دوستان به نظرتون مشکل از کجا ؟! امروز داشتم Def Jam رو بازی میکردم که بعد از این بردم بازی گیر کرد !! دیشب هست که به Xboxlive رفته بودم هی گیر میکرد ! و باید کنسول رو خاموش میکرد ! مشکل از کجا هست به نظر شما !؟ (به نظر شما ی فن بخرم درست میشه !؟)
راستی من نفهمیدم ! آخر سر کدوم بهتره عمودی یا افقی !؟!؟ توی کدوم حالت به لنز دستگاه فشار نمیاد !؟
چرا وقتی اطلاعاتی در این مورد ندارید دیگران را گمراه میکنید ؟ببین اگه افق بزاری اصلا رو dvd خط نمیندازه و خنک تره .
ولی عمودی پدر dvd رو در میاره یه آبم روش
با اين كار اپديت ها از بين نميره؟در رابطه با وسط بازی نمی دونم فقط 2 بار تو 6 ماه واسه من اینطوری شده
در رابطه با Xboxlive هم اگه وقتی میری تو منوی Friends و Massege هنگ میکنه مشکل از حجم زیاد آپدیت جدید که واسه خیلی ها اینطوریه مثل خودم یه کودی یکی از دوستان دادن که اگه اینکارو بکنید مشکل حل میشه اما Hard فورمت میشه !
تو داشبورد تب System قسمت Memory روی Hard دکمه Y رو بزنید و این کودو وارد کنید :
XX chap rast XX
به لنز فشار نمیاد ولی رو دی وی دی ها خش میفته
این استاندارد بودن یا نبودن رو کی باید تشخیص بده؟شما یا مایکروسافت که xbox رو ساخته.چرا وقتی اطلاعاتی در این مورد ندارید دیگران را گمراه میکنید ؟
درستش اینه :
عمودی : زیبا تر . استاندارد . خنک تر . (و تا اونجایی که من شنیدم اما کاملا قبول ندارم) لنز
فشار بیشتری تحمل میکنه
افقی : زشت تر . تغریبا غیر استاندارد . خنک تر . به لنز فشار نمیاد ولی رو دی وی دی ها خش
میفته
در رابطه با وسط بازی نمی دونم فقط 2 بار تو 6 ماه واسه من اینطوری شده
در رابطه با Xboxlive هم اگه وقتی میری تو منوی Friends و Massege هنگ میکنه مشکل از حجم زیاد آپدیت جدید که واسه خیلی ها اینطوریه مثل خودم یه کودی یکی از دوستان دادن که اگه اینکارو بکنید مشکل حل میشه اما Hard فورمت میشه !
تو داشبورد تب System قسمت Memory روی Hard دکمه Y رو بزنید و این کودو وارد کنید :
XX chap rast XX
فکر نمی کنم آپدیت فرمت بشه من خودم تست نکردمبا اين كار اپديت ها از بين نميره؟
اگه با فرمت كردن هارد اپديت ها بپره كه فايده اي نداره
باز بخوايم بازي اپديت دار بزاريم تو دستگاه, دستگاه اپديت ميشه و همون اشه همون كاسه!
كي گفته تو حالت افقي خش رو ديسك ميندازه؟
پس چرا من يه ماهه دارم بازي ميكنم روي هيچ كدوم از دي وي دي هام خش نيافتاده؟؟؟؟
درضمن اكثر دستگاه ها و پلير ها درايوشون حالت افقي داره يعني همه اينها ديسك هايي كه توش ميزارن خط خطي ميشه؟!!!!!
اگر این کار رو بکنم ... Save های بازیهام یا GS میپره !؟
چرا وقتی اطلاعاتی در این مورد ندارید دیگران را گمراه میکنید ؟
درستش اینه :
عمودی : زیبا تر . استاندارد . خنک تر . (و تا اونجایی که من شنیدم اما کاملا قبول ندارم) لنز
فشار بیشتری تحمل میکنه
افقی : زشت تر . تغریبا غیر استاندارد . خنک تر . به لنز فشار نمیاد ولی رو دی وی دی ها خش
میفته
چرا وقتی اطلاعاتی در این مورد ندارید دیگران را گمراه میکنید ؟
درستش اینه :
فشار بیشتری تحمل میکنه
میفته
0102 unknown error
- though it's most likely GPU related literally means the console does not know what is wrong. possibly a short or cold solder joint somewhere. So far there is 1 major theory for what causes most of these errors is that the Ram, CPU, or GPU are not soldered properly to the mother board due either to poor manufacturing or excessive heat up and cool down cycles that stress, weaken and eventually break the soldered connection.
There are two theories to fixing this one deals with the "X" clamps that hold down the chips. The other involves re-Heating the chips. DO NOT attempt either of these if your console is still under warranty. If your console is still under warranty return it to the store where it was purchased or call MS to have it replaced. I have also heard of limited success by simply switching the AV cable from "HDTV" mode to "TV" mode
والا ببنید چه وضعی هست! من هنگام بازی BioShock وقتی داره یه Cut Scene پخش میشه، کنسولم هنگ میکنه و 3 چراغ میده! بعد از در اوردن ادامه چراغ ها به این کد میرسم! 0102 ! :laughing:
دیسکم هم هیچ مشکلی نداره چون 1 ساعت پیش رایتش زدم رو دیسک Foji و قبلا هم بازی های COD2 و Dead Risingم رو این جوری رایت زده بودم و تمومشون کرده بودم! اتاقمم اینقدر سرد هست که الان که دارم این نوشته رو تایپ میکنم، پتو رومه! اینم توضیحات این Error تو Xbox-Scene :