سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در اول مرحله اتصالات باید بررسی شود و در صورت آسیب دیدن پورت های درایو باید تعویض شود. یک عدد پورت پاور و یک عدد کابل ساتا هست.
در صورتی که مشکل حل نشد برد داریو را باید تعویض کنید.

اتصالات رو بررسی کردم کابل ها رو هم عوض کردم فایده نداشت. اگه بخوام برد درایو رو عوض کنم چقدر هزینه داره؟ پس مشکل از برد درایو هست. آره؟ آخه حتی خود درایو رو هم عوض کردم ولی فایده نداشت و مشکل وجود داشت.

اگه برد درایو دستگاه من خراب شده باشه میتونم بدون اینکه برد درایو رو عوض کنم برم و کنسول رو jtag کنم چون شنیدم که وقتی jtag میکنی برای اجرای بازی نبازی به درایو نداری. پس اگه به جای هزینه کردن و عوض کردن برد دستگاه، xbox رو Jtag کنم و بازی ها رو از جای دیگه روی هارد دستگاه کپی کنم میتونم بدون مشکل بازی کنم؟

Last edited by a moderator:
اگه برد درایو دستگاه من خراب شده باشه میتونم بدون اینکه برد درایو رو عوض کنم برم و کنسول رو jtag کنم چون شنیدم که وقتی jtag میکنی برای اجرای بازی نبازی به درایو نداری. پس اگه به جای هزینه کردن و عوض کردن برد دستگاه، xbox رو Jtag کنم و بازی ها رو از جای دیگه روی هارد دستگاه کپی کنم میتونم بدون مشکل بازی کنم؟
آره ولی بعد باید بازی ها رو دانلود کنی بریزی رو هادر ایکس باکست.

من 120 جی تگ کردم.

ممنون فقط یه سوال دیگه اینکه الان که دستگاه من مشکل شناسایی درایو رو داره ( مشکل رو چند پست بالاتر کامل گفتم ) واسه Jtag کردن مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی میتونم با وجود این مشکل، با خیال راحت بدم jtag کنن؟

ممنون فقط یه سوال دیگه اینکه الان که دستگاه من مشکل شناسایی درایو رو داره ( مشکل رو چند پست بالاتر کامل گفتم ) واسه Jtag کردن مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی میتونم با وجود این مشکل، با خیال راحت بدم jtag کنن؟
اره جی تگ اصلا به درایو مربوط نمیشه یه قطعه هست که روی مادربرد نصب میشه.

سلام.

اگه دستگاهت هارد داخلی داره باید دیگه از ftp استفاده کنی شما...
گلیچ هک هم روی برد انجام میشه و همینطور درایو دستگاهم فلش میشه...و بله شما میتونی گلیچ کنی دستگاهت رو.

ممنون از جوابتون. اگه بدم بیرون واسم jtag کنن قیمت jtag کردن کنسول xbox 360 چند درمیاد؟

بستگی به انصاف و کیفیت کار تعمیرکارتون ممکنه از ۹۰۰۰۰۰﷼ تا ۲۰۰۰۰۰۰﷼ برات خرج برداره...

Last edited by a moderator:

بعله میتونید در صورتی که از هارد اکسترنال استفاده کنید چونکه درایو ندارید پس بازی رو توی داشبورد نمیتونی نصب کنی، و اجرای بازیا هم از روی هارد اکسترنال ملزم وجود چندتا شرایط هستش مثل:
۱- فرمت هارد باید Fat32 باشه.
۲- برای اجرای بازیا باید از یه سری نرم افزار مثل dashlaunch و XeXmenu و FDD استفاده کنی...
اگه با اینا مشکل نداری همه چی اوکی هستش...

سلام
من امروز 2 از بازی های قدیمیم رو بدون اینکه نصب کنم واردشون شدم بعد از چند دقیقه از بازی خارج شد و ارور Unreadable داد. بعد یکی دیگه از بازی هام که تو هارد نصب بود رو گذاشتم اصلا دیسک رو نشناخت. احتمال داره لنز دستگاه ضعیف شده باشه؟

با سلام
دستگاه من درایو تعویضی هست و LT3 شده ... اون تعمیرکاری که برام اینکارو انجام داده بهم گفت اگه به اینترنت وصل بشم کپی خور دستگاه میپره!!
از هرکسی هم که میپرسم جواب درستی بهم نمیده...
میخواستم کسی که تجربه و تخصص کافی داره بهم بگه درصورت اتصال به اینترنت این اتفاق برای دستگاه میافته یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or