NakedSnake
کاربر سایت
سلام دوستان. کنسول بنده دستش از ایناییه که باطریش شارژیه. پشتشم نوشته NI MH 4800mAH . بعد این سیمه رو که وصل می کنم به دستگاه چراغش قرمز رنگه و اینکه اصلاً دسته شارژ نمیشه. چیکار کنم؟
سلام
من چند روز پیش بعد از یک سال کنسول رو روشن کردم و پریروز بردم برای lt3 کردن
تا دیشب هم خیلی خوب باهاش بازی کردم - دستگاه الایت هستش با تاریخ تولید : 10-8-2009 هستش
اما الان که روشنش کردم با این 3 تا چراغ قرمز مواجه شدم![]()
![]()
الان باید چیکار کنم ؟ درست بشو هست ؟
- - - -- - - -
ممنون از سایت خوبتون
فقط یه بار دیدی سه چراغ شد دیگه روشنش نکردی؟!
ببین اگر نکردی ممکنه از سیمه پاور هم باشه وقتی شل میشه دستگاه اخطار سه چراغه قرمز میده یه چک بکن!
اگرم نه که اینجوری نبوده به یه تعمیرگاه نشون بده شاید درست شه
بیشترم به خاطر داغ کردن و نوسانات برق این اتفاق میفته!
کلی باهاش ور رفتم ، اتصال برقش رو چند بار قطع و وصل کردم ، چند بار زدم تو سرش تا درست شد![]()
سلام دوستان. کنسول بنده دستش از ایناییه که باطریش شارژیه. پشتشم نوشته NI MH 4800mAH . بعد این سیمه رو که وصل می کنم به دستگاه چراغش قرمز رنگه و اینکه اصلاً دسته شارژ نمیشه. چیکار کنم؟
آره عزیزم مادربوردش جسپر هستش
- - - - - - - - - - - - - - - -
مشکل از اتصال پاور بودش
اگر فالکون بود باید سریعاً می بردی می فروختی. اما حالا که جسپره معلومه که مشکل از پاوره همونطوری که خودت بهش پی بردی. موفق باشی.
دستگاهتون LT2 هست یا LT3؟سلام من دیشب دسگاهمو اپدیت کردم با وای فای حالا بازی هامو نمیاره چه کار کنم ؟؟
خوب اگر این شارژرها رو جدا گرفتی احتمالا جنس نامرغوب و از سوی شرق آسیا بوده (:d) که باید بگم مورد شما هم در بسیاری از موارد (4-5 مورد به عینه دیده شده:d) دیده شده و به علت نامرغوبی وسیله هست اگرم نه از جنس باتریاتون هست.معمولا باتری شارژی برای شارژ باید با قدرت 2 ولت AAA بگیری خیلی بهتره!سلام دوستان. کنسول بنده دستش از ایناییه که باطریش شارژیه. پشتشم نوشته NI MH 4800mAH . بعد این سیمه رو که وصل می کنم به دستگاه چراغش قرمز رنگه و اینکه اصلاً دسته شارژ نمیشه. چیکار کنم؟
اقا من جدیدا اکثر بازیهام اجرا نمیتونه بشه یا تو منوی بازی هنگ میکنه چند وقت پیشم اینجوری شد بردم فروشگاهی که خریدم همه بازیهارو اجرا کرد حتی یارو یه دیسک داغون خط خطی داشت گذاشت توش راحت اجرا کرد به نظر شما چه مرگشه؟ این ارورم جدیدا رفته رو اعصاب هی میده
15032013.jpg - 462 KB
نبود کسی؟
شما جنسا خرابتون رو اینطوری از شرش خلاص میشین؟ میدازین به یه بدبخته دیگه؟![]()
اقا من جدیدا اکثر بازیهام اجرا نمیتونه بشه یا تو منوی بازی هنگ میکنه چند وقت پیشم اینجوری شد بردم فروشگاهی که خریدم همه بازیهارو اجرا کرد حتی یارو یه دیسک داغون خط خطی داشت گذاشت توش راحت اجرا کرد به نظر شما چه مرگشه؟ این ارورم جدیدا رفته رو اعصاب هی میده
15032013.jpg - 462 KB
نبود کسی؟
این ارور مال لایوه ربطی به اجرای بازی نداره !
این ارور مال لایوه ربطی به اجرای بازی نداره !
بازیا چرا انقد اذیت میکنه من اینو اخر تابسیتون گرفتم انقد کار نکرده که لنزش خرابشه تعمیر کار منصف و سالم سراغ دارید معرفی کنید قبل عیدیه ببرم ردیفش کنم؟