سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من امروز رفتم پیش یه بنده خدایی که قیمت بگیرم
پرسیدم تا حالا سه چراغ نشده کنسول خودتون(کلوپ داشت) گفت نه صبح تا شب مشتری ها بازی می کنند . شب تا صبحم از لایو داره دانلود می کنه فقط هم یه intercooler داشت .
تاریخ کنسولشم 2007 بود .
فکر کنم این سه چراغ به شانس هم بستگی داره.
چرا شانس ؟ یعنی اگه خوش شانس باشیم کنسول چه تغییر
سخت افزاریی میکنه ؟ اینو همه میدونن که کنسولای 2007
گزارشات خرابیشون خیلی خیلی کم شده و دیگه کسی
که کنسو 2007 داره باید خیالش راحت باشه مخصوصلا اگه
تاریخ کنسولش بعد از برج 7 باشه چون هیت سینک جدید
رو هم داره !

پرسیدم تا حالا سه چراغ نشده کنسول خودتون(کلوپ داشت) گفت نه صبح تا شب مشتری ها بازی می کنند . شب تا صبحم از لایو داره دانلود می کنه فقط هم یه intercooler داشت .
تاریخ کنسولشم 2007 بود .
نظر من هم همینه xbox360 به شدت شانسیه.
من يه مشكلي دارم.
هارد دستگام بجاي اينكه كلش 20 گيگ باشه 13 گيگه!
این یه چیز طبیعیه.
تا اونجایی که من می دونم حدود 5 تا 6 گیگ هارد توسط خود دستگاه اشغال میشه و بقیش برای استفاده در اختیار شما قرار می گیره.

تاریخ کنسولشم 2007 بود .

دقیقا منهم از یکی که کلوپ داره همینو پرسیدم اونهم گفت تا حالا مشکلی نداشتم :eek:. کنسول اون اواسط 2006 بود . باور کنید باهاش راجع به مشکلات کنسول حرف میزدم داشت شاخ درمیاورد . اصلا درباره این مشکلات چیزی نمیدونست :eek:. فقط اینو میدونست که باید اینتر کولر بزاری:laughing:
در ضمن هارد همه 13 گیگه

فکر نکنم ماکروسافت 360 رو فدای صدای زیاد کنسول کرده باشه بنظر من که با 12 ولت هم تستش کرده دیده فرقی نداره ویا اینکه با 12 ولت مشکلی پیش میومده . بهر حال منم با 12 ولت کردن خود 360 مخالفم. خودم 6 تا فن انداختم پشتش کنسولم عین هاورکرافت شده

«بنظر من که با 12 ولت هم تستش کرده دیده فرقی نداره»....

به نظر شما؟!! بابا این چه جور نظر دادنیه. بر چه پایه و اساسیه؟ از کجا اومده؟
یارو خارجی نشسته با چه سختی و با انواع ولتاژها تست کرده و اومده نتایجو روی هم‌چین جدولی نوشته:

heatsink800600.gif

می‌بینی چیزی حدود 15 درجه‌ی سانتی‌گراد دمای GPU اومده پایین. بعد شما پاتو انداختی رو پات و می‌گی به نظر من دوازده ولت کردن فن‌ها فایده‌ای نداره؟!!
بابا بس کنید این نظرات شکمی رو لطفا.

یارو خارجی نشسته با چه سختی و با انواع ولتاژها تست کرده و اومده نتایجو روی هم‌چین جدولی نوشته:

heatsink800600.gif

می‌بینی چیزی حدود 15 درجه‌ی سانتی‌گراد دمای GPU اومده پایین. بعد شما پاتو انداختی رو پات و می‌گی به نظر من دوازده ولت کردن فن‌ها فایده‌ای نداره؟!!

البته توجه داشته باشید که با این چارتی که می بینید این 15 درجه تنها به دلیل استفاده از 12 ولت نیست.
بلکه غیر از آن . هیت سینک هم از جنس مس و نه هیت سینک های فعلی و همچنین مکش هم بوسیله divider و یا جدا کننده ایجاد شده است.

آخرین ویرایش:

heatsink800600.gif

شما که که حرفاتونو از روی امار و نمودار میگیید ، لطفاً بیشتر به نمودار توجه کنید و مطالب نمودار را بدقت نگاه کنید :-". در ضمن توی این مدتی که 360 اومده کسی 12 ولت کردنو بلد نبوده که بیش از 2000000 کنسول معیوب شده:confused:
در ضمن تاکید میکنم ، من تو ی اون تاپیک گفته بودم ((به نظر من)) اگه دادن نظر شخصی ممنوعه بگین .دلیلی بر ارتباط دادن اون با شکم وجود نداره .

آخرین ویرایش:
قیقا منهم از یکی که کلوپ داره همینو پرسیدم اونهم گفت تا حالا مشکلی نداشتم :eek:. کنسول اون اواسط 2006 بود . باور کنید باهاش راجع به مشکلات کنسول حرف میزدم داشت شاخ درمیاورد . اصلا درباره این مشکلات چیزی نمیدونست :eek:. فقط اینو میدونست که باید اینتر کولر بزاری:laughing:
در ضمن هارد همه 13 گیگه

ببین این دیگه اثبات شده هست که 360 مثل پژو 405 شانسی هست امکان داره خوب در بیاد یا بد!:)

در ضمن توی این مدتی که 360 اومده کسی 12 ولت کردنو بلد نبوده که بیش از 2000000 کنسول معیوب شده
من یه سوال دارم از شما؟ شما اگه انقدر از دست این کنسول شاکی هستی و همش ایراد ازش می گیری و تو هر تاپیک فقط بحث شما سر خرابی و آمار و این چیزاس پس چرا رفتی خریدیش؟
مگه قراره همه برن همه کارهایی ایمنی رو انجام بدن؟ مگه فکر کردی مثلا چند درصد اینترکولر می خرن با اینکه همه می دونن این کنسول کیفیتش چطوریه؟ چندین روش مختلف برای تعمیر 3 چراغ قرمز وجود داره ولی هنوز خیلی ها از روش های مزخرفش که پدر کنسول در میاره استفاده می کنن مگه قراره همه همه چی رو بلد باشن؟

من یه سوال دارم از شما؟ شما اگه انقدر از دست این کنسول شاکی هستی و همش ایراد ازش می گیری و تو هر تاپیک فقط بحث شما سر خرابی و آمار و این چیزاس پس چرا رفتی خریدیش؟
مگه قراره همه برن همه کارهایی ایمنی رو انجام بدن؟ مگه فکر کردی مثلا چند درصد اینترکولر می خرن با اینکه همه می دونن این کنسول کیفیتش چطوریه؟ چندین روش مختلف برای تعمیر 3 چراغ قرمز وجود داره ولی هنوز خیلی ها از روش های مزخرفش که پدر کنسول در میاره استفاده می کنن مگه قراره همه همه چی رو بلد باشن؟
شما چقدر خشن و جوشی هستین ;) چند بار دیدم زود عصبانی شدید
ناسلامتی شما مدیر هستی بقیه باید از شما یاد بگیرن ;)

من از دست کنسول شاکی نیستم فقط به اون اطمینان ندارم . اون موقع که من خریدم شاید نصف بچه هایی که الان دارن پست میدن هم نبودند . اون موقع 4 نفر کنسولشون مورد پیدا کرده بود ولی الان خودتون میبینیدکه این چند نفر به دهها نفر افزایش پیدا کردند .
در مورد پیشگیری هم باید بگم مگه میشه با وجود اینترنت و ... از مشکلات این کنسول آگاه نشد . مگر یه عده که دارن باهاش پول درمیارن (کلوپ دارها) البته همه اونها هم نه . 360 رو فکر میکنید که چطوری بچه ها شناختن ؟ با همین اینترنت و ماهواره ، حالا شما میگید که خیلیا از مشکلات کنسول اطلاع ندارن !!!!.

یه سوالی واسم پیش اومده ....
کسی از دوستان تا حالا شده که کنسول UC داشته باشه و کنسولش به رحمت خدا بره ؟ :confused:
من که یادم نمیاد !
مال منم UC ه و بدون فن داره کار میکنه و گوش شیطون کر هیچ مشکلی نداشته . فقط انگار داره لنزش اذیت میکنه که باید بدم آقا طاهر برای تنظیم .

مگه چند درصد کلوپ دارا 360 دارن ؟؟؟بابا هنوز ملت تو ps1 موندن !!!بابا اشنایی نداره کسی مثل فروشگاه شادی یا همون توپخونه چی حالیشون میشه کنسول بدبخت قبلیمو گرفته بودن میگفتن ic نصفش اب شده نصفش مونده:biggrin1: الان یه نفر که ps2 داره روزی 40 ساعت هم روشن از کجا میدونه اگه 360 تش این ساعت حالا تقسیم به 8 روشن باشه میترکه و به گا میره

samfisher:حرفا میزنی میگم سرمو درسته بکوبم به دیوار مگه به uc یا j بودن ربط داره

من نمیدونم چرا بعضی از افراد که تو همین چند صفحه اخیر کلی پست دادن و ادعا میکنن 360 دارن یه بار نمیان یه مطلب سازنده بزارن تو این انجمن که بچه ها استفاده کنن. نمیدونم یه نقد از بازی، یه خبر جدید، یه مطلب علمی یا هزار چیز دیگه. فقط میان اینجا پست میدن که 360 نخرین چون خراب میشه. بابا این حرفو یکی زد و تو تاپیک(اطلاعات مهم قبل از خرید) عنوان شده. دیگه چه دلیلی داره بعضیا هی میان این مساله رو تکرار میکن؟ که چی آخه؟ چرا دو تا پست بامحتوا نمیزنید که به درد بچه ها بخوره؟ هی میان یه مساله که قبلا عنوان شده رو تکرار میکنن که چی بشه؟
من امیدوارم مدیرا با این جور افراد برخورد کنن. من هر موقع تو این تاپیک اومدم جز جروبحث چیزی ندیدم. اگه کنسولتون مشکلی داره بیاین اینجا مطرح کنین(در ضمن صفحات قبلو بخونید چون ممکنه قبلا مشکل شما مطرح شده باشه)، یا اگه راه حل یا خبر جدیدی دارین بیاین بگین. دیگه چه معنی داره هی یکی بیاد بگه این کنسول مشکل گرمایی داره و نمیدونم فلان ایرادوداره. نخریدش! همه این مسائل قبلا در رابطشون بطور کامل بحث شده.
فکر نکنم منظور این افراد راهنمائی باشه بلکه بیشتر جنبه غرض ورزی داره.
یکی میاد تاپیک ترحیم میزنه، یکی تاپیک تسلیت!
لطفا مدیرا برخوردکنن.

فکر نکنم منظور این افراد راهنمائی باشه بلکه بیشتر جنبه غرض ورزی داره.
یکی میاد تاپیک ترحیم میزنه، یکی تاپیک تسلیت!
لطفا مدیرا برخوردکنن.

اخه مگه مایکروسافت ماله ماهاست یا سهام دار اونیم که غرض ورزی کنیم .
شما اگه پست اول تاپیک رو خونه باشین میبینید دلیل زدن تاپیک چی بوده . ولی بچه ها تاپیکو منحرف کردن .

توی سایت گیم اسپات یه قسمتی هست به نام sponsored link تو اون قسمت نوشته شدهxbox tree redlight و لینک سایتو داده ، در مورد تعمیر سه چراغه، ولی من نمیتونم بازش کنم اگه کسی تونست بره توش ببینه چه خبره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or