سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خسته نباشید

دوستان من الان دو هفته هست اسلیم خریدم تازه فهمیدم که دستگاه بعد از حدود ٢٠ دقیقه کار از سمت راستش گرمای شدیدی بیرون میزنه

به نظر شما طیبعی هستش یا نه تو اجرای بازیها هم مشکلی نداره و بوی خاصی هم بیرون نمیاد فقط شدید داغ میشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام خسته نباشید

دوستان من الان دو هفته هست اسلیم خریدم تازه فهمیدم که دستگاه بعد از حدود ٢٠ دقیقه کار از سمت راستش گرمای شدیدی بیرون میزنه

به نظر شما طیبعی هستش یا نه تو اجرای بازیها هم مشکلی نداره و بوی خاصی هم بیرون نمیاد فقط شدید داغ میشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

چیزی نیست، فقط توی کمدی چیزی نباشه. قشنگ بیرون باشه.

با سلام
من یه ایکس باکس دست دوم خریدم صاحب اولیش روش قفل گذاشته همونی که توی قسمت فامیلی سیتینگ هست که تعیین میکنه چند ساعت دیگه دستگاه خود به خود خاموش بشه میخواستم ببینم راهی هست که این قفلو بردارم اخه رمزشو بلد نیستم و به اونی ازش خریدم دسترسی ندارم. کسی نیست کمک کنه

با سلام
من یه ایکس باکس دست دوم خریدم صاحب اولیش روش قفل گذاشته همونی که توی قسمت فامیلی سیتینگ هست که تعیین میکنه چند ساعت دیگه دستگاه خود به خود خاموش بشه میخواستم ببینم راهی هست که این قفلو بردارم اخه رمزشو بلد نیستم و به اونی ازش خریدم دسترسی ندارم. کسی نیست کمک کنه

هیچ راهی نداره جز اینکه کدرو بزنی و بعد غیر فعالش کنی

سلام بچه ها خسته نباشید
بچه ها بعضی وقتا وسط بازی دستگاه ارور میده و از بازی خارج میشه و میره رو حالت داشبورد البته بعضی از بازیها مثلا 1.30 بازی میکنم گرم شد ارور میده میاد بیرون ولی دوباره تا 30 دقیقه میتونی باهاش بازی کنی دوباره ارور میده مشکلش چیه؟ ارکید- جاسپر
و سوال دومم درباره ی ابدیت هستش یکی میگفتش اگه نیدفور اسپید HOT رو بگیری دستگاهت ابدیت میشه میخواستم ببینم واقعا اینطوریه؟ اگه دستگاه ابدیت بشه چه تفاوتی تو دستگاه ایجاد میشه ممنون:x

سلام بچه ها
میگم که من یه 360 الیت دارم و Shift 2 رو که نصب کردم یه آپدیت اومد آپدیت رو کردم الان به جز بازیهای کینکت بازیه دیگه ای بالا نمیاد فقط Fifa 11 بالا میاد
اگه میشه بگید چیکار کنم
ممنون

سلام بچه ها خسته نباشید
بچه ها بعضی وقتا وسط بازی دستگاه ارور میده و از بازی خارج میشه و میره رو حالت داشبورد البته بعضی از بازیها مثلا 1.30 بازی میکنم گرم شد ارور میده میاد بیرون ولی دوباره تا 30 دقیقه میتونی باهاش بازی کنی دوباره ارور میده مشکلش چیه؟ ارکید- جاسپر
و سوال دومم درباره ی ابدیت هستش یکی میگفتش اگه نیدفور اسپید HOT رو بگیری دستگاهت ابدیت میشه میخواستم ببینم واقعا اینطوریه؟ اگه دستگاه ابدیت بشه چه تفاوتی تو دستگاه ایجاد میشه ممنون:x

مشکلات این جاسپر ها هم عجیب و غریب شده !دوست عزیز ارور چی هست ؟آیا ارور مربوط به پاک کردن دیسک هست ؟که میگه باید دیسک رو پاک کنید و مجددا درون درایو بزارید ؟؟
بله بازی نیدفور اسپید جدیده یا کریسیز و اکثر بازیهای جدید آخرین آبدیت دااشبرد رو دارن !تفاوت خاصی نداره و البته برای اجرای چند بازی جدید مثل کالاف 7 و 6 هیلو رایچ و چند تای دیگه نیاز به پچ کردن بازی دارید !
سلام بچه ها
میگم که من یه 360 الیت دارم و Shift 2 رو که نصب کردم یه آپدیت اومد آپدیت رو کردم الان به جز بازیهای کینکت بازیه دیگه ای بالا نمیاد فقط Fifa 11 بالا میاد
اگه میشه بگید چیکار کنم
ممنون
اگر داشبرد جدید رو ریختید باید آخرین ورژن آبدیت فرمور درایو LT+ 1.1 رو هم بریزید !تا بتونید بازیها رو اجرا کنید !LT+ دارید ؟؟؟
به این اصطلاحا میگن Green Freeze و پیش درآمدی هستش بر ROD، دستگاهتون رو بدید تعمیر.
یعنی در جاسپر هم این مشکل اونهم به این سرعت اتفاق میوفته ؟همون خرابی GPUو 3 چراغ?? اگر خرابی سخت افزار وجود داشته باشه دستگاه نباید ارور بده ؟

آخرین ویرایش:
یعنی هیچ راهی نداره یعنی سرم کلا رفته
تو رو خدا از دوستاتون بپرسین ببینین راه حلی نداره:((

خب الوعده وفا

برو به Console Settings و بعد به System Information

حالا روی کنترل این دکمه ها رو به ترتیب بزن
LT
RT
X
Y
LB
RB
روی D-PAD، چپ، راست، پایین

حالا یک صفحه میاد که میگه میخواهید تنظیمات پاک بشوند، اون رو تایید کنید و تمام.

دستگام یه مشکل پیدا کرده بعضی سی دی هارو که داخلش میزارم نمیخونه باید دستگاه رو کج کنم تا بازی رو بخونه میخواستم بدونم مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟!
ارکید داری؟ بدون هارد؟ چند وقته؟

الایته هارد داره تو بعضی از بازیها اینجوری میشه همین یه ماه پیش لنز عوض کردم هاا؟

خیلی ممنون نمیدونم چه جوری از شما تشکر کنم .اخه من بچه پولدار نیستم که بی خیال بشم بخدا سه ماه کار کردم تا خریدمش .ممنون ممنون و بازم ممنون
الان که اینجوری شد جون مادرتون به من بی نوا کمک کنید..:d lol

الایته هارد داره تو بعضی از بازیها اینجوری میشه همین یه ماه پیش لنز عوض کردم هاا؟

الان که اینجوری شد جون مادرتون به من بی نوا کمک کنید..:d lol

دستگاه رو بده دست یه تعمیر کار یه نگا بهش بندازه !ترجیحا وارداحتمالا تو تنظیم لنز خوب کار نکردن !در کل یه جای کار ایراد داره یا خوب برات تعویض یا تنظیم لنز نکردن یا جنس خوبی واسط ننداختن! به هر حال این دو حالت خارج نیست ! به هر حال متاسفانه تعمیر کاران همه وارد نیستند و اکثرا بی تجربه و مبتدی هستند !

دوستان این 360 اسلیم مموری می خوره ؟
من الان یه الیت دارم اگه بخوام عوضش کنم و اسلیم بخرم ، چه جوری باید سیو بازی ها و اچیومنت ها (کلا پروفایلم ) رو به این جدیده انتقال بدم ؟
دفعه پیش که آرکیدم رو فروختم و الیت خریدم تمام سیوهام + 15000GS پرید !!!=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or