش شدیدا بالاست.
میشه یه منبع بدی ؟
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=121474&postcount=8
همون طور که آقا Saman تا حالا هزار بار گفتن این روش خطرناکه و امکان داره به دیگر قطعات مادربورد هم صدمه بزنه.
اگه منبع می خواین تو پست های آقا سامان بگردید پیدا می کنید.

سری قبل مرسدس بنز کلاس A که تا 6 ماه بعد از عرضش قفل طرف رانندش گیر دشت و باز نمی شد
یک سری از سیستم قفل خودرو که برای امنیت بیشتر توسط بنز اختراع شد ولی دزد ها خیلی راحت سیستم رو دور زدن و سرقت این سری به شدت بالا رفت تا مرسدس همه رو جمع کرد و همه قفل ها رو عوض کرد.
اینا همه مشکل کوچیکه؟
در ضمن مگه مایکروسافت هر روز داره فراخوان میده .فقط گفته اگه کنسولتون خراب شد بیارید براتون درست می کنیم (با هزینه کم)
آدم وقت خرید یه چیز باید به خدمات پس از فروش اون دستگاه توجه کنه و چون xbox360 خدمات پس از فروشی تو ایران نداره ریسک خریدنش شدیدا بالاست.

همون طور که آقا Saman تا حالا هزار بار گفتن این روش خطرناکه و امکان داره به دیگر قطعات مادربورد هم صدمه بزنه.
سلام
به نظره شما من xbox رو برای تعمیر کجا ببرک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

اینا همه مشکل کوچیکه؟
.

ببینید شرکتی مثل بنز در سال چندین مدل طراحی و یا تولید میکنه مسلما این وسط یکسری اشکالات بوجود میاد که طبیعی هستش و سریعا مشکلاتشو برطرف میکنه . ولی ماکروسافت بعد از 5 یا 6 سال دومین کنسولشو تولید میکنه که مدلهاشم یکیه پس چرا تولیدشو اصلاح نمیکنه ؟
اگه ماکرو کنسولاشو فراخوان کنه دو تا اشکال بوجود میاد 1- اعتباره 360 زیر سوال میره و جلوی سونی شکست بدی میخوره و بازارشو در آینده از دست میده 2- تا حالا هر چی سود کرده از دست میده . 12 میلیون کنسولو به این راحتی مگه میشه جمع کرد و اصلاح کرد بنز اگه اینکارو کرده خودرو های مشکلدارش مگه چند دستگاه بوده؟
در مورد خرید کنسول هم باید بگم چه 360 بخری چه ps3 بالاخره ضرر میکنی . 360 که امکان خرابیش هست ps3 هم چهارتا بازیش قیمت یه 360 کور هستش . میمونه pc که اونهم میلیونی باید خرجش کنی تازه الان یه 8800 میگیری 500 تومن فردا میان میگن یه کارت 2 گیگ جدید اومده خوراک کریسیس و تورنمنت 3 یعنی هر چه سرمایه گذاری کردی پشم. این وسط بنظر شما باید چه کار کرد؟

من هیچی نمی گم چون نه حوصله کل کل دارم نه اخطار و BAN
فقط بگم که هر چی شما می گی درسته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or