سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب الان چطور می تونم مطلع بشم که دستگاهم چه فریموری داره؟ و آیا LT داره یا نه.
و چطور باید خودم فریمور جدید رو دانلود کنم بریزیم. یا این کار من نیست؟!

خب الان چطور می تونم مطلع بشم که دستگاهم چه فریموری داره؟ و آیا LT داره یا نه.
و چطور باید خودم فریمور جدید رو دانلود کنم بریزیم. یا این کار من نیست؟!

خوب اگر بازیهای جدید رو کلا مشکل داری 100%فرمور شما قدیمی هست و البته راه حل مشخصی نداره و فقط از روی بازیها میشه فهمید !
در خصوص ریختن فرمور هم قطعا کار شما نیست چون دستگاه باید کلا باز بشه و باید بدی یه جای معتبر !اگر تهران هستی یه سرج بکن تو نت خیلیها این کار رو انجام میدن هزینش هم از 7 تومن تا نهایت 10 تومن هست !آبدیتی که مربوط میشه به داشبرد راحت هست که به سادیگی میشه از نت دانلود کرد و آبدیت رو انجام داد (آبدیت داشبرد)اما آبدیت فرمور مربوط به درایو نه !

سلام
من میخوام 360 ام را بفروشم.به نظر شما ازم چند میخرند؟
1 ماه دیگه میشه 1 سال که خریدم.
superelite هست 2 دسته داره هارد 250 گیگ مشکی
همه چیش هم سالم هست
تعدادی هم بازی داره

سه چراغه

سلام
من چند روز پیش بعد از تقریبا ۱۰-۱۵ روز ایکس باکس رو روشن کردن باهاش یک دیسک عکس بود دیدم
بعد که خاموش کردم و فرداش که دوباره روشن کردم سه چراغه شده
کل کابل ها رو کندم دوباره زدم ولی هیچ فرقی نکرد
الان باید چیکار کنم؟
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

خوب اگر بازیهای جدید رو کلا مشکل داری 100%فرمور شما قدیمی هست و البته راه حل مشخصی نداره و فقط از روی بازیها میشه فهمید !
در خصوص ریختن فرمور هم قطعا کار شما نیست چون دستگاه باید کلا باز بشه و باید بدی یه جای معتبر !اگر تهران هستی یه سرج بکن تو نت خیلیها این کار رو انجام میدن هزینش هم از 7 تومن تا نهایت 10 تومن هست !آبدیتی که مربوط میشه به داشبرد راحت هست که به سادیگی میشه از نت دانلود کرد و آبدیت رو انجام داد (آبدیت داشبرد)اما آبدیت فرمور مربوط به درایو نه !
بله قبلا" آپدیت داشبورد رو انجام داده بودم. حالا فکر کردم شاید اینم مثه اون باشه.
من اهواز هستم, حالا می رم ببینم کجارو می توتم پیدا کنم واسه این کار. ممنون از کمک شما

سلام
من چند روز پیش بعد از تقریبا ۱۰-۱۵ روز ایکس باکس رو روشن کردن باهاش یک دیسک عکس بود دیدم
بعد که خاموش کردم و فرداش که دوباره روشن کردم سه چراغه شده
کل کابل ها رو کندم دوباره زدم ولی هیچ فرقی نکرد
الان باید چیکار کنم؟
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
دوست من !3 چراغ قرمز اگر چشمک زن باشه یعنی یه ایرادی در وصل کردن قطعات یا کابل یا پاور یا هر چیز دیگه هست !اما 3 چراغ ثابت یعنی خرابی سخت افزار !با تمام این اوصاف شما دستگاه رو ببر پیش یه متخصص چک کنه موضوع روشن میشه !

سلام بچه ها،من یه مشکل دارم.تو رو خدا کمکم کنید.تو ایکس باکسم بازیها قفل میکنن،البته هیچ اخطار یا چراغ قرمزی نمیاد ولی یهو وسط بازی یا شایدم اول بازی دستگاه قفل میکنه و باید دستگاه رو از دکمه پاور خاموش و روشن کنم،تو بعضی بازی کمتر قفل میشه ولی مثلا تو کرایسیس 2 علاوه بر قفل کردن،تفنگ و اشیا رنگارنگ میشن و شطرنجی.و حتی تو این بازی بهم ماموریت نمیداد.حالا ازتون خواهش میکنم بگید مشکل از چیه؟
در ضمن مادربردم جاسپر هست.

آخرین ویرایش:
با سلام
من یه ایکس باکس دست دوم خریدم صاحب اولیش روش قفل گذاشته همونی که توی قسمت فامیلی سیتینگ هست که تعیین میکنه چند ساعت دیگه دستگاه خود به خود خاموش بشه میخواستم ببینم راهی هست که این قفلو بردارم اخه رمزشو بلد نیستم و به اونی ازش خریدم دسترسی ندارم

سلام بچه ها،من یه مشکل دارم.تو رو خدا کمکم کنید.تو ایکس باکسم بازیها قفل میکنن،البته هیچ اخطار یا چراغ قرمزی نمیاد ولی یهو وسط بازی یا شایدم اول بازی دستگاه قفل میکنه و باید دستگاه رو از دکمه پاور خاموش و روشن کنم،تو بعضی بازی کمتر قفل میشه ولی مثلا تو کرایسیس 2 علاوه بر قفل کردن،تفنگ و اشیا رنگارنگ میشن و شطرنجی.و حتی تو این بازی بهم ماموریت نمیداد.حالا ازتون خواهش میکنم بگید مشکل از چیه؟
در ضمن مادربردم جاسپر هست.در ضمن این فریمور رو که میگید هم نگرفتم و اینکه ایکس باکسم آرکید هست با یه هارد 120 گیگ.تو رو خدا کمکم کنید،خواهش میکنم

دستگام یه مشکل پیدا کرده بعضی سی دی هارو که داخلش میزارم نمیخونه باید دستگاه رو کج کنم تا بازی رو بخونه میخواستم بدونم مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟!

در ضمن مادربردم جاسپر هست.در ضمن این فریمور رو که میگید هم نگرفتم و اینکه ایکس باکسم آرکید هست با یه هارد 120 گیگ.تو رو خدا کمکم کنید،خواهش میکنم
دوست عزیز ین مشکل بر میگرده به پردازش گرافیکی !البته قبلاز این که به خرابی سخت افزار فکر کنید ابتدا باید این کارها رو بکنید:
اول اینکه یک بازی کاملا مرغوب از لحاض دیسک تهیه کنید !
اگر هارد دارید بازی رو روی هارد بریزید و دیسک رو اجرا کنید !
اگر بازهم جواب نداد دو مورد رو باید چک کنید !
یک اینکه مشکل احتمال داره از درایوتون باشه !چون وقتی که درایو عملکرد خوبی نسبت به دیسکها نداشته باشه و نتونه دیسک رو بخونه وسط کار این مشکل به وجود میاید !
مشکل بعدی و آخر به پردازش گرافیکی بمیگرده که در برد جاسپر بعید به نظر میرسه !
به احتمال بسیار زیاد مشکل از دیسکهاست !چون دیسکهای خام جدید ناین تو بازار حدود 400 تومن هست که با یک دیسک مرغوب فاصله زیادی داره !دیسک ناین 400 تومنی هر اتفاقی امکان داره واسش یوفته پس حتمااز صحت دیسکها اطمینال کامل داشته باشید!

دستگام یه مشکل پیدا کرده بعضی سی دی هارو که داخلش میزارم نمیخونه باید دستگاه رو کج کنم تا بازی رو بخونه میخواستم بدونم مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟!
تو تمام دیسکه اینجوریه ؟

آخرین ویرایش:

به این اصطلاحا میگن Green Freeze و پیش درآمدی هستش بر ROD، دستگاهتون رو بدید تعمیر.

به این اصطلاحا میگن Green Freeze و پیش درآمدی هستش بر ROD، دستگاهتون رو بدید تعمیر.

آقا هومن میشه بیشتر توضیح بدید.این مشکل قابل حل شدن دائمی هست یا اینکه بازم مشکل ایجاد میکنه،در کل من از این اصطلاحات هیچی نمیدونم لطفا بیشتر توضیح بدین.

سوال آخر اگه ایکس باکسو بفروشم بهتر نیست؟لطفا کمکم کنید.

آخرین ویرایش:
RROD یا اشکال سه چراغ قرمز وقتی پیش میاد که دستگاهتون کاملا خراب باشه و اصلا دیگه روشن نمیشه.

اگر امکان فروشش رو دارید این کار رو بکنید، چون من صددرصد مطمئنم که این تعمیرکارها اصلا بلد نیستند چطوری یک دستگاه رو طوری تعمیر کنند که دیگه اصلا خراب نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or