سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان به نظرتون مشکل از کجا ؟! امروز داشتم Def Jam رو بازی میکردم که بعد از این بردم بازی گیر کرد !! دیشب هست که به Xboxlive رفته بودم هی گیر میکرد ! و باید کنسول رو خاموش میکرد ! مشکل از کجا هست به نظر شما !؟ (به نظر شما ی فن بخرم درست میشه !؟)

راستی من نفهمیدم ! آخر سر کدوم بهتره عمودی یا افقی !؟!؟ توی کدوم حالت به لنز دستگاه فشار نمیاد !؟

دوستان به نظرتون مشکل از کجا ؟! امروز داشتم Def Jam رو بازی میکردم که بعد از این بردم بازی گیر کرد !! دیشب هست که به Xboxlive رفته بودم هی گیر میکرد ! و باید کنسول رو خاموش میکرد ! مشکل از کجا هست به نظر شما !؟ (به نظر شما ی فن بخرم درست میشه !؟)

راستی من نفهمیدم ! آخر سر کدوم بهتره عمودی یا افقی !؟!؟ توی کدوم حالت به لنز دستگاه فشار نمیاد !؟

در رابطه با وسط بازی نمی دونم فقط 2 بار تو 6 ماه واسه من اینطوری شده
در رابطه با Xboxlive هم اگه وقتی میری تو منوی Friends و Massege هنگ میکنه مشکل از حجم زیاد آپدیت جدید که واسه خیلی ها اینطوریه مثل خودم یه کودی یکی از دوستان دادن که اگه اینکارو بکنید مشکل حل میشه اما Hard فورمت میشه !
تو داشبورد تب System قسمت Memory روی Hard دکمه Y رو بزنید و این کودو وارد کنید :
XX chap rast XX

ببین اگه افق بزاری اصلا رو dvd خط نمیندازه و خنک تره .
ولی عمودی پدر dvd رو در میاره یه آبم روش
چرا وقتی اطلاعاتی در این مورد ندارید دیگران را گمراه میکنید ؟
درستش اینه :
عمودی : زیبا تر . استاندارد . خنک تر . (و تا اونجایی که من شنیدم اما کاملا قبول ندارم) لنز
فشار بیشتری تحمل میکنه
افقی : زشت تر . تغریبا غیر استاندارد . خنک تر . به لنز فشار نمیاد ولی رو دی وی دی ها خش
میفته

در رابطه با Xboxlive هم اگه وقتی میری تو منوی Friends و Massege هنگ میکنه مشکل از حجم زیاد آپدیت جدید که واسه خیلی ها اینطوریه مثل خودم یه کودی یکی از دوستان دادن که اگه اینکارو بکنید مشکل حل میشه اما Hard فورمت میشه !
تو داشبورد تب System قسمت Memory روی Hard دکمه Y رو بزنید و این کودو وارد کنید :
XX chap rast XX
با اين كار اپديت ها از بين نميره؟
اگه با فرمت كردن هارد اپديت ها بپره كه فايده اي نداره
باز بخوايم بازي اپديت دار بزاريم تو دستگاه, دستگاه اپديت ميشه و همون اشه همون كاسه!

به لنز فشار نمیاد ولی رو دی وی دی ها خش میفته

كي گفته تو حالت افقي خش رو ديسك ميندازه؟
پس چرا من يه ماهه دارم بازي ميكنم روي هيچ كدوم از دي وي دي هام خش نيافتاده؟؟؟؟
درضمن اكثر دستگاه ها و پلير ها درايوشون حالت افقي داره يعني همه اينها ديسك هايي كه توش ميزارن خط خطي ميشه؟!!!!!

آخرین ویرایش:
درستش اینه :
عمودی : زیبا تر . استاندارد . خنک تر . (و تا اونجایی که من شنیدم اما کاملا قبول ندارم) لنز
فشار بیشتری تحمل میکنه
افقی : زشت تر . تغریبا غیر استاندارد . خنک تر . به لنز فشار نمیاد ولی رو دی وی دی ها خش
میفته
این استاندارد بودن یا نبودن رو کی باید تشخیص بده؟شما یا مایکروسافت که xbox رو ساخته.
من خودم به مایکروسافت ایمیل زدم و پرسیدم بالاخره ما این xbox رو عمودی بذاریم یا افقی .
گفت هر دو صورت می تونین بذارین و هیچ اشکالی نداره.
این هم جواب ایمیل:
Thank you for writing Xbox Customer Support!

I apologize for the inconvenience and we at email support are willing to help you.

I understand that you have some questions on how to position the Xbox 360 console horizontally and vertically. This is also describes precautions to take when you set up the console.

You can position the Xbox 360 console horizontally, as you would position a VCR or a stereo component, or you can position the Xbox 360 console vertically, as you would position a computer tower.

Position the console vertically

You can position the console to stand vertically on the right side. There are four small rubber pads on the right side of the console. When you position the console vertically, the console rests on these pads. The ring of light and the power button will be near the bottom of the console. If you have a hard disk attached to the console, the hard disk is located on the top of the console.

Important Do not position the console to stand on the left side.

Note: Quadrant one always appears in the upper-left quadrant of the ring of light. When you position the console to stand vertically, the ring of light automatically adjusts so that quadrant one appears in the upper-left quadrant.

Do not use 80-mm discs when you position the console to stand vertically. These small discs are sometimes referred to as "minus discs." These small discs can jam inside the console and can damage the DVD drive.

Position the console horizontally
You can also horizontally position the console. There are four small rubber pads on the bottom of the console. When you horizontally position the console, the console rests on these pads. The ring of light and the power button will be near the right side of the console. If you have the hard disk attached to the console, the hard disk is located on the left side of the console.

Important Do not position the console to stand on the left side.

Note: Quadrant one always appears in the upper-left quadrant of the ring of light. When you position the console to stand horizontally, the ring of light automatically adjusts so that quadrant one appears in the upper-left quadrant.

Placement precautions

Help prevent the console from falling

If the Xbox 360 falls and hits someone, especially a small child, the console could cause serious injury. To reduce the risk of such injuries and to help prevent damage to the Xbox 360 console, use the following guidelines to position the console: The surface where you put the console should be flat and level.

The location should be stable and not likely to tip over. All four rubber feet of the console must remain in contact with the surface on which the console rests. The surface must have enough friction so that the console will not slip or slide off.

If the console is in the vertical position, put the console on a surface that has sufficient space so that the console will not fall off if the console tips over.

Arrange the cables so that people and pets will not accidentally pull on or trip over the cables. When you are not using the console, you may want to disconnect the cables from the front and from the rear of the console to keep the cables away from children and pets.

Important Do not let children play with the cables or the power cord. Do not let the power cord support the weight of the power supply. Do not hang the power supply from either end of the power cord.

Help prevent the Xbox console from overheating

Use the following guidelines to help prevent the console from overheating: Do not block any ventilation openings on the console or on the power supply.

Do not put the console or the power supply on a bed, a sofa, or any other soft surface that may block the ventilation openings. Make sure that the area is well ventilated. Do not put the console or the power supply in a confined space, such as a bookcase, an entertainment center, a rack, or a stereo cabinet. Do not put the console or the power supply near any heat sources, such as registers, radiators, stoves, or amplifiers. Avoid smoke and dust. Do not use the Xbox 360 in smoky or dusty locations. Smoke and dust can damage parts of the Xbox 360 console, especially the DVD drive.

For further assistance, please don't hesitate to write back or call Xbox Phone Support at 1-800-4MYXBOX (1-800-469-9269) at your earliest convenience, and we will be happy to help you. We are open everyday from 9am to 1am EST/ 6am to 10pm PST.

To expedite service, please provide Service Request Number 1040225358 when you call.

For more information about Xbox consoles and peripherals, please visit http://www.xbox.com.

Sincerely yours,
Oliver
Xbox Customer Care Team

سلام دوستان
من دستگام سه چراغ شده بود دادم درستش کردن اوردم خونه دیدم درایو dvd ها رو نمیشناسه
میگن ظاهرا از اداپتورهته ! چون اتصالی داره!!! من یه اداپتوره 110 از کجا میتونم بخرم؟ چه قیمتهایی هست تو بازار؟

XX chap rast XX

اگر این کار رو بکنم ... Save های بازیهام یا GS میپره !؟

با اين كار اپديت ها از بين نميره؟
اگه با فرمت كردن هارد اپديت ها بپره كه فايده اي نداره
باز بخوايم بازي اپديت دار بزاريم تو دستگاه, دستگاه اپديت ميشه و همون اشه همون كاسه!

كي گفته تو حالت افقي خش رو ديسك ميندازه؟
پس چرا من يه ماهه دارم بازي ميكنم روي هيچ كدوم از دي وي دي هام خش نيافتاده؟؟؟؟
درضمن اكثر دستگاه ها و پلير ها درايوشون حالت افقي داره يعني همه اينها ديسك هايي كه توش ميزارن خط خطي ميشه؟!!!!!
فکر نمی کنم آپدیت فرمت بشه من خودم تست نکردم
------------------
اگه شما 1 ماه داری میزاری بازی می کنی من 6 ماه دارم افقی بازی میکنم دریغ از یه خش که درایو بندازه اصلا همچین چیزی امکان نداره

اگر این کار رو بکنم ... Save های بازیهام یا GS میپره !؟

آره دیگه وقتی می گم فرمت یعنی آره
اما این می گفت که هاردو بیار بیرو این کودو بزن اما من در هر دو حالت زدم اما هیچ چی نشد !

آخرین ویرایش:
درستش اینه :
فشار بیشتری تحمل میکنه
میفته

جای دیگه از این حرفا نزنی بهت می خندن :)
من نمی دونم چطور شما که X360 نداری به این نتیجه رسیدی :confused: ;)

درستش اینه :
فشار بیشتری تحمل میکنه
میفته

اگه خودت يه بار ديگه اين پستتو ميخوندي پاكش ميكردي!:laughing::laughing:

والا ببنید چه وضعی هست! من هنگام بازی BioShock وقتی داره یه Cut Scene پخش میشه، کنسولم هنگ میکنه و 3 چراغ میده! بعد از در اوردن ادامه چراغ ها به این کد میرسم! 0102 ! :laughing:
دیسکم هم هیچ مشکلی نداره چون 1 ساعت پیش رایتش زدم رو دیسک Foji و قبلا هم بازی های COD2 و Dead Risingم رو این جوری رایت زده بودم و تمومشون کرده بودم! اتاقمم اینقدر سرد هست که الان که دارم این نوشته رو تایپ میکنم، پتو رومه! اینم توضیحات این Error تو Xbox-Scene :
0102 unknown error
  • though it's most likely GPU related literally means the console does not know what is wrong. possibly a short or cold solder joint somewhere. So far there is 1 major theory for what causes most of these errors is that the Ram, CPU, or GPU are not soldered properly to the mother board due either to poor manufacturing or excessive heat up and cool down cycles that stress, weaken and eventually break the soldered connection.
    There are two theories to fixing this one deals with the "X" clamps that hold down the chips. The other involves re-Heating the chips. DO NOT attempt either of these if your console is still under warranty. If your console is still under warranty return it to the store where it was purchased or call MS to have it replaced. I have also heard of limited success by simply switching the AV cable from "HDTV" mode to "TV" mode

ببنید زیبای را بزارید کنار که اون مال بچه مایه هاست با صدتا بدبختی خریدیم میخوام که زشت باشه در حالت افقی بعدشم در هیچ حالت روی سیدی خط نمیندازه مگر دستگاه تکون بخوره در مورد خنک بودن بله خنک تره ولی به لنز فشار میاد خیلی از کسایی که کارشون این هست مثل آقا طاهر این را گفتند افقی هم غیر استاندارد نیست والا براش پایه نمیزاشتن در کل در حالت عمودی تغییر را احساس میکنی یعنی کمتر گرم میشه در حالت عمودی تغیری احساس نمیکنی فقط طبق گفته دوستان به لنز فشار نمیاد منم گیر این موضوع بودم ولی دیگه الان 3 ماه هست افقی میزارم با چهار تا پایه زیرش حالا سوخت چیکارش کنم بس که مسخره طراحیش کردن

والا ببنید چه وضعی هست! من هنگام بازی BioShock وقتی داره یه Cut Scene پخش میشه، کنسولم هنگ میکنه و 3 چراغ میده! بعد از در اوردن ادامه چراغ ها به این کد میرسم! 0102 ! :laughing:
دیسکم هم هیچ مشکلی نداره چون 1 ساعت پیش رایتش زدم رو دیسک Foji و قبلا هم بازی های COD2 و Dead Risingم رو این جوری رایت زده بودم و تمومشون کرده بودم! اتاقمم اینقدر سرد هست که الان که دارم این نوشته رو تایپ میکنم، پتو رومه! اینم توضیحات این Error تو Xbox-Scene :

یعنی فقط سر این بازی کنسولت سه چراغ میده ؟در ضمن دیسک هیچ ربطی به این اروری که شما میگید نداره .متاسفم که اینو میگم ولی احتمالا کنسولتون داره نفسهای آخرو میکشه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or