سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این آمار 15% از بقالی سر کوچتون گرفتین؟ جون من رو دلیل و منطق یه چیزی بگین.
شما هم هرازچندگاهی(نمیدونم چی میشه) میای این جملاتتو میگی. هر چی شما میگی درست، بیخیال شو دیگه... تو هر صفحه 3 تا پست دادی همشم همینا رو تکرار میکنی. حوصلت سر نمیره؟ من قبل از اینکه پستتو بخونم تا تهشو میدونم. یه چیزه جدید بگو آخه....

در ضمن مخلصیم. فقط بیخیال شو.

امیدوارم از جوابی که دوست عزیزم بابک به شما داد قانع شده باشید مگر اینکه این امار و پستهایی که در این سایت وجود داره رو قبول نداشته باشی .
در ضمن ما بیشتر . من فقط وقتی بیخیال میشم که کنسولم دو ساله دیگه کار کنه:laughing:

با سلام خدمت همگی
وایییییییییی عجب خستگی داشتا این همه پست رو خوندن 879 تا پست رو خوندم داغ کردم:eek:
ولی با این مشکلات بازم میخوام 360 بخرم:cool:
البته بیشتر دوست دارم الیت بخرم تا خیالم راحت تر باشه
فقط کپی خور نشده
راستی قیمت بازی های اورجینالش چنده؟

اگه میخای واقعا خیالت راحت باشه تا اوایل مهر صبر کن کنسولای بعد از
برج 7 که هیت سینک جدید رو دارن میان و هم مشکلشون حل شده وهم
تا اون موقع قیمتا ارزون شده
قیمت بازیای اوریجنال حدودا 30 تومنه

اینم دلیل و منطق
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3762&page=53
کافیه زحمت بکشید و درصد رو در قسمت فوقانی تاپیک ملاحظه بفرمایید.

دوست عزیز از کی تا حالا نظرسنجی تو بازیسنتر شد منبع؟
من با وجود اینکه هر روز اینجا سر میزنم هنوز این تاپیکو ندیده بودم و رای نداده بودم...

تازه بعضی از اونهایی که در نظر سنجی سالم بودن کنسولشون رو اعلام کرده بودند از جمله خود من,الان کنسولشون به رحمت ایزدی پیوسته ولی قبلا رای داده اند و درصدی هم عضو سایت نیستند.حالا اگه محاسبه کنید میبینید که امار از 15 هم بالا میزنه شاید 20 درصد باشه ولی من برای اینکه بچه ها نترسند ,حداقل رو گرفتم وگفتم 15 درصد.

خوب بلدی آمارو ببری بالا. میدونی چند نفر که مخالف 360 هستن و اصلا 360 ندارن رای دادن که دستگاشون 3 چراغ قرمز داده؟ اصلا چرا اسم افرادی که تو نظرسنجی شرکت کردن با رأی شون علنی نیست؟ این نظرسنجی از ریشه مشکل داره...

درصدی هم عضو سایت نیستند.حالا اگه محاسبه کنید میبینید که امار از 15 هم بالا میزنه

جالبه اونایی که عضو نیستن هم آمارو میبرن بالا.:eek:

دیگه با این صحبتها مشخصه شما از چه گروهی هستی. این نظرسنجی هم منبع نیست!

امیدوارم از جوابی که دوست عزیزم بابک به شما داد قانع شده باشید مگر اینکه این امار و پستهایی که در این سایت وجود داره رو قبول نداشته باشی .
در ضمن ما بیشتر . من فقط وقتی بیخیال میشم که کنسولم دو ساله دیگه کار کنه

خداییش منبع نمیداد سنگینتر بود.

من با وجود اینکه هر روز اینجا سر میزنم هنوز این تاپیکو ندیده بودم و رای نداده بودم...

خوب بلدی آمارو ببری بالا. میدونی چند نفر که مخالف 360 هستن و اصلا 360 ندارن رای دادن که دستگاشون 3 چراغ قرمز داده؟ اصلا چرا اسم افرادی که تو نظرسنجی شرکت کردن با رأی شون علنی نیست؟ این نظرسنجی از ریشه مشکل داره...

اینگه نظر سنجی رو قبول نداری مشکل خودته.شاید خیلی از واقعیتهای دیگه ی زندگی رو هم قبول نداسته باشی.من کاری برات نمیتونم بکنم.با این صحبتهایی هم که کردید برام مشخص شد که شما هم از آن گروهی هستید که نمیشه با منطق با هاشون بحث کرد بنابراین ازاین پست به بعد من هیچ جوابی برای شما نخواهم داد

اینگه نظر سنجی رو قبول نداری مشکل خودته.شاید خیلی از واقعیتهای دیگه ی زندگی رو هم قبول نداسته باشی.من کاری برات نمیتونم بکنم.با این صحبتهایی هم که کردید برام مشخص شد که شما هم از آن گروهی هستید که نمیشه با منطق با هاشون بحث کرد بنابراین ازاین پست به بعد من هیچ جوابی برای شما نخواهم داد

lol
جوش نیار، این نظرسنجیه نه منبع موثق. تازه نظرسنجی مخفی(یعنی معلوم نیست کی به چی رای داده)
بچه 6 ساله هم فرق منبع موثق و نظرسنجی رو میدونه.

یه همچین نظر سنجی تو صفحه ی اصلی XS هم بود و درصد خرابی های X360 هم از این آمار خیلی بالاتر بود!

میشه بگی کجا از این قیمتا می دن الان بازی PS2 و Ps 1 اوریجینال 30 تومن بهت نمی دن چطور شما این حرفا رو میزنی

من هم دیدم این قیمتو ، ولی...
ولی اینطوری ها هم که شما فکر می کنی نیست...
فقط 2 تا بازی این قیمت دیدم : PGR3 و Ninety Nine Nights که هم جزو بازی های Platinium هستن و هم تو یک از پک ها 36 باه بودن ، یعنی به عبارتی مال مفته دارن میفروشن 30 تومن و سر ملت دارن کلاه می ذارن ( از خودشون میگرن به خودشون میفروشن ) جالبتر اینجا که همون مغازه داره بقیه بازی های اصلش رو 80 هزار تومن :eek: میفروشه...

من هم دیدم این قیمتو ، ولی...
ولی اینطوری ها هم که شما فکر می کنی نیست...
فقط 2 تا بازی این قیمت دیدم : PGR3 و Ninety Nine Nights که هم جزو بازی های Platinium هستن و هم تو یک از پک ها 36 باه بودن ، یعنی به عبارتی مال مفته دارن میفروشن 30 تومن و سر ملت دارن کلاه می ذارن ( از خودشون میگرن به خودشون میفروشن ) جالبتر اینجا که همون مغازه داره بقیه بازی های اصلش رو 80 هزار تومن :eek: میفروشه...
ممنون اتفاقا من دقیقا همون بازیا رو دیدم
میشه بگی کجا از این قیمتا می دن الان بازی PS2 و Ps 1 اوریجینال 30 تومن بهت نمی دن چطور شما این حرفا رو میزنی

خجالت بکش;)

اقا اينا مي خوان دعوا راه بندازن
بي خيالشون شيد
مگه من وقتي كنسول خريدم نميدونستم يك سريشون مشكل دارن
من ريسك خريد رو پزيرفتم
اخه نهايتش من 2 سال ديگه ميرم سربازي يا دانشگاه
و ديگه به كنسول نيازي ندارم(جوك گفتم)
و اگه هم داشته باشم ديگه در 2 سال ميتونم پول چنتا كنسول رو جور كنم تازه اون موقع كنسولا جنسشون بهتر ميشه
و بحث اين خرابي ها با پايان سال 2007 و توليد كنسول 65 نانو متري
به پايان ميرسه حالا باز بيا ادامه بده

بچه ها من الان کنسول رو باز کردم و بعد بستمش بعد 3 چراغ داد روشن که کردم ولی بعدش که دوباره خاموش روشن کردم درست شد مشکل از چی هست ؟
یه وقت خراب نشه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or