سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من الان کنسول رو باز کردم و بعد بستمش بعد 3 چراغ داد روشن که کردم ولی بعدش که دوباره خاموش روشن کردم درست شد مشکل از چی هست ؟
یه وقت خراب نشه :(

نه دیگه، سکته رو رد کرده;)
حالا برا چی کنسولتو باز کردی علی جان؟ شاید موقعی که فیشها رو وصل میکردی خوب جا نخورده بودن. اگه الان مشکلی نداره خیالت راحت.

بچه ها من الان کنسول رو باز کردم و بعد بستمش بعد 3 چراغ داد روشن که کردم ولی بعدش که دوباره خاموش روشن کردم درست شد مشکل از چی هست ؟
یه وقت خراب نشه :(

چرا بازش کردی؟
امیدوارم که اینطوری نباشه ولی ممکنه پایه های gpu یا یکی از چیپهای کنسول شما در اثر گرماسست شده وحالا هم به علت تکان یا ضربه های ناشی از باز کردن کنسول دچار قطعی شده و سه چراغ میده . شایدم اینطور نباشه و همین یکبار بوده که امیدوارم دیگه سه چراغ نشه;)

من اگه می گم باز کردم فقط Case و Face Plate رو باز کردم نه چیزه دیگه که پایه های GPU ضربه بهش وارد بشه در ضمن اشکال از کابل برق بود که یادم رفت بگم درست جا نزده بودم بعد که زدم درست شد

آقا من به بخش Xbox suport یه e-mail زدم و مشکلم رو گفتم که بعد از بازی بایو شاک 3 چراغ داده، اونا هم جواب دادن که مشکلت از Hardware Failior هست! [چیزی از بن کردن و اینجور چیزا نگفته بودن، فقط گفته بود که 3 سال ما به گارانتی 3 چراغ دادن X360 ها اضافه کردیم و اگه شما این 3 سالتون هم تموم شده [!] ما فقط با 5 دلار براتون تعمیرش میکنیم؛ لعنت به ایران لعنتی که من توشم!]

آقا من به بخش Xbox suport یه e-mail زدم و مشکلم رو گفتم که بعد از بازی بایو شاک 3 چراغ داده، اونا هم جواب دادن که مشکلت از Hardware Failior هست! [چیزی از بن کردن و اینجور چیزا نگفته بودن، فقط گفته بود که 3 سال ما به گارانتی 3 چراغ دادن X360 ها اضافه کردیم و اگه شما این 3 سالتون هم تموم شده [!] ما فقط با 5 دلار براتون تعمیرش میکنیم؛ لعنت به ایران لعنتی که من توشم!]
يعني ربطي به كپي خور بودن كنسول نداره؟

کمک :((

امروز صبح که کنسولو روشن کردم تصویر که بالا اومد همش حالت لرزش داره و تکون میخوره مخصوصا گوشه های تصویر تلویزیون هم تو حالت اچ دی هم معمولی هر کاری کردم درست نشد یه کابل دیگه که فقط audio/video (مدل core) هم زدم همین طوری بود نمیونم چه مرگش شده اگه ایراد از تلویزیون باشه چرا رسیور یا دی وی دی پلیر که با کابل audio/video وصل تصویر درسته از طرف دیگه تلویزیون بردم تو اتاقم یه تلویزیون 14 اینچ کوچیکه کیفیتشم خوب نیست 360 زدم ولی لرزش نداشت ولی اصلا نمیشه بازی کرد تو اون یکی انقدر میلرزه چشم ادم در میاد بچه ها هرکس میدونه ایراد چیه خواهشا بگه که اعصابم داغونه هنوز بایوشاک تموم نکردم:((

يعني ربطي به كپي خور بودن كنسول نداره؟
اونا که چیزی در این رابطه نمیگن! شما فکرش رو بکن برا من و 2 نفر از دیگه دوستام با فقط یک بار بازی BioShock [البته یکیشون Transformers بازی کرده] دستگامون 3 چراغ داده و تغریبا باید بندازیمشون دور! [اینقدر بگید مایکروسافت هیچ برنامه ای نداره و همینطوری کنسول داده بیرون که داغ میکنه! اگه برنامه نداشت نمیومد گرانتی 3 چراغ [که تنها مشکل X360 هست] رو 3 سال تمدید کنه [تو خبرها اومده بود که کنسول های وا شده رو هم دوباره پلمب کردن و این 3 سال رو بشون دادن] نمیومد اینقدر بازی انحصاری بخره برا کنسولش! و نمیومد اینطوری با کنسول های مادیفای شده مقابله کنه! برید یه e-mail بشون بزنید ببینید چقدر زود بتون جواب میدن و هزارتا راه حل جلو پات میزارن تا مشکلت حل شه! آدم میفرستن خونه برا تعمیر کنسول!
من که داره حالم از کشورم به هم میخوره شما رو نمیدونم!

ميگم اين بايوشاك ضرر نداره كه؟!;)
من كنسولم رو بعده 2 هفته روشن كردم يهو 4 چراغ قرمز داد بعد خاموش كردم سيم هاي پشتش رو تست كردم بعد دوباره روشن كردم مشكلي نداشت!
اين يعني چي؟!

من كنسولم رو بعده 2 هفته روشن كردم يهو 4 چراغ قرمز داد بعد خاموش كردم سيم هاي پشتش رو تست كردم بعد دوباره روشن كردم مشكلي نداشت!
اين يعني چي؟!
یعنی همین !
اگه سیم ها خوب چفت نشده باشن 4 چراغ میده ... مشکلی نیست ! :)

اما Bioshock ؟
نمیدونم والا .... توی فروم های خود xbox.com که چرخ میزدم ، یه سری دستگاهشون بخاطر همین بازی 3 چراغ داده و ....
ولی اونا دستگاهشونو میفرستن تعمیر ، اگه درست نشد یکی دیگه میگیرن ، اما ما ؟؟!! :(

امروز صبح که کنسولو روشن کردم تصویر که بالا اومد همش حالت لرزش داره و تکون میخوره مخصوصا گوشه های تصویر تلویزیون هم تو حالت اچ دی هم معمولی هر کاری کردم درست نشد یه کابل دیگه که فقط audio/video (مدل core) هم زدم همین طوری بود نمیونم چه مرگش شده اگه ایراد از تلویزیون باشه چرا رسیور یا دی وی دی پلیر که با کابل audio/video وصل تصویر درسته از طرف دیگه تلویزیون بردم تو اتاقم یه تلویزیون 14 اینچ کوچیکه کیفیتشم خوب نیست 360 زدم ولی لرزش نداشت ولی اصلا نمیشه بازی کرد تو اون یکی انقدر میلرزه چشم ادم در میاد بچه ها هرکس میدونه ایراد چیه خواهشا بگه که اعصابم داغونه هنوز بایوشاک تموم نکردم:((
احتمالا مشكل شما از چيپ Internal AV Encoderهست. براي اطمينان بيشتر شما يك كابل Vga هم امتحان كن اگه باز تصوير لرزش داشت اونموقع بايد به فكر باز كردن برد بود. يه چيز ديگه موقعي كه تصوير لرزش داشت آيا كمي شطرنجي يا سبز هم بود ؟ چون در اين صورت به احتمال زياد مشكلتون ميتونه علاوه بر چيزهاي گفته شده از GPU هم باشه.
موفق باشيد

سلام
فكركنم اين3يا4پستم باشه درباره اين مشكلم خواهش ميكنم يكي كمكم كنه اقا دستگام اگه توش dvd نباشه درش باز نميشه يعني به هزار زحمت باز ميشه اولا اينجورر نبود بعد از 2ماه كه با دستگم كار كردم ميخواستم درش باز كنم بعضي وقتها درش باز نميشد امدم مشكلم گفتم (يادم يكي ديگه از بچه ها همين مشكل داشت) يكي از دوستا راهنماي كرد گفت بزار يك مدت توش dvd بمونه بعد درست ميشه الان 3 ماه از اون موقه ميگزره درست نشد هيچ بدترم شده يعني اگه توش هيچي نباشه بايد هزار بار اجكت بزني تا باز شه يكي كمكم كنه بگه چه مرگشه دستگام عمودي ميزارم نميتونم افقي بزارم پس خواهش ميكنم اين راه حل به هم نگين يكار ديگه بگين بكنم ميخوام بدونم چكار بايد بكنم
يك سوال ديگه دارم مگه ميشه يك بازي باعث بشه دستگه 3 چراق قرمز بده حتما bioshock بازيه خفنيه همه ميخكوب كرده سر دستگاه بيش از حد بازي كردن دستگاشون تركيده ميش يكي بگه من اين بازي بخرم يا نه هم ميخوام اين شاهكا بازي كنم هم ميترسم زرت دستگام در بره بپكه ديگه نتونم بقيه شاهكارارو بازي كنم يكي كمكم كنه بگه چه كار كنم ممنونم از همتون

اين يعني چي؟!

اگه کابل AV همون کابل تلویزیون رو در بیاری کنسولتو روشن کنی 4 چراغ میده

من امروز براي اولين بار dead or alive4 رو رو دستگاهم گذاشت و بعد 5 دقيقه بازي گير كرد اونوقت دستگاه رو خاموش كردم وقتي روشن كردم 3 چراغ قرمز داد بعد خاموشش كرد 20 دقيقه بعد روشن كردم درست بود ولي خاموش كردم و الان مي ترسم بازي كنم مي خواستم ببينم مشكلي داره؟ bioshock هم گرفتم ولي دوستان ميگن كه اگه بزاريم 3 چراغ قرمز ميشه؟!:(
مي خواستم ببينم چيكار كنم؟!

من امروز براي اولين بار dead or alive4 رو رو دستگاهم گذاشت و بعد 5 دقيقه بازي گير كرد اونوقت دستگاه رو خاموش كردم وقتي روشن كردم 3 چراغ قرمز داد بعد خاموشش كرد 20 دقيقه بعد روشن كردم درست بود ولي خاموش كردم و الان مي ترسم بازي كنم مي خواستم ببينم مشكلي داره؟ bioshock هم گرفتم ولي دوستان ميگن كه اگه بزاريم 3 چراغ قرمز ميشه؟!:(
مي خواستم ببينم چيكار كنم؟!
هیچ جور نمی تونی جلوی این 3 چراغ رو بگیری همینه دیگه باید باهاش کنار بیایی
من کسی رو می شناسم که 6 تا فن گذاشته بازم 3 چراغ داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or