سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Bache Salam
Kheili Bebakhshid Az Hame Ke Ba Fonte Farsi Neminevisam
Man Alan Xbox360 Am Kharab Shode Vali Man Fan Ham Dashtam[3ta Fan Bood]
Vali Nemidoonam Chera Kharab Shode?
Ba Inke Fan Dashtam Akhe Chera?:((:(
سلام
ناراحت شدم از اينكه دستگاه شماهم پرپر شد:(
ميش بگيد تاريخ دستگات مال كيه؟ ايا دست2 بود وچند مدت باهاش كار كردي؟
كسي هست تاريخ دستگاش2006/5/12 باشه و خراب شده باشه

Bache Salam
Kheili Bebakhshid Az Hame Ke Ba Fonte Farsi Neminevisam
Man Alan Xbox360 Am Kharab Shode Vali Man Fan Ham Dashtam[3ta Fan Bood]
Vali Nemidoonam Chera Kharab Shode?
Ba Inke Fan Dashtam Akhe Chera?:((:(
شما چه مشکلی داری؟ 3چراغ داده؟
اگه 3 چراغ داده، سر چه بازی 3چراغ داده؟
بچه ها کسی تاحالا ارور Unplayble Disk رو گرفته چیکارش باید کرد
محمد جان مشکل از دیسک ها هست؛ وقت خودت رو با تنظیم لنز تلف نکن

نه. حجم هوای مکنده‌شونده‌ی داخل تونل سفیدرنگ محدوده و اگه الان یه فن 220 ولت هم بذاری، فقط پره‌ها تندتر می‌چرخن و جریان هوا بیشتر نخواهد نشد.

In carries on dropping as the voltage increases but interestingly seems to max out at around 10v where it will not cool any more. I think this is because the fan cannot feed in any more air (limited by the air space infront of the fan/shroud), so it’s just spinning faster but not actually moving any more air. In other words it’s just creating noise / turbulence.

شما هم حتما کنسولتونو باز کردید ، تونل سفید رنگ تا کنار هتسینگها کشیده شده ، حتی به اونها بطور کامل نچسبیده . کار فنها هم اینطوریه که هوا رو از بین پره های هتسیگ به داخل تونل پلاستیکی میکشه وبا ایجاد جریان هوا باعث تبادل گرمای هتسینگ میشه که این هوا هم سوراخهای زیر کنسول ، اطراف کنسول و بغل هارد وارد کنسول میشن پس محدودیتی در جریان هوا وجود نداره . هر چه حجم بیشتری هوا از داخل تونل پلاستیکی به بیرون کشیده بشه تبادل هوای هتسینگ بیشتر و خنکتر میشه .
در مورد 12 ولت یا 9 ولت کردن هم گرما سنج نذاشتم ولی با توجه به عرایض بالا فکر میکنم منطقی باشه که 12 ولت کردن هتسینگ ها رو خنکتر میکنه.

من كه خودم از هر چي مايكروسافته متنفر شدم ، سگ سوني شرف داره به مايكروسافت.
خواهشا به مایکروسافت توهین نکنید. من نمیدونم چرا کنسولتون خراب شده ولی میدونم اگه کسی استفاده درست بکنه کنسول خراب نمیشه. من از موقعی که کنسولم را خریده ام روزی حدودا 4 ساعت باهاش کار میکنم و این 4 ساعت را بین 24 ساعت شبانه روز تقسیم کرده ام و هر نوبت یازی بیش از 1 ساعت نمیشود. موقعی که خریدم فروشنده گفت اگه میخوای هیچ وقت کنسولت خراب نشه همین کار را بکن. تا حالا نه با افت فریم روبرو شدم و نه با خطای 3 چراغ قرمز. پس قبل از اینکه خراب بشه به فکر باشید تا بعدا پشیمون نشید که پشیمانی هیچ فایده ای ندارد. پش به قول عارف معروف قرن 21 (خودم) کم بازی کن و همیشه بازی کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or