سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا شما میگید که خیلیا از مشکلات کنسول اطلاع ندارن !!!!
من نگفتم خیلی ها از مشکلات کنسول اطلاع ندارن. من می گم خیلی ها از روش های پیش گیری و بهینه کردن 360 برای جلوگیری از خرابی خبر ندارن.

درود
دوستان من مشکل Eject نکردن دستگاهم رو حل کردم(بدون باز کردن دستگاه)هرکی به این مشکل خورد بگه من آدرس مغازه رو بدم بیاد اونجا کمتر از 5 دقیقه درستش کنم به صورت مجانی.

تعمیرات

چیزی که می خوای مجانی انجام بدی روشش بنویس که ما که شهرستانیم هم یاد بگیریم

درود
چشم قربان هر چی شما بفرمایید
دوستانی که دستگاهشون به مشکل Eject نکردن خورده با تعویض تسمه میتونن مشکل روحل کنن.
روش بدون باز کردن دستگاه
دستگاه رو روشن کنید و Eject کنید همینجوری که دستگاه روشنه برق دستگاه رو بکشید وکنسول رو به حالت خوابیده قرار بدید حالا دقیقا از روبرو به کنسول نگاه کنید از همونجایی که در بیرون میاد داخل درایو یه تسمه هست حالا با پنس با دقت اون تسمه رو در بیارید بعد تسمه رو ببرید جایی که قطعات الکتریکی میفروشن بگید این تسمه رو میخوایین قیمت تسمه 100 تومان هست و احتمالا تسمه ای که میده یه مقداری نازکتر هست که مشکلی نیست فقط دقت کنید سایزش کوچیکتر یا بزرگتر نباشه بعد تسمه رو بیارید با پنس بندازید همونجایی که تسمه رو برداشتید بعد همونجوری کنسول رو به برق بزنید دستگاه رو روشن کنید.
حالا دستگاه شما درست شده.
اگه مشکلی بود در خدمتم.

سلام
من بعد از update داشبورد که تو بازی bioshock بود به مشکل خوردم و بعد ار آپدیت هر بازی که میزارم بعد 5 دقیقه کنسول گیر (هنگ) میکنه! و دیگه نمیتونم بازی کنم.
میشه یکی کمک کنه؟

سلام
من بعد از update داشبورد که تو بازی bioshock بود به مشکل خوردم و بعد ار آپدیت هر بازی که میزارم بعد 5 دقیقه کنسول گیر (هنگ) میکنه! و دیگه نمیتونم بازی کنم.
میشه یکی کمک کنه؟

بعید میدونم مشکل از آپدیت باشه ، اخه ربطی نداره ، من که تابحال دو بار آپدیت کردم مشکلی نداشته.

يعني چي؟ ميشه بگيد كي همه به اين نتيجه رسيدن؟ در ضمن تجربه خود من اينه كه حداقل بعضيي كنسولها مثل مال خودم تو حالت افقي بهتر كار ميكنن.

در این مورد بحث های زیادی صورت گرفته و همه به این نتیجه رسیدن که عمودی بهتره
و این قضیه لنز خراب شدن یه شایعس
ببینم اصلا من صحبت بعضی ها رو می بینم یکم به خودم شک می کنم !
شما اصلا X360 داری که میایی همچین حرفی می زنی
يعني چي؟ ميشه بگيد كي همه به اين نتيجه رسيدن؟ در ضمن تجربه خود من اينه كه حداقل بعضيي كنسولها مثل مال خودم تو حالت افقي بهتر كار ميكنن.

راست می گه جواد
هر چی باشه من ایشون 2 - 3 تا پیراهن بیشتر از شما پاره کردیم ! :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or