سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام...
دوستان من کنسولم سه چراغ شده,و تنها فرقش با سه چراغ شدن کنسولهای دیگه تو این بود که کنسول من آرکید جسپره!
تعمیر بشو هست؟:-/

سلام دستگاه های جاسپر قابل تعمیر هستند شما باید ابتدا کد خطای کنسول خود را استخراج کنید تا بشه راهنمایی کرد
تعمیر کار مطمئن برای این کار انتخاب کنید 90% از خرابی های جاسپر از خرابی قطعات برد بوده تا به امروز من دیدم

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻢ ﻣﺸﮑﻞ ﺍﭘﻦ ﺗﺮﯼ ﺩﺍﺭﻩ .ﻫﯿﭻ ﺑﺎﺯﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﺎﻻ ﻧﻤﯿﺎﺭﻩ .ﻭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﻪ ﻣﺪﺕ ﻣﺠﺒﻮﺭﻡ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺎﺷﻢ .ﮐﺴﯽ ﺗﻌﻤﯿﺮ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺏ ﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺳﺮﺍﻕ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺑﻬﻢ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﻪ ؟ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﺍﺳﻢ ﻭ ﺁﺩﺭﺱ ﺍﯾﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺪﯾﺪ

سلام دوستان

من یه فالکون دارم که سه چراغه شده و تعمیرکار گفت چون ایرادش کارخونه ایه اگه درستش کنم دوباره بعد از چند روز خراب میشه . امیدی نیست ؟
برای فروش به نظرتون چقدر برمیدارن ؟
دسته ، hdmi ، کابل اتصال به مانیتور ، هارد 120 گیگ ...

ممنون

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻢ ﻣﺸﮑﻞ ﺍﭘﻦ ﺗﺮﯼ ﺩﺍﺭﻩ .ﻫﯿﭻ ﺑﺎﺯﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﺎﻻ ﻧﻤﯿﺎﺭﻩ .ﻭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﻪ ﻣﺪﺕ ﻣﺠﺒﻮﺭﻡ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺎﺷﻢ .ﮐﺴﯽ ﺗﻌﻤﯿﺮ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺏ ﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺳﺮﺍﻕ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺑﻬﻢ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﻪ ؟ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﺍﺳﻢ ﻭ ﺁﺩﺭﺱ ﺍﯾﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺪﯾﺪ
سلام دوست من تعمیرکاران در تهران همه در بالکون های مغازه ها خیابان جمهوری مستقر هستند تعویض لنز حدود 70 تومان هزینه خواهد داشت. اینکه پیش کی بری کار سختی همه همه لنز رو میتونند عوض کنند نگران باش اگر جایی بری که رسید بگیری و فاکتور بهت بده از جاهای دیگر مطمئن تره.

سلام دوستان. کنسول بنده دستش از ایناییه که باطریش شارژیه. پشتشم نوشته NI MH 4800mAH . بعد این سیمه رو که وصل می کنم به دستگاه چراغش قرمز رنگه و اینکه اصلاً دسته شارژ نمیشه. چیکار کنم؟

درود ،
من یه ایکس باکس آرکید قدیمی دارم ، یه یک سال و نیمی هست که کلا باهاش بازی نکردم :biggrin1:
برای بازی های جدید هم باید آپگرید شه ، میخواستم بدونم راهی هست که خودم تو خونه انجام بدم یا باید حتما ببرم بدم بیرون درست کنن ؟!!
ممنون از پاسخگویی

پ.ن : نمیدونم سوال رو در جای درستی پرسیدم یا نه ، اگه اشتباهه لطفا انتقال بدید :p

سلام دوست من تعمیرکاران در تهران همه در بالکون های مغازه ها خیابان جمهوری مستقر هستند تعویض لنز حدود 70 تومان هزینه خواهد داشت. اینکه پیش کی بری کار سختی همه همه لنز رو میتونند عوض کنند نگران باش اگر جایی بری که رسید بگیری و فاکتور بهت بده از جاهای دیگر مطمئن تره.
ﻣﺮﺳﯽ ﮐﻮﮐﺎﻡ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺑﺖ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻧﮕﺮﺍﻧﻢ ﮐﻪ ﻟﻨﺰ ﻋﻮﺽ ﺷﻪ ﭼﻮﻥ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺍﺯ ﺍﻭﻝ ﺟﯿﺘﮓ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻟﻨﺰ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺁﮐﻪ .ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ ﺑﺎﻻﻧﺲ ﻟﻨﺰ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﻻﻧﺲ ﺭﻭ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﻭ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻧﺪﯾﺪﻡ ﺍﮔﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﻫﺴﺖ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﻣﻄﻠﻌﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻧﺒﺮﻡ ﺟﺎﯼ ﻏﺮﯾﺒﻪ

درود ،
من یه ایکس باکس آرکید قدیمی دارم ، یه یک سال و نیمی هست که کلا باهاش بازی نکردم :biggrin1:
برای بازی های جدید هم باید آپگرید شه ، میخواستم بدونم راهی هست که خودم تو خونه انجام بدم یا باید حتما ببرم بدم بیرون درست کنن ؟!!
ممنون از پاسخگویی

پ.ن : نمیدونم سوال رو در جای درستی پرسیدم یا نه ، اگه اشتباهه لطفا انتقال بدید :p

اموزشش تو قسمت اموزشای ایکس باکس هست ولی یکم یکم باید حوصله داشته باشین دقیق بخونین و انجام بدین وگرنه کوچکترین اشتباه مساوی با سوختن بردتونه و هزینه های دیگر .

سلام دوستان. کنسول بنده دستش از ایناییه که باطریش شارژیه. پشتشم نوشته NI MH 4800mAH . بعد این سیمه رو که وصل می کنم به دستگاه چراغش قرمز رنگه و اینکه اصلاً دسته شارژ نمیشه. چیکار کنم؟

یکی میشه بگه مشکل ما چیه؟ عوض اینکه اون نوارا بیشتر بشن کمتر میشن.

درود ،من یه ایکس باکس آرکید قدیمی دارم ، یه یک سال و نیمی هست که کلا باهاش بازی نکردم :biggrin1:برای بازی های جدید هم باید آپگرید شه ، میخواستم بدونم راهی هست که خودم تو خونه انجام بدم یا باید حتما ببرم بدم بیرون درست کنن ؟!!ممنون از پاسخگوییپ.ن : نمیدونم سوال رو در جای درستی پرسیدم یا نه ، اگه اشتباهه لطفا انتقال بدید :p
ﺍﺻﻼ ﮐﺎﺭ ﺳﺨﺘﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ ﺩﺭﺍﯾﻮ ﻻﯾﺖ ﺍﻥ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺗﻮ youtube ﭘﯿﺪﺍﻣﯿﺸﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻗﺒﻠﯽ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻫﺎ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﺻﻼ ﮐﺎﺭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺁﮔﻩ ﺩﻗﯿﻖ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﻪ

ﺍﺻﻼ ﮐﺎﺭ ﺳﺨﺘﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ ﺩﺭﺍﯾﻮ ﻻﯾﺖ ﺍﻥ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺗﻮ youtube ﭘﯿﺪﺍﻣﯿﺸﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻗﺒﻠﯽ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻫﺎ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﺻﻼ ﮐﺎﺭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺁﮔﻩ ﺩﻗﯿﻖ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﻪ

اموزشش تو قسمت اموزشای ایکس باکس هست ولی یکم یکم باید حوصله داشته باشین دقیق بخونین و انجام بدین وگرنه کوچکترین اشتباه مساوی با سوختن بردتونه و هزینه های دیگر .

دوستان میشه لینک بدید ؟!! :دی من هر چی انجمن رو گشتم پیدا نکردم :(
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or