بازی ها قدیمی هستن جدید ترینش برای 2007 هست. :dاون بازی ها XGD2 هست یا XGD3؟
اگه XGD3 هست برای LT2 هست یا LT3؟
اینارو چک کردی؟
بازی ها قدیمی هستن جدید ترینش برای 2007 هست. :dاون بازی ها XGD2 هست یا XGD3؟
اگه XGD3 هست برای LT2 هست یا LT3؟
اینارو چک کردی؟
اووووووو من فکر کردم منظورت مال 2011 2012 هستبازی ها قدیمی هستن جدید ترینش برای 2007 هست. :d
گزینه ی Play هم براش نمیاد چه برسه به Install :dاووووووو من فکر کردم منظورت مال 2011 2012 هست
یعنی بازی ها اصلا گزینه install هم نمیاد واسش؟ اگه نصب بشه و اجرا نشه مشکل از دستگاه هست ولی اگه نصب هم نمیشه که دیسک خرابه
آره دقیقا همینطورهگزینه ی Play هم براش نمیاد چه برسه به Install :d
وقتی یه دیسک تو دستگاه قرار داده میشه قاعدتا اگه سالم باشه با زدن X وارد یه صفحه میشه که توش گزینه های Install و Play هستن. اما من وقتی دیسک رو تو دستگاه می ذارم می نویسه Unrecognized Disc و وقتی هم که X رو می زنم Error Status رو بهم میده.
اول تایتل آپدیت رو از اینجا دانلود کنXBUC: XBOX 360 Title Updatesدوستان، میشه راهنمایی کنین منو
میخام بازی GTA V رو به صورت آفلاین با کمک فلش آپدیتش کنم
هیچ اطلاعی هم در مورد اینکه چجوری باید این کار رو بکنم ندارم
بعد برنا مه هایی هم که لازمه، میشه بگین آخرین ورژنشون رو از کجا گیر بیارم؟
ممنون میشم
مطمعن شو که دیسک هات تمیزن اگه هستن باید لنز ایکس باکستو عوض کنی.دوستان از دیروز هر دیسکی میزارم نمیخونه ...!! تا چند روز پیش همه چی رو راحت میخوند مشکل از چیه بنظرتون ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
چه بازی معمولا بازی هایی که جدید اومدن اینطوری میشن.ببخشید اقایون یه سوال !
من xbox slim 250 gb دارم وقتی میرم توی یه بازی یهو وسط بازی گیر میکنهخواهشا اگر کسی به ایکس باکس اشنایی داره یه توضیح جامع بده!
کمک فوری میخوام.
احتمال داره بازیهات ایراد داشته باشه.عوضشون کن و برنر مکس بگیر.فرقی نمی کنه ولی فکر کنم معمولا بازی های جدید رو اینطوری میشه!![]()
نه حالا مطمعنی همشون وسطش قطع می شن؟حالا چنتا هستن؟من بازی هارو روی هارد نصب می کنم!!
بازم باید عوض کنم؟:-b