سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.. من وقت دستگاه بعد چند بار خاموش و روشن تصوير مي اورد تصوير خوب نيست

داغ‌شدگی مشکل توئه. احتمال خیلی زیاد GPU این مشکلو ایجاد می‌کنه. فن‌هاتو (یا فقط فن GPU رو) 12 ولت کن و از Shroud Divider هم استفاده کن تا GPU خیلی خنک‌تر بشه. احتمالا مشکلت حل می‌شه. تا وقتی این‌کارا رو نکردی، از کنسول استفاده نکن. در ضمن 12 ولت کردن فن‌ها صدای کنسولت رو به میزان زیادی افزایش می‌ده.

داغ‌شدگی مشکل توئه. احتمال خیلی زیاد GPU این مشکلو ایجاد می‌کنه. فن‌هاتو (یا فقط فن GPU رو) 12 ولت کن و از Shroud Divider هم استفاده کن تا GPU خیلی خنک‌تر بشه. احتمالا مشکلت حل می‌شه. تا وقتی این‌کارا رو نکردی، از کنسول استفاده نکن. در ضمن 12 ولت کردن فن‌ها صدای کنسولت رو به میزان زیادی افزایش می‌ده.
با عرض سلام
این Shroud Divider چیه؟و چه جوری باید نصب بشه؟
یه سوال دیگه
فرض کنید الان من یه کنسول تر و تازه xbox خریدم.
برای خنک کردنش چه کارایی باید انجام بدم.
اگه هر کدوم از کارا رو آموزش بدید یا لینک آموزششو بذارید ممنون میشم.
چیزی باید براش بخرم یا نه.(لطفا اگه چندین راه برای خنک کردن این کنسول هست موثرترین راهشو بفرمایید)
ممنون
موفق باشید.

برد اصلی رو هیچ جای دنیا نمیفروشن! نمیخوام نا امیدت کنم ولی کنسولتو بنداز دور. اخه چرا اینجوری سشوار صنعتی گرفتی روش عزیز؟ با خودت نگفتی کنسول داغون بشه؟!
مال منم یه مدتیه خرابه با بعضی روشا 3-4 سات میشه باهاش بازی کرد ولی به طور کامل نه. سشوار صنعتی رو تو هیچ جا پیشنهاد نمیکنن.

دوست عزيز من سشوار صنعتي روش نگرفتم.سشوار خونمون رو روش گرفتم.خيلي هم داغش نكردم .در ضمن نسبت به اولش بدتر نشده.تغييري نسبت به اولش نداشته .يعني خودم كه خيلي بهش اميد دارم.شما ميگي چكار كنم؟ميدونم كه درست ميشه فقط نميدونم چطوري.

با عرض سلام
این Shroud Divider چیه؟و چه جوری باید نصب بشه؟
یه سوال دیگه
فرض کنید الان من یه کنسول تر و تازه xbox خریدم.
برای خنک کردنش چه کارایی باید انجام بدم.
اگه هر کدوم از کارا رو آموزش بدید یا لینک آموزششو بذارید ممنون میشم.
چیزی باید براش بخرم یا نه.(لطفا اگه چندین راه برای خنک کردن این کنسول هست موثرترین راهشو بفرمایید)
ممنون
موفق باشید.
Shroud Divider

برای دیدن بقیه‌ی روش‌های خنک‌کردن، به این پیوند و به قسمت Cooling Mods برو.

سلام
من يه ماه پيش بازيه dead or alive 4 رو گرفتم... هفته اول بازي بدون مشکل اجرا ميشد ولي بعد يه هفته هروقت بازيو ميذارم دستگاه حد اکثر بعد 10 ثانيه هنگ ميکنه...
dvd مشکل موج و از اينجور چيزا هم نداره!
چيکارش بايد کرد؟

سلام
من يه ماه پيش بازيه dead or alive 4 رو گرفتم... هفته اول بازي بدون مشکل اجرا ميشد ولي بعد يه هفته هروقت بازيو ميذارم دستگاه حد اکثر بعد 10 ثانيه هنگ ميکنه...
dvd مشکل موج و از اينجور چيزا هم نداره!
چيکارش بايد کرد؟
اگه فقط با این بازی این جوری میشه مسلمه که ایراد از بازیه

من امروز از روش towel trick استفاده کردم .نزدیک 10 دقیقه 360 را دور یه حوله پیچیدم .حسابی داغ کرد .بعد 10 دقیقه گذاشتم خنک بشه .بعد که روشن کردم مشکل 3 چراغ حل شد.اما 2 دقیقه که بازی کردم هنگ کرد. جالبه بعد از نیم ساعت که دوباره روشن کردم یه 1 ساعتی تونستم وینینگ الون بازی کنم بعدش دوباره هنگ کرد. فکر کنم کلک حوله حداقل برای کسانی که از کنسولشون قطع امید کرده اند روش بدی نباشه .

من امروز از روش towel trick استفاده کردم .نزدیک 10 دقیقه 360 را دور یه حوله پیچیدم .حسابی داغ کرد .بعد 10 دقیقه گذاشتم خنک بشه .بعد که روشن کردم مشکل 3 چراغ حل شد.اما 2 دقیقه که بازی کردم هنگ کرد. جالبه بعد از نیم ساعت که دوباره روشن کردم یه 1 ساعتی تونستم وینینگ الون بازی کنم بعدش دوباره هنگ کرد. فکر کنم کلک حوله حداقل برای کسانی که از کنسولشون قطع امید کرده اند روش بدی نباشه .
لطفا بیشتر توضیح بده

این 12 ولت کردن فن ها میزان مصرف برق فن ها افزایش رو افزایش در نتیجه فن ها سریعتر میچرخن؟؟؟؟
چطور میشه این کار رو انجام داد؟!
360 از ابتدا هیچ فنی روش نصب نیست؟!
این مشکل فقط برای کسانی پیش میاد که به طور مداوم از کنسول استفاده میکنند؟! مثلا 10 ساعت پشت سرهم یا برای کسانی هم که 1 ساعت بازی کرده اند هم پیش میاد؟

دوستان !! من می خوام یه ایکس باکس بخرم ولی با این مشکلاتی که شما می گید فکر کنم باید قیدشو بزنم ... چون خودم دارم پولشو می دم و واقعا اگه بخواد مشکل دار بشه واقعا نمی ارزه ... لطفا کمکم کنید ...

دوستان !! من می خوام یه ایکس باکس بخرم ولی با این مشکلاتی که شما می گید فکر کنم باید قیدشو بزنم ... چون خودم دارم پولشو می دم و واقعا اگه بخواد مشکل دار بشه واقعا نمی ارزه ... لطفا کمکم کنید ...
نه بابا کی گفته مشکل داره ؟ یه نگاهی به اسم تاپیک بنداز : مشکلات کنسول
xbox360 یعنی اینجا مثل یه تعمیرگاه مجازیه اگه شما بری تعمیرات لوازم پاناسونیک
ببینی همه وسایل خراب سونی اونجان میشه گفت همه پاناسونیک مشکل دارن ؟
شما اگه یه سری به تاپیک تاثیر فن در بقای کنسول 360 بزنی میبینی (87 درصد با وجود
فن مشکل گرماییشون حل شده 10 درصد بدون فن مشکل پیش اومده و 3 درصد با فن هم
مشکل داشتن که مطمئنا از مخالفان 360 بودن که الکی اومدن تو نظر سنجی شرکت کردن

در ضمن همه اینایی که اینا میان و گزارش خرابی کنسولشونو میدن تاریخ بیشتر کنسولاشون
مال قبل از فبریه 2006 است البته هستن کسایی هم که مال بعد از فبریه هست ولی مال هیچکی 2007 نیست مشکل گرمایی 2007 ها تا حد زیادی حل شده اگه بازم خیلی نگرانی
تا اوایل مهر صبر کن تا اون موقع هیت سینک جدید و 65 نانو متری همه مشکلاتو حل میکنه
طوری که به هیچ فنی نیاز نباشه

قید خرید PS3 رو بزن.
Wii که گرافیکش در حد PS2 هست. ولی هیجان داره. در این بین اگه به گرافیک هم خیلی اهمیت می دی گزینه بهتری جز 360 پیدا نمی کنی.
البته این مشکل گرمایی فقط برای تعداد معدودی از 360 هاست. اونهایی که از فوریه 2006 به بعد ساخته شدند . و مشکل گرماییشون اونطور که Lich King جان فرمودند . تا حد زیادی بر طرف شده. خب همیشه هم استثنائی هم هست.
نسخه جدیدی از 360 اومده که دارای پورت HDMI هست. اون رو دیگه فکر کنم از این نظر مشکلی نداشته باشه. البته تا ایران بیاد خدا میدونه!
البته اگه میخوای سه چهار ساعت یکضرب بازی کنی هیچ مشکلی براش پیش نمیاد. فقط باید کمی هم استراحتش بدی.:)

من هم ماله سال 2006 (اوایلش) رو داشتم هم ماله ساله 2007 .... توی اون قدیمیه مشکل گرمایی داشت ولی توی این جدیده این مشکل به نظر من دیگه نیست ...
======================
کی میگه ماله هیچکس 2007 نیست !؟!؟الان اونایی که کنسول رو بخوان بخرم همش 2007

با عرض سلام

دستگاه من چند روزیه که اینError =

E68: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it, This can also be caused by a Hard Drive Eprom Error. Some also believe this might be
caused by a problem with the fans :confused::confused::confused:

اگه میشود یه استادی توضیع بده که معنی اینError به طور کامل چیست

و چگونه میشود اینError را بر طرف کرد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or