ارکید داری؟ بدون هارد؟ چند وقته؟
سلام خسته نباشید
دوستان من الان دو هفته هست اسلیم خریدم تازه فهمیدم که دستگاه بعد از حدود ٢٠ دقیقه کار از سمت راستش گرمای شدیدی بیرون میزنه
به نظر شما طیبعی هستش یا نه تو اجرای بازیها هم مشکلی نداره و بوی خاصی هم بیرون نمیاد فقط شدید داغ میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
من یه ایکس باکس دست دوم خریدم صاحب اولیش روش قفل گذاشته همونی که توی قسمت فامیلی سیتینگ هست که تعیین میکنه چند ساعت دیگه دستگاه خود به خود خاموش بشه میخواستم ببینم راهی هست که این قفلو بردارم اخه رمزشو بلد نیستم و به اونی ازش خریدم دسترسی ندارم. کسی نیست کمک کنه
سلام بچه ها خسته نباشید
بچه ها بعضی وقتا وسط بازی دستگاه ارور میده و از بازی خارج میشه و میره رو حالت داشبورد البته بعضی از بازیها مثلا 1.30 بازی میکنم گرم شد ارور میده میاد بیرون ولی دوباره تا 30 دقیقه میتونی باهاش بازی کنی دوباره ارور میده مشکلش چیه؟ ارکید- جاسپر
و سوال دومم درباره ی ابدیت هستش یکی میگفتش اگه نیدفور اسپید HOT رو بگیری دستگاهت ابدیت میشه میخواستم ببینم واقعا اینطوریه؟ اگه دستگاه ابدیت بشه چه تفاوتی تو دستگاه ایجاد میشه ممنون
اگر داشبرد جدید رو ریختید باید آخرین ورژن آبدیت فرمور درایو LT+ 1.1 رو هم بریزید !تا بتونید بازیها رو اجرا کنید !LT+ دارید ؟؟؟سلام بچه ها
میگم که من یه 360 الیت دارم و Shift 2 رو که نصب کردم یه آپدیت اومد آپدیت رو کردم الان به جز بازیهای کینکت بازیه دیگه ای بالا نمیاد فقط Fifa 11 بالا میاد
اگه میشه بگید چیکار کنم
ممنون
یعنی در جاسپر هم این مشکل اونهم به این سرعت اتفاق میوفته ؟همون خرابی GPUو 3 چراغ?? اگر خرابی سخت افزار وجود داشته باشه دستگاه نباید ارور بده ؟به این اصطلاحا میگن Green Freeze و پیش درآمدی هستش بر ROD، دستگاهتون رو بدید تعمیر.
یعنی هیچ راهی نداره یعنی سرم کلا رفته
تو رو خدا از دوستاتون بپرسین ببینین راه حلی نداره
دستگام یه مشکل پیدا کرده بعضی سی دی هارو که داخلش میزارم نمیخونه باید دستگاه رو کج کنم تا بازی رو بخونه میخواستم بدونم مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟!
ارکید داری؟ بدون هارد؟ چند وقته؟
الان که اینجوری شد جون مادرتون به من بی نوا کمک کنید..:d lolخیلی ممنون نمیدونم چه جوری از شما تشکر کنم .اخه من بچه پولدار نیستم که بی خیال بشم بخدا سه ماه کار کردم تا خریدمش .ممنون ممنون و بازم ممنون
الایته هارد داره تو بعضی از بازیها اینجوری میشه همین یه ماه پیش لنز عوض کردم هاا؟
الان که اینجوری شد جون مادرتون به من بی نوا کمک کنید..:d lol