با سلام
اقا 360 من سه چراغ ارور میده بردم یگانه میگه ببینم درست میشه یا نه اگه درست شد نباید بیشتر از روزی 1.5 ساعت پشت سر هم بازی کنی اگه فن بگیرم درست میشه؟
سلام
یگانه رو بی خیال بابا ببرش پیشه nextgen.ir اون بهترین فروگشاه واسه تعمیراته
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
با سلام
اقا 360 من سه چراغ ارور میده بردم یگانه میگه ببینم درست میشه یا نه اگه درست شد نباید بیشتر از روزی 1.5 ساعت پشت سر هم بازی کنی اگه فن بگیرم درست میشه؟
با سلام
اولا شما از کجا فهمیدین که تاریخ ساخت کنسولشون 2006 یا 2007ه شاید 2005 باشه.بفرمایید تحویل بگیرید اینم یکی دیگه حالا هم بگیید 2006 ، 2007 ،90% قابله حله .
هر وقت می خوان یه خبر بدو به یکی بدن اول مقدمه چینی می کنن تا شنونده قش نکنه آدم خبر به این بدی رو که ییهو نمی دن.:blushingخدمت این دوستمون هم باید بگم احتمال درست شدنش 1% اونم با پرداخت n تومان
اولا شما از کجا فهمیدین که تاریخ ساخت کنسولشون 2006 یا 2007ه شاید 2005 باشه.
بعدش شما که این قدر با 3 چراغ xbox مشکل دارید مثل من صبر می کردید تا کنسول های با هیت سینک جدید برسه ویکی رو می خریدید.
تازه این دوستمون هنوز دستگاه رو تعمیر نکرده ببینیم درست میشه یا نه.
هر وقت می خوان یه خبر بدو به یکی بدن اول مقدمه چینی می کنن تا شنونده قش نکنه آدم خبر به این بدی رو که ییهو نمی دن.:blushingفکر کنم با این جملم نظرمو در مورد تعمیر شدن یا نشدن این کنسول رسوندم
)
اگه مشکل 360 یه هت سینک بود مطمئن باش ماکرو سافت از همون اول استفاده میکرد . الان هم برای تبلیغات این کارها رو میکنه تا فروشش بالاتر بره . این خانه از پایه ویران است .
مطمئن باش با هیت سینک مشکل گرماییش حل میشه اصلا واسه همین کارهاگه مشکل 360 یه هت سینک بود مطمئن باش ماکرو سافت از همون اول استفاده میکرد . الان هم برای تبلیغات این کارها رو میکنه تا فروشش بالاتر بره . این خانه از پایه ویران است .
اگه مشکل 360 یه هت سینک بود مطمئن باش ماکرو سافت از همون اول استفاده میکرد . الان هم برای تبلیغات این کارها رو میکنه تا فروشش بالاتر بره . این خانه از پایه ویران است .
من با این حرف شما موافق نیستم چون همون طور که می دونید این مشکل 3 چراغ تو کل دنیا شایعه و مایکروسافت هم ضرر زیادی از تعمیر xboxهای آسیب دیده کرده.من حتی یه جایی خوندم که به علت ترافیک xbox های معیوب در تعمیرگاه های مایکروسافت بعضی از xbox ها بعد 50 روز از ارسال برای گارانتی هنوز بر نگشته و یا بعد از بازگشت هنوز مشکل داشته.اگه مشکل 360 یه هت سینک بود مطمئن باش ماکرو سافت از همون اول استفاده میکرد . الان هم برای تبلیغات این کارها رو میکنه تا فروشش بالاتر بره . این خانه از پایه ویران است .
be nazare man x-360 khodesho ba onvanhaie ps3 keshunde bala...... stanghold/re5/pes/dmc/assisan's creed
chon baziha aval ekhtesasi base ps3 bude bana bar in keifiatesh az 360 behtare taze in 20% ghodrate ps3 ast. age kolesh bud chera dagh nemikone?????
be nazare man x-360 khodesho ba onvanhaie ps3 keshunde bala...... stanghold/re5/pes/dmc/assisan's creed
chon baziha aval ekhtesasi base ps3 bude bana bar in keifiatesh az 360 behtare taze in 20% ghodrate ps3 ast. age kolesh bud chera dagh nemikone?????
GARANTEEIE HAR CHIZ NESHANEIE OMRE MOFIDE DASTGAHE. OMRE PS3 10 SAL BASE 360 kamtar az 3sal chon moor motmaene ke ta 3sal bad hich 360ti salem nemimune
:laughing: www.emadclub.mihanblog.com
دوستان خواهش می کنم از این به بعد به دوستانی که به قوانین سایت احترام نمی ذارن اصلا جواب ندین.GARANTEEIE HAR CHIZ NESHANEIE OMRE MOFIDE DASTGAHE. OMRE PS3 10 SAL BASE 360 kamtar az 3sal chon moor motmaene ke ta 3sal bad hich 360ti salem nemimune
:laughing: emadclub.mihanblog.com