سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان. کنسول بنده دستش از ایناییه که باطریش شارژیه. پشتشم نوشته NI MH 4800mAH . بعد این سیمه رو که وصل می کنم به دستگاه چراغش قرمز رنگه و اینکه اصلاً دسته شارژ نمیشه. چیکار کنم؟

سلام

من چند روز پیش بعد از یک سال کنسول رو روشن کردم و پریروز بردم برای lt3 کردن

تا دیشب هم خیلی خوب باهاش بازی کردم - دستگاه الایت هستش با تاریخ تولید : 10-8-2009 هستش

اما الان که روشنش کردم با این 3 تا چراغ قرمز مواجه شدم :|

136352324032787b94d40a8efd11e29d3822000a1f90e8_7.jpg

الان باید چیکار کنم ؟ درست بشو هست ؟

- - - -- - - -

ممنون از سایت خوبتون

فقط یه بار دیدی سه چراغ شد دیگه روشنش نکردی؟!
ببین اگر نکردی ممکنه از سیمه پاور هم باشه وقتی شل میشه دستگاه اخطار سه چراغه قرمز میده یه چک بکن!
اگرم نه که اینجوری نبوده به یه تعمیرگاه نشون بده شاید درست شه
بیشترم به خاطر داغ کردن و نوسانات برق این اتفاق میفته!
سلام

من چند روز پیش بعد از یک سال کنسول رو روشن کردم و پریروز بردم برای lt3 کردن

تا دیشب هم خیلی خوب باهاش بازی کردم - دستگاه الایت هستش با تاریخ تولید : 10-8-2009 هستش

اما الان که روشنش کردم با این 3 تا چراغ قرمز مواجه شدم :|

136352324032787b94d40a8efd11e29d3822000a1f90e8_7.jpg

الان باید چیکار کنم ؟ درست بشو هست ؟

- - - -- - - -

ممنون از سایت خوبتون

فقط یه بار دیدی سه چراغ شد دیگه روشنش نکردی؟!
ببین اگر نکردی ممکنه از سیمه پاور هم باشه وقتی شل میشه دستگاه اخطار سه چراغه قرمز میده یه چک بکن!
اگرم نه که اینجوری نبوده به یه تعمیرگاه نشون بده شاید درست شه
بیشترم به خاطر داغ کردن و نوسانات برق این اتفاق میفته!

کلی باهاش ور رفتم ، اتصال برقش رو چند بار قطع و وصل کردم ، چند بار زدم تو سرش تا درست شد :D

کلی باهاش ور رفتم ، اتصال برقش رو چند بار قطع و وصل کردم ، چند بار زدم تو سرش تا درست شد :D

داداش این کنسول ببین جسپره یا نه؟

سلام دوستان. کنسول بنده دستش از ایناییه که باطریش شارژیه. پشتشم نوشته NI MH 4800mAH . بعد این سیمه رو که وصل می کنم به دستگاه چراغش قرمز رنگه و اینکه اصلاً دسته شارژ نمیشه. چیکار کنم؟

کمک!!!

یه مشکل جالب دارم.کنسولم slim 4 g هست روش هارد انداختم
اول توضیح بدم که بازی هام همه lt3 و برنر مکس بودن و کنسول هم lt3 هست
ولی هیچ کدوم نصب نمیشن و موقع بازی پیغام disc unreadable و clean the disc میده
گاهی هم گیر میکنه اما همون دیسک رو روی کنسول دیگه به راحتی کار میکنه و نصب میشه
البته بازی های lt2 و xgd2 رو بدون مشکل نصب و اجرا میشن
دوستان نظری ندارن

سلام من دیشب دسگاهمو اپدیت کردم با وای فای حالا بازی هامو نمیاره چه کار کنم ؟؟
دستگاهتون LT2 هست یا LT3؟
اگه LT2 باشه که با آپدیت جدید کلا بازی های کپی رو نمیخونه و در 99 درصد مواقع کپی خور دستگاه میپره در ضمن خودتونم آپ کردین یکم خطرناک هستش ممکنه به اطلاعات نرم دستگاه ضرر بزنه بارها دیده شده
گرم دستگاه ورژن LT3 هستش که با آپدیت مشکلی پیش نمیاد ولی دیگه نمیتونید بازی های XGD3 و AP2.5 رو اجرا کنید و باید اون ها رو به صورت پچ شده و برنرمکس به دو حالت 97 درصد و یا 100 درصد تهیه کنید
اگرم مشکل چیزه دیگست بگید من یا دوستان شاید بتونیم کمکتون کنیم!
خوب اگر این شارژرها رو جدا گرفتی احتمالا جنس نامرغوب و از سوی شرق آسیا بوده (:d) که باید بگم مورد شما هم در بسیاری از موارد (4-5 مورد به عینه دیده شده:d) دیده شده و به علت نامرغوبی وسیله هست اگرم نه از جنس باتریاتون هست.معمولا باتری شارژی برای شارژ باید با قدرت 2 ولت AAA بگیری خیلی بهتره!
اگرم باز مورد چیزه دیگست بگید!

اقا من جدیدا اکثر بازیهام اجرا نمیتونه بشه یا تو منوی بازی هنگ میکنه چند وقت پیشم اینجوری شد بردم فروشگاهی که خریدم همه بازیهارو اجرا کرد حتی یارو یه دیسک داغون خط خطی داشت گذاشت توش راحت اجرا کرد به نظر شما چه مرگشه؟ این ارورم جدیدا رفته رو اعصاب هی میده

15032013.jpg - 462 KB

نبود کسی؟

اقا من جدیدا اکثر بازیهام اجرا نمیتونه بشه یا تو منوی بازی هنگ میکنه چند وقت پیشم اینجوری شد بردم فروشگاهی که خریدم همه بازیهارو اجرا کرد حتی یارو یه دیسک داغون خط خطی داشت گذاشت توش راحت اجرا کرد به نظر شما چه مرگشه؟ این ارورم جدیدا رفته رو اعصاب هی میده

15032013.jpg - 462 KB

نبود کسی؟

این ارور مال لایوه ربطی به اجرای بازی نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or