سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره
تقریبا زیادن.
فقط اینو بگم که بدونید وقتی هنگ میکنه تصویر به هم میریزه! این وقتی که سی دی خش دار داخل دستگاهی قرار میدی!
میتونید بگید باید چیکار کنم؟

دوستان خواهشا من کمک فوری میخوام!!!
ایکس باکسم تصویرش بهم میریزه(نه زیاد) و هنگ میکنه خواهشا اگه کسی بلده راهنمایی کنه من صمیمانه ازش تشکر میکنم!:bighug:

من الان بازی gta v رو توی یک فلش 16گیگ ریختم ک ب ایکس باکس وصله
وسط بازی بعد 15 دقیقه اینا از بازی میاد بیرون . میاد همون اول ک لوگوی راک استار هست صدای پلیس میاد
راه حلی برای این مشکل هست ؟ مشکل از فلش هست ؟
16گیگ Transcend هست

این اررور را میده :
Alert
The Game Was Restared Due To a Problam With The Storage Device Where The Game Data Was Installed.
Please Device And Re-Install The Game Data If Issues Continue To Occur

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز یه سوال مهم دارم !؟؟
ممکنه سوالم خیلی تکراری باشه به این دلیل پیشاپیش از همه عزیزان و متخصصان معذرت می خوام اما خواهشا کمکم کنید که بتونم به یه نتیجه مطمئن برسم !
سوال اینجاست :
کنسول XBOX 360 Slim 250 GIG رو عمودی بذاریم یا افقی ؟؟
خواهشا راهنمایی کامل بفرمائید ...

دوستان عزیز یه سوال مهم دارم !؟؟
ممکنه سوالم خیلی تکراری باشه به این دلیل پیشاپیش از همه عزیزان و متخصصان معذرت می خوام اما خواهشا کمکم کنید که بتونم به یه نتیجه مطمئن برسم !
سوال اینجاست :
کنسول XBOX 360 Slim 250 GIG رو عمودی بذاریم یا افقی ؟؟
خواهشا راهنمایی کامل بفرمائید ...
فرقی نداره سعید جان

اول تایتل آپدیت رو از اینجا دانلود کنXBUC: XBOX 360 Title Updates
بعد این برنامه رو دانلود کنwww.xboxmb.com
بعد فلش رو با ایکس باکس کانفیگیور کن--system,storage,memory,configure
بعد فلش رو به لپ تاپ وصل کن و اون برنامه رو باز کن
آپدیت رو تو برنامه درگ کن و بنداز تو برنامه آپدیت رو
بعد Save to device رو بزن
بعد فلش رو به ایکس باکس وصل کن و برو تو بازی و بصورت اتوماتیک بازی آپدیت رو تشخیص خواهد داد

آقا من این کارا رو کردم اما آپدیت نشد وقتی رفتم توی بازی...

سلام

من یه lcd 40 sony دارم xbox و با hdmi وصل می کنم بهش ولی اصلا تصاویر رزولوشن خوبی نداره ، توی تنظیمات دستگاه هم رزولوشن رو 1080p گذاشتم آخرین آپدیت lt3 هم هستش ، راهی هست که درست شه ؟

سلام

من یه lcd 40 sony دارم xbox و با hdmi وصل می کنم بهش ولی اصلا تصاویر رزولوشن خوبی نداره ، توی تنظیمات دستگاه هم رزولوشن رو 1080p گذاشتم آخرین آپدیت lt3 هم هستش ، راهی هست که درست شه ؟

احتمال داره کابلتون خوب نباشه .کابل دیگری را استفاده کنید.

با عرض سلام و خسته نباشید من هارد 250 گیگ کنسول خودم رو با خود دستگاه فرمت کردم حالا ایکسباکسم حدود ده دقیقه طول میکشه تا بیاد بالا و حتا هارد هم رو شناسایی نمیکنه
با سه دستگاه دیگه این کار رو هم کردم ولی بازم فایده نداشت
رو مموری تو تنظیمات میرم نوشته { آن فورمتد }
لطفا من رو راهنمایی کنید
{ البته با خود کنسول باز هم میتونم فرمت کنم ولی حاصلی نداشته }

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من یه Xbox 360 4GB
گرفتم دسته 2
Save نمیشه کرد
تو Setting قسمت profile خاموشه
تو storage هم هیچی نیست
j tag شده
خواستم ببینم یعتی هاردشو بهم نداده؟

سلام. من یه مشکلی با دستگاه xbox 360 elite دارم که هر کاری میکنم درست نمیشه. یکی دو بار هم تعمیر بردم ولی بازم نتونستن درستش کنن. دستگاه من بازیهای LT2 رو ساپورت میکرد چند چند وقت پیش دادم واسم به LT3 آپدیت کردن ولی دقیقا از همون موقع این مشکل واسم پیش اومده. مشکل اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم چراغ روی دکمه خاموش و روشن دستگاه شروع به چشمک زدن میکنه و همینجوری میمونه و هرچی دکمه eject رو هم میزنم درایو باز نمیشه. یعنی دستگاه بالا میاد ولی درایو باز نمیشه. ممکنه تو 7 یا 8 باری که دستگاه رو روشن و خاموش میکنم یه بار درایو شناسایی بشه و بالا بیاد و دیسک رو بخونه که اونم وسط بازی دوباره دیسکو بیرون میده و دوباره led روی دکمه روشن و خاموش تند تند با رنگ سبز چشمک میزنه و دیگه درایو کار نمیکنه. یکی دوبار هم تعمیر بردم گفتن درست کردیم ولی دوباره بعد از یکی دوبار خاموش و روشن کردن این مشکل برمیگرده. تقریبا دستگاهم غیرقابل استفاده شده. خیلی ممنون میشم که راهنمایی کنین که دقیقا مشکل از کجاست و کجا ببرم که واسم کامل درستش کنن. مرسی.

سلام
دوستان من یه Xbox 360 4GB
گرفتم دسته 2
Save نمیشه کرد
تو Setting قسمت profile خاموشه
تو storage هم هیچی نیست
j tag شده
خواستم ببینم یعتی هاردشو بهم نداده؟

فضای 4 گیگ یک قطعه سخت افزاری است که به صورت پورتابل هست و قابل خارج شدن است بعضی وقتا تعمیر کاری که دستگاه را jtag میکند فراموش میکند که این قطعه را روی دستگاه قرار دهد
بهر حال جای نگارنی نیست شما میتوانید یک فلش usb تا ظرفیت 32 گیگ و حتمی از هارد های اکسترنال تا ظرفیت 2 ترابایت برای ایجاد فضای مورد نیاز استفاده کنید
در صورت تهیه هارد میتوانید روی این هارد بازی های مورد نظر خود را کپی کنید و از خرید dvd هم جلوگیری کنید.

- - -ویرایش - - -

سلام. من یه مشکلی با دستگاه xbox 360 elite دارم که هر کاری میکنم درست نمیشه. یکی دو بار هم تعمیر بردم ولی بازم نتونستن درستش کنن. دستگاه من بازیهای LT2 رو ساپورت میکرد چند چند وقت پیش دادم واسم به LT3 آپدیت کردن ولی دقیقا از همون موقع این مشکل واسم پیش اومده. مشکل اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم چراغ روی دکمه خاموش و روشن دستگاه شروع به چشمک زدن میکنه و همینجوری میمونه و هرچی دکمه eject رو هم میزنم درایو باز نمیشه. یعنی دستگاه بالا میاد ولی درایو باز نمیشه. ممکنه تو 7 یا 8 باری که دستگاه رو روشن و خاموش میکنم یه بار درایو شناسایی بشه و بالا بیاد و دیسک رو بخونه که اونم وسط بازی دوباره دیسکو بیرون میده و دوباره led روی دکمه روشن و خاموش تند تند با رنگ سبز چشمک میزنه و دیگه درایو کار نمیکنه. یکی دوبار هم تعمیر بردم گفتن درست کردیم ولی دوباره بعد از یکی دوبار خاموش و روشن کردن این مشکل برمیگرده. تقریبا دستگاهم غیرقابل استفاده شده. خیلی ممنون میشم که راهنمایی کنین که دقیقا مشکل از کجاست و کجا ببرم که واسم کامل درستش کنن. مرسی.

در اول مرحله اتصالات باید بررسی شود و در صورت آسیب دیدن پورت های درایو باید تعویض شود. یک عدد پورت پاور و یک عدد کابل ساتا هست.
در صورتی که مشکل حل نشد برد داریو را باید تعویض کنید.

- - -ویرایش - - -

با عرض سلام و خسته نباشید من هارد 250 گیگ کنسول خودم رو با خود دستگاه فرمت کردم حالا ایکسباکسم حدود ده دقیقه طول میکشه تا بیاد بالا و حتا هارد هم رو شناسایی نمیکنه
با سه دستگاه دیگه این کار رو هم کردم ولی بازم فایده نداشت
رو مموری تو تنظیمات میرم نوشته { آن فورمتد }
لطفا من رو راهنمایی کنید
{ البته با خود کنسول باز هم میتونم فرمت کنم ولی حاصلی نداشته }

احتمالا هارد شما تقلبی هست راه تعمیرش این هست که هارد را به کامپوتر وصل کنید و با برنامه هک هارد برای دستگاه xbox فایموارش رو از دوباره نصب کنید آموزش توی همین انجمن هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or