سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من دستگام Slim ۴ گیگه مدل ۲۰۱۱ دست دوم خریدم و خیلی هم تمیزه ولی کلا به درایوش مشکوکم , خیلی از دیسکارو ارور Unreadable میده ( هرچند فروشنده ها با سرعت بالای ۸ رایت میکنن جدیدا و پدر لنز رو در میارن شاید به خاطر اون باشه ) معمولا بر خلاف دستگاههای دیگه وقتی دستگام خوابیدس خیلی بیشتر ارور میده وقتی به حالت عمودی می ذارم دستگاهو خیلی بهتر میشه ولی پیش اومده که عمودی هم یه بار فیفا رو ۸ ۹ ساعت بازی کنم بدون مشکل و یه بارم همش رو منو ارور میده هرچقدر میرم بیرون و میام تو هم فایده نداره , اگه لطف کنید راهنماییم کنید بگید این دستگاه چه مرگشه خسته شدم به خدا , قبل این یه نسل اول پریمیوم داشتم تو ۵ سالی که برام کار کرد آخ نگفتو تا ۱ ماه پیش قبل اینکه به دیار حق بره هیچوقت همچین مشکلاتی نداشت لنز و درایوش (درایوش سامسونگ بود ) میخواستم ببینم این اسلیما کلا نازنازی شده یا دستگاه من یه چیزیش هست ؟ ممنون
داداش احتمالش هست که لنزش باشه
و همچنین دیسک بازی
ولی اینطوری که شما گفتی احتمالا مال لنزش هست
ببر پیش یه تعمیر کار

:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
نمیشه که سیو چسبیده باشه به بازی نصب شده امدیمو یکی بازی هاشو نصب نمی کرد بعد دیگه نمیتونه سیو کنه؟؟؟
هر سیوی که ساخته می شه یه قسمت جدید تو استوریج درست میشه و قابل جابجایی هست.

http://forum.bazicenter.com/thread2533/page705/

ببینید بزارید یه مثال بزنم ،
مثلا من فیفا 13 رو پارسال بدون اینکه نصب کنم یکی دو ماه بازی میکردم ، توی قسمت استوریج هم یه فایل چهار پنج مگی ساخته شده بود که همون سیو بازی هست . بعدا نسخه برنر مکس گیرم اومد و اونو روی هارد ریختم که همون فایل چهار پنج مگی شد شش گیگ . یعنی عملا تفکیک شده نیست و همون یک فایل برای فیفا 13 وجود داره .
حالا هم که اون فایل شش گیگی رو پاک میکنم هرچی مربوط به فیفا 13 هست پاک میشه و همه پیشرفت هام از بین میره .

امیدوارم منظورمه تونسته باشم برسونم که چه طور میشه بازی از هارد پاک بشه ولی سیو ها بمونه ؟ چون مجزا نیستن و یکی هستن .

کسی جواب من رو نداره بده ؟ :(
در صورتی که فلش به درستی توسط xbox کانفیگ بشه و همچنین با xbox سازگار باشه مشکلی نداره اگر بکشی دوباره وصل کنید.اکثر فلش هایی که توی ایران موجود است با xbox سازگار نیست و این اتفاق می افته حتی اگر به دستگاه باشه و دستگاه را خاموش کنید دوباره روشن کنید ممکن همه اطلاعات روش از بین بره.

در صورتی که فلش به درستی توسط xbox کانفیگ بشه و همچنین با xbox سازگار باشه مشکلی نداره اگر بکشی دوباره وصل کنید.اکثر فلش هایی که توی ایران موجود است با xbox سازگار نیست و این اتفاق می افته حتی اگر به دستگاه باشه و دستگاه را خاموش کنید دوباره روشن کنید ممکن همه اطلاعات روش از بین بره.
بله دقیقا روشن خاموش هم که میکنم گاهی همش پاک میشه !!! گاهی هم نمیشه !!
پس راه چاره چیه !! آخه الان خیلی ها با هارد و فلش بازی میکنن پس چیکار میکنن ؟؟؟
شما چه فلشی رو پیشنهاد میکنی ؟
یه سوال دیگه !
یه هارد 1 ترابایت دارم که توش 90 گیگ سریال هست ... جای دیگه ای هم ندارم که اون 90 گیگ رو بریزم ... اگر وصل کنم به ایکس باکس همش میپره ؟؟؟ یعنی نمیشه سریالا یه گوشه باشن Gta V رو هم یه گوشه ریخت ؟؟ :))))
بک آپ چطوری میتونم بگیرم از سریالام رو هارد ؟ هارد A Data

بله دقیقا روشن خاموش هم که میکنم گاهی همش پاک میشه !!! گاهی هم نمیشه !!
پس راه چاره چیه !! آخه الان خیلی ها با هارد و فلش بازی میکنن پس چیکار میکنن ؟؟؟
شما چه فلشی رو پیشنهاد میکنی ؟
یه سوال دیگه !
یه هارد 1 ترابایت دارم که توش 90 گیگ سریال هست ... جای دیگه ای هم ندارم که اون 90 گیگ رو بریزم ... اگر وصل کنم به ایکس باکس همش میپره ؟؟؟ یعنی نمیشه سریالا یه گوشه باشن Gta V رو هم یه گوشه ریخت ؟؟ :))))
بک آپ چطوری میتونم بگیرم از سریالام رو هارد ؟ هارد A Data

والا من درمورد فلش باید بگم به هرکی از دوستان که دنبال فلش خوب می گرد برای xbox فلش های Sony را می گم بگیرند و فقط از فروشگاه های ایران رهجو(نمایندگی رسمی Vaio درایران).و هیچ کدام تا حالا مشکل نداشتند.اما خیلی از فلش های دیگر هست دربازار که دوستان استفاده می کنند و مشکلی نداره از کسانی که روی فلش نصب کردن و مشکلی نداشتن باید سوال کنید.
در مورد هارد هم تا جایی که اطلاع دارم این امکان وجود نداره چون باید اولین کاری که می کنه هارد را به FAT 32 تبدیلش کنه که همین امر باعث فرمت هارد میشه.توصیه می کنم اگر خواستید امتحان کنید حتما از Data روی هارد Backup بگیرید روی یک هارد دیگر.

با سلام

دوستان دستگاه من (xbox360 slim 4g)حدود 1 ماهی هست مشکل هنگ پیدا کرد بردم یه جا داشتم تو پشت شهرداری ... همیشه پیش اون میرم وقت گذاشت یه سرویس کرد :

لنز دستگاه رو عوض کرد ........ درایور رو عوض کرد (فقط برا تست هنگ ..جواب نداد )....... اپدیت و lt جدید ریخت ..... . در اخر هم خمیرسیلیکون روی cpu زد که این حرکت هنگ دستگاه رو پایین اورد

حالا هر بار بازی اجرا میشه یه بار هنگ میکنه بار دوم تا 4 ساعت بازی کردم جواب میده ...............

یه مشاوره میخوام از شما یه برد جدید گیر بیارم بندازم خوبه یا کلا دستگاه رو عوض کنم (که الان گرون هست) .... الان تعویض برد حدودا چقدر اب میخوره و ایا راه حلی دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام

دوستان دستگاه من (xbox360 slim 4g)حدود 1 ماهی هست مشکل هنگ پیدا کرد بردم یه جا داشتم تو پشت شهرداری ... همیشه پیش اون میرم وقت گذاشت یه سرویس کرد :

لنز دستگاه رو عوض کرد ........ درایور رو عوض کرد (فقط برا تست هنگ ..جواب نداد )....... اپدیت و lt جدید ریخت ..... . در اخر هم خمیرسیلیکون روی cpu زد که این حرکت هنگ دستگاه رو پایین اورد

حالا هر بار بازی اجرا میشه یه بار هنگ میکنه بار دوم تا 4 ساعت بازی کردم جواب میده ...............

یه مشاوره میخوام از شما یه برد جدید گیر بیارم بندازم خوبه یا کلا دستگاه رو عوض کنم (که الان گرون هست) .... الان تعویض برد حدودا چقدر اب میخوره و ایا راه حلی دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هنگ کردن دستگاه یه دامنه وسیع از مشکلات رو شامل میشه
شما تو داشبورد هم هنگ دارید ؟
یا اینکه فقط تو بازیها هستش ؟
لازمه گرفتن بهترین جواب برای مشکلاتتون توضیحات "
شفاف و کامله
"

هنگ کردن دستگاه یه دامنه وسیع از مشکلات رو شامل میشه
شما تو داشبورد هم هنگ دارید ؟
یا اینکه فقط تو بازیها هستش ؟
لازمه گرفتن بهترین جواب برای مشکلاتتون توضیحات "
شفاف و کامله
"

هر دو ............ با خمیر سیلیکون باعث شده کمتر هنگ کنه ................ اما عادت شده براش دستگاه روشن میشه یه بار هنگ میکنه دوباره روشن میکنم راحت کار میکنه

هر دو ............ با خمیر سیلیکون باعث شده کمتر هنگ کنه ................ اما عادت شده براش دستگاه روشن میشه یه بار هنگ میکنه دوباره روشن میکنم راحت کار میکنه

مشکل دستگاهت قابل بررسی و قابل حله
فقط باید یه سری ازمون و خطا گرفته شه برای اقدام به تعمیر
احتمال Overheat با این صحبتی که شما کردید از بین میره
پس فقط SouthBridge میمونه که باید تعویض شه .

سلام
gta v رو دستگاه من اجرا نمیشه ، ارور dick is unredable میده . سرچ کردم دیدم خیلی ها این مشکلو دارن و ظاهرا مال دستگاه های سال 2006 تا 2008 بیشتره . کسی راه حلی داره ؟
اینجا رو ببینید:
gta v disc is unredable - Google Search
به احتمال زیاد مشکل از دیسک هست که باید عوضش کنی.

به احتمال زیاد مشکل از دیسک هست که باید عوضش کنی.
عزیزم شما متوجه عرض بنده نشدید ، این مشکل عمومیه و برای خیلی ها پیش اومده ، بودن کسایی که تا 5 بار دیسک عوض کردن ولی مشکلشون حل نشده !
لینکی که دادمو یه نگاه بنداز!

عزیزم شما متوجه عرض بنده نشدید ، این مشکل عمومیه و برای خیلی ها پیش اومده ، بودن کسایی که تا 5 بار دیسک عوض کردن ولی مشکلشون حل نشده !
آخه من خودم مجبور شدم 4 بار بازی رو عوض کنم برا همین گفتم :|

دوست عزیز ، ممکنه از لنز کنسول باشه ، حالا راه حلی اگه نیست ، بازیو عوض کن یا از یه جای دیگه بخر ! شاید درست شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or