سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
- - -ویرایش - - -

1)اول این برنامه رو دانلود کن:
XboxMB - Xbox Message Boards - Horizon
2)یه پروفایل دیگه بساز
3)یه فلش بردار کانفیگیورش کن با ایکس باکس و سیو هات و پروفایل رو بریز رو فلش
4)فلش رو وصل کن به پی سی
5)رو گیمز کلیک کن بعد رو اون سیوی که میخوای انتقال بدی دابل کلیک کن.
6)یه پنجره باز میشه که مشخصات سیو رو نوشته.
7)پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل جدید رو بجای پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل قبلی بزار(عوض کن)
8)برا پیدا کردن پروفایل ای دی جدید برو تو دیوایس اکس پرورل-پروفایل-رو پروفایل جدید دابل کلیک کن تا مشخصاتش بیاد.
9)موقغ اجرای بازی بعد از زدن استارت بازی رو فلشی که سیو ها رو ریختی بزن
بازم اگه سوالی بود بپرس در خدمتم.
http://forum.bazicenter.com/thread2533/page705/

----
تو مرحله ی 3 من سیو یک بازیو ریختم ولی چطوری پروفایل رو بریزم تو فلش؟

سلام .
یه بار اینجا راجع ایکس باکس اقواممون سوال پرسیدم.
دستگاهشو آورده ، شماره داشبوردش 2.0.15574.0 هست .
بعضی بازیها رو مثل zombies vs plants میاره ، ولی بطور مثال بازی cod black ops یا nfs hot pursuit رو (عکس گیم رو میاره تو home) ولی میگه the disc is not supportet .
میخواستم ببینم مشکل از بازیها هست یا ورژن داشبورد . دستگاه مال خودم نیست و نمیدونم چه بلایی سرش اومده ! خودش میگه اینارو قبلا میاورده حالا نمیاره !! ... لطفا راهنمایی کنید دوستان.
منتظرم.

آخرین ویرایش:
برادران عزیز
من بعد از عمری اومدم چنتا آهنگ بریزم رو کنسول ولی بعد از ساختن audio cd و قرار دادنش تو کنسول و پلی کردنش چیزی نمیشنوم :| شماره میندازه و میگه داره پخش مشه ولی من صدایی نمیشنوم :|
فرمت خاصی باید باشه برای موسیقی؟ من mp3 وارد کردم

سلام
دوستان من یه مشکل با آواتارم دارم ایکس باکسم درایوش خراب شد دادم تعمیرش کنن بعد هاردمو زدم رو یه ایکس باکس دیگه پروفایل اصلیم نبود اما یکی دیگه بود ولی آواتار نداشت بعد مدتی که باهاش بازی کردم آواتارش خودبخود اومد بعد x م درست شد هاردمو زدم بهش پرو فایلم بود ولی آواتارش نبود هرچی هم گذشت آواتارم نیومد امکان ساختشم ندارم تم هم نمیتونم بذارم یعنی هیچ تمی نداره حالا چه کار کنم؟
کمک

سلام
دوستان من یه مشکل با آواتارم دارم ایکس باکسم درایوش خراب شد دادم تعمیرش کنن بعد هاردمو زدم رو یه ایکس باکس دیگه پروفایل اصلیم نبود اما یکی دیگه بود ولی آواتار نداشت بعد مدتی که باهاش بازی کردم آواتارش خودبخود اومد بعد x م درست شد هاردمو زدم بهش پرو فایلم بود ولی آواتارش نبود هرچی هم گذشت آواتارم نیومد امکان ساختشم ندارم تم هم نمیتونم بذارم یعنی هیچ تمی نداره حالا چه کار کنم؟
کمک
داشبورتو آپدیت کنی درست می شه.
اگه قبلا به لایو وصل شدی و آپدیت کردی باید آپدیت رو پاک کنی و دوبازه دانلودش کنی.

- - -ویرایش - - -

سلام .
یه بار اینجا راجع ایکس باکس اقواممون سوال پرسیدم.
دستگاهشو آورده ، شماره داشبوردش 2.0.15574.0 هست .
بعضی بازیها رو مثل zombies vs plants میاره ، ولی بطور مثال بازی cod black ops یا nfs hot pursuit رو (عکس گیم رو میاره تو home) ولی میگه the disc is not supportet .
میخواستم ببینم مشکل از بازیها هست یا ورژن داشبورد . دستگاه مال خودم نیست و نمیدونم چه بلایی سرش اومده ! خودش میگه اینارو قبلا میاورده حالا نمیاره !! ... لطفا راهنمایی کنید دوستان.
منتظرم.
این مربوط به قفل امنیتی دیسک ها می شه.
وقتی Lt3 بریزی رو ایکس باکس بازی هایی که lt 2 هستند رو نمی تونی اجرا کنی مگر اینکه پچ lt 3 داشته باشن یا اینکه با گلیچ آهنگ بازی رو اجرا کنی.

داشبورتو آپدیت کنی درست می شه.
اگه قبلا به لایو وصل شدی و آپدیت کردی باید آپدیت رو پاک کنی و دوبازه دانلودش کنی.

- - -ویرایش - - -

وقتی Lt3 بریزی رو ایکس باکس بازی هایی که lt 2 هستند رو نمی تونی اجرا کنی مگر اینکه پچ lt 3 داشته باشن یا اینکه با گلیچ آهنگ بازی رو اجرا کنی.
آره درسته همینه خیلی ممنون حالا میتونید یه سایت معرفی کنید

من منظورتونو متوجه نشدم ! یعنی دستگاه lt 2 بوده ؟! آخه یه موقعی پخش میکرده ، الان پخش نمیکنه ! (احتمالا با آپدیت شدن داشبورد)! چجوری بفهمیم دستگاه lt2 بوده یا lt3 !
بعد الان آواتار نمیشه ساخت ، Rip CD موسیقی Audio CD هم خاموشه! و بازیها هم که میگه this disc not supported !

من منظورتونو متوجه نشدم ! یعنی دستگاه lt 2 بوده ؟! آخه یه موقعی پخش میکرده ، الان پخش نمیکنه ! (احتمالا با آپدیت شدن داشبورد)! چجوری بفهمیم دستگاه lt2 بوده یا lt3 !
بعد الان آواتار نمیشه ساخت ، Rip CD موسیقی Audio CD هم خاموشه! و بازیها هم که میگه this disc not supported !
من نگفتم ال تی 2 بوده عزیزم :دی گفتم در حال حاظر ال تی 3 هست.روش اجرای بازی رو هم که گفتم.برای اون 2 تا مشکل دیگه هم باید داشبورتو آپدیت کنی و می تونی این آپدیت رو از سایت رسمی ایکس باکس بگیری.

دوستان عزیز من به تازگی یک کنسول Xbox360 slim ۴ گیگ گرفتم و وارد این داستان شدم کلا قبلا پی سی باز بودم و قبل از اون هم تو کار پلی استیشن بودم که دیگه کار به بازیه ارجینال کشید ما زدیم گاراج:d

الان هم خواستم ps3 بگیرم که دیدم قیمتش اندازه ی ps4 هستش که هنوز نیمومده برای همین اومدم سمته xbox

حالا سوالاتی داشتم در رابطه با این موضوع ها و کلا میخواستم ببینم اینا چین

[h=2]Firmwares[/h] - JTAG

کلا میخواستم یه توضیحانی راجب به اینا بهم بدین کلا به چه دردی میخورن البته من دستگاهی که گرفتم کپی خور شده بود و حتی من برای وصل شدن به xbox live مجبور بودم دستگاه رو آپدیت کنم که رو هوا زدم رفت و دیدم کپی خورش نپرید
خلاصه توضیحات میخواستم در رابطه با بهتر استفاده کردن از این کنسول

راستی یه سوال هم داشتم اونم اینکه راهی نیست به غیر از xbox live بشه آنلاین با ایرانیا بازی کرد چون پولی هستش xbox live

دوستان عزیز من به تازگی یک کنسول Xbox360 slim ۴ گیگ گرفتم و وارد این داستان شدم کلا قبلا پی سی باز بودم و قبل از اون هم تو کار پلی استیشن بودم که دیگه کار به بازیه ارجینال کشید ما زدیم گاراج:d

الان هم خواستم ps3 بگیرم که دیدم قیمتش اندازه ی ps4 هستش که هنوز نیمومده برای همین اومدم سمته xbox

حالا سوالاتی داشتم در رابطه با این موضوع ها و کلا میخواستم ببینم اینا چین

کلا میخواستم یه توضیحانی راجب به اینا بهم بدین کلا به چه دردی میخورن البته من دستگاهی که گرفتم کپی خور شده بود و حتی من برای وصل شدن به xbox live مجبور بودم دستگاه رو آپدیت کنم که رو هوا زدم رفت و دیدم کپی خورش نپرید
خلاصه توضیحات میخواستم در رابطه با بهتر استفاده کردن از این کنسول

راستی یه سوال هم داشتم اونم اینکه راهی نیست به غیر از xbox live بشه آنلاین با ایرانیا بازی کرد چون پولی هستش xbox live
جی تگ یه چیپ هست که میتونی بازی ها و دی ال سی ها رو بصورت مجانی از روی هارد استفاده کنی و به LiNK به جای لایو وصل شی ولی آدماش اونجا نوبن و امکانات لایو رو هم نداره ولی مجانی هست.کپی خور شما نپرید چون شما ال تی 3 داشتی رو ایکس باکست.
فایروال هم نمیدونم یعنی چی ولی فک کنم مربوط به کپی خور بودن و روش های اون می شه یعنی وقتی یه ایکس باکس کپی هست فایرویرش عوض می شه.کار خوبی کردی که پی اس 3 نخریدی.

جی تگ یه چیپ هست که میتونی بازی ها و دی ال سی ها رو بصورت مجانی از روی هارد استفاده کنی و به LiNK به جای لایو وصل شی ولی آدماش اونجا نوبن و امکانات لایو رو هم نداره ولی مجانی هست.کپی خور شما نپرید چون شما ال تی 3 داشتی رو ایکس باکست.
فایروال هم نمیدونم یعنی چی ولی فک کنم مربوط به کپی خور بودن و روش های اون می شه یعنی وقتی یه ایکس باکس کپی هست فایرویرش عوض می شه.کار خوبی کردی که پی اس 3 نخریدی.

اره من چون دیدم خیلی گرونه الان من نیگاه گردم پیش فروش ps4 ۴۰۰ دلاره که دلار ۳تومن حساب کنی ۱۲۰۰ ۱۳۰۰ در میاد بعد این پولو بدی ps3 واقعا ارزش نداره

خوب با این توضیحاتی که شما دادین دستگاه من LT3 هستش من میخواستم چند مورد رو ببینم چطور میشه انجام داد

اول آنلاین بازی کردنه که اینجور که شما گفتین فقط میشه با اون جی تگ اینکارو کرد که گفتین یه چیپ هستش که باید نصب بشه غیر از اون راهی نیست رایگان باشه ؟

دوم اینکه من میخوام بازی هارو از روی فلش انجام بدم آیا امکانش هست ؟

اره من چون دیدم خیلی گرونه الان من نیگاه گردم پیش فروش ps4 ۴۰۰ دلاره که دلار ۳تومن حساب کنی ۱۲۰۰ ۱۳۰۰ در میاد بعد این پولو بدی ps3 واقعا ارزش نداره

خوب با این توضیحاتی که شما دادین دستگاه من LT3 هستش من میخواستم چند مورد رو ببینم چطور میشه انجام داد

اول آنلاین بازی کردنه که اینجور که شما گفتین فقط میشه با اون جی تگ اینکارو کرد که گفتین یه چیپ هستش که باید نصب بشه غیر از اون راهی نیست رایگان باشه ؟

دوم اینکه من میخوام بازی هارو از روی فلش انجام بدم آیا امکانش هست ؟
ببین بجز شبکه ی لایو که پولیه چنتا شبکه ی دیگه هم هستند و معروف ترینشون LiNK هست و اینکه من درباره ی شبکه های دیگه نه اسمشون رو شنیدم و مطمعنم در حال حاضر سروراشون کار می کنه ولی LiNK کار می کنه.
اگه می خوای بازی ها رو بدون دیسک اجرا کنی باید جی تگ داشته باشی در غیر این صورت باید دیسک تو ایکس باکس اجرا شه اگه منظورت این بود که می خوای بازی رو رو فلش انیستال کنی باید بگم که ایکس باکس جی تگ نشده محدودیت هارد های بیشتر از 16 گیگ رو داره و بیشتر رو تشخیص نمیده(شایدم 32 گیگ مطمعن نیستم)ولی جی تگ این محدودیت رو برداشته و این رو هم اضافه کنم هارد های خود مایکروسافت 300 گیگ فک کنم اخرش هست اونم برا ایکس باکس های hardened edition است.پس رو فلش 3 4 تا بازی بیشتر نمی تونی بریزی.

سلام
من چند تا بازی قدیمی گرفتم. با ABGX360 که تست می کنم به نظر سالم میاد ولی وقتی تو دستگاه می ذارم می نویسه Unrecognized Disc
حالا مشکل از دستگاه هست یا از بازی؟

سلام
من چند تا بازی قدیمی گرفتم. با ABGX360 که تست می کنم به نظر سالم میاد ولی وقتی تو دستگاه می ذارم می نویسه Unrecognized Disc
حالا مشکل از دستگاه هست یا از بازی؟
اون بازی ها XGD2 هست یا XGD3؟
اگه XGD3 هست برای LT2 هست یا LT3؟
اینارو چک کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or