mahdysh
کاربر سایت
آخه اگه ما فقط از بازی کپی استفاده می کنیم پس هکر ها فقط وفقط برا ما سعی می کنن که کنسول ها رو هک کنن و بازی های کپی شده رو رو اینترنت برا ما بذارن پس.1. ما فقط با كپي كار مي كنيم ... كي مياد به ضرر محصولش كاركنه ؟...
من تا حالا هر جا خوندم توصیه شده این کار رو انجام ندین.0102 . در برخی از موارد میشه این مشکل رو با روش سشوار صنعتی حل کرد.
حرف شما رو قبول ندارم که در دنیای صنعتی امروز همه کالا هارو با تحقیق و بررسی کافی انجام می دن و بعد اون رو عرضه می کنن به عنوان مثال در صنعت خورو مثال می زنم این همه خودرویی که کارخانه های بزرگ خودروسازی (مثل بنز وbmwوتویوتا)هر روز فراخوان میدن بیان یه چیزیش خرابه درست کنیم یعنی همه این شرکت ها تحقیق و بررسی کافی رو محصولاتش انجام نداده.تا خیل عشاق چشم و گوش بسته هست وضعیت همینه حتی بشوخی
این دیگه از اون حرفا بود ها:cheesygriصنعت در کشورهای نیمه پیشرفته هم دیگه این موضوع رو نمیپذیره که یک کالا رو با عجله و بی تحقیق وارد بازار کنه .چرا که این موضوع فرصت مقتضی خواهد بود برای رقیبان چه رسد به مایکروسافت که یک غول تجاری محسوب میشه که البته این قضیه در مورد صنایع کشور ما صدق نمیکنه. .
به نظر من حتی اگه کیفیت پایین باشه با یه پشتیبانی خوب میشه مشکل رو کمرنگ تر کرد.
این مشکل در کشور ما این قدر پر رنگه.
البته به جز بعضی کشور ها مثل ایران.حتی مطمئن باش یه شرکت بزرگ تجاری با اون همه دم ودستگاه روی تک تک مشتریاش حساب میکنه حالا میخواد اون خریداره تو علی آباد کتول باشه یا تو لندن
ایران خودرو که نیست آشغال تولید کنه بده به ملت بگه همینه که هست میخواهین بخواهین نمیخواهین هم به .....![]()
چون میکروسافت تو ایران نمایندگی رسمی نداره اصلا نمی تونه آماری از فروش کنسولش تو ایران داشته باشه بنابراین فکر نمی کنم براش اهمیتی داشته باشه.اگر اهمیت داشت حداقل می تونست یه نماییندگی تعمیر تو ایران بزنه.
بعد از گفتن همه این چیزا باید بگم متاسفانه کنسول xbox360 از کیفیت ساخت خوبی بر خوردار نیست ولی مایکروسافت تلاش کرده با اون گارانتی 3 ساله دستگاه این پایین بودن کیفیت رو جبران کنه.
آخرین ویرایش: