سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا مشکل من خیلی بزرگ شده کسی نیس راهنمایی کنه؟؟
360 رو هی اپدیت میکنم از رو دیسک بازی کرایسیس بازی اجرا میشه حتی pes 11 رو هم که قبلا Unreadable میزد رو هم میاره ولی وقتی 360 رو خاموش و بعد روشن میکنم باز میگه ریستارد کن و باز اپدیت. هارد رو هم برداشتم درست شد ولی باز همون آشو همون کاسه

اساتید صاحب نظر لطفا یه کمکی کنن

آقا من به یه مشکل بزرگ برخوردم.داشتم DLC بازی AC:BH را می ریختم رو فلشم.بعد پروفایل اصلیم رو فلشم بود.نمی دونم چی شد.الان فلشم را می زنم به دستگاه,همه ی سیو هام هست ولی پروفایلم نیست.رفتم تو مموری دیدم نوشته corrupted profile.چه بلایی سر پروفایلم اومده؟می شه کاریش کرد؟
من گنجمین پستم هست در این رابطه فکر کنم!یکی کمک کنه لطفا!چند تا پست دیگه باید در این رابطه بدم که جواب بدید؟
اگر نمی شه پروفایل را برگردوند حداقل بگید چه جوری سیو هام را به یه پروفایل دیگه منتقل کنم!

من گنجمین پستم هست در این رابطه فکر کنم!یکی کمک کنه لطفا!چند تا پست دیگه باید در این رابطه بدم که جواب بدید؟
اگر نمی شه پروفایل را برگردوند حداقل بگید چه جوری سیو هام را به یه پروفایل دیگه منتقل کنم!

ای بابا مشکل شما که مشکل نی به پای مشکل من:(
در مورد corrupted profile هم آموزشش هست.اینه

• Like
Reactions: <{ALTAIR}>
دوستان ، این XboX360 رو نمیشه هیچجوره به WiFi مجهز کرد ؟ :d

arcade رو نـــه ! :d

یعنی Elite روش WiFi داره ؟ :-o

دوست عزیز الایت و آرکید از نظر سخت افزاری هیچ فرقی ندارن
البته این سری جدید ها که اومد (جسپر) مدل ارکیدش یه مموری 256(فک کنم) تو خودش داشت
راستی منظورت رو از داشتن wifi متوجه نشدم!!

نه مشکلی نیست !اگر زیاد هنگ نکنه مشکلی نیست و لی اگر تعداد هنگ کردن زیاد باشه قطعه دستگاه مورد داره !
معمولا هنگها بخاطر دیسکهای کپی و موارد کپی بازی در هارد هست !یعنی اگر شما بازیی رو در هارد ریخته باشید و بعد در حال بازی باشید اون نقطه ای که دستگاه نتونه از هارد یا دیسک بخونه باعث مشکل و خرابی و هنگ میشه که موردی نیست !

اما خرابی دیگه که به خرابی دستگاه مربوط هست بر میگرد به GPU و CPU دستگاه که بر اثر گرمای زیاد باعث هنگ کردن دستگاه و خرابی میشه که این مورد اگر اتفاق بیوفته دستگاه رو باید ببرید تعمیر که نادر هست !
نکته دیگه اینکه اگر دستگاتون جاسپر باشه مورد خرابی 2 بسیار کم هست !

دوست من اون آبدیت مربوط به همون بازیهای هست که دارای قفل AP2.5 هست که ماکرو در آخرین آبدیتش گذاشته و مورد حساسیت در خصوص بازیهای کالاف جدید و قدیمی هست 5 و 6 و هیلو ریچ هست که با این آبدیت اگر دیسک شما پچ شده باشه مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد اما اگر بازی پچ شده نباشه به مشکل خواهید خورد !
این سیاه شدن صفحه رو از بعضی از بچه ها شنیدم ولی فکر میکردم مربوط به LT+ هست ولی دستگاه من LT هست حالا رو این قضیه اطمینان داری؟
راستی اساسین هم اگر پچ نشده باشه از کار میفته؟

این سیاه شدن صفحه رو از بعضی از بچه ها شنیدم ولی فکر میکردم مربوط به LT+ هست ولی دستگاه من LT هست حالا رو این قضیه اطمینان داری؟
راستی اساسین هم اگر پچ نشده باشه از کار میفته؟

lt+ داران با اخرین ورژن داشبورد باید این 6 تا بازی بالارو پچ شده استفاده کنن!

دوستان چرا در بازی های Xbox 360 انقدر سایه ها حالت شطرنجی دارند؟مال شما هم اینطور است؟در کنسول من سایه ها حالتی شطرنجی و کمی پرش دارند.

در Crysis 2 (سایه ی درختان) و در GTA IV واقعا سایه ها یک حالت شطرنجی دارند.حتی در آواتار داشبورد کنسول نیز مشاهده میشه.

ممکنه مشکل از GPU یا HDMI Cable یا Plasma TV باشه؟

دوستان چرا در بازی های Xbox 360 انقدر سایه ها حالت شطرنجی دارند؟مال شما هم اینطور است؟در کنسول من سایه ها حالتی شطرنجی و کمی پرش دارند.

در Crysis 2 (سایه ی درختان) و در GTA IV واقعا سایه ها یک حالت شطرنجی دارند.حتی در آواتار داشبورد کنسول نیز مشاهده میشه.

ممکنه مشکل از GPU یا HDMI Cable یا Plasma TV باشه؟

براي رسيدن به فريم مناسب روي سخت افزار كنسول بايد از يه چيزايي زده بشه !!
چه چيزي براي بالا رفتن فريم بهتر از ضعيف كردن سايه ؟ ;)

براي رسيدن به فريم مناسب روي سخت افزار كنسول بايد از يه چيزايي زده بشه !!
چه چيزي براي بالا رفتن فريم بهتر از ضعيف كردن سايه ؟ ;)

منظوررتون رو گرفتم ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدهید؟

بعد در قسمت Options من 1080p رو انتخاب کردم..ممکنه اگر روی 720 بیارمش درست بشه؟

دوستان سلام من دستگاهم پال نیست از اون ور اومده رفتم براش ترانس تبدیل برق 220 به 110 ولت خریدم ولی اصلا روشن نمیشه ایراد کار چیه؟هر چی پاور رو می زنم روشن نمیشه .ترانس مطمئن هستم که درست کار می کنه .ناگفته نمونه که برای بار اول نمی دونستم که برق 110 ولت می خوره اداپتور رو مستقیم وصل کردم به محافظ یه صدای بلندی امد ولی از خود محافظ بود که فیوزش سوخت صدا از اداپتور دستگاه نبود. ولی می گم نکنه اداپتور سوخته ؟ کسی نظری نداره که چه کار کنم .ماشاالله هر جا هم الان رفتم همه بستن جمعه صبح.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or