سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا جی تگ شده . ممکنه از gpu باشه ؟

به این صفحه میگن xell شما کنسولت جی تگه، معلومه که با اجکت روشن کنی این میاد،شما با دسته و یا دکمه روشن خاموش کنسول کار کنین.این صفحه هیچ مشکلی نداره و کنسولتون هم سالمه سالمه.

اخه فکر کنم دستگام ان تی سی یو باشه

- - -ویرایش - - -

دستگاهم ریجن 1 یا ntsc هست از پشتش نگاه کردم
باید چه بازی هایی بگیرم
اگر دستگاهت NTSC باشه شما باید همین Region را بگیری یا Free Region ها.خیلی از بازی های Free Region ندارند و فقط PAL/NTSC دارند.

اخه فکر کنم دستگام ان تی سی یو باشه

- - -ویرایش - - -

دستگاهم ریجن 1 یا ntsc هست از پشتش نگاه کردم
باید چه بازی هایی بگیرم
منم NTSC داشتم.الانم PALدارم اکثر بازی هامو می تونم اجرا کنم.فقط بازی های تک و توکی مثل واکینگ دد رو نمیتونستم با پال اجرا کنم که اونم با گلیچ اجرا می شد.

گلیچ چیه
کنسول رفرش جی تگ نمیشه؟
گلیچ به اتفاقاتی تو بازی گفته می شه که سازندگان اون بازی ها دوست ندارن اتفاق بیفته و ما گیمر ها با استفاده از گلیچ می تونیم تو یه بازی اسممونو تو لیدبرد بالاتر ببریم یا پول زیادی تو بازی در آریم و اگه گلیچ استفاده شده مربوط به بخش چند نفره و لیدربرد باشه باعث بن شدن می شه.
درباره ی جی تگ کردن کنسول ها تا اونجایی که من یادمه همه ی ایکس باکس ها با هر داشبوردی میتونستن آپدیت بشن ولی من منظور شما رو از رفرش متوجه نشدم.

سلام.
میخواستم بدونم اخرین اپدیت داشبرد که عرضه شده امنه برای نصب؟ مدت زیادیه که به کنسول دست نزدم. از رو gta v اپدیت کردم ولی واسه لایو اپدیت جدید میخواد.
یه سوال دیگه-ایکس باکس رزولوشن1600x900نداره؟ من وصلش کردم به مانیتور ولی این رزولوشن رو نداره و دردسر ساز شده-میشه کاریش کرد؟

سلام.
میخواستم بدونم اخرین اپدیت داشبرد که عرضه شده امنه برای نصب؟ مدت زیادیه که به کنسول دست نزدم. از رو gta v اپدیت کردم ولی واسه لایو اپدیت جدید میخواد.
یه سوال دیگه-ایکس باکس رزولوشن1600x900نداره؟ من وصلش کردم به مانیتور ولی این رزولوشن رو نداره و دردسر ساز شده-میشه کاریش کرد؟
امنه آپدیت.

سلام. آقا من بعد از خرید gta v مجبور شدم ایکس باکسم رو آپدیت کنم (چون با ورژن قبلی خونده نمیشد). بعد از آپدیت و باز شده داشبورد جدید حالا فری استایل 3 رو هم نصبیدم (تمام کار ها دیروز انجام شد).

حالا از دیروز تا حالا از رو هارد بازی میکردم. و امروز که gta رو گذاشتم تو فری استایل میزنه چکینگ دیست و بعد از شناسایی، عکس بازی رو که نمیاره و به جای اسم بازی مینویسه xbox 360 game.

بعدش هر بازیی رو میزارم دیگه همش همین رو مینویسه و کلاً بازی رو از روی دیسک نمیخونه.

حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام. آقا من بعد از خرید gta v مجبور شدم ایکس باکسم رو آپدیت کنم (چون با ورژن قبلی خونده نمیشد). بعد از آپدیت و باز شده داشبورد جدید حالا فری استایل 3 رو هم نصبیدم (تمام کار ها دیروز انجام شد).

حالا از دیروز تا حالا از رو هارد بازی میکردم. و امروز که gta رو گذاشتم تو فری استایل میزنه چکینگ دیست و بعد از شناسایی، عکس بازی رو که نمیاره و به جای اسم بازی مینویسه xbox 360 game.

بعدش هر بازیی رو میزارم دیگه همش همین رو مینویسه و کلاً بازی رو از روی دیسک نمیخونه.

حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما فری بوت خود را آپدیت کردید در برنامه ای که این کار را انجام داید گزینه ای است به نام fcr که این گزینه باید فعال بشه به این معنی که باد قابلیت چکردن fcr رو از دستگاه بگیری
اگر با autogg این کار را کردی این گزینه بقل کلید crate هست

آموزش autogg رو که نوشتم و در امضا من هست رو بخون

سلام
من بعضی وقت ها وقتی دستگاهم رو خاموش می کنم صفحه سیاه میشه ولی دستگاه خاموش نمیشه و مثل مواقعی که روشنه صدا داره بعضی وقت ها چندین دقیقه طول می کشه تا خاموش بشه. مورد دیگه هم اینکه تو GTA V من یه مشکلی دارم که ظاهرا هیچ کس این مشکل رو نداره و به همین دلیل فکر می کنم مشکل از دستگاه منه.
یه مورد دیگه هم اینکه از وقتی که LT3 رو ریختم دکمه ی پاور دستگاه خیلی سفت شده و باید محکم فشارش بدم. امروز دیدم این مشکل برای دکمه ی Eject هم به وجود اومده در صورتی که من از این 2 دکمه خیلی کم استفاده می کنم و تقریبا 95% مواقع ار کنترلر برای روشن و خاموش کردن و تعویض دیسک استفاده می کنم.
نظر شما چیه؟ دستگاهم واقعا مشکل داره؟ اگه مشکل داره مشکلش حل شدنی هست؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

سلام
من بعضی وقت ها وقتی دستگاهم رو خاموش می کنم صفحه سیاه میشه ولی دستگاه خاموش نمیشه و مثل مواقعی که روشنه صدا داره بعضی وقت ها چندین دقیقه طول می کشه تا خاموش بشه. مورد دیگه هم اینکه تو GTA V من یه مشکلی دارم که ظاهرا هیچ کس این مشکل رو نداره و به همین دلیل فکر می کنم مشکل از دستگاه منه.
یه مورد دیگه هم اینکه از وقتی که LT3 رو ریختم دکمه ی پاور دستگاه خیلی سفت شده و باید محکم فشارش بدم. امروز دیدم این مشکل برای دکمه ی Eject هم به وجود اومده در صورتی که من از این 2 دکمه خیلی کم استفاده می کنم و تقریبا 95% مواقع ار کنترلر برای روشن و خاموش کردن و تعویض دیسک استفاده می کنم.
background دانلودر شما روشن هست.و اون دکمه ها اگه مشکل دارن می تونی با کنترلر ایکس باکس رو روشن کنی و درایو رو باز کنی.

سلام

مورد اول طبیعیه در واقع فن کنسول هست .برای منم اینجوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or