خب الان چطور می تونم مطلع بشم که دستگاهم چه فریموری داره؟ و آیا LT داره یا نه.
و چطور باید خودم فریمور جدید رو دانلود کنم بریزیم. یا این کار من نیست؟!
بله قبلا" آپدیت داشبورد رو انجام داده بودم. حالا فکر کردم شاید اینم مثه اون باشه.خوب اگر بازیهای جدید رو کلا مشکل داری 100%فرمور شما قدیمی هست و البته راه حل مشخصی نداره و فقط از روی بازیها میشه فهمید !
در خصوص ریختن فرمور هم قطعا کار شما نیست چون دستگاه باید کلا باز بشه و باید بدی یه جای معتبر !اگر تهران هستی یه سرج بکن تو نت خیلیها این کار رو انجام میدن هزینش هم از 7 تومن تا نهایت 10 تومن هست !آبدیتی که مربوط میشه به داشبرد راحت هست که به سادیگی میشه از نت دانلود کرد و آبدیت رو انجام داد (آبدیت داشبرد)اما آبدیت فرمور مربوط به درایو نه !
دوست من !3 چراغ قرمز اگر چشمک زن باشه یعنی یه ایرادی در وصل کردن قطعات یا کابل یا پاور یا هر چیز دیگه هست !اما 3 چراغ ثابت یعنی خرابی سخت افزار !با تمام این اوصاف شما دستگاه رو ببر پیش یه متخصص چک کنه موضوع روشن میشه !سلام
من چند روز پیش بعد از تقریبا ۱۰-۱۵ روز ایکس باکس رو روشن کردن باهاش یک دیسک عکس بود دیدم
بعد که خاموش کردم و فرداش که دوباره روشن کردم سه چراغه شده
کل کابل ها رو کندم دوباره زدم ولی هیچ فرقی نکرد
الان باید چیکار کنم؟
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
دستگام یه مشکل پیدا کرده بعضی سی دی هارو که داخلش میزارم نمیخونه باید دستگاه رو کج کنم تا بازی رو بخونه میخواستم بدونم مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟!
دوست عزیز ین مشکل بر میگرده به پردازش گرافیکی !البته قبلاز این که به خرابی سخت افزار فکر کنید ابتدا باید این کارها رو بکنید:سلام بچه ها،من یه مشکل دارم.تو رو خدا کمکم کنید.تو ایکس باکسم بازیها قفل میکنن،البته هیچ اخطار یا چراغ قرمزی نمیاد ولی یهو وسط بازی یا شایدم اول بازی دستگاه قفل میکنه و باید دستگاه رو از دکمه پاور خاموش و روشن کنم،تو بعضی بازی کمتر قفل میشه ولی مثلا تو کرایسیس 2 علاوه بر قفل کردن،تفنگ و اشیا رنگارنگ میشن و شطرنجی.و حتی تو این بازی بهم ماموریت نمیداد.حالا ازتون خواهش میکنم بگید مشکل از چیه؟
در ضمن مادربردم جاسپر هست.در ضمن این فریمور رو که میگید هم نگرفتم و اینکه ایکس باکسم آرکید هست با یه هارد 120 گیگ.تو رو خدا کمکم کنید،خواهش میکنم
تو تمام دیسکه اینجوریه ؟دستگام یه مشکل پیدا کرده بعضی سی دی هارو که داخلش میزارم نمیخونه باید دستگاه رو کج کنم تا بازی رو بخونه میخواستم بدونم مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟!
سلام بچه ها،من یه مشکل دارم.تو رو خدا کمکم کنید.تو ایکس باکسم بازیها قفل میکنن،البته هیچ اخطار یا چراغ قرمزی نمیاد ولی یهو وسط بازی یا شایدم اول بازی دستگاه قفل میکنه و باید دستگاه رو از دکمه پاور خاموش و روشن کنم،تو بعضی بازی کمتر قفل میشه ولی مثلا تو کرایسیس 2 علاوه بر قفل کردن،تفنگ و اشیا رنگارنگ میشن و شطرنجی.و حتی تو این بازی بهم ماموریت نمیداد.حالا ازتون خواهش میکنم بگید مشکل از چیه؟
در ضمن مادربردم جاسپر هست.در ضمن این فریمور رو که میگید هم نگرفتم و اینکه ایکس باکسم آرکید هست با یه هارد 120 گیگ.تو رو خدا کمکم کنید،خواهش میکنم
به این اصطلاحا میگن Green Freeze و پیش درآمدی هستش بر ROD، دستگاهتون رو بدید تعمیر.