سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم چند وقته وقتی روشنش میکنم پاور صدای خیلی زیادی میده طوری که اگه محیط ساکت باشه قشنگ صداش تو اتاق طنین انداز :d میشه. در ضمن خود کنسول هم خیلی زود داغ میکنه قبلا اصلا اینجوری نبود.میخواستم ببینم اگه پاور و عوض کنم مشکل صدا و داغی کنسول حل میشه بعد قیمت پاور الان حدودا چنده؟ با تشکر از دوستان.

دوستان من یه ایکس باکس دست دوم گرفتم و یک سوال داشتم:
الان دستگاه کپی خور LT3 شده که بازی GTA بازی کردم باهاش...ولی با وایرلس که کانکت شدم خواست آپدیت بکنه...آپدیت کنم؟؟؟(ورژن داشبورد: 2.0.16203.0)

سلام.دوستم یه دستگاه ایکس باکس برام آورده که موقع باز شدن آچیومنت تو بازی علامت نمیده که آچیومنت داده!!ولی تو پروفایل آچیومنت رو باز کرده!!دو تا

پروفایل دیگه هم درست کزدم باز هم همین طوری بود!!بنظرتون مشکل چی میتونه باشه؟؟؟با تشکر

سلام.دوستم یه دستگاه ایکس باکس برام آورده که موقع باز شدن آچیومنت تو بازی علامت نمیده که آچیومنت داده!!ولی تو پروفایل آچیومنت رو باز کرده!!دو تا

پروفایل دیگه هم درست کزدم باز هم همین طوری بود!!بنظرتون مشکل چی میتونه باشه؟؟؟با تشکر

شاید در setting دستگاه notificatio Achievment = disable باشه.

من یه xbox250gb کارکرده گرفتم 2 3 روز اول که باش بازی میکردم خوب همرو جواب میداد اما الان وقتی بازیو میزارم خیلی طول میده که Reading کنه و Battle رو نمیخونه تو لودینگش گیر میکنه....2بارم همون اول که روشن کردم رو لوگوی xbox موند مجبور شدم دستی خاموش روشن کنم به نظرتون مشکلش چیه؟

دوستان امکانش هست که این کسیایی که دستگاه باز می کنن و LT3.0 میریزن یه حرکتی هم بزنن که فقط یه نوع دیسک خاض رو از اون به بعد بیاره؟؟
به نظر خودم که مسخره و بعید هست ولی دوست دارم نظر شما هم بدونم!!!

دوستان امکانش هست که این کسیایی که دستگاه باز می کنن و LT3.0 میریزن یه حرکتی هم بزنن که فقط یه نوع دیسک خاض رو از اون به بعد بیاره؟؟
در اصل همین کارو میکنن و دیسک ها ورزنشون باید ال تی 3 باشه.

اینطوری که می گید نیست فقط ممکن ناشی باشه یا لنز دستگاه را عوض کن و یک لنز ضعیف بزاره یا هنگام باز کردن دستگاه یک بلایی سر لنز دربیاد در این صورت دیسک های درجه 3 که در بازار وجود داره را یا نمی خوانه یا به سختی می خوانی.ولی دیسک های خوبی مثل Verbatim را راحت می خوانه.این اتفاق هم خیلی می افته.

اینطوری که می گید نیست فقط ممکن ناشی باشه یا لنز دستگاه را عوض کن و یک لنز ضعیف بزاره یا هنگام باز کردن دستگاه یک بلایی سر لنز دربیاد در این صورت دیسک های درجه 3 که در بازار وجود داره را یا نمی خوانه یا به سختی می خوانی.ولی دیسک های خوبی مثل Verbatim را راحت می خوانه.این اتفاق هم خیلی می افته.

خیلی ممنون بابات جواب ها!!!
نه T-Gate میده خودش به مشتری ها نمی دونم تو چه سطحی هست این دیسک ولی انگار دقیقا این کار می میکنه که فقط دیسک های درج1 و 2 و بخونه!!!

عجب آدم پسفطرتیه راه کسیفی برای کاسبی انتخال کرده...

حالا راهی هست بشه فهمید که لنز فابریم عوض یا دستکاری شده؟

خیلی ممنون بابات جواب ها!!!
نه T-Gate میده خودش به مشتری ها نمی دونم تو چه سطحی هست این دیسک ولی انگار دقیقا این کار می میکنه که فقط دیسک های درج1 و 2 و بخونه!!!

عجب آدم پسفطرتیه راه کسیفی برای کاسبی انتخال کرده...

حالا راهی هست بشه فهمید که لنز فابریم عوض یا دستکاری شده؟

تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه فهمید مگر اینکه به تعمییر کار حرفه نشان داده بشه.دقیقا دیسک های T-Gate با مدیا Fti جزو دیسک های خیلی خوبی است که لنز های ضعیف هم راحت می خونند.

دوستان لطفا کمک کنید!!من یه اسلیم 250 گیگ کارکرده گرفتم یکم بازی کردم مشکلی نداشت و اینا تا اینکه امروز کنسولو که روشن کردم رو لوگوی ایکس باکس گیر کرد (قبلا هم گیر میکرد و خاموش روشن میکردم) اما این بار یه چراغ قرمز ثابت جلوی دستگاه جای دکمه خاموش روشن همینطور روشن موند منم کابل رو کشیدم حالا مشکل کجا بوده؟!مگه اسلیما 3چراغه میشن؟!چرا اینجوری شده؟چیکارش کنم؟!! زود کمک کنین لطفا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or