سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا ببنید چه وضعی هست! من هنگام بازی BioShock وقتی داره یه Cut Scene پخش میشه، کنسولم هنگ میکنه و 3 چراغ میده! بعد از در اوردن ادامه چراغ ها به این کد میرسم! 0102 !
دیسکم هم هیچ مشکلی نداره چون 1 ساعت پیش رایتش زدم رو دیسک Foji و قبلا هم بازی های COD2 و Dead Risingم رو این جوری رایت زده بودم و تمومشون کرده بودم! اتاقمم اینقدر سرد هست که الان که دارم این نوشته رو تایپ میکنم، پتو رومه! اینم توضیحات این Error تو Xbox-Scene :

به خدا اين bioshock يه مرضي داره!
بعضي ها بعد گذاشتن اين بازي تو كنسول يا مشكل هنگ كردن براشون پيش اومده يا سه چراغ
از nextgen هم پرسيدم گفت كه نه مشكلي نداره
ولي اين چند نفري كه تو سايت ديدم دقيقا بعد گذاشتن اين بازي تو كنسول اين مشكل براشون پيش اومده

بعضي ها بعد گذاشتن اين بازي تو كنسول يا مشكل هنگ كردن براشون پيش اومده يا سه چراغ
ولي اين چند نفري كه تو سايت ديدم دقيقا بعد گذاشتن اين بازي تو كنسول اين مشكل براشون پيش اومده

بازی مرض نداره 360 مرض داره:biggrin1:اتفاقا موتور که برای ساخت بازی استفاده شده فشار خیلی کمی به جی پی یو و رمها وارد میکنه و کنسول خیلی بهش فشار نمیاد .

واسه من هم همینطور شد سر انتخاب کردن درجه سختی بازی اینجوری شد
اما یه چند ثانیه حدودا 30 ثانیه که صبر کردم درست شد !

من یکی از دوستام با BioShock دستگاهش 3 چراغ داد و دیگری با بازی ترانسفورمرز! یعنی دقیقا بازی های جدید X360 [به نظر میرسه که MS یه آپ دیت گزاشته تو بازی هاش که این بلا رو سر دستگاهای کپی خورشده بیاره!]

بابا الکی برای این بازی شایعه درست نکنید
این بازی هیچ و هیچ مشکلی ندارد ok?
لطفا از درست کردن شایعه خودداری فرمایید فنهای ps3

تنها بازییی که مشکل ساز بود Forza 2 بود که مشکلش رفع شد در حقیقت دموش مشکل ساز برای کنسول بود اما نسخه فروشش درست شد

من یکی از دوستام با BioShock دستگاهش 3 چراغ داد و دیگری با بازی ترانسفورمرز! یعنی دقیقا بازی های جدید X360 [به نظر میرسه که MS یه آپ دیت گزاشته تو بازی هاش که این بلا رو سر دستگاهای کپی خورشده بیاره!]
اي بابا
اينجوري باشه كه بايد كنسول بزاريم تو ويترين نگاش كنيم!!

بابا الکی برای این بازی شایعه درست نکنید
این بازی هیچ و هیچ مشکلی ندارد ok?
لطفا از درست کردن شایعه خودداری فرمایید فنهای ps3

تنها بازییی که مشکل ساز بود Forza 2 بود که مشکلش رفع شد در حقیقت دموش مشکل ساز برای کنسول بود اما نسخه فروشش درست شد
درسته منبعی برا حرفام ندارم ولی دارم رو این قضیه کار میکنم و مطمعن باشید به جاهای خوبی میرسم:)

سلام دو راه داره اگه این ارور از مشکل گرمایی باشه:
1- حرارت دادن با باد گرم و خشک
2- روش X Clamp Replacement که توش میان Heat Sink های GPU و CPU رو دستکاری میکنن؛
ولی باید توجه داشته باش که این ها موقعی جواب میدن که 3 چراغ از OverHeating ناشی شده باشه نه از بازی!

من يه سوال داشتم خواهش مي كنم جوابمو بديد: آقا من نفهميدم بلاخره بازي استمپري (كارخونه اي ) براي 360 بهتره يا بازي هاي كپي دستي؟ يه جا مي رم مي گه فقط استمپري (خودش استمپري مي فروشه) يه جا مي رم مي گه فقط كپي دستي (خودش كپي دستي مي فروشه) حالا واقعيت چيه منو يه نفر كمك كنه؟

من يه سوال داشتم خواهش مي كنم جوابمو بديد: آقا من نفهميدم بلاخره بازي استمپري (كارخونه اي ) براي 360 بهتره يا بازي هاي كپي دستي؟ يه جا مي رم مي گه فقط استمپري (خودش استمپري مي فروشه) يه جا مي رم مي گه فقط كپي دستي (خودش كپي دستي مي فروشه) حالا واقعيت چيه منو يه نفر كمك كنه؟
هر دیسکی که کیفیت بالاتری داشته باشه، مثلا دیسک های اوریجنال X360 هم استمپری هستند و بهترین کیفیت رو دارند، ولی دیسک های استمپری مالزی کیفیت خیلی پایینی دارند در مقابل دیسک رایتی مثل Verbatim یا فوجی [تست کیفیتشون تو یکی از تاپیک ها هست، خودتم میتونی با Nero CD-DVD Speed از دیسک ها تست بگیری]
موفق باشید

وقتي كه كيفيت پايين باشه تاثيرش روي لنز 360 زياده؟ يه كم توضيح بيشتر بدي ممنون
بله صد درصد، اگر دیسک سخت خونده بشه، درایو مجبور هست دیسک رو سریعتر بچرخونه تا لنز زمان بیشتر رو سر سکتور مورد نظر باشه برا همین شما صدای بیشتری رو از درایو میشنوی، کیفیت ساخت X360 ها هم پایین هست، لنزش هم مطمعنا زود ضعیف میشه [من یک نفر رو میشناسم تو همین سایت که مجبور شده لنز دستگاهش رو عوض کنه]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or