مشکلی نیست به کارت ادامه بده حالا کو تا3 چراغ قرمزسلام.. xbox360 يك چراغ سمت راست پايين قرمز است ارور e73 ميدهد
سلام.. xbox360 يك چراغ سمت راست پايين قرمز است ارور e73 ميدهد
دوستان خواهشمندم اگر زحمتی نیست به سوال منم جوب بدید:
چراغ های دو دسته ی 360 من گاهی اوقات شروع به روشن وخاموش شدن و گردش به طور همزمان میکنند میخواستم راهنماییم کنید که علت چیه
آخه تا حالا 4بار باتری نو عوض کردم ولی مشکلم حل نشدشارژ باتریهای دستت داره تموم میشه!
E73: General Hardware Error: Ethernet port... this error is caused by a problem with the Ethernet port.
حتما همتون واسه 360 فن درست کنین
حتما.
کنسول من الان 3 چراغ قرمز میده.
البته ابن e73 که مشکلی نیست . اون کابل ethernetت شل شده یا یه چیز تو این مایه ها
آخه تا حالا 4بار باتری نو عوض کردم ولی مشکلم حل نشد
سلام.. اخه دستگاه هيچ چيزي نشون نمي دهد فقط يك صفحه مي يايد كه پايينش نوشته e74 وقتي چند بار روشن وخاموش ميكنم بازي مي اورد ولي صفحه شفاف نيست
از رو کنجکاوی می پرسم. این heat sink که بر فرض شما رو چیپ می چسبونیو به کجا می خوای وصل کنی؟ یعنی گرمای heat sink می خوای به کجا منتقل کنی چجوری؟ از فن روی هت سینگ استفاده می کنی یا ...؟خیابان جمهوری پاساژ امجد هیتسینک کوچیک آلمینیومی بدون چسب میفروشه دونهای 100 تومن. اما صبر کنید من و یکی از بچهها دنبال هیتسینک توپ مسی با چسب مخصوص هستیم. الان توی بازار موجود نیست، ولی قبلا بوده. اگه تونستیم پیدا کنیم خبر میدیم.
من همین الان دارم توی فرومهای خارجی سوال میکنم که آیا میشه از همین چسبهای قطرهای خودمون استفاده کرد یا نه. البته میدونم اینطوری انتقال گرما خیلی کمتر میشه، اما میخوام ببینم کلا نزنه چیپ رو بترکونه!
از رو کنجکاوی می پرسم. این heat sink که بر فرض شما رو چیپ می چسبونیو به کجا می خوای وصل کنی؟ یعنی گرمای heat sink می خوای به کجا منتقل کنی چجوری؟ از فن روی هت سینگ استفاده می کنی یا ...؟
سلام. من دوتا سوال برام پيش اومده ميخواستم باشما در ميان بزارم 1. ايا واقعا هارد 360 حجمش 20 گيگ چون باسه من زده 13.9 گيگ ميخواستم ببينم مال شما هم همينقدره يا ما له من خرابه 2 سوالم اينه كه ميشه تاريخه دستگاه كه پشتشه علكي باشه يعني فروشنده خودش اون برچسب زده باشه چون من وقتي قسمت تنظيم دستگاه ميرم تاريخش از 2005/11/22 كه درستش كني ولي تاريخه دستگاهم 2006/5/12 ايا از شماهم قسمت تنظيم تاريخ همينجوري يا نه