با اون تاریخی دیگه که تو می گی وجود نداره تو بازار ! اگه باشه هم دسته دومه یعنی کلا خیالت راحت باشهسلام دوستان من از خيره گذشتم و امروز مي خوام يه نوش رو بگيرم اگه ميشه بگيد از کجا بفمم که مله قبل از فبریه 2006 نيست ?
اخه من يه xbox360 J داشتم که 3 چراغ شد و قيدشو زدم
سلام دوستان من از خيره گذشتم و امروز مي خوام يه نوش رو بگيرم اگه ميشه بگيد از کجا بفمم که مله قبل از فبریه 2006 نيست ?
اخه من يه xbox360 J داشتم که 3 چراغ شد و قيدشو زدم
دقیقا اگه گیرت نیمود که میاد اواخر 2006 بگیر من خودم ماله اواخر 2006 دارم 15 ساعت باهاش بازی کردم آخ نگفتهاگه نه سعی کن مال اواخر 2006 باشه.
دوستان !! من می خوام یه ایکس باکس بخرم ولی با این مشکلاتی که شما می گید فکر کنم باید قیدشو بزنم ... چون خودم دارم پولشو می دم و واقعا اگه بخواد مشکل دار بشه واقعا نمی ارزه ... لطفا کمکم کنید ...
شما چرا بد برداشت میکنید منظورم این بود کسایی که مشکلمن هم ماله سال 2006 (اوایلش) رو داشتم هم ماله ساله 2007 .... توی اون قدیمیه مشکل گرمایی داشت ولی توی این جدیده این مشکل به نظر من دیگه نیست ...
======================
کی میگه ماله هیچکس 2007 نیست !؟!؟الان اونایی که کنسول رو بخوان بخرم همش 2007
شما 4 ماه پیش گرفتی ؟ احتمالا مال 2006 است اگه قبل از فبریه است بایدمدرسته ، منم با درامد خودم کنسول خریدم اگه خراب بشه واقعاً ضد حاله با توجه به اینکه درست شدنی نیست یعنی باید بندازیش دور . البته من تا حالا که 4 ماهه دارمش مشکلی نداشته 9 تا بازی هم باهاش تموم کردم ولی اتفاق یکبار میوفته من که پشیمونم. کنسولی که با ترس و لرز باهاش بازی کنی حال نمیده .بهر حال دوستانی هم که به زحمت کنسول خریدن باید اونو برای بازیهای تاپ نگه دارن و با بازیهای درپیتی کنسولشونو به باد ندن.
برای سلامتی کنسولامون صلوات
من که از تعجب دارم می میرم ...دقیقا اگه گیرت نیمود که میاد اواخر 2006 بگیر من خودم ماله اواخر 2006 دارم 15 ساعت باهاش بازی کردم آخ نگفته
ماله تو که اصلا قبله فبزیس:laughing:من که از تعجب دارم می میرم ...
ماله من 29/9/2006 هستش ولی باهاش دارم 4 ساعت بازی می کنم و روزی دوتا فیلم می بینم ... گرم هم نمی شه !!!! :laughing: جادوش کردن تو مغازه :laughing:
فن خریدن پول دور ریختنه(واسه من و شما)
شما 4 ماه پیش گرفتی ؟ احتمالا مال 2006 است اگه قبل از فبریه است بایدم
ترس و لرز داشته باشی ولی اگه مال اواخر 2006 نباید نگرانی زیادی داشته باشی
اگه مال 2007 است نباید هیچ نگرانی داشته باشی
من خودم تهران نیستم ولی هر چی از دوستان شنیدم یگانه قابل اعتماد نیست و به جاش همه بچه ها اکثرا next gen رو پیشنهاد میدن.با سلام
اقا 360 من سه چراغ ارور میده بردم یگانه میگه ببینم درست میشه یا نه اگه درست شد نباید بیشتر از روزی 1.5 ساعت پشت سر هم بازی کنی اگه فن بگیرم درست میشه؟