سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آخه من خودم مجبور شدم 4 بار بازی رو عوض کنم برا همین گفتم :|
با عوض کردن بازی مشکل شما حل شد؟
فروشنده ای که ازش خرید می کنم گفت قراره یه نسخه دیگه به زودی میاد اونو می فرستم براتون !

و بعید میدونم مشکل از لنز باشه چون همه بازیهای دیگه رو اجرا میکنه !

ببینید بزارید یه مثال بزنم ،
مثلا من فیفا 13 رو پارسال بدون اینکه نصب کنم یکی دو ماه بازی میکردم ، توی قسمت استوریج هم یه فایل چهار پنج مگی ساخته شده بود که همون سیو بازی هست . بعدا نسخه برنر مکس گیرم اومد و اونو روی هارد ریختم که همون فایل چهار پنج مگی شد شش گیگ . یعنی عملا تفکیک شده نیست و همون یک فایل برای فیفا 13 وجود داره .
حالا هم که اون فایل شش گیگی رو پاک میکنم هرچی مربوط به فیفا 13 هست پاک میشه و همه پیشرفت هام از بین میره .

امیدوارم منظورمه تونسته باشم برسونم که چه طور میشه بازی از هارد پاک بشه ولی سیو ها بمونه ؟ چون مجزا نیستن و یکی هستن .

دوست من تا حالا ندیدم که سیو بازی با دیتای بازی یکسان باشه و الان هم چک کردم دیدم که اینجوری نیستش شما وارد storage که شدی گرینه اول رو انتخاب کن اونجا اسم بازی و سیو ها رو با هم نشون میده و اگر از اینجا اقدام به پاک کردن بازی کنی سیوها رو هم از دست میدی خوب حالا شما روی هر کدوم از بازی ها که خاستی برو و دکمه A رو بزن در این صورت میبینی که سیوها از دیتای بازی جداست( از میزان حجمشون کاملا تمیز داده میشه ) و در اینجا میتونی دیتای بازی رو به تنهایی delete کنی وسیو بازی رو نگه داری و حتی move و یا copy کنی. ( همشون که اینجوری بودن اگه استثنایی هم داره من ندیدم. )

عزیزم شما متوجه عرض بنده نشدید ، این مشکل عمومیه و برای خیلی ها پیش اومده ، بودن کسایی که تا 5 بار دیسک عوض کردن ولی مشکلشون حل نشده !
لینکی که دادمو یه نگاه بنداز!

داداش دستگاه من خیلی خیلی قدیمیه اما مثل باقلوا بازی رو اجرا میکنه !!!
یک بار بازی رو خریدم مشکل داشت همش تو لود ریست میشد هی تیزر شروع رو پخش میکرد ... (که اونم فکر کنم اشکال از فلش بود) خلاصه رفتم از پایتخت طبقه اول یکی دیگه خریدم( برنر مکس ) بی هیچ مشکلی دارم بازی میکنم...

سلام دوستان لنز کنسول من بعضی مواقع روی دیسک لک هایی میندازه و دیسکو میسوزونه تا حالا برای کسی همچین اتفاقی افتاده؟؟ باید لنزو عوض کنم ما مشکل چیز دیگه ایه؟؟:-s

سلام دوستان لنز کنسول من بعضی مواقع روی دیسک لک هایی میندازه و دیسکو میسوزونه تا حالا برای کسی همچین اتفاقی افتاده؟؟ باید لنزو عوض کنم ما مشکل چیز دیگه ایه؟؟:-s

این مشکل رو پسر دایی منم داشت ! برد دستگاه رو بیرون تعمیر کردن فقط نمیدونم چرا درست شده بود اما مثل پلی استیشن وقتی میزدیم dvd بیاد بیرون در حال چرخش میومد :)))

سلام !
یکی از فامیلامون دستگاهش رو استفاده نکرده بوده ! الان که بازی جدید میخره ، بازی ها رو نمیاره و میگه آپدیت کنید و این حرفا ... میخواستم بپرسم میشه از طریق بازی های جدید آپدیتش کرد ؟! مشکلی برای کپی خور بودنش که پیش نمیاد ؟
دستگاه اسلیم LT3 هست ، آخرین بازی هم که اجرا میکنه فقط Rio هست .
لطفا راهنمایی کنید.
سلام !
یکی از فامیلامون دستگاهش رو استفاده نکرده بوده ! الان که بازی جدید میخره ، بازی ها رو نمیاره و میگه آپدیت کنید و این حرفا ... میخواستم بپرسم میشه از طریق بازی های جدید آپدیتش کرد ؟! مشکلی برای کپی خور بودنش که پیش نمیاد ؟
دستگاه اسلیم LT3 هست ، آخرین بازی هم که اجرا میکنه فقط Rio هست .
لطفا راهنمایی کنید.

همونطور که میدونید وقتی چیت میزنید اچیومنت ها قفل میشه ، حالا چجوری میشه این کد ها غیر فعال بشن و دباره اچیومنت بگیریم ؟
اگه از سیوت بیای غیر فعال می شه مثلا یه چیت بزن بعد سیو کن بعد سیوتو ریلود کن بعد دوباره میتونی اچیومنت بگیری.(البته اینیکه گفتم مربوط به چیت های جی تی ای وی میشه)

آخرین ویرایش:
کمکم کنید تورو خدا
من ایکس باکس اسلیم دارم 3 هفته ازش استفاده نکردم بعد که روشن کردم 2 3 بار اومد بالا دیگه نمیاد صفحه سفید میشه لوگوی ایکس باکس نمیاد ولی صداش میاد مشکل از کجاست ؟؟؟؟
(قبل اون 3 هفته هرروز روشن بود کار میکرد ):((

کمکم کنید تورو خدا
من ایکس باکس اسلیم دارم 3 هفته ازش استفاده نکردم بعد که روشن کردم 2 3 بار اومد بالا دیگه نمیاد صفحه سفید میشه لوگوی ایکس باکس نمیاد ولی صداش میاد مشکل از کجاست ؟؟؟؟
(قبل اون 3 هفته هرروز روشن بود کار میکرد ):((
خب سه هفته که بیشتر نگذشته به کسی که ازش خریدی بگو اینطوری می شه.

من از pes و fifa از سال 2010 تا 2013 گرفتم همشون میگن به ریجن مشکل داره

هر چی میگردم ریجن ال با فری پیدا نمیکنم حتی 2014

اکثر بازی های دیگه که pal هستن دستگاهم میخونه اما فوتبال نه

از کجا بفهمم ریجن دستگاهم چیه؟

هر چی ازش بلدن بگین خیلی مهمه

آخه الان یکساله که دستگاهو گرفتم . وقتی ایکس باکس با دکمه اجکته درایو روشن میکنم این تصویر میاد
58294544587237285935.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or