سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
اقا 360 من سه چراغ ارور میده بردم یگانه میگه ببینم درست میشه یا نه اگه درست شد نباید بیشتر از روزی 1.5 ساعت پشت سر هم بازی کنی اگه فن بگیرم درست میشه؟

سلام
یگانه رو بی خیال بابا ببرش پیشه nextgen.ir اون بهترین فروگشاه واسه تعمیراته;)

با سلام
اقا 360 من سه چراغ ارور میده بردم یگانه میگه ببینم درست میشه یا نه اگه درست شد نباید بیشتر از روزی 1.5 ساعت پشت سر هم بازی کنی اگه فن بگیرم درست میشه؟

بفرمایید تحویل بگیرید اینم یکی دیگه حالا هم بگیید 2006 ، 2007 ،90% قابله حله . خدمت این دوستمون هم باید بگم احتمال درست شدنش 1% اونم با پرداخت n تومان

بفرمایید تحویل بگیرید اینم یکی دیگه حالا هم بگیید 2006 ، 2007 ،90% قابله حله .
اولا شما از کجا فهمیدین که تاریخ ساخت کنسولشون 2006 یا 2007ه شاید 2005 باشه.
بعدش شما که این قدر با 3 چراغ xbox مشکل دارید مثل من صبر می کردید تا کنسول های با هیت سینک جدید برسه ویکی رو می خریدید.
تازه این دوستمون هنوز دستگاه رو تعمیر نکرده ببینیم درست میشه یا نه.
خدمت این دوستمون هم باید بگم احتمال درست شدنش 1% اونم با پرداخت n تومان
هر وقت می خوان یه خبر بدو به یکی بدن اول مقدمه چینی می کنن تا شنونده قش نکنه آدم خبر به این بدی رو که ییهو نمی دن.:blushing:(فکر کنم با این جملم نظرمو در مورد تعمیر شدن یا نشدن این کنسول رسوندم :-":-")

اولا شما از کجا فهمیدین که تاریخ ساخت کنسولشون 2006 یا 2007ه شاید 2005 باشه.
بعدش شما که این قدر با 3 چراغ xbox مشکل دارید مثل من صبر می کردید تا کنسول های با هیت سینک جدید برسه ویکی رو می خریدید.
تازه این دوستمون هنوز دستگاه رو تعمیر نکرده ببینیم درست میشه یا نه.

هر وقت می خوان یه خبر بدو به یکی بدن اول مقدمه چینی می کنن تا شنونده قش نکنه آدم خبر به این بدی رو که ییهو نمی دن.:blushing:(فکر کنم با این جملم نظرمو در مورد تعمیر شدن یا نشدن این کنسول رسوندم :-":-")

اگه مشکل 360 یه هت سینک بود مطمئن باش ماکرو سافت از همون اول استفاده میکرد . الان هم برای تبلیغات این کارها رو میکنه تا فروشش بالاتر بره . این خانه از پایه ویران است .

اگه مشکل 360 یه هت سینک بود مطمئن باش ماکرو سافت از همون اول استفاده میکرد . الان هم برای تبلیغات این کارها رو میکنه تا فروشش بالاتر بره . این خانه از پایه ویران است .

شاید ولی فکر کنم همه قبول دارن که با اومدن CPU و GPU جدید با تکنولوژی جدید 65nm که مصرفش کمتره پس گرمای کمتری تولید میکنه مشکلش از پایه حل میشه!

مطمئن باش با هیت سینک مشکل گرماییش حل میشه اصلا واسه همین کاره;) چرا نزاشته رو دیگه نمیدونم!

من امروز با یک مشکل عجیب مواجه شدم داشتم saints row بازی میکردم یهو تلویزیونم خاموش شد و 360 هم سه چراغ داد خاموش روشنش کردم درست شد مشکلش چیه

ه گزارش خبرگذاری FOX News تاکنون 2.5 میلیون Xbox 360 کاملآ از بین رفته اند و این آمار فوق العاده ضعیفیی برای کنسول محبوب Xbox 360 و کمپانی بزرگ Microsoft به حساب می آید . این در حالیست که Peter Moore (مدیر سرگرمی های ویدیوی و اختراعات کمپانی Microsoft) اعلام کرده است که Microsoft تمام Xbox 360 ها را 3 سال گارانتی می کند و این کمپانی حاضر است که Xbox 360 های معیوب و یا کاملآ از بین رفته را پس گرفته و یک Xbox 360 نو و بدون هیچ مشکلی به آن ها تحویل دهند . آن ها علاوه بر این اعلام کرده اند که ما تمامی اشکالات Xbox 360 را یافته و برطرف کرده ایم و اکنون می خواهیم با تمام قدرت و بهتر از همیشه فروش خود را ادامه دهیم و گیمرها نیز می توانند با خیال راحت کنسول Xbox 360 را خریداری نمایند . خوب حالا ببین چی میگم دستگاه 360 که فقط تو ایرانه که گارانتی نداره ولی واسه جاهای دیگه داره ودر صورت ایراد داشتن دستگاه به طور کامل عوض میشه حاا خودت به این امار نگاه کن ایا مایکروساف حاضره این همه ضرر بده وبا این حال دستگاه رو سه سال گارانتی کنه نه چون مشخصه باید یه دستگاه دیگه جاش بده به طرف و دوبرابر ضرر بده حالا به نظر شما این میشه فروش بیشتر مطمعنن مایکروسافت از همان شروع فروش 360 به فکر خرابی هاش هم بوده ودستگاهش همینجوری کشکی نداده بیرون و همینطوره که مشخصه درصد خرابی دستگاه 2007 نسبت به دو سال گذشته کاهش قابل توجهی داشته پس مطمعن باش مایکروسافت با این سابقه فقط به فکر تبلیغات و فروش زیاد نیست و کیفیت هم براش مهمه ;)

be nazare man x-360 khodesho ba onvanhaie ps3 keshunde bala...... stanghold/re5/pes/dmc/assisan's creed
chon baziha aval ekhtesasi base ps3 bude bana bar in keifiatesh az 360 behtare taze in 20% ghodrate ps3 ast. age kolesh bud chera dagh nemikone?????

من با این حرف شما موافق نیستم چون همون طور که می دونید این مشکل 3 چراغ تو کل دنیا شایعه و مایکروسافت هم ضرر زیادی از تعمیر xboxهای آسیب دیده کرده.من حتی یه جایی خوندم که به علت ترافیک xbox های معیوب در تعمیرگاه های مایکروسافت بعضی از xbox ها بعد 50 روز از ارسال برای گارانتی هنوز بر نگشته و یا بعد از بازگشت هنوز مشکل داشته.
در ضمن شما خودتون رودر نظر بگیر که اگه قانون کپی رایت در ایران وجود داشت و شما مجبور می شدید بازی های اصل مایکروسافت رو بخرید که قیمتی تقریبا برابر با بازی های PS3 داره وقتی متوجه می شدید که امکان داره xbox تون هر لحظه ارور 3چراغ بده و مجبور بشین یک ماه بدون کنسول بمونید تا مایکروسافت کنسولتون رو درست کنه پس به سرعت به جای xbox یه ps3 می خریدید که مشکل گرمایی هم نداره پس مایکروسافت بدون شک برای رفع مشکل کنسولش به زودی یه فکری می کنه تا اعتبار کنسولش به خاطر این مشکل گرمای از بین نره.و همچنین به خاطر مشکل گرمایی به رقیبش یعنی سونی نبازه.
(از این جا به بعد هر چی میگم نظر شخصیه و ممکنه اشتباه باشه)
من فکر می کنم علت عرضه نشدن هیت سینک از ابتدا روی کنسول در خوش بینانه ترین حالت این بوده که مایکروسافت به علت اینکه کنسولش حدود یک سال زودتر از کنسول سونی آماده عرضه شده به قدری جو گیر شده که حوصلش نشده یک سری تست های گسترده رو کنسولش انجام بده تا مشکل گرمایی رو بفهمه یا علت دیگه ای که به ذهنم می رسه اینه که در اوایل عرضه این کنسول بازی ها به قدری قدرتمند نبودن که از تمام قدرت سخت افزار استفاده کنن بنابراین xbox هم مجبور نبود با حداکثر قدرت کار کنه بنابراین کمتر داغ می شده و دچار مشکل نمی شده ولی حالا بازی ها قوی تر شدن و xbox مجبوره با حداکثر قدرتش کار کنه و در نتیجه گرمای بیشتری هم تولید کنه.

آخرین ویرایش:
be nazare man x-360 khodesho ba onvanhaie ps3 keshunde bala...... stanghold/re5/pes/dmc/assisan's creed
chon baziha aval ekhtesasi base ps3 bude bana bar in keifiatesh az 360 behtare taze in 20% ghodrate ps3 ast. age kolesh bud chera dagh nemikone?????

عجب!!!!!!!!!!!!! پس احتمالن شما گیرز اف وار رو ندیدی حالا بقیش بماند بعد منظورت از 20% چی بود نکنه فکر میکنی قراره مثلا یه سال دیگه قدرت پی اس 3 5 برابر بشه :laughing:

GARANTEEIE HAR CHIZ NESHANEIE OMRE MOFIDE DASTGAHE. OMRE PS3 10 SAL BASE 360 kamtar az 3sal chon moor motmaene ke ta 3sal bad hich 360ti salem nemimune
:laughing: www.emadclub.mihanblog.com

GARANTEEIE HAR CHIZ NESHANEIE OMRE MOFIDE DASTGAHE. OMRE PS3 10 SAL BASE 360 kamtar az 3sal chon moor motmaene ke ta 3sal bad hich 360ti salem nemimune
:laughing: emadclub.mihanblog.com
دوستان خواهش می کنم از این به بعد به دوستانی که به قوانین سایت احترام نمی ذارن اصلا جواب ندین.
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or