با سلام
دوستان من یه سوال داشتم اول اینکه میخواستم ببینم چطور میتونم یه بازی رو روی فلش ۱۶ گیگ بریزم تا از روی اون بازی رو اجرا کنم که به هد فشار نیاد
دوم اینکه بعضی از بازی ها موقع شروع میزنه بازی دارای پک HD هستش و مثلا 1.5 گیگ باید دانلود کنی اولا این به چه دردی میخوره یعنی اگر دانلود کنی بازی گرافیکش بالا میره ؟ دوم اینکه من وقتی میخوام این پک رو دانلود کنم میزنه باید هارد وصل باشه به دستگاه درصورتی که من فلش 16گیگ زدم و فضا داره برای اینکار اما دانلود نمیکنه میخواستم ببینم علتش چی هست
فلش را به دستگاه وصل می کنید به قسمت Setting>storage می روید و همانجا گزینه Configure داره که می زنید بعدش از اینکه خوده فلش فرمت شد توسط xbox و configure شد می توانید ازش استفاده کنید.بعضی از بازی ها را نمی توانید روی فلش بریزید فقط امکان ریختن روی هارد وجود داره.
بله زمانی که دانلود می کنید این HD Pack ها باعث میشه Texture ها و Detail در بازی افزایش پیدا کنه و کیفیت بهتری را به شما ارائه بده اما متاسفانه خیلی از این HD Pack ها قابلیت نصب و دانلود بروی فلش را ندارند.برای دانلودش حتما باید هارد وجود داشته باشه یا باید بصورت آفلاین از طریق فلش به دستگاه منتقل کنید.
بنابر این فکر کنم یه هارد براش بگیرم بهتر باشه حالا سایت مرجعی هست بشه این hd پک هارو جدا دانلود و روی فلش ریخت ؟
فک نکنم چیزه جدیدی امده باشه تا اونجایی که یادمه king of the road اومد دیگه بازی ای مثل اون نیومدسلام دوستان گلم ..
امیدوارم حال تون خوب باشه ..
میگم جدید ترین بازی ایکس باکس که واسه رانندگی کامیون باشه
نه مسابقاتش ها یعنی بار اینور اونور ببریم و تو شهر باشیم و میگم
چیزی هست معرفی کنین واسم ..؟
ممنون
ارور چیه؟من در اتصال ايكسباكس به مودم وايرلس مشكل دارم
چطور متصلشون كنم؟؟؟؟
دوستان من داشتم GTA V بازی میکردم بعد بابام اومد ایکس باکس رو تکون داد یهو بازی رفت بیرون هرموقع می رفتم به بازی نوشته ها لود نمیشد بعد از لودینگ هم میرفت از اول دوباره همین جوری
سی دی رو با ریکا شستیم متن ها اومد ولی هنوز ریستارت مشد بازی وقتی ریستارت میشد میگفت ارتباطش با نصب اجباری قطع شده هارد رو هم در اوردیم دوباره گذاشتیم باز مشکل حل نشد
Splinter cell blacklist و saints row IV رو بعدش گذاشتم تو دستگاه مشکلی نداشت.
میخوام بدونم مشکل از کجاست؟
ممنون اگه جواب بدید.