سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منی که سرعت اینترنت پایین دارم آیا راهی به جز دانلود کردن دمو قابل بازی هست یا نه مثلا این دموها رو بفروشن.;)
2.اگر پیغام unreadable disc مربوط به لنز دستگاه باشه باید لنزو عوض کنم یا dvd rom.:confused:
3.اگر لنزو عوض کنم چقدر خرجشه؟:confused:
4.اگر dvd rom عوض کنم چقدر خرجشه؟:confused:
5.کدوم به صرفه تره عوض کردن dvd rom یا لنز.;):confused:

منی که سرعت اینترنت پایین دارم آیا راهی به جز دانلود کردن دمو قابل بازی هست یا نه مثلا این دموها رو بفروشن.;)
2.اگر پیغام unreadable disc مربوط به لنز دستگاه باشه باید لنزو عوض کنم یا dvd rom.:confused:
3.اگر لنزو عوض کنم چقدر خرجشه؟:confused:
4.اگر dvd rom عوض کنم چقدر خرجشه؟:confused:
5.کدوم به صرفه تره عوض کردن dvd rom یا لنز.;):confused:
من جایی سراغ ندارم این دموهارو بفروشن ;)
ببینید شما اولا باید بفهمیم شکل از چیه اگه از لنز باشه که با تنظیم لنز مشکلت حل میشه که به احتمال زیاد هم از لنزت هست بهترین کارم برای اینکه هم قیمت بگیری هم بفهمی مشکل از چیه اینه که دستگاهو ور داری ببری پیش طاهر جان اون راحت مشکلتو حل میکنه ;)

طاهر جان کیه لطفا آدرسشو برام بنویس.:blushing:

یه چیز دیگه ممکنه این پیغام به خاطر سرعت رایت بالای بازیها باشه.:confused:
طاهر يكي از بهترين تعمير كارهاي 360 تو ايرانه ;) اينم مشخصاتش و آدرس مغازش :

ساعات كاري فروشگاه از 10 صبح الي 8 شب
آدرس : تقاطع خیابان طالقاني و ولیعصر ، پاساژ تخت جمشيد ، طبقه همكف ، واحد2
سايت مغازه :‌ www.nextgen.ir
شماره مبايل آقا طاهر ( تو سايت بود ... من لو ندادم ) :
09122832106
تلفن مغازه : 66958764 و 66958765
px2.gif

درود
بابا عجب دستگاه گندیه این, هنوز 2 ماه نشده درشو که Eject میکنم درش بیرون نمیاد گور بابای Microsoft با این دستگاهش, کی تو Playstation این گند کاری ها رو دیدیم؟ اون از وضعیت حرارت دستگاه که مجبور شدیم فن بندازیم که وقتی دستگاه روشن میشه 747 نمیتونه یک همچین صدایی از خودش در بیاره, این هم که از وضعیت درش.
فکر کنم عمر کامل این دستگاه 5 یا 6 ماه بیشتر نباشه با این وضعیت که پیش میره.

درود
بابا عجب دستگاه گندیه این, هنوز 2 ماه نشده درشو که Eject میکنم درش بیرون نمیاد گور بابای Microsoft با این دستگاهش, کی تو Playstation این گند کاری ها رو دیدیم؟

حلا که این سوالو پرسیدی بگم من یه PS2 از این مدل بزرگاش داشتم و نو هم خریدم. از همون روز اول درش بیرون نمیومد. مجبور بودم با ناخن و آچارو و ... به زور بکشمش بیرون. البته چون این سوالو پرسیدی جواب دادم.
اینکه درش بیرون نمیاد اصلا مشکل حادی نیست و مشکل سخت افزاری نیست. فکر کنم خیلی راحت بتونی خودتم درستش کنی. فقط فشار علکی به درایو وارد نکن که خرابتر نشه.

با سلام
دستگاه من چند روز پیش ارور E-74 داد وپس از گذ شت 7 ماه به رحمت خدا رفت تعمیر هم کردم
2 بار فایده نداشت. تاریخ ساخت:06/2006

جالبه شما رو اصلا تو این انجمن ندیده بودیم و در صورتیکه 7 ماه کنسول داشتین فقط برای خراب شدنش اومدین اینجا پست دادین.:thinking:
ولی خب در هر صورت متاسفم. اگه سوالی دارین در خدمتیم.

اقا اگه درست استفاده کنی هیچی نمیشه ( روزی 2-3 ساعت بازی کنید )

ماله من کنسولم درایوش سامسونگه و ماله 29/11/2006 هست و فن هم نداره .

الان 4 ماهه دارم استفاده میکنم اخ نگفته .

اقا اگه درست استفاده کنی هیچی نمیشه ( روزی 2-3 ساعت بازی کنید )
.

ببین من خودم از ترفدارهای پرو پا قرص 360 هستم و خیلی هم باهاش حال میکنم. دستگاهم مال 02/2006 هست و 1 سال بدون فن عالی کار کرد. ولی خراب شد، با اینکه استفاده من خیلی کمتر از این آمارهائیه که شماها میدین. من به صورت میانگین هفته ای بیشتر از 6-7 ساعت ازش استفاده نکردم.:((
دادمش هم طاهر جان درستش کرد م الآن بیشتر از 2 ماهه که خوب کار میکنه و منم استفادم حد اقل 2 برابر شده!!:biggrin1:

همه این حرفها برای این بود که بگم خیلی هم ربط نداره به نهوه استفاده. اگر بخواد خراب بشه میشه. البته فکر میکنم فن تاسیر داره.

ولی چون مال من و مال یه سریهای دیگه خراب شده دلیل نمیشه که بگیم به درد نمیخوره و نباید خریدش و...

اگر یکی خیلی نگرانه صبر کنه مدلهای جدید بیاد ولی نمیدونم چجوری میشه این همه صبر کرد و از هفته دیگه Bioshock رو بازی نکرد؟؟!!:confused:

چون مهم اینه: بازیها!! و از بازیهای 360 نمیشه گذشت... مگر اینکه آدم از بازی خوشش نیاد...:-"

Sam

من نمیدونم چرا دوستان 500 تومن پای کنسول حاضر هستند بدند ولی 30 تومن نمیدند یه فن بگیرند که کنسولشون سالم بمونه
ببينم مطمئني Intercooler 360 قيمتش 30هزار تومت هستش ؟ من تو بعضي سايتها خوندم نوشته بود 50دلار !!:confused:در ضمن من كجا ميتونم اينتر كولر 360 پيداكنم ؟(تهران)

در ضمن به نظر من 360كنسول خيلي خوبيه ! به نحوه كاركردن هم ربطي نداره !
من كنسولم واسه 7 ماهه پيشه ! هرروز بلانسبت مثل خر ازش كار ميكشم ! روزي حدوداي 7-8ساعت باهاش بازي ميكنم !!! هنوز چيزيش نشده !

ببينم مطمئني Intercooler 360 قيمتش 30هزار تومت هستش ؟ من تو بعضي سايتها خوندم نوشته بود 50دلار !!:confused:در ضمن من كجا ميتونم اينتر كولر 360 پيداكنم ؟(تهران)

در ضمن به نظر من 360كنسول خيلي خوبيه ! به نحوه كاركردن هم ربطي نداره !
من كنسولم واسه 7 ماهه پيشه ! هرروز بلانسبت مثل خر ازش كار ميكشم ! روزي حدوداي 7-8ساعت باهاش بازي ميكنم !!! هنوز چيزيش نشده !
سلام الان تقریبا همه فروشگاه هایی که 360 میفروشن فن هم میفروشن ولی اینتر کولر ها مارک هاشون با هم فرق میکنه برای همین قیمت ها هم متفاوته ولی بهترین همون nyko هست شما میتونی از nextgen بگیری تمام اطلاعات تو قسمت بازارچه هست قیمتش هم سه تاییش 30 تومنه ولی اگه دوتایی بخوای 20 تومن هم میتونی گیر بیاری در ضمن این کنسول یه دفعه میگه اخ :cheesygri اونوقت از کار میفته انقدر ازش کار نکش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or