سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
miduni......... manzuram ineke ta alan har chi bazi be gheir az mgs biad 20 ta 50 darsade ghodrate PS3 AST AGE 100 darsad az hame jaie konsul mikeshid konsul dagh mikard........ dar morede bazi ha ham in 1 haghighate......... chon dar barabar SPILINTEL5 ham zaeif tar az 360 ast ru ps3 in haghighate. hamuntor ke 08 khahad bud............

:eek:HICH ...... KHOLI NEMIAD BEGE KE ta 3sal bad dastgahe pokide ba no taviz she........ bedune hich pooli????? hatman bade 3salo 1ruz tatil mishe.....

Taze in dozd bazie ke dare 360 dar miare......... 70$ joda base daste ke censor harkati dashte bashe........... HD-DVD player hasho az hamun ruze avale lunch nazad

Last edited by a moderator:
مطمعنن مایکروسافت از همان شروع فروش 360 به فکر خرابی هاش هم بوده ودستگاهش همینجوری کشکی نداده بیرون و همینطوره که مشخصه درصد خرابی دستگاه 2007 نسبت به دو سال گذشته کاهش قابل توجهی داشته پس مطمعن باش مایکروسافت با این سابقه فقط به فکر تبلیغات و فروش زیاد نیست و کیفیت هم براش مهمه ;)

اگه همان شروع فروش منظورت 2005 که اگه میدونست اینطوری میشه بیل گیتس با اون همه اعتبارش نمیرفت برای افتتاح 360 جلوی اون همه خبرنگار ضایع بشه (هنگ کردن موقع بازی بیل گیتس) پس اول کار کشکی بوده . توی سال 2007 اینقدر مردم فن بستن کولر گزاشتن هت سینک گزاشتن و ... باید آمار هم بیاد پایین. در مورد سابقه باید بگم ماکرو تازه کار تو تولید کنسول و همین هم کار دستش داده . اگر کیفیت مهم بود این همه بلا سر 360 نمیومد.

من با این حرف شما موافق نیستم چون همون طور که می دونید این مشکل 3 چراغ تو کل دنیا شایعه و مایکروسافت هم ضرر زیادی از تعمیر xboxهای آسیب دیده کرده.من حتی یه جایی خوندم که به علت ترافیک xbox های معیوب در تعمیرگاه های مایکروسافت بعضی از xbox ها بعد 50 روز از ارسال برای گارانتی هنوز بر نگشته و یا بعد از بازگشت هنوز مشکل داشته.
در ضمن شما خودتون رودر نظر بگیر که اگه قانون کپی رایت در ایران وجود داشت و شما مجبور می شدید بازی های اصل مایکروسافت رو بخرید که قیمتی تقریبا برابر با بازی های PS3 داره وقتی متوجه می شدید که امکان داره xbox تون هر لحظه ارور 3چراغ بده و مجبور بشین یک ماه بدون کنسول بمونید تا مایکروسافت کنسولتون رو درست کنه پس به سرعت به جای xbox یه ps3 می خریدید که مشکل گرمایی هم نداره پس مایکروسافت بدون شک برای رفع مشکل کنسولش به زودی یه فکری می کنه تا اعتبار کنسولش به خاطر این مشکل گرمای از بین نره.و همچنین به خاطر مشکل گرمایی به رقیبش یعنی سونی نبازه.
(از این جا به بعد هر چی میگم نظر شخصیه و ممکنه اشتباه باشه)
من فکر می کنم علت عرضه نشدن هیت سینک از ابتدا روی کنسول در خوش بینانه ترین حالت این بوده که مایکروسافت به علت اینکه کنسولش حدود یک سال زودتر از کنسول سونی آماده عرضه شده به قدری جو گیر شده که حوصلش نشده یک سری تست های گسترده رو کنسولش انجام بده تا مشکل گرمایی رو بفهمه یا علت دیگه ای که به ذهنم می رسه اینه که در اوایل عرضه این کنسول بازی ها به قدری قدرتمند نبودن که از تمام قدرت سخت افزار استفاده کنن بنابراین xbox هم مجبور نبود با حداکثر قدرت کار کنه بنابراین کمتر داغ می شده و دچار مشکل نمی شده ولی حالا بازی ها قوی تر شدن و xbox مجبوره با حداکثر قدرتش کار کنه و در نتیجه گرمای بیشتری هم تولید کنه.
خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که بنظر شما یک سال ونیم زمان کمی بوده که تا حالا ماکرو به فکر اشکالاش نیفتاده. توی خارج وسیله معیوب رو چه ماشین باشه و چه یک قطعه الکترونیکی به سرعت جمع آوری میکنن و مشکلش رو حل میکنن . چرا ماکرو همون اول که مشکل دستگاه رو دید جمع آوری نکرد و فقط بعد از چند ماه با تغییر بسیار جزئی در خط تولید به مردم نارو زد و در عمل هیچ کار خاصی نکرد . تازه اومده مدت گارانتیشو بالا برده که هم معنی بدی میتونه داشته باشه و هم معنی خوب.خوبش اینکه به کنسولاش امیدوار شده ، بدش هم اینکه مشکلات کنسول همچنان باقیه و میخواد با اینکار اعتبار از دست رفتشو بدست بیاره.
در مورد نظر شخصیتون هم یه تجدید نظری بکنید . اخه مگه ماکروسافت یه نفره کنسولو ساخته که حوصله تست نداشته :laughing:در مورد قویتر شدن بازیها که دیگه از این حرفها نزنی ها:laughing:بازیها رو بر اساس توانایی سیستم میسازن پس تمام بازیها منطبق با توانایی سیستم هستند .

عزیزم مشکلش مشکل همه ملته باید به کنسولت بگی (( بدرود 360))
ببخشید چرا الکی مینوسی 10 مدل 3 چراغ داریم;)
مشکل ایشون ازین بوده که برق یهو افت ولتاز کرده اونم خیلی کم چون تلویزیون خاموش نشده;)
nobody خیالت راحته راحت هیچی نشده مثله Pc که برق میره دوباره روشن کنی بوق میزنه 360 هم 3چراغ میده:biggrin1:

To Emad721
قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی است و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع است.

خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که بنظر شما یک سال ونیم زمان کمی بوده که تا حالا ماکرو به فکر اشکالاش نیفتاده. توی خارج وسیله معیوب رو چه ماشین باشه و چه یک قطعه الکترونیکی به سرعت جمع آوری میکنن و مشکلش رو حل میکنن . چرا ماکرو همون اول که مشکل دستگاه رو دید جمع آوری نکرد و فقط بعد از چند ماه با تغییر بسیار جزئی در خط تولید به مردم نارو زد و در عمل هیچ کار خاصی نکرد . تازه اومده مدت گارانتیشو بالا برده که هم معنی بدی میتونه داشته باشه و هم معنی خوب.خوبش اینکه به کنسولاش امیدوار شده ، بدش هم اینکه مشکلات کنسول همچنان باقیه و میخواد با اینکار اعتبار از دست رفتشو بدست بیاره.
در مورد نظر شخصیتون هم یه تجدید نظری بکنید . اخه مگه ماکروسافت یه نفره کنسولو ساخته که حوصله تست نداشته :laughing:در مورد قویتر شدن بازیها که دیگه از این حرفها نزنی ها:laughing:بازیها رو بر اساس توانایی سیستم میسازن پس تمام بازیها منطبق با توانایی سیستم هستند .
حالا قبلا چرا کاری نکرده به نظر من به خاطر این بوده که رقیبی نداشته و حالا یه رقیب قوی پیدا کرده و نمی خواد این رقابت رو ففط به خاطر مشکل گرمایی که به سادگی قابل حله از دست بده و رقابت رو ببازه.
میشه دیگه این بحثو ادامه ندیم چون مایکروسافت این کارو کرده و حالا ما هر چقدر هم با هم بحث کنیم مشکل xbox360 رفع نمیشه.

عزیزان من 3 هفتست 360 گرفتم اگه بخوام پاییز دستکاهمو با 65NM عوض کنم چه قدر پیاده میشم؟دستگاهم بیشتر از 4 ساعت باهاش بازی نکردم به غیر 2 روز که 12 ساعت باهاش بازی کردم!(کسایی که کنکور میدن توی تابستون بعد از کنکور اختلالات ذهنی پیدا میکنن مثل خودم طبیعیه :cheesygri)

با سلام
تاریخ دستگاه من 11/4/2006 دستگاه رو دادم یگانه دیگه نمیتونم درش بیارم امیدی هست که درست شه؟
اگه خدای نکرده از بین رفت باید چی بگیرم که مشکل نداشته باشه؟ 65نانو متر کی میاد؟؟؟

با سلام
تاریخ دستگاه من 11/4/2006 دستگاه رو دادم یگانه دیگه نمیتونم درش بیارم امیدی هست که درست شه؟
اگه خدای نکرده از بین رفت باید چی بگیرم که مشکل نداشته باشه؟ 65نانو متر کی میاد؟؟؟

معلوم نیست. تازه جدیده با HDMI و Heat Sink جدبد اومده. حالا کی 65nm بیاد خدا میدونه! شایعه هست که تا "چند" ماه دیگه میاد!

ایکس باکس من این پیغامو داخل بازیها میده:

unreadable disc

حالا من نمیدونم این مشکل ایکس باکس منه یا از بازیها.:((:(

به احتمال قوی مشکل باید از DVD بازی باشه . من خودم همچین مشکلی رو داشتم که با تعویض DVD بازی حل شد . درایو 360 شما چیه ؟

ایکس باکس من این پیغامو داخل بازیها میده:

unreadable disc

حالا من نمیدونم این مشکل ایکس باکس منه یا از بازیها.:((:(
این مشکلی که شما میگی مربوط میشه به همه ی بازی ها که میزاری یا نه؟؟؟ اگه همه ی بازیها این پیغامو میده که اشکال از لنزته ولی اگه فقط یکی دو بازی هست اشکال از دیویدی هستش.

بدبختانه یا خوشبختانه درایو xbox من مال شرکت ال جی-هیتاچی هستش.;)
2.نه این مشکل مال 3تا از بازیهامه بقیه سالمن.:confused:
3. منظورت از تعویض dvd ها چیه. یعنی بازی رو عوض کردی یا نوع dvd ها رو.

بدبختانه یا خوشبختانه درایو xbox من مال شرکت ال جی-هیتاچی هستش.;)
2.نه این مشکل مال 3تا از بازیهامه بقیه سالمن.:confused:
3. منظورت از تعویض dvd ها چیه. یعنی بازی رو عوض کردی یا نوع dvd ها رو.
توی این چند وقته که دستگاهو داشتی ببین دستگات بیشتر با چه نوع دیویدی سازگار هست از همون استفاده کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or