سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من از خيره گذشتم و امروز مي خوام يه نوش رو بگيرم اگه ميشه بگيد از کجا بفمم که مله قبل از فبریه 2006 نيست ?
اخه من يه xbox360 J داشتم که 3 چراغ شد و قيدشو زدم

سلام دوستان من از خيره گذشتم و امروز مي خوام يه نوش رو بگيرم اگه ميشه بگيد از کجا بفمم که مله قبل از فبریه 2006 نيست ?
با اون تاریخی دیگه که تو می گی وجود نداره تو بازار ! اگه باشه هم دسته دومه یعنی کلا خیالت راحت باشه
در ضمن 2007 بگیر بهتره بگو درایوشم هیتاچی باشه مهم اینه که مشکل حرارتی نداشته باشه

پشت کنسول تاریخ تولیدشو نوشته دقیقا جایه کابل تصویر جلویه MFR Date.
هر چی بروزتر باشه بهتر. اونقدرها هم فرق خاصی نمیکنه درایوش سامسونگ باشه یا هیتاچی. درایو کنسول من سامسونگه خیلی راضیم. دوستانی هم که هیتاچی دارن راضی هستن. اگه تولیدش مال 2007 باشه که عالیه. اگه نه سعی کن مال اواخر 2006 باشه.

دوستان !! من می خوام یه ایکس باکس بخرم ولی با این مشکلاتی که شما می گید فکر کنم باید قیدشو بزنم ... چون خودم دارم پولشو می دم و واقعا اگه بخواد مشکل دار بشه واقعا نمی ارزه ... لطفا کمکم کنید ...

درسته ، منم با درامد خودم کنسول خریدم اگه خراب بشه واقعاً ضد حاله با توجه به اینکه درست شدنی نیست یعنی باید بندازیش دور . البته من تا حالا که 4 ماهه دارمش مشکلی نداشته 9 تا بازی هم باهاش تموم کردم ولی اتفاق یکبار میوفته من که پشیمونم. کنسولی که با ترس و لرز باهاش بازی کنی حال نمیده .بهر حال دوستانی هم که به زحمت کنسول خریدن باید اونو برای بازیهای تاپ نگه دارن و با بازیهای درپیتی کنسولشونو به باد ندن.
برای سلامتی کنسولامون صلوات

آخرین ویرایش:
من هم ماله سال 2006 (اوایلش) رو داشتم هم ماله ساله 2007 .... توی اون قدیمیه مشکل گرمایی داشت ولی توی این جدیده این مشکل به نظر من دیگه نیست ...
======================
کی میگه ماله هیچکس 2007 نیست !؟!؟الان اونایی که کنسول رو بخوان بخرم همش 2007
شما چرا بد برداشت میکنید منظورم این بود کسایی که مشکل
گرمایی دارن کنسولشون 2006 است ولی کنسول 2007 کسی
خراب نشده

درسته ، منم با درامد خودم کنسول خریدم اگه خراب بشه واقعاً ضد حاله با توجه به اینکه درست شدنی نیست یعنی باید بندازیش دور . البته من تا حالا که 4 ماهه دارمش مشکلی نداشته 9 تا بازی هم باهاش تموم کردم ولی اتفاق یکبار میوفته من که پشیمونم. کنسولی که با ترس و لرز باهاش بازی کنی حال نمیده .بهر حال دوستانی هم که به زحمت کنسول خریدن باید اونو برای بازیهای تاپ نگه دارن و با بازیهای درپیتی کنسولشونو به باد ندن.
برای سلامتی کنسولامون صلوات
شما 4 ماه پیش گرفتی ؟ احتمالا مال 2006 است اگه قبل از فبریه است بایدم
ترس و لرز داشته باشی ولی اگه مال اواخر 2006 نباید نگرانی زیادی داشته باشی
اگه مال 2007 است نباید هیچ نگرانی داشته باشی

دقیقا اگه گیرت نیمود که میاد اواخر 2006 بگیر من خودم ماله اواخر 2006 دارم 15 ساعت باهاش بازی کردم آخ نگفته
من که از تعجب دارم می میرم ...
ماله من 29/9/2006 هستش ولی باهاش دارم 4 ساعت بازی می کنم و روزی دوتا فیلم می بینم ... گرم هم نمی شه !!!! :laughing: جادوش کردن تو مغازه :laughing:
فن خریدن پول دور ریختنه ;)(واسه من و شما)

درسته ، منم با درامد خودم کنسول خریدم اگه خراب بشه واقعاً ضد حاله با توجه به اینکه درست شدنی نیست یعنی باید بندازیش دور

البته طاهر که میگفت 90% چراغ قرمز ها حل میشه;)

اگ یه روز ترکید قیافت دیدنی میشه:cheesygri

درسته ، منم با درامد خودم کنسول خریدم اگه خراب بشه واقعاً ضد حاله با توجه به اینکه درست شدنی نیست یعنی باید بندازیش دور

البته طاهر که میگفت 90% چراغ قرمز ها حل میشه;)

اگ یه روز ترکید قیافت دیدنی میشه:cheesygri

من که از تعجب دارم می میرم ...
ماله من 29/9/2006 هستش ولی باهاش دارم 4 ساعت بازی می کنم و روزی دوتا فیلم می بینم ... گرم هم نمی شه !!!! :laughing: جادوش کردن تو مغازه :laughing:
ماله تو که اصلا قبله فبزیس:laughing:

شما 4 ماه پیش گرفتی ؟ احتمالا مال 2006 است اگه قبل از فبریه است بایدم
ترس و لرز داشته باشی ولی اگه مال اواخر 2006 نباید نگرانی زیادی داشته باشی
اگه مال 2007 است نباید هیچ نگرانی داشته باشی

بله مال من 29/11/2006 ولی مشکل 360 2006 یا 2007 بودنش نیست مشکل از تعمیر نشدنشه . شما میگیید 90% حل میشه من تحقیق کردم ، 90%مشکل سه چراغ نه تنها حل نمیشه بلکه 90% غیر قابل حله من با آمار اینو میگم (البته تو ایران) برطرف شدنش فقط برای مدت کوتاهیه . در ضمن فکر کردی توی 2007 چه تغییری تو 360 دادن مطمئناً هیچی پس چرا با قطعیت میگی نگرانی نداشته باش . تازه یکی از دوستان اومده میگه من بعد از چند ساعت بازی و تماشای فیلم دستگام داغ نمیکنه :eek: ایشون احتمالاً کنسولشونو روشن نمیکنن و توی تخیلشون بازی میکنن :cheesygri. دوست من مگه میشه این سیستم با پردازش پرقدرت خودش گرم نشه . بهر حال توصیه من اینه که کنسولتونو برای بازیهای توپ نگه دارین ;)

با سلام
اقا 360 من سه چراغ ارور میده بردم یگانه میگه ببینم درست میشه یا نه اگه درست شد نباید بیشتر از روزی 1.5 ساعت پشت سر هم بازی کنی اگه فن بگیرم درست میشه؟

با سلام
اقا 360 من سه چراغ ارور میده بردم یگانه میگه ببینم درست میشه یا نه اگه درست شد نباید بیشتر از روزی 1.5 ساعت پشت سر هم بازی کنی اگه فن بگیرم درست میشه؟
من خودم تهران نیستم ولی هر چی از دوستان شنیدم یگانه قابل اعتماد نیست و به جاش همه بچه ها اکثرا next gen رو پیشنهاد میدن.
اگه 3 چراغ داده فعلا بهتره تا تعمیر نشده باهاش بازی نکنی وگر نه مرحوم میشه.
ببر تعمیر پیش next gen ببین چی میگن.اگه3چراغ داده باشه با خرید فن مشکل حل نمیشه معمولا.
خرید فن برای پیشگریه نه درمان.
میشه تاریخ ساخت کنسولتون رو هم بفرمایید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or